Results 16 to 30 of 61
Thread: Σεξουαλική κρίση στο γάμο
-
19-09-2006, 15:42 #16
Προβληματικέ, ο λόγος στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι ο οικονομικός.
Η πατρότητα και η μητρότητα ακόμη περισσότερο, είναι βασικά ανθρώπινα ένστικτα.
ʼλλωστε δεν μίλησα για 13 παιδιά!
Exporer,επειδή θεωρώ την τεκνοποίηση πολύ καθοριστικό παράγοντα της εξέλιξης ενός γάμου, θα ήθελες να μας πεις κάτι περισσότερο όσον αφορά την υπογονιμότητα?
Έχετε κάνει ιατρικές εξετάσεις?
Οφείλεται σε σένα, στη σύντροφό σου ή μήπως και στους δύο?
Έχετε κάνει κάποια θεραπεία?
Ο γιατρός σας είπε αν η υπογονιμότητα είναι αντιστρέψιμη?
- 19-09-2006, 19:40 #17
Originally posted by τι-ποτέ
...
γνώμη μου ειναι, δεν είμαι ειδικός, έτσι το σκέφτομαι. σόρρυ για την κυνικότητα...
καλή τύχη και στους δυο σας!
19-09-2006, 19:44 #18
Originally posted by Μιχάλης
Exporer,επειδή θεωρώ την τεκνοποίηση πολύ καθοριστικό παράγοντα της εξέλιξης ενός γάμου, θα ήθελες να μας πεις κάτι περισσότερο όσον αφορά την υπογονιμότητα?
Ξέρω ότι αυτό παίζει κάποιο ρόλο, αλλά δε μπορώ να κάνω κάτι. Κάθε υποστήριξη την είχε από εμένα σε αυτό το θέμα.
19-09-2006, 20:40 #19
ακομα και να μην μπορει να κανει παιδι δεν σημενει οτι μια σχεση δεν μπορει να ειναι ωραια.και στο φιναλε απειρα παιδια υπαρχουν στα ορφανοτροφεια που περιμενουν μια ζεστη αγκαλια.καλυτερο απο το να φερεις ενα παιδι στον κολοκοσμο αυτο.
19-09-2006, 23:40 #20
Explorer, βλέπω με συμπάθεια το θέμα που σε απασχολεί, και μη με παρεξηγησεις για ότι θα σου πω.
Ας συνοψίσουμε, όμως, λίγο τα πράγματα:
1) Απιστίες εκατέρωθεν ! (άραγε κατ΄εξακολούθηση?)
2) Ερωτική αποχή ! (χαρακτηριστικό σημάδι μιας κουρασμένης σχέσης)
3) Υπογονιμότητα με ανεξακρίβωτα αίτια! (όταν για μία γυναίκα 37 της τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα)
4) Δήλωση της γυναίκας σου ότι δεν σε βλέπει πλέον ερωτικά!
Ήδη η σχέση σας explorer είναι σημαντικά επιβαρυμένη και ενδεχομένως να υπάρχουν και άλλοι παράγοντες οι οποίοι δεν έχουν αναφερθεί. (προβλήματα υγείας, οικονομικά προβλήματα, προστριβές με τα πεθερικά κτλ.)
Προφανώς η σχέση σας έχει περάσει σε ένα άλλο επίπεδο συντροφικότητας. Εγώ θα το έλεγα εξάρτησης και συνήθειας.
Δεν νομίζω ότι η σχέση σας μπορεί να αντέξει στο χρόνο. Μόλις κάποιος από τους δύο βρει κάτι άλλο, νομίζω ότι θα φύγει.
Κάτι ακόμα.
Οι άντρες μπορεί να δηλώνουν πολλές φορές ότι \"φεύγουν\",πολύ γρήγορα όμως ξαναγυρίζουν.
Οι γυναίκες όμως είναι σκληρές! Όταν αποφασίσουν να φύγουν από μία σχέση, το κάνουν χωρίς πισωγυρίσματα.
19-09-2006, 23:53 #21
Κάτι ακόμα.
Οι άντρες μπορεί να δηλώνουν πολλές φορές ότι \"φεύγουν\",πολύ γρήγορα όμως ξαναγυρίζουν.
Οι γυναίκες όμως είναι σκληρές! Όταν αποφασίσουν να φύγουν από μία σχέση, το κάνουν χωρίς πισωγυρίσματα.
20-09-2006, 13:34 #22
Μιχάλη, ωφείλω να ομολογήσω πως τις ίδιες σκέψεις έκανα κι εγώ...
Η μόνη αντίρρηση την οποία έχω είναι για την εξαγωγή κάποιου συμπεράσματος...
Κάθε σχέση δεν παύει να είναι μοναδική. Σίγουρα η συγκεκριμένη ακολουθεί \"το δύσκολο δρόμο\", αλλά ποτέ κανείς δεν μπορεί να ξέρει...
Υπάρχουν σχέσεις \"ανέφελες\" που δεν μπόρεσαν να σταθούν κι άλλες που πέρασαν από ένα σωρό προβλήματα και τελικά άντεξαν...
Οι δυο τους είναι οι μόνοι που θα αποφασίσουν εν τέλει αν το συγκεκριμένο κεφάλαιο της ζωής τους έχει κλείσει ή θα υπάρξει συνέχεια...
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να ευχηθούμε να έχει την καλύτερη δυνατή εξέλιξη και για τους δύο.
20-09-2006, 18:47 #23
Originally posted by explorer2004
Λέει ότι δε θέλει να χωρίσουμε, δεν είναι απαραίτητο να φύγω από το σπίτι κλπ, κλπ (εναλλακτικά μου παρουσιάζει μία άλλη θέση: ότι το καλύτερο για εμένα είναι να χωρίσουμε και να ξαναφτιάξω τη ζωή μου, αφού εκείνη δε μπορεί να με δει ερωτικά).
20-09-2006, 18:55 #24
Aggelika, με τα παραπάνω, όπως τα ερμηνεύω εγώ, είναι σαν να του λέει ότι: θέλω να σε διώξω αλλά σε λυπάμαι! (Συγνώμη explorer)
Φύγε εσύ, για να με διευκολύνεις!
Μπορεί όμως Aggelika να έχεις και δίκιο. Ο χρόνος θα δείξει!
20-09-2006, 19:33 #25
Απλά σκεφτόμουν πως όλα όσα κατονομάστηκαν σαν \"πληγές \" στη σχέση, είναι ταυτόχρονα και \"πληγές\" στην ψυχική υγεία και των δύο συμμετεχόντων.
Αν για παράδειγμα θεωρήσουμε πιθανό η συγκεκριμένη γυναίκα να πάσχει από κατάθλιψη, τα λόγια της αποκτούν τελείως διαφορετικό νόημα.
20-09-2006, 22:08 #26
η Aggelika εχει δικιο για την πιθανοτητα καταθλιψης και το νοημα που αποκτουν τα λογια της σε αυτη την περιπτωση...αλλα επειδη δεν εχουμε προσωπικη αποψη υπαρχουν χιλιες δυο πιθανες ερμηνειες.
το θεμα του παιδιου που εθιξε ο Μιχαλης ειναι επισης τεραστιο και διαφορετικο για καθε ζευγαρι.
ομως δεν ειναι ο παραγοντας που καθοριζει την \'ολοκληρωση\' ενος ατομου, η το ποσο \'υγιής\' και \'επιτυχημενη\' ειναι μια σχεση. σημασια εχει πως αισθανονται και τι σκεφτονται επ\'αυτου οι αμεσα ενδιαφερομενοι.
20-09-2006, 22:51 #27
Aggelika, με τα παραπάνω, όπως τα ερμηνεύω εγώ, είναι σαν να του λέει ότι: θέλω να σε διώξω αλλά σε λυπάμαι! (Συγνώμη explorer)
21-09-2006, 09:55 #28
Σίγουρα υπάρχουν 1002 ερμηνείες για την κατάστασή μας. Εγώ πιστεύω, ότι ανάμεσά μας έχουν μπεί πολλά πράγματα και το \"σεξουαλικό\" είναι πρόφαση.
Θέλω να δω αν τα πράγματα για τα οποία ευθυνόμαστε εμείς μπορούν να διορθωθούν, και που θα οδηγήσει αυτό. Είναι πολύ δύσκολο, το ξέρω, αυτές τις μέρες συνειδητοποίησα το πόσο δύσκολο είναι να επικοινωνήσουμε...
Μιχάλη, είναι λογικό το συμπέρασμά σου, αλλά εγώ βγάζω το συμπέρασμα ότι μου λέει: \"δεν είμαι σίγουρη για την απόφασή μου, θέλω την αποδοχή σου γι αυτή, για να μην έχω εγώ όλη την ευθύνη\". -Και μη μου ζητήσεις συγνώμη ότι και αν θες να πεις :)
Τέλος πάντων σήμερα το απόγευμα έχουμε συνεδρία, να δώ πως θα πάμε και το κυριότερο πως θα πάω και εγώ, γιατί δεν είμαι άμοιρος ευθυνών. Αν ήμουν αυτός που έπρεπε δε θα φτάναμε εδώ... (Όμως, αν δε φτάναμε εδώ, θα καταλάβαινα ποιός έπρεπε να είμαι;)
21-09-2006, 11:03 #29
ελπιζω να πανε ολα καλα σημερα και να βρε8ει καποια ακρη
21-09-2006, 14:56 #30
Originally posted by provlimatikos
ελπιζω να πανε ολα καλα σημερα και να βρε8ει καποια ακρη
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία