Έχει συγκεκριμένο Ψυχολογικο/Ψυχιατρικό Πρόβλημα η κοπελα? Please Read it all! (2/2) - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 48
    Senior Member
    Streidi μην υποτιμας ετσι την κατασταση. Εχεις σκεφτει και το άλλο? Η κοπέλα ειναι επιρρεπης στο να καταστρεφει τα παντα γυρω της και εν μερη η αρρωστεια της να ηταν απο αυθυποβολη και να "ηθελε" να αρρωστησει? Δεν ξερεις οτι αυτο το κανουν καποιοι ανθρωποι ειτε γτ θελουν την προσοχη ειτε γτ ειναι αυτοκαταστροφικοι?

Senior Member
    Μαλλον δεν εχετε διαβασει το μνμ και δεν καταλαβατε το νοημα..

Senior Member
    εσύ για ποιον λόγο έκανες σχέση με το συγκεκριμένο άτομο αν όχι για την εμφάνιση? λες ότι ήταν αδιάφορη, χωρίς να έχει κάτι να πει, διαρκώς άρρωστη και με την εντύπωση ότι την έχουν ματιάσει (σοβαρά τώρα, δεν χαίρεσαι που την ξεφορτώθηκες?!)

Senior Member
    Βρε claire τι ρωτας? Αλλο ειναι το προβλημα. Για να ηταν μαζι της σημαινει οτι την ηθελε.. γτ το ψαχνουμαι απο την άλλη μερια το θεμα αφου αλλο ουσιαστικα ειαι το κεντρικο θεμα?

Senior Member
    να το δει αλλιώς για να μην στενοχωριέται ο άνθρωπας.

Junior Member
    Είδα αρκετα από τα σχόλια, και δυστυχώς διακρίνω μία κακία από συγκεκριμένους....Δεν είπα ότι με ενοχλησε κάτι όταν αρρώστησε όταν πήγαμε εκδρομή....Εγώ έτρεχα να την φροντίσω και μετά αφού ένιωσε καλύτερα επιστρέψαμε Αθήνα...Δεν έρχομαι να εκθέσω το πρόβλημα μου για να βγάλουν κάποιοι κακία, ούτε για να γίνω βορά στην άποψη ή στα βιώματα του καθενός...Απευθύνομαι σε καλοπροαίρετους ανθρώπους....
    Ξεκινάω λοιπόν, και θα ήθελα όσοι έχουν ακόμα όρεξη να κάνουν κακεντρεχή σχόλια, να μην ασχοληθούν...Δεν απευθύνομαι σε αυτούς....
    1) Όταν έγραψα μου κουβαλήθηκε, το έχω σε εισαγωγικά αν θυμάμαι καλα...Το ανέφερα έτσι γιατί ήταν πολύ νωρίς, και φυσικά ήταν για όσο διάστημα έλειπαν οι γονείς της...Δεν λέω πως δεν το ήθελα ή με επιβάρυνε...Απλά το τονίζω ότι εάν κι εγώ κοίταγα την πάρτη μου, όπως εκείνη έκανε στο τέλος και τόσο κυνικά, τότε θα μπορούσα να της πω όχι...Δεν το είπα διότι και από ένα σημείο και μετά σκέφτομαι το εμείς αλλά και γιατί το ήθελα κι εγώ....
    2) ΑΣΦΑΛΩΣ και με τράβηξε η εμφάνισή της....Όμως δεν στάθηκα σε αυτό, και το δέσιμο που είχαμε ήταν δέσιμο ρόλων και ταύτισης απόψεων σε πολλά θέματα όσον αφορά σχέσεις, οικογένεια (από ένα σημείο και μετά που μιλούσαμε), θέματα που προέκυπταν κτλ...Φυσικά υπήρχαν και διαφωνίες....Επομένως, δεν την έβλεπα μόνο εμφανισιακά, καθώς υπήρχε ένα δέσιμο όπου εκείνη δεν ανεχόταν ΑΛΛΑ μου έλεγε ότι γούσταρε και τα αρνητικά μου, όπως κι εγώ όπου την δεχόμουν όπως ήταν, δηλαδή με τα άγχοι και τις αδυναμίες της...Θεωρούσα ότι μπορούσα να την βοηθήσω, όπως και το έκανα, όταν το αναγνώρισε σε συγκεκριμένη περίσταση και μου είχε πει ότι χαίρεται που βρήκε έναν΄άνθρωπο που καντά του αισθάνεται τόση ασφάλεια ώστε να ξεπεράσει σιγα-σιγα τις φοβίες της....ΜΗΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΟΥΝ λοιπόν μερικοί/μερικές για τον τρόπο που αισθάνομαι απέναντί της και ασ με πλήγωσε και ασ μου έδειξε με τον χειρότερο τρόπο ότι στις πράξεις ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό από τα λόγια...
    3) Ενώ λοιπόν μεταξύ μιλούσαμε για τα πάντα ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩς ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΡΙΣΚΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗ όταν βρισκόταν σε ευρύτερο κοινωνικό περίγυρο, και κυρίως με φίλους μου, ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...Το αναφέρω όχι για να πω ότι δεν έχει προσωπικότητα, και εάν παραφέρθηκα λόγω συναισθηματικής φόρτισης, ίσως έδωσα λάθος εικόνα...Απλά το αναφέρω διότι σε αυρύτερο κύκλο ήταν ενταλώς διαφορτική (απόμακρη, ψυχρή, αμέτοχη...) σε σχέση με τις προσωπικές μας στιγμές...
    4) Σύμφωνα με αυτά που έβλεπα, ότι διαρκώς κάτι έχει κτλ, κανονικά ναι θα έπρεπε να αισθάνομαι οκ που τελείωσε....Θεωρώ όμως ότι δεν ήταν casus belli για εμένα και ότι δεν ήταν κάτι με το οποίο δεν μπορεί να ζήσει κάποιος, ιδιαίτερα όταν εκείνη αναγνώριζε και μου έλεγε ότι την βοηθάω να κάνει μικρά βήματα για να ξεπεράσει τις φοβίες της.....Επομένως, μην βγάζετε εύκολα συμπεράσματα σχετικά με το πως αισθάνομαι και την ισορροπία που είχαμε σαν ζευγάρι, η οποία ήταν σημαντική, ξεχωριστή και ήρθε αβίαστα σε τέτοιο σημείο ώστε να λέει αυτά που λέει...
    5) Για όλους τους παραπάνω λόγους, η απάντησή μου απευθύνεται μόνο σε όσα άτομα έχουν καλοπροαίρετη διάθεση να ρίξουν μία διεισδυτική ματιά στο θέμα και να εξηγήσουν αυτή την απότομη μεταβολή συμπεριφοράς κρίνοντας και από το παρελθόν της (π.χ. Christina82 thannk you)...Αυτό ζητάω από όποιον επιθυμεί να διαβάσει, και όχι να βγάλουν κάποιοι τα δικά τους...Εξ'αλλου σε αυτό το δεκαήμερο η κοπέλα αυτή μου είχε στείλει μήνυμα ότι δεν θέλει να με χάσει για αυτό που συμβαίνει και ότι με αγαπάει ακόμα....Παρ' όλα αυτά χωρίσαμε ότι κι αν έκανα (προσπάθησα να της εξηγήσω τι κάνει όλο αυτό σε μία σχέση, να της δείξω ότι αυτό μας διαλύει και μας απομακρύνει, να της δώσω χρόνο να ηρεμήσει και να μην έχει πίεση...ότι κι αν έκανα, όσο πίσω κι αν έκανα παρά το γεγονός ότι αυτή η απότομη μεταβολή της δυστυχώς επιβεβαίωνε το παρελθόν της, όσο περνούσε ο καιρός τόσο απομακρυνόταν από εμένα και το έβλεπα....)

Junior Member
    ΜΗΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ για τα αισθήματα που έχω για εκείνη...ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ και όσο πιο βίαιη η μεταβολή ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ, και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΙΣΜΟΣ ούτε την θέλω για εγωιστικούς λόγους....Απλά πίστευα ότι παρ' όλο που είχα να πιστεύω στην μοναδικότητα, βρήκα μία κοπέλα η οποία μου έδειχνε ότι τελικά ίσως υπάρχει κάποιος με τον οποίο να κουμπώνουμε τόσο πολύ...Περνούσαμε πάρα πολλές ώρες μαζί, και ήταν η ζωή της στο σπίτι μου, χωρίς καν να έχουμε συζητήσει να συζήσουμε..Αυτό κάτι λέει και για την επιλογή της και για την επιλογή μου...Και σε 10ημέρες ήρθαν όλα τούμπα....Αυτό σχολιάζω, ιδιαίτερα σε σχέση με το παρελθόν της....Ασφαλώς και μου άρεσε εμφανησιακά, αλλά ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΖΙ και δεν αναφέρομαι στο ΣΕΞ.....Γελούσαμε πολύ, βγαίνβαμε όπτε γουστάραμε, όταν δεν είχαμε όρεξη μέναμε μέσα χωρις γκρίνιες, και γενικά όλα ήταν νορμάλ όπως σε κάθε φυσιολογικό ζευγάρι...Δεν υπήρχε μόνο το σεξ....Ανέφερα επανειλημμένως το σεξ προκειμένου να δείξω ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν υπήρχε κάτι στον ορίζοντα, καθώς θεωρώ ότι το κρεβάτι είναι σημαντικοός καθρέπτης για ένα ζευγάρι, ιδαίτερα όσον αφορά τρίτο πρόσωπο....Το ίδιο είναι όμως και πόσο απόμακρος είναι κάποιος ή πόσο μεταβάλλεται η συμπεριφορά του με μηνύματα, τηλέφωνα κτλ...Ε, και σε αυτό τον τομέα μεταβολή δεν ύπήρχε....΄Τα μηνύματά της μέχρι την προτελευταία ημέρα ήταν ίδια όπως συνήθως, το ίδιο και το ύφος της όταν μιλούσαμε στο τηλέφωνο....Για αυτό παρακαλώ μην συγχέετε τυχόν εγωιστικά συναισθήματα που μπορεί κάποιοι να έχουν βιώσει με αυτή την κατάσταση...Απλά να έχετε σο μυαλό σας δύο ανθρώπους οι οποίοι περνούσαν πολύ χρόνο μαζί, χωρίς τριβές, χωρίς τσακωμούς, που την έκανα να γελάει συνέχεια, που να είναι χαλαροί ο ένας με τον άλλον, με κατανόηση σε όποια ανάγκη προέκυπτε (π.χ. ξεκούραση) τουλάχιστον από την πλευρά μου...Γιατί και εγώ έχω ανάγκες...Αν π.χ. είναι έγλημα να γουστάρεις τα ταξίδια με την σύντροφό σου επειδή περνάς καλά και εκείνη σου λέει ότι με εσένα βλέπω και κάνω πράγματα που συνήθως δεν κάνω και αυτό είναι κακό (αντί να λες πέρνω τους κολλητούς μου και σε γράφω τότε λιθοβολίστε με όλοι....)

Junior Member
    Την προηγούμενη σχέση μου δεν την τελείωσα με συνοπτικές...Δεν επεκτάθηκα διότι δεν το θεώρησα απαραίτητο...Ήταν λοιπόν μία κοπέλλα με την οποία είχα πολύ καλή σχέση, αλλά είχε σταματήσει να με ελκύει και ένιωθα ότι απομακρύνομαι...Αν είναι αμάρτημα αυτό για έναν άντρα, πείτε μου...Ίσως δηλαδή να ήταν καλύτερο να την κρατήσω επειδή μου έδινε συγκεκριμένα πράγματα σε επίπεδο συμπεριφοράς και να την απατάω???Σόρρυ, αλλά αυτό δεν ήθελα να το κάνω, και θα ήταν άδικο και για εκείνη πάνω απ' όλα....Φυσικά και μου άσκησε έλξη η επόμενη, και ήμουν επιφυλακτικός τον πρώτο καιρό διότι ήξερα τι είχα και θυσίαζα αλλά από την άλλη πλευρά όσο περνούσε ο καιρός και την ερωτεύτηκα αλλά και μου έδειχνε ότι ήταν αυτό που έψαχνα σε πάρα πολλά πράγματα, όπως το ένιωθε κι εκείνη..Μέχρι που ξαφνικά είπε ότι θέλει χρόνο και της ήρθαν πράγματα από το περλθόν της, την άλλη μου έλεγε ότι έγινε ένα κλικ και ότι ενώ δεν θέλει να με χάσει θέλει να είναι μόνη της κτλ....Δηλαδή, αντιφατικά πράγματα και mixed signals....Επίσης αναφέρομαι σε εκείνη πως ένιωθε γιατί εκείνης η συμπεριφορά άλλαξε απότομα και δεν μπορώ να το ερμηνεύσω...Εμένα τα συναισθήματά μου έμειναν απαράλλακτα, και ακόμα την θέλω, έστω και μετά από όσα έχω δει...Θεωρούσα ότι όλα αυτά που έβλεπα δεν ήταν πράγματα που δεν μπορούσα να ζήσω, τουλάχιστον μέχρι τώρα (γιατί δεν ξέρω αργότερα μετά από όσα είδα...)..Για αυτό παρακαλώ, μην βρίσκεται απλοϊκές απαντήσεις του τύπου "μας το παίζεις σταθερός" αλλά την προηγούμενη την "καθάρισες"...Δεν΄μου ήταν καθόλου εύκολο, αλλά είδα καθαρά τι δεν μου άρεσε, είδα ότι μπορεί αυτό να μας οδηγούσε σε απόσταση και για αυτό το έκανα..

Junior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Streidi μην υποτιμας ετσι την κατασταση. Εχεις σκεφτει και το άλλο? Η κοπέλα ειναι επιρρεπης στο να καταστρεφει τα παντα γυρω της και εν μερη η αρρωστεια της να ηταν απο αυθυποβολη και να "ηθελε" να αρρωστησει? Δεν ξερεις οτι αυτο το κανουν καποιοι ανθρωποι ειτε γτ θελουν την προσοχη ειτε γτ ειναι αυτοκαταστροφικοι?
    Thank you Christina82 για τα ειλικρινή σου σχόλια...Έχεις πέσει μέσα για το αυτοκαταστροφικό...Σε ανύποπτη στιγμή μου είχε πει ότι έχει αυτοκαταστρφικές τάσεις, και δυστυχώς και το παρελθόν δείχνει κάτι τέτοιο....Θα σε παρακαλούσα και εσένα και την/τον Remedy να διαβασετε τις παρακάτω απαντήσεις μου...Γιατί ασφαλώς τα λοιπά σχόλια είναι λίγο κάπως...Ασφαλώς και έχω συναισθήματα ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΣ γιατί δεν υπήρχαν δείγματα από πουθενά ότι ερχόταν κάτι τέτοιο....Το αντίθετο μάλιστα, κάναμε σχέδια για το καλοκαίρι...Και κάτι τέτοιο δεν το κάνεις όταν θέλεις να χωρίσεις....Να φανταστείς ότι ανάμεσα σε αυτό το 10ήμερο που γενικά μου είχε εκφράσει κούραση και πίεση, μου είχε πει σπίτι μου ότι θέλει να πάει σε ένα spa λίγο να χαλαρώσει....Έψαξα λοιπόν στο Internet και βρήκα κάποιες προσφορές και τις της έστειλα....Η απάντησή της με email μεσα στα μέλια και να μου λέει ότι ότι δέχεται να πάει αλλά μόνο εάν πάω κι εγώ μαζί (και αυτό γιατί εγώ τηςε έλεγα ότι εμένα δεν με πολυενδιαφέρει και να πάει εκείνη να χαλαρώσει)...Σπίτι μου 28/6, Mail 29/6, χωρισμός 2/7....ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ???

Junior Member
    Σόρρυ, αλλά βλέπω διάφορα σχόλια του τύπου δεν την αγαπάς, είσαι απλά ερωτευμένος, δεν την σέβεσαι, μιλάς εκείνη ότι ήταν κολλημένη, γούσταρε έκανε έρανε...Πρώτον αναφέρομαι σε εκείνη τι έκανε για να τονίσω την ΑΠΟΤΟΜΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ στην συμπεριφορά της...ΑΣΦΑΛΩς ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΑΜΟΙΒΑΙΑ....Δεν είμαι κανένας κπομπλεξικός και αυτάρεσκος για να λέω ότι με είχε έτσι και αλλιώς κτλ....Απλά εστιάζω εκεί διότι από εκεί υπάρχει απότομη μεταβολή...Κατά δεύτερον, στις διακοπές που αρρώστησε, εγώ την φρόντισα και φύγαμε αμέσως πίσω....Ήταν χάλια, και το είδα...Και εκεί τελειώνει, και εκείνη στεναχωρήθηκε, όπως κι εγώ τόσο για την υγεία της όσο και για το ότι μας χάλασε όλο αυτό την εκδρομή, και μου το είπε..Και εκεί τελείωσε, εάν υπήρχε πρόβλημα από εκείνη όσον αφορά την αντιμετώπισή μου θα το είχαμε συζητήσει, να είστε σίγουροι....Για αυτό σας παρακαλώ κοιτάξτε το πνεύμα του όλου μηνύματος που postara και μην προσπαθείτε να βρείτε κάτι από πίσω από όσα γράφω....Δεν εστιάζω σε εκείνη για κάποιον λόγο ώστε να φανω εγώ, εξάλλου δεν γνωρίζομαι με κανέναν από όσους ανταλλάσουμε απόψεις...Απλά προσπαθώ να τονίσω πως ήταν η κατάσταση στην σχέση μας και κυρίως πως έδειχνε ότι ένιωθε εκείνη διότι η ΜΕΤΑΒΟΛΉ ΤΗς ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆς ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΟΜΗ και δεν μπορώ να το εξηγήσω..That's all...Κα απόλυτος σεβασμόις υπήρχε, και απόλυτη φορντίδα, μέχρι που άρχισα να βλέπω παράλογες απαιτήσεις του τύπου ασε την δουλειά σου και έλα να με πάρεις από την δουλειά γιατί νιώθω μία ζαλάδα...Κι εγώ και η οικογένειά μου την φροντίζαμε με τον καλύτερο τρόπο...Εάν δεν ίσχυε κάτι τέτοιο τότε δεν θα ένιωθε το σπίτι μου σαν σπίτι της, δεν θα κοιμόταν εδώ 5 φορές την εβδομάδα κτλ....Απλά δείτε το πνευμα του κειμένου που προσπαθεί να αναδείξει την απότομη μεταβολή...Εάν μου έχει ξεφύγει κάποια έκφραση προφανώς είναι επειδή είμαι πληγωμένος (όχι τόσο ο εγωισμός, όσο το συναίσθημα που έχω για εκείνη και κυρίως εξαπατημένος από μία ανήθικη συμπεριφορά, αφού δεν γίνεται να μιλάμε για γάμους και παιδιά 4 πριν μου πει ότι θέλει χρόνο...Για αυτό μην κρίνετε τα συναισθήματά μου....Δε νομίζω ότι είστε σε θέση, και δεν τα εξέθεσα στο κάτω-κάτω...Είναι δικό μου θέμα....Όταν λοιπόν ένας άντρας φτάνει στο σημείο να πει σε μία γυνάικα ότι μας βλέπω να πηγαίνουμε προς κάτι γάμο κάποια στιγμή, ανοίγει το σπίτι του και την οικογένεια του, φτάνει να μιλάει για παιδια κτλ, αυτά μόνο εγωισμό δεν δείχνουν και μόνο ότι είμαι απλά ερωτευμένος δεν δείχνει...Δόξα τω Θεο την έχω περάσει αυτή την φάση πιο παλιά, και να πω την αλήθεια δεν είμαι σε αυτή την φάση του να ψάχνομαι, διότι έστω με τις όποιες αδυναμίες ένιωθα ότι βρήκα αυτό που ήθελα, καθώς δεν τα θεωρούσα μέχρι τώρα απαγορευτικά για να προχωρήσουμε.....Έχω γνωρίσει συνμπεριφορές και συμπεριφορές και μπορώ να κρίνω, και προφανώς έβλεπα πολλά πράγματα που με γέμιζαν για να λέω ότι την έβλεπα σαν σύντροφο της ζωής μου....Ορισμένοι είναι πολλοί επικριτικοί, πολύ εύκολα...Spare me these...

Junior Member
    Και για του λόγου το αληθές, ευτυχώς μας είχαν δει μαζί αρκετοί φίλοι και φίλες...Δυστυχώς σε αυτούς ήταν λίγο απόμακρη, αλλά έβλεπαν όλοι τι παιζόταν μεταξύ μας...Για αυτό και ΟΛΟΙ έπεσαν από τα σύννεφα, και ακόμα και γυναίκες φίλες μου, όταν τους εξήγησα τις συνέβη τις τελευταίες 2 εβδομάδες μου έλεγαν ότι εκείνες δεν θα μπορούσαν ποτές να συμπεριφερθούν με τέτοιο ανήθικο τρόπο..Δεν γίνεται να μιλάς για γάμους και παιδιά, και μετά να τον αποκλείεις έτσι τον άλλον, λέγοντας ότι πρέπει να τα βρω με τον εαυτό μου και ότι έχω πρόβλημα από παλιές σχέσεις...Και βέβαι εγώ να σκέφτομαι ότι μπορεί να παίζει άλλος, και ταυτόχρονα να μου λέει δεν θέλω να σε χάσω για αυτό που μου συμβάινει...Είναι όλα mixed signals....και αντικρουόμενα...και δυσκολοερμήνευτα....

Junior Member
    Quote Originally Posted by imagine View Post
    Αυτά που αναφέρει το στρείδι μου καναν και μένα κάκιστη εντύπωση. Υποθέτω όμως πως οι υποτιμητικές αυτές εκφράσεις πηγάζουν από τον πληγωμένο εγωισμό του θεματοθέτη και δν είναι ο πάγιος τρόπος που αντιμετωπίζει τη σχέση του.
    Προφανώς και είμαι πληγωμένος...Σε παρακαλώ δες τις υπόλοιπες απαντήσεις που έχω postarei...Προφανώς και δεν είναι δυνατόν να έχουμε φτάσει να μιλάμε για να προχωρήσουμε και να νιώθω υποτιμητικά για εκείνη, και εκείνη να συμφωνεί να προχωρήσουμε επίσης, όλη αυτή την περίοδο...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΞΑΦΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΠΟΤΟΜΟ, και δεν είχα δείγματα για κάτι άλλο, π.χ. τρίτος (βλ. άλλα σχόλιά μου)...Το μόνο δείγμα που είχα ήταν η αστάθειά της, για την οποία εκείνη σε λόγια με διαβεβαίωνε διαρκώς ότι δεν είναι έτσι και θα με δεις στην πράξη κτλ....
    Και τελικά στην πράξη και στα δύσκολα (δηλαδή ποια δύσκολα, είχαμε πάει εκδρομή μέσα στον Ιούνιο και τα υπόλοιπα είτε μονοήμερες είτε για μπάνιο) είδα πόσο με υπολόγισε...Δεν ήρθε καν να μου πει ξέρεις με ενοχλεί αυτό και θέλω να το συζητήσουμε, αντιθέτως μου είπε ότι εκείνη έχει προβλήματα που εκείνη έχει να λύσει μόνη της (πράγμα που με παραξένεψε ασφαλώς γιατί δεν υπάρχει πιο κλασσική φράση να χωρίσεις, άσε που στα δύσκολα στρέφεσαι στομν άνθρωπό σου)...και μετά για να μου πει ότι είναι σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση μου περιέγραψε σκηνικό όπου έκλαιγε σπίτι της για κανένα τέταρτο με κάποια αφορμή, και δεν μπορούσε να συνέλθει..
    Παράλληλα, μου είχε πει σε ανύποπτη στιγμή ότι εάν με ακούσεις ποτέ να σου λέω βλακείες, ρίξε μου χαστούκι...Εάν το αξίζω όχι μόνο δεν θα σου πω τίποτα αλλά θα συνέλθω κιόλας...Γουστάρω ο άλλος να είναι άντρας όπως εσύ, και τέτοια τρελά....Εγώ φυσικά ούτε που την άγγιξα ποτέ γιατί δεν κάνω τέτοια πράγματα....Τι άκρη να βγάλω λοιπόν....Και μετά κάποιο εδώ μέσα μου μιλάνε για εγωισμό....Ασφαλώς και έχω και είναι πληγωμένος αλλα αυτό δεν αναιρεί ούτε το πως ήμασταν ούτε τα συναισθήματα!

Junior Member
    Quote Originally Posted by streidi View Post
    Θα συμφωνήσω με λίλιουμ. Είσαι ερωτευμένος με την κοπέλα, δεν την αγαπάς όμως και, το χειρότερο για μένα, δεν τη σέβεσαι καν. Ίσως να μην το συνειδητοποιείς, αλλά ο τρόπος που παρουσιάζουμε κάποιον σε κάποιον τρίτο δείχνει ουσιαστικά τα δικά μας συναισθήματα και χαρακτήρα και όχι απαραίτητα του ανθρώπου που περιγράφουμε... Ωραία,η κοπέλα έχει τα θέματα της. Από τη στιγμή όμως που δεν έχεις το στοιχειώδη σεβασμό για εκείνη (και πριν βιαστείς να διαμαρτυτηθείς ρίξε μια ματιά στα υπογραμμισμένα των παραπάνω στα γραφόμενά σου), κάνε της τη χάρη και άφησέ την να τα λύσει μόνη της, ή με ανθρώπους που νοιάζονται πραγματικά για εκείνη.
    Πέρα από τα υπογραμμισμένα των άλλων παραπάνω, δυο πράγματα μου έκαναν κακή εντύπωση σε όσα λες (με σόκαραν για την ακρίβεια...)

1.
    ''Παράλληλα, όμως πηγαίνουμε μία εκδρομή, την οποία χαλάει την δεύτερη ημέρα αφού ταβλιάζεται στο κρεβάτι με πυρετο, την επιστρέφω στην Αθήνα, και μέσα σε μία ημέρα γίνεται περδίκι.... ''

2.
    ''Έχοντας ήδη πυκνώσει τα συμβάντα της ότι κάτι έχει και ότι όλο ζαλίζεται κατά την διάρκεια της ημέρας, κοιμάται πολύ αποδίδοντάς το στην κουραση στης δουλειάς (ακόμα και στο τετραήμερο ένα βράδυ την πήρε ο ύπνος και δεν βγήκαμε καθόλου, χωρίς να κάνω κι εγώ μανούρα...)''

Hello;; Ε, αφού συνηθίζει να σου χαλάει με τέτοιο τρόπο τις εκδρομές, χώρισέ την να πάει στο καλό! Μα να έχει το θράσος να ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ ενώ πήγατε για διακοπές; Ασυγχωρητο....
    Έχεις γράψει ορισμένα πολύ κακεντρεχή σχόλια...Μπορεί, όντως λόγω του γεγονότος ότι πληγώθηκα πολύ να έγραψα κάποια πράγματα τα οποία να είναι λίγο κάπως για κάποιον που τα διαβάζει...Όμως δεν έχουν την ένοια που τους προσδίδεις...Δεν ήθελα να τονίσω ότι χάλασε την εκδρομή μας...Ασφαλώς και την φρόντισα, και επιστρέψαμε στην Αθήνα (εξάλλου και εκείνη στεναχωρήθηκε με ότι έγινε, σίγουρα εν ήταν ευχάριστο ούτε για την υγεία της, ούτε για την εκδρομή που είχαμε σχεδιασει καιρό...)...
    Επίσης, όσον αφορά το δεύτερο, απλά αναφέρω ότι αφουγκραζόμουν την κούρασή της, ενώ είναι φυσιολογικό σε λίγες τόσες ημέρες (4ήμερο) να θέλει ένα ζευγάρι να βγαίνει...Και τα δύο παραδείγματα δεν τα ανέφερα για να τονίσω ότι ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕ την εκδρομή...Τουναντίον, το αναφέρω γιατί ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ όλο κάτι τύχαινε, και μου έδινε την εντύπωση ότι δεν μπορούσε να απολαύσει πράγματα τα οποία κάναμε, ιδιαίτερα όταν πηγαίναμε εκτός έδρας...
    Είχε φοβία με όλα τα μέσα μεταφοράς, και έκανε την υπεέρβαση μαζί μου και μπήκε στο αεροπλάνο και πήγαμε στο Λονδίνο...Όταν postare τις φωτο στο f/b οι φίλες της την έπερναν τηλέφωνο και της έλεγαν ότι είχε κάνει μονταζ....Εγω ξέρω ότι ήμουν δίπλα της καθ'όλη την διάρκεια της πτήσης, και της κρατούσα το χέρι και της μιλούσα για άσχετα πράγματα για να μην αντιληφθεί καν ότι απογειωθήκαμε....Μαζί μου, λοιπόν, ένιωσε τόση ασφάλεια ωστε να μπει σε αεροπλάνο πάρα πολλά χρόνια μετά την τελευταία της φορά....Αυτο δεν το λέω για να το πιστωθώ εγώ, αλλά για να δείξω ότι η σχέση αυτή είχε φτάσει σε τέτοιο επίπεδο ώστε εκείνη να αισθάνεται τόση ασφάλεια που να προσπαθεί να κάνει και κάποιες υπερβάσεις...Άυτό, λοιπόν, δεν δείχνει ούτε για εμένα ότι στεκόμουν μόνο στην εμφάνισή της (εάν π.χ. ίσχυε αυτό δεν θα αισθανόμουν όπως αισθάνομαι τώρα, και σίγουρα γνωρίζοντας το παρελθόν της δεν θα καθόμουν τόσο καιρό, δν θα επένδυα, δεν θα άνοιγα την οικογένειά μου και το σπίτι μου, και απλά θα περνούσα καλά για λίγο καιρό και that's it...)..Αυτή την κοπέλα την αγάπησα ΜΕ τισ αδυναμίες της, και προσπάθησα να τις βοηθήσω να τις ξεπεράσει, κάνοντας σχέδια και δίνοντάς της να καταλάβει ότι βάζοντας πάνω απ 'ολα τις φοβίες της ΧΑΝΕΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ απο την ζωή...Όταν λοιποόν δείχνεις τόσο ενδιαφέρον και κατανόηση, δεν μπορείς να βγαίνεις εσύ να μου λες και να ειρωνεύεσαι ότι "μου χάλασε την εκδρομή"...Αντίθετα, τα παραδείγματα στοχεύουν να δείξουν ότι η κοπέλα βάζοντας πάνω τις φοβίες της, μπορεί ακόμα και να αρρώσταινε ή να κομόταν πολλές ώρες, και εν πάσει περιπτώσει να είναι ανευχάριστη με πράγματα και δράσεις...και φαντασου ότι πάντα προσπαθούσα να πηγαίνουμε στα καλύτερα, γιατί πίστευα ότι δεν μας άξιζε κάτι λιγότερο..
    Προς όσους λοιπόν έσπευσαν από να ειρωνευθούν μέχρι να πουν ότι έχω μία πάθηση, θα έλεγα να διαβάσουν πρώτα τις απαντήσεις μου, δεύτερον να κοιτούν πρώτα την δική τους την καμπούρα και να μην βγάζουν κακίες εδώ, εφόσον δεν έχουν την καλή προαίρεση να βοηθήσουν και νσ συνδράμουν θετικά και τρίτον να μην βγάζουν συμπεράσματα για ανθρώπους και σχέσεις που δεν ξέρουν, δίνοντας ανύπαρκτες προεκτάσεις...Εάν δεν μπορούν να αντιληφθούν το πνεύμα του κειμένου και τι προσπαθώ να πω, καλύτερα να μην ασχολούνται, δεν είναι χρήσιμοι.

Senior Member
    Είσαι πολύ συγχισμένος κ πληγωμένος, κατανοητό, το "πληγωμένος εγωισμός" το έγραψα για να δικαιολογήσω τις άστοχες φράσεις που χρησιμοποίησες- και στο φινάλε κι αυτό νορμάλ είναι.

Γνώμη μου είναι ότι είναι πολύ-πολύ ασταθής και αυτοκαταστροφική- στο γραψα και παραπάνω (αν δεν τρέχει τπτ άλλο). Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να σταθείς δίπλα της στα ψυχολογικά της σκαμπανεβάσματα με τηλ και ο,τι άλλου είδους υποστήριξη θέλει, δείχνοντας στην πράξη τα δικά σου συναισθήματα. Αγάπη πραγματική σημαίνει να βοηθάς τον άλλο σε οποιαδήποτε δυσκολία- όχι μόνο όταν σου δίνει αυτά που θέλεις.

Ίσως, αν οι συμπεριφορές της πηγάζουν ΚΑΙ από ανασφάλεια, να βγείτε στο τέλος και οι 2 κερδισμένοι. Γω τουλάχιστον αυτό ήθελα όταν έδιωχνα τους γκόμενούς μου- επιβεβαίωση.. να μη δεχτούν να φύγουν. Και όσο πιο ερωτευμένη, τόσο μεγαλύτερες οι ανασφάλειες και χειρότερες οι σκηνές. Παιδιάστικα πράγματα...Φρίκη :(

Junior Member
    Quote Originally Posted by imagine View Post
    Είσαι πολύ συγχισμένος κ πληγωμένος, κατανοητό, το "πληγωμένος εγωισμός" το έγραψα για να δικαιολογήσω τις άστοχες φράσεις που χρησιμοποίησες- και στο φινάλε κι αυτό νορμάλ είναι.

Γνώμη μου είναι ότι είναι πολύ-πολύ ασταθής και αυτοκαταστροφική- στο γραψα και παραπάνω (αν δεν τρέχει τπτ άλλο). Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να σταθείς δίπλα της στα ψυχολογικά της σκαμπανεβάσματα με τηλ και ο,τι άλλου είδους υποστήριξη θέλει, δείχνοντας στην πράξη τα δικά σου συναισθήματα. Αγάπη πραγματική σημαίνει να βοηθάς τον άλλο σε οποιαδήποτε δυσκολία- όχι μόνο όταν σου δίνει αυτά που θέλεις.

Ίσως, αν οι συμπεριφορές της πηγάζουν ΚΑΙ από ανασφάλεια, να βγείτε στο τέλος και οι 2 κερδισμένοι. Γω τουλάχιστον αυτό ήθελα όταν έδιωχνα τους γκόμενούς μου- επιβεβαίωση.. να μη δεχτούν να φύγουν. Και όσο πιο ερωτευμένη, τόσο μεγαλύτερες οι ανασφάλειες και χειρότερες οι σκηνές. Παιδιάστικα πράγματα...Φρίκη :(

Δυστυχώς δεν με αφήνει...Της στάθηκα με κάθε τρόπο (εδώ και τρεις εβδομάδες έχω διαλύσει την ζωή μου, με άμεση επίπτωση και στην οικογένειά μου, ενώ τρέχουν και διορίες για εμένα με τις οποίες πρέπει να ασχοληθώ άμεσα για να προλάβω-αι αφορούν το μέλλον μου-και δεν έχω καμία διάθεση αλλά ούτε και το μυαλό να το κάνω), της έδωσα να καταλάβει ότι αυτό που κάνει είναι αυτοκαταστρφικό και για εκείνη και για εμάς, της είπα ότι θα τελειώσουμε όπως πάει και πως ρισκάρει να με χάσει ή να χάσει αυτό που εκείνη έλεγε ότι είναι η σχέση της ζωής της, της έδωσα χρόνο στην αρχή πιο περιορισμένο, μετά όσο θέλει...Προσπάθησα τα πάντα, και της έδωσα χ΄ρονο όσο θέλει αρκεί να ξέρω ότι σκέφτεται εμάς και ότι αυτό θα δουλέψει για εμάς...
    Η απαντήσεις της κυμαίνονταν ανάλογα με την ημέρα από το ότι φυσικά και σκεφτεται εμένα και εμάς, μέχρι το σόρρυ ίσως είπα κάποιες κουβέντες παραπάνω και δεν έπρεπε, και μετά την επόμενη ημέρα να μου ζητάει συγνώμη που είπε ότι τα παίρνει πίσω ότι έλεγε για οικογένεια και παιδιά, την ρωτούσα εάν με έβλεπε με αλλη γυναίκα αν ΄θα της άρεσε ή θα την ανοχλούσε, εκείνη μου είπε δεν θα της άρεσε, ΑΛΛΑ δεν ξέρει εάν βρει την ισορροπία της ότι θα γυρίσει σε εμένα γιατι δεν μπορεί να ξερει πως θα είναι τότε....Όμως 5 ημέρες πριν έστελνε μηνυμα ότι δεν θέλει να με χάσει...Όταν ήρθε να της δώσω τα πράγματά της, συμπεριφερόταν λες και ήμασταν ζευγάρι, και στο τέλος πριν μπει στο αμάξι έπεσε στην αγκαλιά μου και με έσφιγγε και φιληθήκαμε στο στόμα....Τελικά, λίγες ημέρες μετά μου επαναλαμβάνει ότι δεν είμαστε μαζί και ότι δεν μπορεί να το κάνει αυτό σε εμένα και να μου πει να περιμένω μέχρι να ισορροπίσει, ούσα απόμακρη ΑΛΛΑ από το τηλέφωνο ακουγόταν και χάλια, ενώ 5 ημέρες πριν με φιλούσε.....ΕΛΕΟΣ...Της είπα κι έγω τέλος γιατί θα τρελαθώ, αλλά φυσικά δεν ήταν αυτό που ήθελα, αλλά αυτό που πρέπει...

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast