Έχει συγκεκριμένο Ψυχολογικο/Ψυχιατρικό Πρόβλημα η κοπελα? Please Read it all! (2/2) - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 48 of 48
    Senior Member
    το μονο σιγουρο ειναι, οτι εχεις μεινει με παρα πολλα κενα και ερωτηματικα και ειναι κριμα, εφοσον μιλαμε για μια σημαντικη σχεση για την οποια κανατε κι οι δυο σχεδια για το μελλον κλπ.
    υπο αυτο το πρισμα, αν καποιες αποριες επαιρναν απαντηση, ισως κι εσυ ανακουφιζοσουν , οτι αυτη η γυναικα τελικα δεν σου κανει, η δεν ειναι αυτο που εδειχνε, η..οτιδηποτε...
    εχει νοημα για μενα οπως εχουν τα πραγματα, να επιδιωξεις μια ηρεμη συζητηση στο ονομα αυτου που εχετε /ειχατε για να ξεκαθαρισεις μεσα σου ορισμενα πραγματα και να δεις αν υπαρχει περιθωριο και αν ενδιαφερεστε κι εσυ κι αυτη για μια προσπαθεια εστω και οχι αμεσως τωρα...
    υπαρχουν πολλες αντιφατικες υποθεσεις! απο το "ισως ηθελε μια γρηγορη επισημοποιηση" μεχρι "μηπως αισθανθηκε οτι χανει την ελευθερια της". ειναι κουφο να υπαρχει τοση αγνοια για τις επιθυμιες και τις σκεψεις της .
    δεν λεω οτι φταις εσυ, απ την αρχη θεωρησα οτι δεν σου ελεγε ολες τις σκεψεις της.
    σε μια τετοια συζητηση, αν για παραδειγμα προκυψει παλι η ενοχληση της οτι νοιωθει σαν παντρεμενη, γιατι δεν της λες, οτι εσυ δεν θα ειχες κανενα προβλημα να μεινετε ανυπαντροι, αν αυτο ειναι που θελει, για να δεις αντιδρασεις?

σε καθε περιπτωση, επανερχομαι στο οτι θεωρω καλο να καταφερεις να κανονισεις μια συναντηση για συζητηση, εξηγωντας της οτι οποια και να ειναι η εκβαση, μετα θα πατε ο καθενας σπιτι του και η συζητηση αυτη δεν θα εχει καμια εννοια επανενωσης αλλα θα ειναι μια προσπαθεια να καταφερετε να συεννοηθειτε..

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    το μονο σιγουρο ειναι, οτι εχεις μεινει με παρα πολλα κενα και ερωτηματικα και ειναι κριμα, εφοσον μιλαμε για μια σημαντικη σχεση για την οποια κανατε κι οι δυο σχεδια για το μελλον κλπ.
    υπο αυτο το πρισμα, αν καποιες αποριες επαιρναν απαντηση, ισως κι εσυ ανακουφιζοσουν , οτι αυτη η γυναικα τελικα δεν σου κανει, η δεν ειναι αυτο που εδειχνε, η..οτιδηποτε...
    εχει νοημα για μενα οπως εχουν τα πραγματα, να επιδιωξεις μια ηρεμη συζητηση στο ονομα αυτου που εχετε /ειχατε για να ξεκαθαρισεις μεσα σου ορισμενα πραγματα και να δεις αν υπαρχει περιθωριο και αν ενδιαφερεστε κι εσυ κι αυτη για μια προσπαθεια εστω και οχι αμεσως τωρα...
    υπαρχουν πολλες αντιφατικες υποθεσεις! απο το "ισως ηθελε μια γρηγορη επισημοποιηση" μεχρι "μηπως αισθανθηκε οτι χανει την ελευθερια της". ειναι κουφο να υπαρχει τοση αγνοια για τις επιθυμιες και τις σκεψεις της .
    δεν λεω οτι φταις εσυ, απ την αρχη θεωρησα οτι δεν σου ελεγε ολες τις σκεψεις της.
    σε μια τετοια συζητηση, αν για παραδειγμα προκυψει παλι η ενοχληση της οτι νοιωθει σαν παντρεμενη, γιατι δεν της λες, οτι εσυ δεν θα ειχες κανενα προβλημα να μεινετε ανυπαντροι, αν αυτο ειναι που θελει, για να δεις αντιδρασεις?

σε καθε περιπτωση, επανερχομαι στο οτι θεωρω καλο να καταφερεις να κανονισεις μια συναντηση για συζητηση, εξηγωντας της οτι οποια και να ειναι η εκβαση, μετα θα πατε ο καθενας σπιτι του και η συζητηση αυτη δεν θα εχει καμια εννοια επανενωσης αλλα θα ειναι μια προσπαθεια να καταφερετε να συεννοηθειτε..
    Αυτή η συζήτηση που λες έγινε....Δεν βγαίνει άκρη...Άλλα έλεγε στην συζήτηση, άλλα έλεγε μετά από 3-4 ημέρες..Και όταν της είπα να είσαι καλά και εγώ δεν μπορώ έτσι, χάθηκα για 5 ημέρες και εκείνη έστειλε μηνυμα, μιλήσαμε στο τηλέφωνο αλλά ήταν πολύ απόμακρη...Μπορεί να παίζει άλλος, όπότε τώρα όλη η συζ΄τηση που κάνουμε να είναι γραφική...Δυστυχως η αλήθεια είναι ότι υπάρχει πλήρης άγνοια για τις επιθυμίες και τις σκέψεις της αυτή την στιγμή διότι έχει κάνει το άσπρο-μαύρο....Κάνει ότι ακριβώς κατέκρινε σε συζητήσεις ή σε περιπτώσεις τρίτων, και τα έκραζε λέγοντας ότι "εγώ στο λέω, μην δείχνεις εμπιστοσύνη στις γυναίκες" αλλά όταν της έλεγα και με εσέαν τι γίνεται, μου έλεγε δεν θέλω να σου πω πολλά, θα δεις στην πράξη ότι εγώ δεν είμαι έτσι και δεν κάνω τέτοια πράγματα...Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ δηλαδή....Δεν βγαίνει άκρη...Για αυτό της έστειλα ένα μήνυμα και την έστειλα από εκεί που ήρθε, γιατί δεν γίνεται να τρελαθώ είτε επειδή είναι ανισόρρροπή είτε επειδή είναι άτιμη και ψέυτρα....ΠΡΕΠΕΙ να προσέξω τον εαυτό μου, διότι τέτοιοι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι και προκαλούν τον κακό μας εαυτό, και δεν θα το επιτρέψω αυτό, όσο κι αν με πονάει, όσο κι αν ξεπενρά την λογική μου ότι έγινε....

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by Berdema View Post
    ξαφνικά άρχισαν να της βγαίνουν πράγματα από το παρελθόν και άρχισε να νιώθει όπως όταν ήταν παντρεμένη...

Παρ' όλα αυτά έσκασε και μου είπε ξαφνικά ότι νιώθει σαν παντρεμένη...

τον τελευταίο καιρό είχε αρχίσει να έχει παράλογες απαιτήσεις και να κάνει τρελά σκηνικά, σαν να ήταν ένα μικρό παιδί που ήθελε να τραβήξει την προσοχή ή να τεστάρει όταν έχει κάτι πόσο ενδιαφέρομαι, αφού από μικρά πράγματα ήταν έτοιμη να βγάλει συμπέρασμα ότι δεν ενδιαφέρομαι, παραβλέποντας τα πάντα..

Δεν είναι ότι δεν της έδειχνα κατανόηση, αλλά ότι άφηνε όλα αυτά να της χαλάνε την διάθεση από την μία αλλά και από την άλλη ήταν έτοιμη με το παραμικρό να μου πει ότι δεν ένδιαφέρομαι, με ασήμαντες αφορμές σαν κακομαθημένο, όταν γινόντουσαν μεταξύ μας πολύ πιο σοβαρά πράγματα, που προφανώς είχαν μεγαλύτερη σημασία (π.χ. συμβίωση, επίπεδο δέσμευσης, προσωπικό ενδιαφέρον από μικρά μέχρι μεγάλα, ΑΛΛΑ όχι και για παράλογα πράγματα τέτοιου τύπου-παρκάρεις άρα δεν μου δείχνεις ενδιαφέρον-Έλεος...)...Τέτοια σκηνικά έγιναν 2-3 τον τελευταίο μήνα...

Ήταν σαν να ένιωθα ότι τέσταρε τις αντοχές μου μέχρι πόσο πίσω μπορώ να πάω επειδή είμαστε ενάμιση χρόνο μαζί...

Εν πάσει περιπτώσει, ενα από τα πράγματα που μου είπε εκείνη ήταν ότι ένιωσε λες και ήταν παντρεμένη,

Δεν γίνεται η άλλη να ακυρώνει τα πάντα και να λεει δεν ενδιαφέρεσαι από ασήμαντα πράγματα...
    Την εκφραση μυριζει χορτασιλα την ξερεις;;; οταν κανεις ειναι χορτατος, το ενα φαγητο του μυριζει, το αλλο του ξινιζει. Οταν καποιοι αν θρωποι θελουν να φυγουν απο μια σχεση, συμπεριφερονται ακριβως ετσι, ριχνοντας το φταιξιμο στο συντροφο, για αυτο απο το παραμικρο κανουν σκηνες. α) Δεν θελουν πια να ειναι αλλο με αυτον, και τους ενοχλουν τα παντα, β) επειδη δεν μπορουν να παραδεχτουν οτι οι ιδιοι δεν ενδιαφερονται, το προβαλουν αυτο πανω στον αλλο, για αυτο απο ανυπαρκτες λεπτομερειες συναγουν συχνα αυτο το συμπερασμα, οτι ο αλλος δεν ενδιαφερεται, μπορει να ειναι λοιπον προβολη, μπορει απλα επειδη δεν ενδιαφερονται αυτοι να θεωρουν οτι αρα δεν ενδιαφερεσαι και εσυ, ειδικα αμα εχουν χαμηλη αυτοεκτιμηση, που η κοπελα αυτη φαινεται απο μακρια οτι πασχει απο αυτο, με το οτι εμενα σιωπηλη στις παρεες σου, προβληματα με την διατροφη της κτλ(!!!!), και πολλες φορες αυτο, δηλαδη οτι ο αλλος δεν ενδιαφερεται, το εχουν μαθει απο καποιο πρωιμο βιωμα με καποιον απο τους γονεις τους, και μετα επαναλαμβανουν το μοτιβο στις σχεσεις τους, στη συγκεκριμενη περιπτωση η κοπελα μπορει να πιστευει οτι κατακατα καποιον με την εμφανιση της και τα λογια (και φυσικα οπως ειπε και η Ρεμ δε στα ελεγε ολα), αλλα αυτος δεν θα ενδιαφερθει ποτε πραγματικα για εκεινη.. ηταν καποιος απο τους γονεις της αδιαφορος; Ειπες οτι η μητερα της ηταν αυστηρη, αυτο βαραει καλο καμπανακι. Να τονισω εδω, οτι πραγματικα ενα τετοιο ατομο νιωθει οτι ο αλλος δεν ενδιαφερεται, κι ας ειναι στην πραγματικοτητα τρελα ερωτευμενος και αφοσιωμενος!!!

Κοιτα μπερδεμα, το οτι η κοπελα ηταν ασταθης και επαναλαμβανε ενα μοτιβο στις σχεσεις της, δενοταν, ηθελε δεσμευση, και μετα το εσκαγε, προμηνυε οτι θα το επαναλαβει, οταν βγηκε απο εναν γαμο και τοσο συντομα εμπλεξε σε μια αλλη σχεση. Αν βρει και σε εναν μηνα καποιον, τα ιδια θα κανει κατα πασα πιθανοτητα, αλλα μπορει να πεσει καποτε σε καποιον που δε θα μασησει απο αυτα και δεν θα της φερθει καλα και θα την παρατησει αυτος πρωτος.. Θελει δουλεια με τον εαυτο της, και φυσικα να μεινει μονη της, για να λυσει τα θεματα της, που απο οτι φαινεται ειναι πολλα, διατροφικα, ψυχοσωματικα, ψυχολογικα, φοβιες κ.ο.κ., ωστε να μπορεσει να λειτουργησει σε μια σχεση σπαζοντας το μοτιβο στοχευω καποιον-τον κατακτω-φευγω απο αυτον.

Υ.Γ. Επισης βασικο μαθημα που θα πρεπει να ξερει καθε ενηλικας, οταν συνανταμε ατομο το οποιο λεει ολοι οι αντρες ειναι απιστοι, αλλα εγω ειμαι σπανια εξαιρεση που δεν πρεπει να χασεις και θα σου το αποδειξω.. ή οι γυναικες ειναι ρηχες, αλλα εγω εχω περιεχομενο και θα στο αποδειξω, ειναι 99% βεβαιο οτι θα μας αποδειξει αυτο για το οποιο μας ορκιζοτανε οτι δεν τον χαρακτηριζει σαν ατομο, εστω σε εναν βαθμο, και ολα αυτα γινονται ασυνειδητα συνηθως!! Πραγματικα το πιστευουν!! Αλλα, αυτος που πραγματι ειναι πιστος, αφενος μεν δε χρειαζεται να το διακηρυσσει με λογια, ποσο μαλλον εξαιροντας τον εαυτο του σε συγκριση με το υπολοιπο φυλο. Ειπαμε στα πολλα κερασια, μικρο καλαθι!!
    Last edited by λιλιουμ; 22-07-2011 at 20:42.

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234