about aurorix
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7

Thread: about aurorix

about aurorix

Γεια σας παιδιά!
    Επειδή βλέπω ότι είσαστε αρκετά σχετικοί με το άθλημα.. θέλω να με βοηθήσετε σε κάποιο θέμα. Ιατρικά(ας το πούμε) έχω κατάθλιψη, κυρίως βέβαια OCD και κοινωνική φοβία…Είμαι σε θεραπεία για κάποιο χρονικό διάστημα με cipralex(10mg/day). Στο παρελθόν είχα πάρει και aurorix, ο γιατρός μου ήθελε να «βγω» λίγο από τον εαυτό μου (είμαι αρκετά κλειστός και κοινωνικά φοβικός τύπος) αλλα στη συγκεκριμένη φάση (τοτε δηλ.) δεν δούλεψε. Μου είχε φέρει μια αναστάτωση και μια ένταση κάτι που δεν μπορούσα να «χειριστώ» στο χώρο που ζούσα (με πολλούς περιορισμούς, μην το ψάχνετε..). Βέβαια είχα μια τρομερή διαύγεια, ενεργητικότητα, η φοβία είχε φύγει κλπ… Τώρα θέλω (από μόνος μου…) να ξαναδοκιμάσω το aurorix, γιατι με το cipralex (έχω περάσει βέβαια από όλα σχεδόν τα SSRI…) έχω βαλτώσει, έχω τελματώσει…
    Please κάποια συμβουλή, thanks!

Senior Member
    δεν νομιζω οτι πρεπει να ασχοληθεις μονος σου με τα φαρμακα!

Administrator
    Συμφωνώ απόλυτα Alkmeon.

Δεν είμαστε εδώ για να υποκαταστήσουμε τον γιατρό σου demis, θα ήταν ανέντιμο, όχι προς τον γιατρό σου, αλλά προς εσένα.
    Διαγνώσεις και αγωγές μέσω ίντερνετ μην αναζητάς, κινδυνεύεις να πέσεις σε παγίδα και ο εαυτός σου και η ψυχική σου υγεία, δεν είναι για να τους υποτιμάς.
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

ok! thanks anyway...

Senior Member
    demis δεν εχει αλλο γιατρο στην πολη σου;

Εχει, αλλα, πιστεψε με, δεν πιανουν οι άλλοι τιποτα μπροστά του... Ειμαι κατατοπισμένος για το θεμα....και μπορω να κρινω (μετα από αρκετα χρόνια ασχολίας με τις διαταραχές ) το ποιόν του καθε γιατρού. Βεβαια, καποιος γιατρός μπορει να ειναι καλός σε κάποιον και κακός σε κάποιον άλλον....ειναι η σχεση που μετραει , αλλα και η γνώση και η ικανότητα....τα οποία καλλιεργούνται αλλα ειναι και έμφυτα σε μερικούς που τελικά γινονται πραγματικα χαρισματικοί θεραπευτες....

Senior Member
    ....επομενως καλυτερα να το συζητησεις μαζι του ντεμη,ετσι νομιζω!