LINUX
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 42

Thread: LINUX

Senior Member

LINUX

Hey Guys τι κανετε ελπιζω να σας ελειψα..
    Θελω να ρωτησω οποιος ξερει να μου πει, εκανα format το λαπτοπ κ μου περασανε παλι τα vista αλλα τα αυθεντικα αυτη τη φορα γιατι ειχα προβλημα με τα windows κ τα πληρωσα κ πανακριβα τεσπα, αλλα στην εκκινηση μου βγαζει κ επιλογη για τα linux, ενω δεν τα ειχα ουτε ειπα να μου τα περασουν κ παταω κ μου βγαζει τις επιλογες εγκαταστασης κτλ, εντωμεταξυ εγω εχω δοκιμασει linux σε λαπτοπ φιλης μου κ μου φανηκαν πολυ αβολα κ δυσχρηστα, ξερει κανεις η μετατροπη αμα πρεπει να το ξαναπαω η αμα μπορω να τα εχω κ τα 2 ??
    Ευχαριστω..
    (α κ απο antivirus μου βαλανε το avg αλλα θα κανω απεγκατασταση κ θα ξαναβαλω avira.)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    In the bounders of nowhere , at the very edge of your eyelashes
    Τι μαρκας ειναι το λαπτοπ?Καπου μου μυριζει εξαπατηση....
    Στειλε αν θες μοντελο να δω μερικα πραγματα.
    Επισης περιπου ποσα εδωσες .... να δω ποσα θα χρεωνω και εγω οταν θα παω σαλλονικα .!
    Δωσε μου στα χειλη σου να πιω το αθανατο νερο

Senior Member
    Vista? Σβήστα! Τα χειρότερα windows ever! Βάλε 7 αν έχεις 2gb ram και πάνω από 1GHZ cpu (και ευνούχισέ τα μετά αφαιρώντας όλα τα visual effects από τον πίνακα ελέγχου,)

Τα Linux δεν είναι για κοκέτες. Μήπως η φίλη σου έχει μουστάκι; :-Ρ
    ""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""

Senior Member
    Αααα και από antivirus ESET ή Kaspersky καλύτερα το πρώτο γιατί είναι πολύ πιο ελαφρύ!
    ""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""

Senior Member
    ithaki θα σου στειλω pm, α επισης το ειχα παρει 800 κατι ευρω πριν δυο χρονια το λαπτοπ..

πολλοι μου λενε τα 7 να βαλω, ειναι καλα?? ευκολα?? αν κ εμενα απο οσα εχω δοκιμασει (xp, vista, linux) τα vista μου φαινονται τα ευκολοτερα, λετε κατι να παιζει ???

militon τι εννοεις το eset ειναι πιο ελαφρυ?? κανει δουλεια ομως ?? θελει εγκατασταση ενημερωσεις κ τετοια??

Senior Member
    εννοείται ότι μπορεί να έχεις και τα δύο λειτουργικά εγκατεστημένα παράλληλα στο λάπτοπ.

τα 7 είναι όντως ελαφρύτερα από τα βίστα.

για antivirus εμένα μου αρέσει το avast (δοκιμασμένο και με βίστα και με 7)

Senior Member
    ααααα το ξερω το avast σαν το avira δεν ειναι η κανω λαθος??

το κακο ειναι οτι μου τη σπαει με τις ενημερωσεις, αλλα τα βρισκει τα worms!!

παλιοτερα ειχα avg κ ξυνοτανε...

τα linux μαλλον μου τα βαλανε γιατι εγω δεν τα ειχα, αλλα θελει να τα κανω εγκατασταση κ δεν τα εχω χρησιμοποιησει ποτε, υπαρχει κανεις που να εχει linux, καλυτερα ειναι?? δεν ειναι δυσχρηστα ομως ??

Senior Member
    Ρώτα τον Κόκοα, αυτός τα παίζει στα δάχτυλα τα κομπιούτερ αν και νομίζω πρέπει να έχει φύγει διακοπές, δεν κατάλαβα καλά, κάτι τέτοιο. Και γιατί να κάνεις απεγκατάστση το avg; δεν μπορείς να τα έχεις και τα δύο;
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Όλα θέλουν, με τις κατάλληλες ρυθμίσεις κάνει πολύ καλή δουλειά απλά το kaspersky είναι αισθητά πιο βαρύ (δεν το βάζω ούτε στο desκtop μου) αλλά ;exei καλύτερo αποτέλεσμα. Δεν είναι free αλλά η ESET την τελευταία σοyίτα της (Smart Security 5) την δίνει free για μερικούς μήνες (επειδή είναι έκδοση RC) αλλά για μετά υπάρχει λύση που μόνο pm μπορώ να σου στείλω!

Τα 7 είναι τα καλύτερα windows ever, και ίσως το δεύτερο καλύτερο λογισμικό μετά της apple!

Senior Member
    ναι, είναι καλύτερα. κάποια λίνουξ είναι πολύ user friendly, κάποια άλλα πρέπει να είσαι γκουρού για να τα χειριστείς. για όλους έχει!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Ρώτα τον Κόκοα, αυτός τα παίζει στα δάχτυλα τα κομπιούτερ αν και νομίζω πρέπει να έχει φύγει διακοπές, δεν κατάλαβα καλά, κάτι τέτοιο. Και γιατί να κάνεις απεγκατάστση το avg; δεν μπορείς να τα έχεις και τα δύο;
    ομαγκόντ! όχι! μη!

Senior Member
    Quote Originally Posted by claire View Post
    ομαγκόντ! όχι! μη!
    exactly, μετα θα αρχίσουν τα conflicts μεταξύ τους, και θα καταλάβεις τι πάει να πει κόλλημα!

Senior Member
    Militon για ποσο καιρο ειναι η δοκιμαστικη εκδοση στο eset ??

απο linux μαλλον δεν κατεχω, οποτε μαλλον μενουμε στα vista..

claire νομιζω 2 antivirus δεν τα δεχεται κ το ιδιο το λειτουργικο ορισμενες φορες η κανω λαθος?? δλδ κ να θες 2 δεν μπορεις να τα εχεις κ δεν κανουν κ δουλεια, οποτε ενα κ καλο καλυτερα...
    αλλα εχω κολλησει με το avira γαμωτο...

Senior Member
    εγώ δεν είπα να έχεις 2 αντιβάιρους, αλλά ότι μπορείς να έχεις και τα 2 λειτουργικά πάνω στο μηχανημά σου.

Senior Member
    λολ το καταλαβα για τα λειτουργικα, αλλα φοβαμαι να εγκαταστησω τα linux γιατι μετα δεν θα ξερω να τα χειριζομαι προφανως κ φοβαμαι μην γινει καμια στραβη με τα vista αν κ λιγο ακυρο το τελευταιο....

Page 1 of 3 123 LastLast