LINUX - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 42

Thread: LINUX

Senior Member
    Νομίζω δύο μήνες + αλλά μόλις τελειώσουν υπάρχει λύση χωρίς cracks απεγκαταστάσεις-επανεγκαταστάσεις και άλλα "παράνομα". Πάντως είναι το πιο ελαφρύ και πιο αποτελεσματικό (που να συνδυάζει αυτά τα δυο ενοώ). Αν κολλήσεις κάτι αγιάτρευτο είτε κατεβάζεις το online scanner της kaspersky είτε έχεις κάνει από την αρχή έναν kaspersky rescue disk και λύνεις το πρόβλημα πριν καν μπεις στα windows...
    ""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""

Senior Member
    http://www.eset.com/ Πρωτο πάνω πάνω! (get it now)
    ""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""

Senior Member
    In the bounders of nowhere , at the very edge of your eyelashes
    Παραπανω απο ενα αντιβαιρους μην βαλεις.Αν δεν σου κρασαρουν το πισι θα σερνεται.
    Μπορεις να εχεις οσα λειτουργικα συστηματα θες στον Η/Υ.Εχω βαλει μεχρι 5 ( Xp,7,linux mandrake, linux ubuntu,knoppix)
    Τα 7 ειναι κλασης ανωτερα απο τα Σβηστα.Δεν ειναι τυχαιο που προχωρησε τοσο γρηγορα σε νεο λειτουργικο η Μικροαπαλη.
    Με σπασμενο λειτουργικο απο τοτε που μπηκα στο facebook και twitter, δεν ξαναασχοληθηκα.(σου κανουν τρακ απο τα cookies αυτων των site τα τορρεντ που κατεβαζεις.... )
    Ολα τα αντιικα θελουν Καθε μερα ενημερωσεις.Καθε μερα βγαινουν ιοι και καθε μερα θα βγαινουν πληροφοριες για να τους καταπολεμησουν.
    Συγκρινοντας αυτα που εχουμε στην εταιρια πιστευω πως το καλυτερο ειναι το νορτον με ελαχιστο προβαδισμα απο τα εσετ και κασπερσκυ.
    Το παντα ηταν και ειναι χαλια . οσα προανεφερα ειναι για ενα χρονο το καθενα απο την στιγμη που κανεις εγκατασταση.Το ειβιτζι σου πιανει απλα χωρο.Τα αβιρα και αβαστ ειναι απο τα φρι τα καλυτερα , προτιμω το αβαστ αλλα θελει μερικες ρυθμισεις για καποια μοντελα εκτυπωτων και για ορισμενα δικτυα, τα οποια στην τελικη δεν νομιζω να σε απασχολησουν ποτε.
    Στο λινουξ εχεις τον απολυτο ελεγχο στο καθετι που εχεις στο πισι σου. το θεμα ειναι θες να ξερεις καθε τι που τρεχει στο πισι σου η απλα να το λειτουργεις?
    Δωσε μου στα χειλη σου να πιω το αθανατο νερο

Senior Member

ithaki σαν αυτο ειναι, hp pavillion γραφει απ εξω κ κατι αλλα!!

παιρνει κ 7 απο ο,τι ειδα.. το θεμα ειναι πρεπει να τα αγορασω η τα κατεβαζω?? παιζει κ εδω η δοκιμαστικη εκδοση??

αμα ομως τα κατεβασω κ εμφανισουν παλι προβλημα??

για τα λινουξ φυσικα κ θελω να ξερω οτιδηποτε παιζει στο λαπτοπ κ οχι μονο να το λειτουργω, αλλα ειναι δυσχρηστα λιγακι για μενα τα λινουξ οποτε θα πρεπει να κατσω να τα μαθω...

το αβιρα μια χαρα ητανε, ημουν πολυ ευχαριστημενη, τωρα θα δοκιμασω το eset που μου προτειναν παραπανω!

ευχαριστω παιδια για τις πληροφοριες κ ο,τι αλλο ξερετε σχετικο just write it down !!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    In the bounders of nowhere , at the very edge of your eyelashes
    το φορματ στο notebook αυτο στο εργοστασιακο του ειναι μια υποθεση περιπου 20 κλικ και σου παιρνει μαξ 2 ωρες.Παιζοντας ναρκαλιευτη και πασιεντζα και με 2 φραπεδες.
    Εχω ακουσει μαγαζια να χρεωνουν μεχρι 100 ευρω για αυτο....
    Απο την στιγμη που βαλεις λειτουργικο πρεπει να βρεις τους οδηγους για το μοντελο σου.Το συγκεκριμενο τα εχει προεγκατεστημενα ( το εργοστασιακο OS ηταν τα vista γυρνα το μια τουμπα και δες)και για αυτο η διεργασια αυτη ειναι τοσο ευκολη και απλη.Επισης μπορεις να κανεις ΤΣΑΜΠΑ downgrade σε xp, και να σου λειτουργουν και τα 2 νομιμα ( θα διαλεγεις ποιο απο τα 2 θες να bootαρει).τα υπολοιπα μολις παω στο γραφειο του θειου τα λεμε συντομως.
    Δωσε μου στα χειλη σου να πιω το αθανατο νερο

Senior Member
    ithaki 80 ευρω μου πηρε ο μαλακας για το φορματ!!! δεν το πιστευω ρε συ!! κ εγω νομιζα οτι ειναι καμια δυσκολη διαδικασια κ θελει ωρες κ μου το κρατησε κ 5 μερες ................

τα xp τα παιρνει κ αυτα, αλλα δεν τα θελω, τα χω στο pc κ μου φαινονται λιγακι παλια αλλα σταθερη αξια οκ!!

το υπολοιπο θα το κοιταξω, thanks !!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Militon View Post
    http://www.eset.com/ Πρωτο πάνω πάνω! (get it now)
    I 'm getting it yeah !!!!

Militon να σε ρωτησω το eset κ το kaspersky αμα καταλαβα καλα καπως συνδυαζονται οι λειτουργιες τους?? δλδ το ενα συμπληρωνει το αλλο??

Senior Member
    Nonono! Διαφορετικές εταιρίες, Απλά το eset στο προτείνω σαν ελαφρύ αποτελεσματικό ενώ το kaspersky σαν βαρύ αλλά υπεραποτελεσματικό... Οπότε AN κολλήσεις κάτι που δεν βλέπει το eset (πράγμα σπάνιο) αλλά αισθάνεσαι εσύ (ένα lag βρε παιδί μου) πας εδώ: http://www.kaspersky.com/virusscanner και κατεβάζεις είτε το scanner (απαιτεί εκγατάσταση στα windows, το ρυθμίζεις στα πιο strict μέτρα κάνει scan και απεγκαθίσταται μόνο του) ή αν έχεις πάθει μεγάλη ζημιά (ήτοι δεν μπορείς να μπεις στα windows) έχεις κάψει από πριν το rescue disk της kaspersky και το βάζεις όταν ανοίξεις το pc πατώντας παράλληλα F8 μπλα μπλα μπλα).

Απλά επειδή το δεύτερο είναι βαρύ δεν είναι η καλύτερη ιδέα για laptop ασε που τα χει και με μερικά παιχνίδια. Όταν πάρω εξαπύρηνο τότε ίσως το βάλω... Τα Norton τα έχω εγκαταλείψει από το πρώτο μου pc αλλά πρόσφατα σε ένα vaio είδα ότι έχουν γίνει ελαφρύτερα αλλά δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικά.

Τα 7 τα κατεβάζεις και με ενα patch (γκουχ γκουχ, κρακ) παίζουν σαν αληθινά με τα updates τους και τα όλα τους. Το eset πάλι υπάρχει ιστοσελίδα που δίνει κωδικούς ενεργοποίησης (πρέπει όμως πρώτα να το απενεργοποιείς).

80 ευρώ για ένα φορμάτ; χωρίς απόδειξη; Πρέπει να αρχίσω να χρεώνω μου φαίνεται!

Senior Member
    Τα δυο προϊόντα της kaspersky που σου προτείνω δεν είναι σουίτες προστασίας (anti virus ή internet security που βγάζει και η kaspersky) αλλά προγράμματα εργαλεία μιας χρήσης αφού την πάθεις την ζημιά. Βέβαια οι ιοί είναι ιοί και τίποτα δεν μπορεί να σου εγγυηθεί 100% ότι δεν θα ξανακάνεις format. Πάντως εγώ έχω Win7 εγκατεστημένα από τότε που βγήκαν, σε pc που χρησιμοποιούν 2 άτομα καθημερινά και δεν έχει χρειαστεί να κάνω ποτέ format. Δεν μπορώ να πώ το ίδιο για XP και Linux!

Senior Member
    Αρα καταληγουμε στο συμπερασμα οτι καλυτερα να βαλω τα windows7.... παρα τα vista (σβηστα χεχε!!)
    Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες σχετικα με το kaspersky, εχω κατεβασει το eset απο το link που μου εδωσες προς το παρον κ το κανα εγκατασταση.. το αλλο το απεγκατεστησα.. ελπιζω να ειναι καλο κ να μη ξαναχρειαστει φορματ..
    Οσο για τα linux, θελω πολυ να το μαθω αυτο το λειτουργικο συστημα!!
    Ρε συ αποδειξη μου εδωσε, αλλα τα 80 ευρω μου τα πηρε ο τυπος!!!

Senior Member
    Εννοείται 7. Στο eset πηγαίνεις στο setup πατάς advanced setup και καθορίζεις πόσο strict θέλεις να είναι τα πράγματα. (έχει πάρα πολλές επιλογές)

Senior Member
    advanced setup επελεξα!! εντωμεταξυ μου κολλαει λιγο με τις ενημερωσεις γιατι κανει πολλες, αλλα πιστευω θα στρωσει.. ελπιζω να ειναι καλο !!!

Senior Member
    Αν σου κολλάει ξετσέκαρε τον έλεγχο των runtime packers. Αν είναι φρεσκοβαλμένο κάνει συνεχώς ενημερώσεις, α και αν σου την σπάνε τα alerts απενεργοποιούνται και αυτά μέσω του user interface στο advance setup!

Senior Member
    ρε συ εχει γαμηθει στις ενημερωσεις κ κολλαει συνεχεια καθε τρεις κ λιγο "there were 4 new files installed" κ δεν συμμαζευεται, το runtime packers αυτο απο που ακριβως το κανω ??

Senior Member
    advance setup μετά computer μετά antivirus & antispyware μετα real time file system protection μετα advanced setup και μετά ξετικάρεις τα runtime packers και advanced heuristics.

Αντίστοιχα στο user interface στο alerts and notifications ξετικάρεις τα παντα εκτός από το display alerts για να μην σου σπαει τα νευρα.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast