Black Humor!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 78

Thread: Black Humor!

Senior Member

Black Humor!

Ας γελασουμε λιγο! Οσοι θελουν να συμμετεχουν και οσοι αντεχουν ειναι ευπροσδεκτοι.. οι υπολοιποι που δεν θα γουσταρουν οι δεν αντεχουν τις ανωμαλιες μας να μην ασχοληθουν!
    Ακουω τις καφριλες σας, τις μακαβριες σκεψεις σας αλλα και τα ανεκδοτα σας!

Ευχαριστω!

Banned
    το τρολλαρισμα σαυτο το τοπικ http://www.e-psychology.gr/forum/sho...91%CE%A4%CE%9F! ανηκει εδω.

Senior Member
    Αααα σωστα! Εχουμε καποιους κομπλεξικους εδω μεσα που δεν γουσταρουν οτιδηποτε γραψεις και γενικα εσενα σαν ον.. παιδι μου δεν καταλαβαινουν απο χιουμορ τι να κανουμε!? Ειναι για ανοιχτομυαλους αυτα.. το πιασες???

Banned
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Αααα σωστα! Εχουμε καποιους κομπλεξικους εδω μεσα που δεν γουσταρουν οτιδηποτε γραψεις και γενικα εσενα σαν ον.. παιδι μου δεν καταλαβαινουν απο χιουμορ τι να κανουμε!? Ειναι για ανοιχτομυαλους αυτα.. το πιασες???
    σορυ αν επεμβαινω , αλλα δε νομιζω πως εχει κανενας το δικαιωμα να κρινει το αλλο. Ο καθενας ειναι μοναδικος οπως και αν ειναι μαζι με τα ελαττωματα του ... Οσο για το post ενταξει αλλοι εχουν πιο πονηρα μυαλα και αλλοι δεν εχουν

Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    σορυ αν επεμβαινω , αλλα δε νομιζω πως εχει κανενας το δικαιωμα να κρινει το αλλο. Ο καθενας ειναι μοναδικος οπως και αν ειναι μαζι με τα ελαττωματα του ... Οσο για το post ενταξει αλλοι εχουν πιο πονηρα μυαλα και αλλοι δεν εχουν
    Ναι και εγω το ιδιο θα εγραφα στη θεση σου. Σεβομαι την αποψη του καθενος ΕΚΤΟΣ αν μπει στην διαδικασια της επιθεσης. Αυτο ΚΑΤΗΓΟΡΩ και θεωρω ΚΟΜΠΛΕΞ του αλλουνου.. Ευχομαι να καταλαβαινεις! Αν οχι δεν πειραζει.. σεβαστη η αποψη σου και να επεμβαινεις οποτε θες!

Banned
    οχι οχι εγω δεν εχω κανενα θεμα , ο καθενας εκφραζεται οπως την βρισκει και οπως του αρεσει γιαυτο λεγεται και ελευθερια λογου... Απλα και εγω χαλιεμαι οταν κρινουν αλλους......

Senior Member
    οχι οχι εγω δεν εχω κανενα θεμα , ο καθενας εκφραζεται οπως την βρισκει και οπως του αρεσει γιαυτο λεγεται και ελευθερια λογου... Απλα και εγω χαλιεμαι οταν κρινουν αλλους......
    Σωστα και εγω χαλιεμαι και εχεις δικιο. Αλλα υπαρχει και οριο γτ αλλο να πεις την γνωμη σου η οποια ειναι και σεβαστη και αλλο να φτανεις στην παρανοια με την ασχημη και απαραδεκτη συμπεριφορα σου επειδη δεν σου αρεσε κατι και προσπαθεις να επιβληθεις γτ θεωρεις σωστα μονο τα πραγματα που υπαρχουν στον δικο σου κοσμο.. αυτο λεω. Προφανως εχεις καταλαβει τι λεω!

Banned
    Εννοειται πως εχω καταλαβει τι λες.... θα σε πω και ενα μυστικο ... ολοι κουβαλαμε εναν ανωμαλο μεσα μας . Αλλοι σε μικρο βαθμο αλλοι σε μαγαλυτερο και οποιοσ πει το αντιθετο ειναι ψευτης....

Senior Member
    Εννοειται πως εχω καταλαβει τι λες.... θα σε πω και ενα μυστικο ... ολοι κουβαλαμε εναν ανωμαλο μεσα μας . Αλλοι σε μικρο βαθμο αλλοι σε μαγαλυτερο και οποιοσ πει το αντιθετο ειναι ψευτης....
    Ε αυτο θελω.. να γραψουμε τις "ανωμαλιες" μας! χαχαχαααα! ΣΥΜΦΩΝΩ σε καθε λεξη σου!

Senior Member
    Λοιπον, ας ξεκινησω..

Τι γλυκο φτιαχνει η μητερα της Αννουλας στα γενεθλια της?
    Κολυβα!!!

Στο χωριο μου μια χρονια επεσε παρα πολυ χιονι νομιζω γυρω στα 3 μετρα. Τοτε λεει ενας θειος μου "Ε ρε πλακα που θα εχει να πεθανει κανεις και να προσπαθουμε να τον παμε στην εκκλησια". Η εκκλησια ηταν σε σχετικα υψηλοτερο υψος απο τα υπολοιπα στπιτια. Την επομενη μερα πεθαινει ο θειος μου αυτος!! ..και ξεκινησει ο γολγοθας να τον πανε στην εκκλησια. Τον πηγαν σηκωτο στην εκκλησια μεσα στο φερετρο γιατι ουτε τρακτερ δεν μπορουσε να κινηθει. Σε μερικα σημεια επεφτε το φερετρο μεσα στο χιονι και τραβουσαν με σχοινια οι αντρες να το βγαλουν. Καποια φορα χρησιμοποιησαν και εναν γαιδαρο να το τραβηξει ανεπιτυχως. Σε ενα αλλο σημειο που ειχα παγωσει το χιονι γλιστρισαν οι αντρες και κανανε τσουληθρα 100 μετρα μακρια μαζι με το φερετρο. Στις σκαλες της εκκλησιας ναι μεν ειχαν καθαρισει αλλα οταν γλιστρισε ενας αντρας παρεσυρε και τους υπολοιπους και το φερετρο επεσε μεχρι τους συγγενεις που ακολουθουσαν και μολις ανεβαιναν την σκαλα!!

Στο μνημοσυνο ειχε πεσει πολυ γελιο οταν τα θυμηθηκαμε...

Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Λοιπον, ας ξεκινησω..

Τι γλυκο φτιαχνει η μητερα της Αννουλας στα γενεθλια της?
    Κολυβα!!!
    λιγο ακαιρο το σημερινο σου θεμα cristina82 οταν σε μια χωρα θρηνουν τα πανω απο 90 θυματα ενος μανιακου-ανεγκεφαλου κ τον θανατο της Ειμυ Γουανχαουζ.......

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΝεοΞεκινημα View Post
    Στο χωριο μου μια χρονια επεσε παρα πολυ χιονι νομιζω γυρω στα 3 μετρα. Τοτε λεει ενας θειος μου "Ε ρε πλακα που θα εχει να πεθανει κανεις και να προσπαθουμε να τον παμε στην εκκλησια". Η εκκλησια ηταν σε σχετικα υψηλοτερο υψος απο τα υπολοιπα στπιτια. Την επομενη μερα πεθαινει ο θειος μου αυτος!! ..και ξεκινησει ο γολγοθας να τον πανε στην εκκλησια. Τον πηγαν σηκωτο στην εκκλησια μεσα στο φερετρο γιατι ουτε τρακτερ δεν μπορουσε να κινηθει. Σε μερικα σημεια επεφτε το φερετρο μεσα στο χιονι και τραβουσαν με σχοινια οι αντρες να το βγαλουν. Καποια φορα χρησιμοποιησαν και εναν γαιδαρο να το τραβηξει ανεπιτυχως. Σε ενα αλλο σημειο που ειχα παγωσει το χιονι γλιστρισαν οι αντρες και κανανε τσουληθρα 100 μετρα μακρια μαζι με το φερετρο. Στις σκαλες της εκκλησιας ναι μεν ειχαν καθαρισει αλλα οταν γλιστρισε ενας αντρας παρεσυρε και τους υπολοιπους και το φερετρο επεσε μεχρι τους συγγενεις που ακολουθουσαν και μολις ανεβαιναν την σκαλα!!

Στο μνημοσυνο ειχε πεσει πολυ γελιο οταν τα θυμηθηκαμε...
    Χαχαχαχαχαχαααααα! Απιστευτο! Φαντασου να ανοιγε το φερετρο και να επεφτε ο νεκρος (θειος σου).. Πωπω, φρικαλεα αστειο!

Καθε μερα πεθαινουν αδικα ανθρωποι σε ολο τον κοσμο. Αλλα κανεις δεν νοιαζετε μοναχα εαν το δειξει η τηλεοραση...

Senior Member
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    λιγο ακαιρο το σημερινο σου θεμα cristina82 οταν σε μια χωρα θρηνουν τα πανω απο 90 θυματα ενος μανιακου-ανεγκεφαλου κ τον θανατο της Ειμυ Γουανχαουζ.......
    Ποια θυματα και ποιος μανιακος? Εσυ δλδ θρηνεις την τραγουδηστρια? Οκ πεθανε και? δεν αλλαζει κατι..

Page 1 of 6 123 ... LastLast