ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 34 of 34
    Senior Member
    invega ηθελε να δωσει κ μενα και δεν τον αφησα! του πα ΔΕΝ το παιρνω με τπτ!
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Λακρυ παρε τηλ τη γιατρο σου και εξηγησε της την κατασταση ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ! ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τΑΧΩ ΠΑΡΕΙ! οΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΠΙΑ!μΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ!

Senior Member
    K σαν να μην εφτανε το προβλημα ο πρωην μου κ η *******-σορυ-'κολλητη' που εσκαγε απο τη ζηλεια της πηγε κ του ειπε να χιλαι δυο γαι μενα.πιο χαλια ε θαμπορουσα να ειμαι πραγματικα δε ξερω γιατι να τα τραβαω ολα αυτα

Senior Member
    δεν το παιρνω το κωλο invega που να με κρεμασουν αναποδα, σιγα μην εχω ορεξη να γινω χοντρη !!
    τανια μαλλον θα αλλαξω γιατρο (σου ειχα πει σε pm νομιζω) οποτε δεν πηρα τηλ , στην καινουργια ειχα κανει μια επισκεψη κ ηταν αυτη που μου εγραψε τα στεντον, ο αλλος εδω μου δινει ταβορ, ο καθενας το κοντο του κ το μακρυ του με λιγα λογια, αλλα πρεπει να κανω ενα ξεκαθαρισμα..
    κυκνακι τι εγινε ρε συ ?? γιατι χαλιεσαι για την καθε μαλακια που θα πει η καθε κομπλεξαρα που απο τη ζηλια της κ τα αχυρα στο μυαλο της λεει χιλες δυο συκοφαντιες ?? γιατι να σε επηρεασει εσενα αυτο ?? λοιπον χεσε πρωην κ την *******, ας πανε στα τσακιδια κ οι δυο, δεν αξιζει απλα να ασχολεισαι με τετοιες συμπεριφορες, κακοι κ συκοφαντες δυστυχως θα υπαρχουν παντα, αλλα ειναι κ εμεις πως τους αντιμετωπιζουμε !!
    επικεντρωσου στον εαυτο σου κ οτι εισαι καλυτερα με το θεμα σου κ την αγωγη κ με αφηνεσαι να σε ριχνει η μικροτητα του καθενος !!
    (μου χει τυχει κι εμενα να ειμαι σε φαση ενα βημα πριν την αυτοκτονια να με συκοφαντουν η να με πρηζουν κ πολλα αλλα τετοια, φαντασου μεσα στον πονο κ τη δυστυχια να πρεπει να αντιμετωπισεις κ τη βλακεια του καθενος, οσο δυνατος κ να εισαι η μονη λυση ειναι αδιαφορια, κανει τους αλλους να σκανε απο το κακο τους... "η χειροτερη τιμωρια για καποιον ειναι η περιφρονηση" διαβασα καπου κ μου εμεινε...
    λοιπον χερια ψηλα κ ασε τετοια θεματα εξω απο τον εαυτο σου !!!!!!
    Go on girl !!!!
    (ειμαι στα χαι μου)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Page 3 of 3 FirstFirst 123