Results 1 to 15 of 507
Thread: ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΚΥΜΑΤΑ- Νο2
-
21-06-2011, 13:40 #1
ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΚΥΜΑΤΑ- Νο2
ανοιγω καινουριο θρεντ , γιατι αυτος ο τιτλος μου φαινεται πιο ποιητικος
χθες σας ειχα μιλησει αν θυμαστε για το οτι η ψυχολογος μου , με προειδοποιησε , οτι αν συνεχισω να πηγαινω στο γραφειο της μεθυσμενη , θα διακοπει η συνεργασια μας , γιατι ουσα "φτιαγμενη", εμφανιζομαι με μια "ψευτικη" ψυχολογικη διαθεση.
ως εδω καλα.πιστευω οτι ειχε απολυτο δικιο σε αυτα που μου ειπε.
μου ειπε ομως και κατι , το οποιο χωραει συζητηση και στο οποιο πιστευω πως επεσε εξω.
επειδη τις τελευταιες δυο βδομαδες ψωνισα αρκετα πραγματα , ανησυχησε μηπως προκειται για εναρξη νεου υπομανιακου επισοδειου.
οντως με ειχε πιασει μια ακατανικητη ταση για shopping therapy.
αλλα ρε παιδια... δεν ψωνισα τοσα πολλα πραγματα ( για την ακριβεια 2 μπλουζες , μια βερμουδα , ενα τζιν , ενα μαγιω και ενα ζευγαρι παπουτσια ).
ειναι γεγονος οτι οι διπολικοι εχουμε μια προβληματικη σχεση με το χρημα , αλλα εγω ψωνισα απλα για να ανανεωσω την καλοκαιρινη καρταρομπα μου.
τα χρειαζομουν αυτα που ψωνισα.δεν ηταν περιττα και συν τοις αλλοις δεν ψωνισα ακριβα πραγματα.
και τελος παντων αν καποιος διπολικος εχει για καποιο α' χρονικο διαστημα την ταση να ψωνιζει , αυτο αποτελει απο μονο του συμπτωμα υπομανιας?
η αληθεια ειναι οτι εχει χαλασει παλι ο υπνος μου.
αλλα κ' αυτο πιστευω οτι δεν ειναι απαραιτητα συμπτωμα υπομανιας.
μπορει καλλιστα να οφειλεται σε σκεψεις που με βασανιζουν αυτη την περιοδο.
αν ημουν σε υπομανια δεν θα ειχα και αλλα συμπτωματα του στυλ υπερσεξουαλικοτητα , πολυ ανεβασμενη διαθεση κλπ κλπ ?
ποια ειναι η αποψη σας?
- 21-06-2011, 14:00 #2
Η ακατανίκητη τάση δε σου λέει τίποτε? Η ίδια το έγραψες. Δεν ψωνίζουν όλες/οι νιώθοντας "ακατανίκητη τάση", εσύ το κάνεις. Μάλλον έχει δίκιο η ψυχολόγος σου, συνδυαζόμενο και με πισωγυρίσματα και στην κατανάλωση αλκοόλ, δεν σου κάνει να μυρίζει μπαρούτι λιγάκι αμελί? Ώστε να σε προστατέψεις κι από τυχόν άλλα που μπορεί να εμφανιστούν το επόμενο διάστημα? Και γράφεις πως ο ύπνος έχει χαλάσει, αλλά ΟΥΤΕ αυτό είναι σύμπτωμα. Ολα μαζί, μήπως είναι όμως?
Αλλά με γεια ωστόσο τα ψώνια, να τα φορέσεις και να τα χαρείς το καλοκαίρι αυτό, δίχως παρατράγουδααα, καλέ.:P"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
21-06-2011, 14:07 #3
amelie κανονισε ε ?? μπορει να εισαι σε υπομανια μπορει κ οχι, αλλα προσεχε μην σου εξελιχθει σε μανια (ε ρε τι διαολο εχουμε παθει ολοι οι διπολικοι τελευταια με τα up) κ μετα θα ναι χειροτερα προσπαθησε να μην πινεις τοσο κ μην κανεις ουσιες (τωρα μιλησε κ η αρμοδια τρομαρα μου χαχαχα) αλλα μετα σαν κ μενα θα γινεις κ χειροτερα οποτε προσεξε το κ ξες ειναι καλοκαιρακι τωρα, μπανακια, θαλασσα, nightlife, ωραια αγορακια, shopping κ μπορει να ανεβεις πολυ παντως προσεχε ρε συ
γενικα πως νιωθεις ?? τι αλλα συμπτωματα εχεις ?? παντως κατα τη γνωμη μου δεν ειναι πολλα αυτα που ψωνισες, εγω συνηθως παιρνω τα τριπλασια!!!
αλλο πως νιωθεις?? νιωθεις ευφορια κ ανεβασμενη διαθεση κ οτι πετας ας πουμε??" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
21-06-2011, 14:48 #4
γενικα τσιτωνομαι και εκνευριζομαι αλλα μονο οταν υπαρχει αφορμη.
(π.χ. πριν απο λιγο εκει που ημουν ηρεμη και απολαμβανα το τσιγαρακι μου και το καφεδακι μου στο ημι-υπογειο , αρχισε να γκαριζει η μανα μου "ΙΩΑΑΑΝΝΑΑΑΑΑΑ ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ" αλλα με υφος τρομερα ασχημο , αγριο και επιτακτικο.
τα πηρα και γω στο κρανιο και της ειπα με δυνατο τονο "θα στα φερω οταν ανεβω και να προσεχεις το υφος σου".
με εστειλε στο διαολο και βροντηξα δυνατα την πορτα)
και αναρωτιεμαι : πρεπει να ειναι καποιος σε υπομανια για να εχει ξεσπασμα οταν τον ταραζουν και του μιλανε σαν να ειναι σκουπιδι οεο???
περαν του καυγα , νιωθω σχετικα ηρεμη .
ευφορια και ανεβασμενη διαθεση παντως , δεν νιωθω ουτε κατα διανοιαν.
21-06-2011, 15:03 #5
α επισης καπνιζω παρα πολυ τελευταια ( 50 τσιγαρα τη μερα κατα μεσο ορο ) και μου λειπει τρελά το αλκοολ!
και τι δεν θα δινα να μην ηταν οι γονεις μου στο σπιτι τωρα και να κατεβαζα κανα λιτρο μπυριτσες!!!
21-06-2011, 17:53 #6
αμελι, νομίζω πως είναι ενδείξεις αυτα που έχεις.
έχεις μπροστά σου τα συμπτώματα.
το ότι θέλεις πάλι να πιεις είναι δείγμα.
κ τα 50 τσιγάρα είναι υπερβολη.
ελπίζω να μν το προσπεράσεις έτσι κ να κάνεις κατι γι' αυτό.
τη μάνα σου σου είπα να την διώξεις απο τη κουζίνα.
αλλά δν μ ακούς.
δοκίμασε να μπεις λιγο.
μπορεί να σου αρέσει τελικα.
(ξέρω ποσο πολύ θέλεις να πιεις....να πηγαίνεις ομως πιωμένη στο γιατρό σου δείχνει πως είναι άσχημα τα πράγματα. )http://www.mazi.org.gr/
21-06-2011, 18:46 #7
και εγω εχω τελευταια μεγαλη καταναλωτικη μανια!
οτι χρηματα εχω στο πορτοφολι μου,οταν βγω εξω τα χαλαω!
περνω πραγματα χωρις να τα εχω προγραμματισει!
ειχα κανει οικονομια για να παω με μια ξαδερφη μου κωνσταντινουπολη και τα εφαγα ολα τα λεφτα δεν αφησα ουτε ευρω!
τρομαξα να πω την αληθεια!αλλα δεν εχω αλλο συμπτωμα!
μηπως οι διπολικοι εχουμε αναγκη να κανουμε τα ψωνακια μας?να χαρουμε λιγακι!
μην τα βλεπουμε ολα οτι ειναι διγματα προς μανιακο επεισοδιο!
εχουμε συνεχεια τον φοβο και δεν μπορουμε να χαρουμε και να απολαυσουμε τιποτα!
τι κακο ειναι αυτο!
οσο για το ποτο μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου!
προσπαθησε να μην ξαναπιεις!
το καπνισμα και εγω οσο ειμαι μονη και μπροστα στον υπολογιστη καπνιζω παρα πολυ,τα σαβατοκυριακα που φευγουμε και ειμαι απασχολιμενη καπνιζω λιγοτερο αυτο ειναι φυσιολογικο!
21-06-2011, 18:57 #8
παντως δεν νομιζω οτι βρισκεσαι σε υπομανια,κανε κατι ομως στο να φευγεις απο το σπιτι!
πηγαινε και αραζε στην παραλια,κανε το μπανακι σου,διαβαζε κανα βιβλιο,ασχολησου με κατι ωστε να μην ειναι το μυαλο σου συνεχεια στο ποτο και στο τσιγαρο!
στα λεω εγω που κανω το ιδιο,ειμαι μεσα!
αλλα εγω δεν εχω μια μανα να μου σπαει τα νευρα ουτε την θαλασσα στα ποδια μου!
εγω οχι την πορτα θα της κοπαναγα στα μουτρα!απορω πως αντεχεις!εμενα τα νευρα μου δεν εχουν τετοιες αντοχες!
21-06-2011, 18:57 #9
αμελι, νομίζω πως είναι ενδείξεις αυτα που έχεις.
επισης αν ημουν σε υπομανια δεν θα ειχα εντονες ερωτικες επιθυμιες?
ελπίζω να μν το προσπεράσεις έτσι κ να κάνεις κατι γι' αυτό.
εχω ραντεβου με τον γιατρο παντως την αλλη Τριτη.
η κουζινα δεν μου αρεσει σαν ιδεα καθολου.
αυτο που θα μπορουσα να κανω τωρα που ειναι τελειος ο καιρος , θα ηταν κανα μπανακι στη θαλασσα , αλλα αυτες τις μερες δεν γινεται λογω των γνωστων γυναικιων προβληματων...
21-06-2011, 19:08 #10
μην τα βλεπουμε ολα οτι ειναι δειγματα προς μανιακο επεισοδιο!
εχουμε συνεχεια τον φοβο και δεν μπορουμε να χαρουμε και να απολαυσουμε τιποτα!
τι κακο ειναι αυτο!
μου τη σπαει αυτη η "ορολογια-ταμπελοποιηση" των ειδικων (ψυχολογων-ψυχιατρων) και ειδικα οταν ειναι αβασιμη.
δλδ επειδη πηρα 5 ρουχα για το καλοκαιρι , επειδη λαχταραω σαν ανθρωπος και γω να πιω καμια μπυρα καλοκαιριατικα και επειδη εχει χαλασει ο υπνος μου , σημαινει ντε και καλα οτι ειμαι σε υπομανια???
ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΜΑΝΙΑ!
ΤΗΝ ΕΧΩ ΒΙΩΣΕΙ!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΥΠΟΜΑΝΙΑ!
21-06-2011, 20:06 #11
oταν λες εχει χαλασει ο υπνος σου τι ενοεις?
ποσες ωρες κοιμασαι?
21-06-2011, 20:13 #12
καλα πηρα ενα μαγιο!γαμω τα μαγιο!
ειναι ολοσωμο φυσικα!αλλα κατω απο το στηθος εως την κοιλια χαμιλα σχετικα εχει διαφανεια σε μαυρο χρωμα και πισω εχει διαφανεια μεχρι την μεση αλλα πισω εχει 2 πεταλουδες χτιαγμενες απο στρας!
η διαφανεια ειναι σαν λαστεξ και κανει τρομερη εφαρμογη!
21-06-2011, 20:24 #13
μην σε στεναχωρουν τα λογια της βυκης.
μου τα εχει πει και εμενα ο γιατρος μου και τελικα ηταν λαθος!και το μονο που καταφερε ηταν να με πανικοβαλει και απο τον φοβο μου επιασα το κρεβατι και δεν ελεγα να σικωθω!
εμεις αυτο που πρεπει να κανουμε το κανουμε!
περνουμε τα φαρμακα μας και πηγαινουμε να μας δουν οποτε μας λενε!
δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο!
21-06-2011, 20:29 #14
21-06-2011, 20:36 #15
Οσον αφορα τα τσιγαρα εχω τουλαχιστον 2-3 φιλους που καπνιζουν 3 πακετα την ημερα και δεν εχουν κανενα προβλημα ψυχικου τυπου.
Εγω θα ηθελα να σε ρωτησω αμελι αν δεν εχεις προβλημα, οταν λες οτι πινεις πριν σε τι ποσοτητες αναφερεσε.
Χωρις να θελω να κρινω την ψυχολογο σου για κανενα λογο, η προσωπικη καθαρα μου γνωμη ειναι το να σε απειλησει με διακοπη της συνεργασιας σας δεν ηταν σωστο.
Θεωρω οτι ειναι μεσα στο πλαισιο του προβληματος σου αυτην η συμπεριφορα και θα επρεπε να συζητηθει και να δουλευτει. Κι εγω εχω παει αρκετες φορες εχοντας πιει 2-3 ποτηρακια κρασι. Εστιασε στην αναγκη μου να πινω, το πως φανταζομαι οτι θα ημουν αν δεν επινα κτλ κτλ.
Γενικα εχω προβλημα με το ποτο και σε καταλαβαινω, ειδικα τις νυχτες πινω πολυ.