Ερωτηξη
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19

Thread: Ερωτηξη

Senior Member
    In the bounders of nowhere , at the very edge of your eyelashes

Ερωτηξη

Ρωταω το λοιπον.... πως καταλαβαινεις οτι χρειαζεσαι ψυχολογο?
    Αν εχει απαντηθει,παρακαλω στειλτε μου το λινκ.
    Δωσε μου στα χειλη σου να πιω το αθανατο νερο

Senior Member
    όταν έχεις κάποιο θέμα που δεν μπορείς να διαχειριστείς μόνος σου, σε κάνει δυσλειτουργικό, σε απασχολεί διαρκώς, σε στενοχωρεί, περνάει καιρός και δεν φεύγει.

Senior Member
    Υπαρχει περιπτωση αν εχεις κατι τετοιο οπως πολυ καλα τα ειπες να το πολεμησεις μονος σου?
    Ειχα παει σε ψυχολογο του ΤΕΙ πριν απο 3 χρονια και εγινα τρις χειροτερα απο οτι ημουν.

Senior Member
    Νομίζω πως είναι λίγο υποκειμενικό το πότε ο κάθε άνθρωπος χρειάζεται ψυχολόγο. Ο καθένας κρίνει βάσει των δικών του αναγκών, μπορείς να πας και απλά μόνο για συμβουλευτική. Το σίγουρο είναι ότι όταν γίνεσαι δυσλειτουργικός στην καθημερινότητα σου, τον χρειάζεσαι. Τι είναι αυτό που σε προβληματίζει συγκεκριμένα;
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Δεν ειναι ενα, ειναι πολλα.Η συμπεριφορα μου οσον αφορα την καθημερινοτητα.Το τεραστιο κολλημα που εχω φαει με τα pc-games.Μου φαινεται οτι τελευται γινομαι αντικοινωνικος.Δεν βγαινω τοσο οσο περυσι.Αρχισα να τσακωνομαι με τους γονεις μου.Αγχωνομαι απο πολυ μικρος για το τιποτε.
    Ολα αυτα ειναι επικεφαλιδες συνοπτικα και μεστα.πχ ενα παραδειγμα:Ενω ξυπναω το πρωι και πριν παω στην δουλεια λεω θα κανω αυτο αυτο αυτο.Τελικα δεν κανω τιποτε.Οταν τελειωνω δεν θελω να κανω τιποτε.Εχω αρχισει και κλεινομαι πολυ και δεν μου αρεσει.Μενω μονος τα τελευταια 3 χρονια, πιο παλια ειχα συγκατοικο και ακομη πιο παλια συγκατοικουσα με εναν δεσμο που ειχα.

Senior Member
    ithaki στα πανεπιστημια κ στα τει ειναι λιγο ψιλομπουρδελο η κατασταση...

εγω ειχα παει στου auth κ δεν εμεινα ικανοποιημενη... (εκτος κ αμα ημουν δυσκολη περιπτωση λολ!!)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Να μου κανει ομως ζημια δεν το περιμενα. και το καταλαβα υστερα απο 2 χρονια...... θα ξαναγυρισω σαλλονικη και θα παω σε αυτην παλι για να της πω τι εγινε απο τοτε, να δω πως θα με αντικρισει.

Senior Member
    οταν λες σου εκανς ζημια δλδ τι ακριβως εννοεις?? εγινες κατα πολυ χειροτερα??
    μηπως δεν ηταν κακονικος ψυχολογος αλλα κατι αλλο ξερω γω κ τον ειχε το τει απλα για μοστρα??
    γενικως παντως οι πανεπιστημιακοι ψυχολογοι μπαζουν.. (ακομα κ του auth που θεωρειται "καλο" μη χεσω, βοηθεια μηδεν, κ ασε που πολλες φορες τυχαινει να τους εχεις κ μετα καποια αλλη στιγμη..)
    πανε επομενως σ αυτηνα που λες, εξηγησε ο,τι εχεις να εξηγησεις κ ελπιζω να σε βοηθησει !!!!!!!!!!

Senior Member
    Σε 2 μηνες το αργοτερο θα ξερω. :)

Senior Member
    Ευχομαι ολα να πανε καλα !!
    Good luck and think big !!! :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by ithaki View Post
    Δεν ειναι ενα, ειναι πολλα.Η συμπεριφορα μου οσον αφορα την καθημερινοτητα.Το τεραστιο κολλημα που εχω φαει με τα pc-games.Μου φαινεται οτι τελευται γινομαι αντικοινωνικος.Δεν βγαινω τοσο οσο περυσι.Αρχισα να τσακωνομαι με τους γονεις μου.Αγχωνομαι απο πολυ μικρος για το τιποτε.
    Ολα αυτα ειναι επικεφαλιδες συνοπτικα και μεστα.πχ ενα παραδειγμα:Ενω ξυπναω το πρωι και πριν παω στην δουλεια λεω θα κανω αυτο αυτο αυτο.Τελικα δεν κανω τιποτε.Οταν τελειωνω δεν θελω να κανω τιποτε.Εχω αρχισει και κλεινομαι πολυ και δεν μου αρεσει.Μενω μονος τα τελευταια 3 χρονια, πιο παλια ειχα συγκατοικο και ακομη πιο παλια συγκατοικουσα με εναν δεσμο που ειχα.
    Μου θυμίζεις λίγο εμένα που είμαι πολύ αναβλητική σε όλα τα ζητήματα. Από τα γκομενικά μέχρι τα επαγγελματικά. Και εγώ έχω κόλλημα τον τελευταίο καιρό με το pc. Πρέπει να το κλείσω επιτέλους κάποια στιγμή. Κοίτα, απ' ότι καταλαβαίνω δεν έχεις και κανένα σοβαρό πρόβλημα μπορείς μόνος σου ν' αλλάξεις αυτά που δεν σ' αρέσουν στην συμπεριφορά σου και να κάνεις και λίγη συμβουλευτική παράλληλα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    οταν λες σου εκανς ζημια δλδ τι ακριβως εννοεις?? εγινες κατα πολυ χειροτερα??
    μηπως δεν ηταν κακονικος ψυχολογος αλλα κατι αλλο ξερω γω κ τον ειχε το τει απλα για μοστρα??
    γενικως παντως οι πανεπιστημιακοι ψυχολογοι μπαζουν.. (ακομα κ του auth που θεωρειται "καλο" μη χεσω, βοηθεια μηδεν, κ ασε που πολλες φορες τυχαινει να τους εχεις κ μετα καποια αλλη στιγμη..)
    πανε επομενως σ αυτηνα που λες, εξηγησε ο,τι εχεις να εξηγησεις κ ελπιζω να σε βοηθησει !!!!!!!!!!
    Οι πανεπιστημιακοί μόνο να πουλάνε όνομα ξέρουν και να τα παίρνουν χοντρά.

Senior Member
    Εγω εχω μονιμως κολλημα με το pc, λαπτοπ ο,τι βρεθει τελοσπαντων, παλιοτερα εμπαινα περιπου 12 ωρες την ημερα κ δεν εβγαινα, πλεον το εχω ελαττωσει στο μισο κ λιγοτερο, ισως ειμαι κ εθισμενη στο ιντερνετ αλλα δεν θελω να ξεεθιστω, μ αρεσει !!!!
    Φοβαμαι μην παθει καμια υπερθερμανση καμια μερα, ithaki γινεται αυτο το πραγμα, να μπλοκαρει κατι επειδη ειναι μερα νυχτα ανοιχτο?? η αδερφη μου λεει οτι γινεται...
    Last edited by Lacrymosa; 22-07-2011 at 17:35.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Οι πανεπιστημιακοί μόνο να πουλάνε όνομα ξέρουν και να τα παίρνουν χοντρά.
    Αυτο ακριβως..... Οπου ακους πολλα κερασια κρατα κ μικρο καλαθι, δεν παει να πει οτι επειδη εχει ο αλλος ονομα ειναι κ καλος κ μπορει να προσφερει, αλλα συνηθως εκμεταλλευονται τη φημη τους η οποια ειναι αντιστροφως αναλογη των ικανοτητων κ δυνατοτητων τους....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Εγω εχω μονιμως κολλημα με το pc, λαπτοπ ο,τι βρεθει τελοσπαντων, παλιοτερα εμπαινα περιπου 12 ωρες την ημερα κ δεν εβγαινα, πλεον το εχω ελαττωσει στο μισο κ λιγοτερο, ισως ειμαι κ εθισμενη στο ιντερνετ αλλα δεν θελω να ξεεθιστω, μ αρεσει !!!!
    Φοβαμαι μην παθει καμια υπερθερμανση καμια μερα, ithaki γινεται αυτο το πραγμα, να μπλοκαρει κατι επειδη ειναι μερα νυχτα ανοιχτο?? η αδερφη μου λεε οτι γινεται...
    Οχι, ειχα βιομηχανικο PC το οποιο δουλευε συνεχεια απο το 96 μεχρι το 2005, χωρις να κλεισει ποτε του.
    Στο λαπτοπ 1 κυριως πραγμα πρεπει να προσεξεις. ΠΟΤΕ σε πορωδεις και ανωμαλες επιφανειες ( δλδ στρωμα κρεββατι , πολυθρονα , ποδια κτλ.) καλυτερα σε τραπεζι χωρις πλαστικο καλυμμα η σε γραφειο, μαρμαρο κτλ.Επισης να εισαι σιγουρη οτι αεριζεται σωστα.
    Απο εκει και περα οτι προβλημα σου βγαλει ειναι απο ελαττωμα του κατασκευαστη.Να ξερεις οι καλυτεροι κατασκευαστες παιζουν με 2-3% ποσοστο λαθους υλικοτεχνικου (hardware) .

Page 1 of 2 12 LastLast