Ερωτηξη - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19

Thread: Ερωτηξη

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Εγω εχω μονιμως κολλημα με το pc, λαπτοπ ο,τι βρεθει τελοσπαντων, παλιοτερα εμπαινα περιπου 12 ωρες την ημερα κ δεν εβγαινα, πλεον το εχω ελαττωσει στο μισο κ λιγοτερο, ισως ειμαι κ εθισμενη στο ιντερνετ αλλα δεν θελω να ξεεθιστω, μ αρεσει !!!!
    Φοβαμαι μην παθει καμια υπερθερμανση καμια μερα, ithaki γινεται αυτο το πραγμα, να μπλοκαρει κατι επειδη ειναι μερα νυχτα ανοιχτο?? η αδερφη μου λεε οτι γινεται...
    Πρόσεχε μην γίνει καμιά έκρηξη στα ξαφνικά! χεχε! Εισαι και παρλαπίπας εσύ ρε παιδί μου. Στο πίρι πίρι όλη μέρα :D :D. Eγώ πρέπει να το κόψω γιατί μου πόνανε τα μάτια πλέον.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ithaki View Post
    Οχι, ειχα βιομηχανικο PC το οποιο δουλευε συνεχεια απο το 96 μεχρι το 2005, χωρις να κλεισει ποτε του.
    Στο λαπτοπ 1 κυριως πραγμα πρεπει να προσεξεις. ΠΟΤΕ σε πορωδεις και ανωμαλες επιφανειες ( δλδ στρωμα κρεββατι , πολυθρονα , ποδια κτλ.) καλυτερα σε τραπεζι χωρις πλαστικο καλυμμα η σε γραφειο, μαρμαρο κτλ.Επισης να εισαι σιγουρη οτι αεριζεται σωστα.
    Απο εκει και περα οτι προβλημα σου βγαλει ειναι απο ελαττωμα του κατασκευαστη.Να ξερεις οι καλυτεροι κατασκευαστες παιζουν με 2-3% ποσοστο λαθους υλικοτεχνικου (hardware) .
    ωχ! Εγώ εδώ και 3 χρόνια που το έχω το λάπτοπ, είναι πάνω στο κρεβάτι. Με κουράζει σε γραφείο.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ithaki View Post
    Οχι, ειχα βιομηχανικο PC το οποιο δουλευε συνεχεια απο το 96 μεχρι το 2005, χωρις να κλεισει ποτε του.
    Στο λαπτοπ 1 κυριως πραγμα πρεπει να προσεξεις. ΠΟΤΕ σε πορωδεις και ανωμαλες επιφανειες ( δλδ στρωμα κρεββατι , πολυθρονα , ποδια κτλ.) καλυτερα σε τραπεζι χωρις πλαστικο καλυμμα η σε γραφειο, μαρμαρο κτλ.Επισης να εισαι σιγουρη οτι αεριζεται σωστα.
    Απο εκει και περα οτι προβλημα σου βγαλει ειναι απο ελαττωμα του κατασκευαστη.Να ξερεις οι καλυτεροι κατασκευαστες παιζουν με 2-3% ποσοστο λαθους υλικοτεχνικου (hardware) .
    Λολ αυτη τη στιγμη βρισκεται στα ποδια μου απανω!!!
    Συνηθως εκει το εχω η πανω στο κρεβατι!! Ειναι τα πιο βολικα σημεια για να το εχεις, καμια φορα βαζω κανα βιβλιο απο κατω για να ανεβαινει κ να αεριζεται, α κ οταν αεριζεται το κανει δυνατα εμενα !!!!
    Οποτε δεν κινδυνευει απο υπερθερμανση, αρα συνεχιζουμε δυναμικα κ ακαθεκτα !!!!!! :)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Πρόσεχε μην γίνει καμιά έκρηξη στα ξαφνικά! χεχε! Εισαι και παρλαπίπας εσύ ρε παιδί μου. Στο πίρι πίρι όλη μέρα :D :D. Eγώ πρέπει να το κόψω γιατί μου πόνανε τα μάτια πλέον.
    Λολ ασε η αδεφη μου λεει "κλειστο καλε το μαραφετι ολη μερα τικι τικι θα τα τιναξει στο τελος" κ την απανταω 'τι σε νοιαζει? δικο σου ειναι?"
    περα απο την πλακα το εχω ξεσκισει το καημενουλι...
    Εμενα περα απο τα ματια ποναει κ η μεση μου, αλλα μυαλο δεν βαζω..... :p
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Page 2 of 2 FirstFirst 12