Results 31 to 39 of 39
Thread: Aδειο Σκηνικο
-
23-07-2011, 12:41 #31
Ευχαριστω παρα πολυ παιδια για τις απαντησεις σας. Η αληθεια ειναι οτι καθησα εχθες και το σκεφτηκα λιγο πιο βαθεια και νομιζω κατα ενα μεγαλο ρολο ευθηνεται το περιβαλλον της δουλειας μου για αυτη την απαθεια. Επειδη η ποιοτητα των ανθρωπων που με περιβαλει
και επειδη η καχυποψια , η πονηρια οπως επισης το οτι ειναι ολοι κακοπροαιρετη , οχι επειδη ειναι εκ φυσεως αλλα λογο του οτι με την παροδο του χρονου εγινα ετσι και αυτοι. Η απαθεια αυτη ειναι αμυντικος μηχανισμος στη καθημερηνη αντιμετωπηση των γεγονοτων εκει μεσα. προς το παρον ειναι ο κυριος παραγοντας που βρηκα.
- 23-07-2011, 14:05 #32
23-07-2011, 14:07 #33
undetermined χαιρομαι που το εψαξες κ εντοπισες μια πιθανη αιτια κ καταλυτικο παραγοντα στο συναισθημα της απαθειας! οποτε εφοσον τωρα γνωριζεις που οφειλεται αυτο το mood κατα ενα μεγαλο μερος πιστευω μπορεις να το κοντρολαρεις, πχ να μην δινεις τοση σημασια σε σχολια συναδελφων η να μην αφηνεσαι να σε επηρεαζουν γεγονοτα κ καταστασεις που συμβαινουν στον χωρο εργασιας στην προσωπικη σου ζωη... ειναι δυσκολο αλλα κανε effort...
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
23-07-2011, 19:23 #34
Πολύ καλά έκανες που το σκέφτηκες βαθύτερα. Ίσως να είναι και αυτό που λες. Η εργασία αφορά το 1/3 της ζωής μας και αν δεν ικανοποιούμαστε απ' αυτή, επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Σε καταλαβαίνω, έχω κάνει την πρακτική μου σε εταιρεία και ξέρω πως είναι να συμβιώνουν 10 π.χ διαφορετικοί άνθρωποι στον ίδιο χώρο. Ένας καυγάς που είναι πολύ φυσικό να συμβεί κάποτε ανάμεσα σε συναδέλφους γρήγορα επεκτείνεται και μαλώνουν όλοι με όλους. Η γκρίνια, η καχυποψία, ο ανταγωνισμός και η μιζέρια που κυριαρχούν σ' ένα τέτοιο περιβάλλον εργασίας πολύ γρήγορα μας παίρνει και μας παραμάζωμα ακόμα και αν δεν είμαστε έτσι και μας φθείρει ψυχολογικά.
Εγώ γι' αυτό δεν θέλω να δουλέψω σε εταιρεία, θα προτιμούσα ένα πιο ελεύθερο περιβάλλον εργασίας.
Το επάγγελμα σου γενικότερα και πέρα σπό τις σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου, σ' αρέσει;
Μήπως υπάρχουν και άλλες αιτίες που αφορούν την προσωπική σου ζωή;έτσι γιατί περίεργα την είδα...
24-07-2011, 00:50 #35
Το επαγγελμα μου ειναι κατι που αποζητουσα καιρο .... εχω δωσει πολλα στο τομεα μου και συνεχιζω να δινω. Απλα επειδη οι καιροι αλλαζουν , αλλαζουν και οι ανθρωποι .Οπως εχουν γινει τα πραγματα απο το κακο στο χειροτερο λογικο ειναι ο ενας να θελει να φαει τον αλλο για να καλυψει την θεση του.
24-07-2011, 04:09 #36
ωχ κατάλαβα, τρελός ανταγωνισμός δηλαδή. Καλό κουράγιο σου εύχομαι. Έχεις άλλα ενδιαφέροντα και δραστηριότητες ώστε να γεμίσει αυτό το κενό;
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
24-07-2011, 18:33 #37
25-07-2011, 00:19 #38
Ψάξτο κι άλλο το θέμα γιατί αποκλείεται πιστεύω να προέρχεται μόνο από την δουλειά το πρόβλημα. Χρειαζόμαστε εσωτερική αναζήτηση πολλές φορές.
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
25-07-2011, 22:27 #39
Πολλα επαιξαν ρολο , νομιζω πως και η προσωπικη μου ζωη τα τελευταια χρονια συμβαλλε αρκετα ... τα εχω βρει με τον εαυτο μου πολλες φορεσ απλα νομιζω οτι ειναι μια φαση στη ζωη μου . Δε χαλιεμαι και πολυ . Καθε μερα ειναι και μια καινουρια μερα .....
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία