IT 'S NEVER TOO LATE..... ( TON ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ...) - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 51 of 51
    Junior Member
    καλα απορω πως ο τυπος σου μιλαει ακομα,με ολον τον σεβασμο.την απιστια μπορεις να την κανεις η να την ερμηνευσεις η να την δικαιολογησεις με χιλιους δυο τροπους,απο το "ειχαμε κατι πολυ ομορφο και σαν αυτοκαταστροφικη που ειμαι ηθελα να το καταστρεψω" μεχρι το κλασικο "ειχα πιει"(ξερναω οταν το ακουω αυτο,η υποκρισια και η φυγοπονια στην αποθεωση τους).η ουσια του πραγματος δεν αλλαζει και καμμια πιθανη ασθενεια σου δε δικαιολογει τα καμωματα σου.εγω προτεινω να μεινεις μακρια και να του πεις και κανα συγγνωμη,οχι γιατι πιστευω οτι μπορω να σε επηρεασω,αλλα νιωθω οτι επιβαλλεται να το πω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by cod View Post
    καλα απορω πως ο τυπος σου μιλαει ακομα,με ολον τον σεβασμο.την απιστια μπορεις να την κανεις η να την ερμηνευσεις η να την δικαιολογησεις με χιλιους δυο τροπους,απο το "ειχαμε κατι πολυ ομορφο και σαν αυτοκαταστροφικη που ειμαι ηθελα να το καταστρεψω" μεχρι το κλασικο "ειχα πιει"(ξερναω οταν το ακουω αυτο,η υποκρισια και η φυγοπονια στην αποθεωση τους).η ουσια του πραγματος δεν αλλαζει και καμμια πιθανη ασθενεια σου δε δικαιολογει τα καμωματα σου.εγω προτεινω να μεινεις μακρια και να του πεις και κανα συγγνωμη,οχι γιατι πιστευω οτι μπορω να σε επηρεασω,αλλα νιωθω οτι επιβαλλεται να το πω.
    Μην την κρίνεις τόσο αυστηρά. Η διπολική είναι δύσκολη διαταραχή και έχει επιπτώσεις και επάνω στην ερωτική ζωή του ανθρώπου. Δεν νομίζω ότι μπορούμε να κρίνουμε τόσο εύκολα. Ούτε και γω, που σαν μονοπολική ξέρω καλά τι σημαίνει κατάθλιψη. Εγώ πιστεύω ότι σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζονται αμοιβαίοι συμβιβασμοί. Αν και γενικότερα σιχαίνομαι την λέξη συμβιβασμός, όταν πρόκειται για αγάπη, νομίζω ότι χρειάζονται, γιατί μόνο έτσι φαίνεται το μεγαλείο της. Θα βάλω και σχετικό τραγούδι στο music.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    cod εκ των υστερων τον ζητησα συγγνωμη κ ειλικρινα το εχω μετανιωσει κ αυτο ειναι το δυσκολο στις σχεσεις, το ζητημα της εμπιστοσυνης, την οποια αμα την χασεις πρεπει μετα να κανεις πολυ προσεκτικους χειρισμους προκειμενου να τα ξαναβρειτε, κ ειναι πολυ ψυχοφθορο να εχεις μετανιωσει ειλικρινα κ να αγαπας κ να μην σε πιστευει ο αλλος, ακομη κ να τα ξαναβρειτε σιγουρα τα πραγματα δεν θα ειναι οπως πριν, η θα ειναι πιο σφιχτα κ με το χαλιναρι η θα ειναι με το γαντι...
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Junior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Μην την κρίνεις τόσο αυστηρά. Η διπολική είναι δύσκολη διαταραχή και έχει επιπτώσεις και επάνω στην ερωτική ζωή του ανθρώπου. Δεν νομίζω ότι μπορούμε να κρίνουμε τόσο εύκολα. Ούτε και γω, που σαν μονοπολική ξέρω καλά τι σημαίνει κατάθλιψη. Εγώ πιστεύω ότι σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζονται αμοιβαίοι συμβιβασμοί. Αν και γενικότερα σιχαίνομαι την λέξη συμβιβασμός, όταν πρόκειται για αγάπη, νομίζω ότι χρειάζονται, γιατί μόνο έτσι φαίνεται το μεγαλείο της. Θα βάλω και σχετικό τραγούδι στο music.
    και εγω εχω διεγνωσμενη διαταραχη προσωπικοτητας,τι παει να πει αυτο?οτι πρεπει ο,τι κανω να το χρεωνω εκει?πολυ βολικο.εχω νοσηλευτει παρεα με πολλους τυπους με διαφορες παθησεις,και συνατησα πληθος συμπεριφορων,καλων η κακων.οι περισσοτεροι που εκαναν ασχημα πραγματα,το χρεωναν στην "ασθενεια" τους.οπως καταλαβαινεις το εχω φαει στην μαπα για τα καλα το παραμυθι.υπαρχουν καλες και κακες συμπεριφορες,η ασθενεια ειναι κατι αλλο.εγω δεν εχω απατησει ποτε την εκαστοτε κοπελα μου,δηλαδη επρεπε να το κανω και να λεω "δεν φταιω εγω,η διαταραχη μου βλεπεις" και να περιμενω μετα μαλλιστα να με συγχωρεσει?κοιτα καινουρiος ειμαι στο φορουμ,και ισως δεν εχω παρει γραμμη του τι παιζει.λεμε αυτο που πιστευουμε η χαιδευουμε τα αυτια(τα ματια εν προκειμενω:-p) των αλλων?την κοπελα δεν την ξερω προσωπικα,εγω ειπα την αποψη μου με βαση τα οσα κατεθεσε εδω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by cod View Post
    και εγω εχω διεγνωσμενη διαταραχη προσωπικοτητας,τι παει να πει αυτο?οτι πρεπει ο,τι κανω να το χρεωνω εκει?πολυ βολικο.εχω νοσηλευτει παρεα με πολλους τυπους με διαφορες παθησεις,και συνατησα πληθος συμπεριφορων,καλων η κακων.οι περισσοτεροι που εκαναν ασχημα πραγματα,το χρεωναν στην "ασθενεια" τους.οπως καταλαβαινεις το εχω φαει στην μαπα για τα καλα το παραμυθι.υπαρχουν καλες και κακες συμπεριφορες,η ασθενεια ειναι κατι αλλο.εγω δεν εχω απατησει ποτε την εκαστοτε κοπελα μου,δηλαδη επρεπε να το κανω και να λεω "δεν φταιω εγω,η διαταραχη μου βλεπεις" και να περιμενω μετα μαλλιστα να με συγχωρεσει?κοιτα καινουρiος ειμαι στο φορουμ,και ισως δεν εχω παρει γραμμη του τι παιζει.λεμε αυτο που πιστευουμε η χαιδευουμε τα αυτια(τα ματια εν προκειμενω:-p) των αλλων?την κοπελα δεν την ξερω προσωπικα,εγω ειπα την αποψη μου με βαση τα οσα κατεθεσε εδω.
    πολυ ωραια τοποθετηση
    ημουν ανεκαθεν αυτης της αποψης αλλα εχει αλλη βαρυτητα οταν την ακους απο καποιον που εχει ζησει σαν ασθενης για να μην ακουσει το γνωστο επιχειρημα "οι απεξω δεν μπορουν να μιλανε"...
    εχεις πολυ δικιο κοντ

Senior Member
    cod δεν διαβασες μαλλον τα προηγουμενα μου ποστ κ βγαζεις επισφαλη κ αυθαιρετα συμπερασματα, ειπα οτι τον κερατωσα βρισκομενη σε μη ελεγχομενη κατασταση, δεν ειναι δικαιολογια, ειναι απλα η αληθεια, επισης μια κ μονο φορα κερατωσα, αλλοι κερατωνουν συνεχεια κ ενσυνειδητα, δεν ειμαι βεβαια υπερ σε κατι τετοιο γιατι ετσι η σχεση δεν ειναι ειλικρινης, κ αμα διαβασες λεω οτι εχω μετανιωσει κ αγαπαω αληθινα αλλα θελω να του δωσω κ αυτος να το καταλαβει, κ το "εγω δεν θα το κανα", "ο φιλος μου δεν θα το κανε "κτλ δεν στεκει ουτε ειναι καν επιχειρημα, δεν ειναι ολοι ουτε εσυ, ουτε εγω, ουτε ο θειος μου, ουτε ο σκυλος μου κτλ κτλ... πες τα κ πιο "σκληρα" δεν σκιαζομαι..
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234