help!!!!!!!θελω συμπαρασταση!!!!! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 50 of 50
    Junior Member
    Εχεις δίκιο...κι εμένα μου το έδωσε ένας γιατρός, ίσως κατάλαβε λάθος, αλλά μόνο παρενέργειες μου έφερε...καμιά αλλαγή. Αυτό δε σημαίνει ότι δε βοηθάνε. Είναι τόσο υποκειμενικό ζήτημα η αγωγή, που κανείς δε μπορεί σε ένα φόρουμ να κάνει προτάσεις, μόνο γενικές απόψεις λέμε. Όλα αυτά τα φάρμακα πρέπει να ελέγχονται ΠΑΝΤΑ από γιατρό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κι οι γιατροί είναι αλάνθαστοι, έτσι;

Junior Member
    Πλάκα κάνεις; εγώ το έχω 17 χρόνια (ίσως και περισσότερο)....Και σήμερα ανακάλυψα το φόρουμ...Ναι, είναι παρήγορο να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνος.
    Πάντως μη φοβάσαι, με κατάλληλη φαρμακοθεραπεία (που δεν είναι όμως πανάκεια) και ψυχοθεραπεία, όλα τα συμπτώματα μειώνονται...

το ξερω coco..εχω ειχα συμπτωματα εδω και πολλα χρονια αλλα δεν ειχα μπει στη διαδικασια να το ψαξω..νομιζα οτι απλα ο τροπος σκεψης μου ηταν διαφορετικος απο τους υπολοιπους ανθρωπους!!δε στηριζομαι μονο στη φαρμακοθεραπεια..κανω ψυχοθεραπεια με το γιατρο μου και πιστευω οτι γρηγορα θα ηρεμησω ψυχικα...σιγουρα οι γιατροι δεν ειναι αλαθανστοι,ομως πρεπει να υπαρχει εμπιστοσυνη και κατανοηση στη σχεση γιατρου-ασθενους και να υπαρχει επικοινωνια!!!!!αν υπαρχουν ολα αυτα,τοτε θα βρεθει η λυση στο προβλημα...

Quote Originally Posted by coco20 View Post
    Πλάκα κάνεις; εγώ το έχω 17 χρόνια (ίσως και περισσότερο)....Και σήμερα ανακάλυψα το φόρουμ...Ναι, είναι παρήγορο να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνος.
    Πάντως μη φοβάσαι, με κατάλληλη φαρμακοθεραπεία (που δεν είναι όμως πανάκεια) και ψυχοθεραπεία, όλα τα συμπτώματα μειώνονται...
    εσυ ταλαιπωρεισαι τοσα χρονια και δεν το εχεις ψαξει;;;εχεις τεραστια υπομονη!!!!τι συμπτωματα εχεις;;;

Junior Member
    Το είχα ψάξει καλή μου...είμαι σε παρακολούθηση από γιατρό εδώ και 8 χρόνια..τα πρώτα χρόνια, όπως λες κι εσύ, απλά νόμιζα ότι ήμουν διαφορετική από τους άλλους, προβληματική κτλ....μετά πήγα σε ψυχοθεραπεύτρια και με έστειλε στο γιατρό. Αυτό που δεν είχα ψάξει είναι άλλους σαν κι εμένα...και αυτό βρήκα τώρα και είναι παρήγορο!
    Συμπτ'ωματα κλασικά, ιδεοληψίες θρησκευτικού τύπου και καταναγκασμούς με πλυσίματα χεριών, μπάνια κτλ...Αλλά τώρα είμαι πολύ πιο καλά, είμαι πάλι υπό αγωγή βέβαια, αλλά όκ....

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234