Νιώθω σαν να πήρα βαρυά ναρκωτικά
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 15 of 15
    Senior Member

Νιώθω σαν να πήρα βαρυά ναρκωτικά

Φίλοι μου γειά σας και πάλι, εδώ και λίγες μέρες ρίχνω τον ύπνο της αρκούδας, νιώθω σαν να μου έδωσαν ναρκωτικά, και πολύ βαρυά μάλιστα. Μια σκέψη είναι ότι μου τα έδωσαν κατά κάποιο τρόπο χωρίς να το ξέρω, όπως για παράδειγμα πριν μια εβδομάδα σε ένα μέρος που πήγα. Είναι και η επικρατέστερη υπόθεση μου. Άλλη σκέψη είναι ότι μου τα έδωσαν πιο πρόσφατα. Θέλω ρε παιδιά ένα όπλο να τους καθαρίσω όλους στον πλανήτη, μηδενός εξαιρουμένου. Να μην μείνει ούτε ένας άνθρωπος ζωντανός, όχι μόνο εμένα να καταστρέψουν. Πείτε μου ένα τρόπο σας παρακαλώ. Εσάς σας αρέσει η κοινωνία μας? Δεν θέλετε και σεις ολική καταστροφή .. είμαι ο μόνος λογικός που απέμεινε? πείτε μου σας παρακαλώ

Στεναχωριέμαι και για τους φίλους μου, όχι μόνο για την πάρτη μου.

Νιώθω γενικά σαν να έχουν πειραματιστεί επάνω μου, όλοι τους, νόμιμοι, παράνομοι, κάθε καρυδιάς καρύδι και νιώθω τόσο μόνος και αβοήθητος. Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου?

Senior Member
    καροτακι γεια σου!

προσπερναω αυτο που λες οτι θες ενα οπλο να τους καθαρισεις ολους, κ παω στο δια ταυτα..

ισως νιωθεις ετσι επειδη ξαναξεκινησες τα φαρμακα, κανε υπομονη κ θα σου περασει, εγω οποτε αρχιζω κατι την ιδια αισθηση εχω κ προσφατα με κατι αγχολυτικα που με δωσε αρχικα δεν εβλεπα μπροστα μου κ φοβομουν οτι θα πεσω, αλλα περασε αυτο επειτα..

εγω θα σου λεγα να πας στον γιατρο αφου τα ξαναξεκινησες να σου πει κι αυτος τη γνωμη του γιατι μπορει να θελει τροποποιηση η αγωγη η να σε δωσει αλλο φαρμακο κτλ κτλ..

οσο για τα ναρκωτικα, λιγο δυσκολο να σου εδωσαν κ να μην το καταλαβες, πως γινεται αυτο εκτος κ αμα πηρες μονος σου κ μας το κρυβεις! :p στο μερος που πηγες τι ηταν club, νυχτερινο κ ετσι?? θελει προσοχη σ αυτα να μην αφηνεις το ποτο σου μονο του κτλ κτλ τα ξες αυτα φανταζομαι δεν θα στα πω εγω, αλλα αμα ειχαν ριξει κατι δεν θα το καταλαβαινες μετα απο λιγο ??

αυτα καλη συνεχεια!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrot View Post
    Φίλοι μου γειά σας και πάλι, εδώ και λίγες μέρες ρίχνω τον ύπνο της αρκούδας, νιώθω σαν να μου έδωσαν ναρκωτικά, και πολύ βαρυά μάλιστα. Μια σκέψη είναι ότι μου τα έδωσαν κατά κάποιο τρόπο χωρίς να το ξέρω, όπως για παράδειγμα πριν μια εβδομάδα σε ένα μέρος που πήγα. Είναι και η επικρατέστερη υπόθεση μου. Άλλη σκέψη είναι ότι μου τα έδωσαν πιο πρόσφατα. Θέλω ρε παιδιά ένα όπλο να τους καθαρίσω όλους στον πλανήτη, μηδενός εξαιρουμένου. Να μην μείνει ούτε ένας άνθρωπος ζωντανός, όχι μόνο εμένα να καταστρέψουν. Πείτε μου ένα τρόπο σας παρακαλώ. Εσάς σας αρέσει η κοινωνία μας? Δεν θέλετε και σεις ολική καταστροφή .. είμαι ο μόνος λογικός που απέμεινε? πείτε μου σας παρακαλώ

Στεναχωριέμαι και για τους φίλους μου, όχι μόνο για την πάρτη μου.

χωρις να το ξερεις, ναρκωτικα, δεν παιζει...
    θα επρεπε να πληρωσεις τον λογαριασμο...
    θυμασαι να τους εδωσες λεφτα χωρις λογο?
    με την αγωγη σου, τι εκανες τελικα? την ξεκινησες μονος σου, πηγες σε κανεναν γιατρο, την ξαναπαρατησες?
    οσο για την κοινωνια, οχι. δεν θελω ολικη καταστροφη.
    μου αρκει να γινει πιο δικαιη

Senior Member
    Αναρρωτιέμαι γιατί να έχω αυτά τα ξεσπάσματα και σκέψεις περί ολικής καταστροφής. Περίεργο...

Senior Member
    νομιζω οτι η απαντηση ειναι απλη: γιατι δεν εισαι ευχαριστημενος απο τη ζωη που ζεις. κ κατα βαθος πιστευεις οτι η κοινωνια φταιει που δεν μπορεις εσυ να νιωσεις επαρκη ικανοποιηση κ πληροτητα ζωης.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lou! View Post
    νομιζω οτι η απαντηση ειναι απλη: γιατι δεν εισαι ευχαριστημενος απο τη ζωη που ζεις. κ κατα βαθος πιστευεις οτι η κοινωνια φταιει που δεν μπορεις εσυ να νιωσεις επαρκη ικανοποιηση κ πληροτητα ζωης.
    Η αχαριστία των ανθρώπων σίγουρα δεν με έκανε ευτυχισμένο.

Στην δύστηχη και καταδικασμένη Ελληνική κοινωνία που ζούμε, όποιος τολμάει να βοηθήσει κινδυνεύει να τον φάνε ζωντανό.

Συγνώμη, λυπάμαι που δεν σε συμφέρει να με καταλάβεις Lou.

Senior Member

Αχάριστοι υπάρχουν πάντα, όπως και ευτυχισμένοι. Δεν πάει να πει ότι θα είμαστε δυστυχισμένοι επειδή υπάρχουν αχάριστοι.

Τώρα γι αυτό που λες με τα ναρκωτικά, μπορεί να είναι από τα φάρμακα (τα ξεκίνησες?) μπορεί να είναι από την ίδια την κατάσταση που περνάς. Προφανώς και δεν σου έδωσαν κάτι, θα είχε φύγει η δράση του την δεύτερη-τρίτη μέρα.

Senior Member
    Τι κατάσταση περνάω πάλι? Ούτε φωνές ακούω, ούτε βλέπω εφιάλτες, με έπιασε πάντως κάτι και έγραψα πάλι εδώ μέσα.
    Ήπια και λίγο λεμονάδα και νιώθω καλύτερα. really..

Senior Member
    χαιρομαι που εισαι καλυτερα, never mind......
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Φίλοι μου γειά σας και πάλι, εδώ και λίγες μέρες ρίχνω τον ύπνο της αρκούδας, νιώθω σαν να μου έδωσαν ναρκωτικά, και πολύ βαρυά μάλιστα.
    Θα σου πω κάτι, ίσως και να το γνωρίζεις. Η μεγάλη στενοχώρια και κυρίως ο πανικός από αδιέξοδο είναι που φέρνουν μεγάλη κούραση και υπνηλία. Δεν θα παραξενευτείς ακόμα και αν κάποια μέρα κοιμηθείς για 15 ή 20 ώρες. Η στενοχώρια μπορεί να μην είναι κατανοητή και εμφανής, μπορεί να υπάρχει και χωρίς τη γνώση μας, αλλά "δουλεύει" πίσω.

> Αναρρωτιέμαι γιατί να έχω αυτά τα ξεσπάσματα και σκέψεις περί ολικής καταστροφής. Περίεργο...

Για μένα δεν είναι περίεργο. Αν κάποιος υποφέρει από τη συμπεριφορά των γύρων του είναι φυσικό να αισθάνεται ότι θέλει να αποδράσει από αυτό. Αν δεν καταλάβει ποιοί του φταίνε, η απόδραση είναι σχεδόν αδύνατη. Έτσι βγαίνει σαν εκδικητικότητα που δεν έχει που να στραφεί και στρέφεται σε όλους.
    Ίσως κάποια που λέω να μην σου φανούν λογικά, αλλά αυτό είναι τα συναισθήματα. Δεν είναι λογική, είναι δίπλα από τη λογική, ά-λογα.
    Έχω παρατηρήσει ότι έχεις αρκετά καλή αντίληψη σε πράγματα που κουβεντιάζονται στο forum. Μου έκαναν εντύπωση κάποιες απαντήσεις σου. Όμως, υπάρχει ένα όμως. Αν μια δυσκολία που αντιμετωπίζουμε είναι μεγάλη, κάποιες φορές, είναι εξαιρετικά δύσκολο να την αντιληφθούμε. Πόσο μάλλον να την αντιμετωπίσουμε. Μου πήρε χρόνια για να καταλάβω κάποια πράγματα που θα χρειαζόντουσαν μερικά δευτερόλεπτα.
    Η κοινωνία είσαι εσύ, εγώ και άλλοι. Εμείς είμαστε η κοινωνία. Και πράγματι δεν είναι καλή. Κάποιος έχει δύο δρόμους:
    Ο ένας να ενσωματωθεί σε αυτό που ονομάζουμε κοινωνία, αλλά θα είναι αναγκασμένος να ακολουθήσει τα ίδια λάθη των άλλων καθώς επίσης και να βρίσκεται σε σύγκρουση με τον εαυτό του. Δυστυχώς οδηγεί σε δυστυχία.
    Ο άλλος δρόμος είναι να αντιληφθεί τα λάθη, και ο ίδιος να μην τα κάνει. Πάλι θα έρθει σε σύγκρουση, αλλά αυτή τη φορά με τους άλλους (ας πούμε με την κοινωνία). Και συνήθως οδηγεί σε μεγαλύτερη απομόνωση. Πόλλές φορές οδηγει πάλι σε δυστυχία, αλλά όχι απαραίτητα πάντα.
    Αφού διάβασες αυτά, πες μου αν "φωτίστηκες" λίγο;

Senior Member
    Τι κατάσταση περνάω πάλι? Ούτε φωνές ακούω, ούτε βλέπω εφιάλτες, με έπιασε πάντως κάτι και έγραψα πάλι εδώ μέσα.
    Ήπια και λίγο λεμονάδα και νιώθω καλύτερα. really..
    Και δεν χαιρεσαι γλυκο μου καροτακι? Απολαυσε το! :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by John11 View Post
    Θα σου πω κάτι, ίσως και να το γνωρίζεις. Η μεγάλη στενοχώρια και κυρίως ο πανικός από αδιέξοδο είναι που φέρνουν μεγάλη κούραση και υπνηλία. Δεν θα παραξενευτείς ακόμα και αν κάποια μέρα κοιμηθείς για 15 ή 20 ώρες. Η στενοχώρια μπορεί να μην είναι κατανοητή και εμφανής, μπορεί να υπάρχει και χωρίς τη γνώση μας, αλλά "δουλεύει" πίσω.

> Αναρρωτιέμαι γιατί να έχω αυτά τα ξεσπάσματα και σκέψεις περί ολικής καταστροφής. Περίεργο...

Για μένα δεν είναι περίεργο. Αν κάποιος υποφέρει από τη συμπεριφορά των γύρων του είναι φυσικό να αισθάνεται ότι θέλει να αποδράσει από αυτό. Αν δεν καταλάβει ποιοί του φταίνε, η απόδραση είναι σχεδόν αδύνατη. Έτσι βγαίνει σαν εκδικητικότητα που δεν έχει που να στραφεί και στρέφεται σε όλους.
    Ίσως κάποια που λέω να μην σου φανούν λογικά, αλλά αυτό είναι τα συναισθήματα. Δεν είναι λογική, είναι δίπλα από τη λογική, ά-λογα.
    Έχω παρατηρήσει ότι έχεις αρκετά καλή αντίληψη σε πράγματα που κουβεντιάζονται στο forum. Μου έκαναν εντύπωση κάποιες απαντήσεις σου. Όμως, υπάρχει ένα όμως. Αν μια δυσκολία που αντιμετωπίζουμε είναι μεγάλη, κάποιες φορές, είναι εξαιρετικά δύσκολο να την αντιληφθούμε. Πόσο μάλλον να την αντιμετωπίσουμε. Μου πήρε χρόνια για να καταλάβω κάποια πράγματα που θα χρειαζόντουσαν μερικά δευτερόλεπτα.
    Η κοινωνία είσαι εσύ, εγώ και άλλοι. Εμείς είμαστε η κοινωνία. Και πράγματι δεν είναι καλή. Κάποιος έχει δύο δρόμους:
    Ο ένας να ενσωματωθεί σε αυτό που ονομάζουμε κοινωνία, αλλά θα είναι αναγκασμένος να ακολουθήσει τα ίδια λάθη των άλλων καθώς επίσης και να βρίσκεται σε σύγκρουση με τον εαυτό του. Δυστυχώς οδηγεί σε δυστυχία.
    Ο άλλος δρόμος είναι να αντιληφθεί τα λάθη, και ο ίδιος να μην τα κάνει. Πάλι θα έρθει σε σύγκρουση, αλλά αυτή τη φορά με τους άλλους (ας πούμε με την κοινωνία). Και συνήθως οδηγεί σε μεγαλύτερη απομόνωση. Πόλλές φορές οδηγει πάλι σε δυστυχία, αλλά όχι απαραίτητα πάντα.
    Αφού διάβασες αυτά, πες μου αν "φωτίστηκες" λίγο;
    Η ευτυχία σπανίζει και μακρύς ο δρόμος προς αυτήν. Μπορεί και να μην έρθει ποτέ, η προσπάθεια μοναχά να είναι η ανταμοιβή.
    Στην ταινία που ανάρτησα εχθές έλεγε πολύ σοφά ο νεκρός.
    Αν ποτέ έχετε βρεθεί σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, στοίχημα πως κάποιοι άλλοι έχουν βρεθεί πριν από εσάς και τα έγραψαν όλα σε ένα χαρτί.
    Ώρα να φωτήσω τα πνεύματα τώρα.
    be right back.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Και δεν χαιρεσαι γλυκο μου καροτακι? Απολαυσε το! :)
    Είναι πολλά τα συναισθήματα... anyway όλα καλά :)

Senior Member

Στην δύστηχη και καταδικασμένη Ελληνική κοινωνία που ζούμε, όποιος τολμάει να βοηθήσει κινδυνεύει να τον φάνε ζωντανό.

Συγνώμη, λυπάμαι που δεν σε συμφέρει να με καταλάβεις Lou.
    τι εννοεις οτι δε με συμφερει να σε καταλαβω?

Senior Member
    τελικα πηγες στο γιατρο σου? φαρμακο παιρνεις η οχι?