Results 166 to 180 of 309
Thread: ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΓΧΟΥΣ...
-
19-02-2007, 23:42 #166
Ενα ειναι το γιατροσοφι ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ εγω προσωπικα δεν εχω καθολου ομως σας δεινω το λογο μου απο εδω και εμπρος θα πιστευω οτι ειμαι ο πιο δυνατος απο ολους και δεν φοβαμαι κανεναν. Οι γονεις παντα πιστευοθν οτι εχουν το δικιο και τα παιδια τους το αδικο. εμενα ας πουμε ο πατερας μου παντα ενω λεμε ακριβως τα ιδια πραγματα μου λεει οχι ακουγε πριν μιλησεις και μου λεει ακριβως το ιδιο πραγμα αλλα εχει την ευχαριστηση οτι εκεινος με εβαλε στο σωστο δρομο και ειμαι ενας ανθρωπος 28 χρονων με επειχηρηση δικη μου εχω τελειωσει μηχανικος δευτερος στο πανεπιστημιο και μια ζωη θελει να με μειωνει ωστε να φενεται εκεινος ο σωστος. Οχι παιδια δεν ειναι ετσι ΔΥΝΑΜΗ ΔΥΝΑΜΗ η ζωη ανηκει μονο σε εμας και οχι σε κανεναν αλλο. Δεν ξερω τι λετε αλλα εγω πιστευω Dalia και πες μου και την γνωμη σου οτι η κινηση που κανω και μετακομιζω να μεινω μονος μου ειναι πολυ συμαντικη για μενα σπαω το φραγμο και δειχνω στον εαυτο μου ποσο δυνατος ειμαι!!
- 20-02-2007, 14:57 #167
Σίγουρα είναι σημαντικό το ότι ματακομίζεις και παίρνεις τη ζωή στα χέρια σου.Πιστεύω ότι θα σου δώσει αυτοπεποίθηση αυτό.Μακάρι να μπορούσα να το κάνω κι εγώ αυτό αλλά δυστυχώς δεν μπορώ.Αυτό που λες για τον πατέρα σου το κάνει και ο δικός μου και με εκνευρίζει αφάνταστα.Θέλει να αισθάνεται ότι πάντα γίνεται αυτό που θέλει εκείνος,ότι μόνο εκείνος ξέρει το καλό μου.Και φυσικά ακόμα και τώρα δεν δέχεται τα λάθη που έχει κάνει.Ακόμα εξακολουθεί να πιστεύει ότι ήταν παντα σωστή η συμπεριφορά του απέναντι μου,άσχετα αν εκ του αποτελέσματος φαίνεται το αντίθετο.
20-02-2007, 15:14 #168
Οπως το λες ακριβως δεν αναγνωριζουν τιποτα. Σου λεω ξεκαθαρα απο σημερα κιολας αρχισα αλλαγη συμπεριφορας με παιρνει τηλεφωνο και μου λεει τι να κανω για κατι που ηθελε και ενω με εχει παρει τηλεφωνο να του πω τι να κανει μου λεει στην προταση μου οχι δεν μπορεις να καταλαβεις αυτο που σου λεω λες και ειμαι κανενας χαζος και μετα του λεω εγω τοτε δεν με νοιαζει βρες την λυση μονος σου. Αληθεια σου λεω ενιωσα καλα που αρχισα να σκεφτομαι με αυτο τον τροπο. Σημερα πηγα το πρωι στον Νευροχειρουργο μου να παρω κατι εξετασεις που πανω στον πανικο μου εκανα νομιζοντας οτι εχω ογκο στο κεφαλι και μου λεει εαν δεν αλλαξεις νοοτροπια θα πας χαμενος καλυτερα να στεναχωρεις τους αλλους λεγοντας τους ενα μεγαλοπρεπες ΟΧΙ παρα να στεναχωριεσαι εσυ! Και πραγματικα σου το λεω ξεκινησα να το κανω οσο δυσκολο και αν ειναι. Μην νομιζεις και σημερα ψιλο ζαλιζομαι και ποναει το κεφαλι μου αλλα συνεχεια λεω ελα μωρε δεν ειναι τιποτα χαζομαρες ειναι. Τιποτα πραγματικα σου μιλαω θα αποβαλλω τελειως αυτο που λεγεται αγχος με οποιαδηποτε συνεπεια για τους αλλους την ζωη μου δεν την χροσταω σε κανενα...
21-02-2007, 03:45 #169
ax kalispera paidakia mou ti kanetee............................pos paei o agwnas?..............
21-02-2007, 12:11 #170
Νικόλα,με έκανες και γέλασα πολύ.Πλύνε τα πιάτα,2 λεπτά μετά,Ακόμα δεν έπλυνες τα πιάτα;10 λεπτά μετά..Τι θα γίνει με τα πιάτα.Ε,ώσπου βαριέμαι και τους πετάω ένα\"Ναι,θα τα πλύνω\"και αρχίζουν...Έτσι λες πάντα αλλά να η στίβα σου(έχουν φάει και αυτοί).Τώρα έχουμε καινούριο σύστημα.Πλένουν τα δικά τους και τα δικά μου τα συγκεντρώνουν σε μία γωνιά.Ξέρεις αυτά είναι της Κάσυ...Μόνο ταμπέλα δεν έβαλαν..Άσε άσε σας νιώθω απίστευτα.Κοίτα σε όλα αυτά δεν θα έδινα καμία σημασία,χέστηκα αν μου έχει κάνει η μάνα μου κουρέλια την αυτοπεποίθηση για να φανεί εκείνη καλύτερη,αν μπορούσα μόνο αν να έφευγα και να είχα λεφτά για δικό μου σπίτι αλλά πούστη,είμαι μόνο 21.Στο τέλος την έχω βρει.Μου λέει Κάσυ,αυτό θα κάνεις.Λέω ναι μαμά έχεις δίκιο..Εκτός από τις φορές που τσιτώνομαι πολύ και γίνεται χαμός κατά τ\'άλλα έχω μάθει να τους χειρίζομαι...Δεν γίνεται αλλιώς παιδιά το θέμα γονείς,απλά νόμιζα παλιά ότι ήμουν η μόνη.Κυρίως από ότι βλέπω οι συγκρούσεις παίζονται μεταξύ πατέρα-γιού,μητέρας-κόρης.Έχω κι έναν αδελφούλη και κόντρα ο δικός σου στον πατέρα μου για το ποιος θα βρυχάται καλύτερα.Βέβαια του βγάζω το καπέλο γιατί αυτός τους κουμαντάρει και τους δύο.Μόνο εγώ είμαι ο μαλάκας της υπόθεσης,που σκύβει κεφάλι αλλά κάποια στιγμή θα πάρω την αποζημίωσή μου.Τα αγαθά κόποις κτώνται!!!!Όσο για αυτό που λέει η Ντάλια ότι την παρακολουθούσε ντεντεκτιβικά η μητήρ της,ένα έχω να πω...έκαναν το δωμάτιό μου ******* για να βρούνε λέει χασίς και κατέληξαν με κάτι ερωτικά ραβασάκια χωρίς παραλήπτη.Γέλιο;;;;Είχαν βάλει τον αδερφό μου να τρέχει από πίσω μου και να με παρακολουθεί(αυτός βέβαια τα έξυνε τις περισσότερες) για το που πάω και αν πάω να βρω κανά γκόμενο.16 χρονών τώρα εγώ....
21-02-2007, 12:41 #171
Kassi ενα θα σου πω οι γονεις μου λειπανε για 3ημερο δεν προλαβαν να γυρησουν χτες και ξεκινησε ο πατερας μου δεν δουλευει το PC μου εσυ μου το χαλασες??βγαλε μου τις παραγγελειες για μια δουλεια ελα να ελεγξεις το ενα ελα να δεις το αλλο και ολα αυτα στις 22:00 το βραδυ την ωρα που ειπα επιτελους ας ηρεμησω να ξεχαστω να δω την μπαλα μου και να σκεφτω θετικα την ημερα μου. Μετα οτι και να σου πω ειναι λιγο , πονοκεφαλος ,ζαλαδα, ταχυκαρδια ευτυχως σημερα ξυπνησα λιγο καλυτερα. Περειμενω να παω στο καινουριο σπιτι. Να σε ρωτησω κατι εσυ εργαζεσαι?
21-02-2007, 19:09 #172
χαχα kassi!Για άλλο έψαχναν και άλλο βρίκαν ε?Ε,να μην πάει χαμένος ο κόπος τους,τόσο ψάξιμο...
xristo,προσπαθούμε...Εσύ πώς τα πας?
22-02-2007, 01:00 #173
εγώ ψάχνω για εργασία αυτό τον καιρό...Έτσι με ζαλίζουν και εμένα.Χαίρομαι που κάποιος με καταλαβαίνει...Άσε ζω με το FBI στο σπίτι μου!!!Γκεστάπω μη σου πω!Αχ και εσύ ρε Νικόλα γιατί τον υπακούς βρε παληκάρι μου σε όλα;Πες και ένα όχι!!Καν\'το για μένα.Θα είναι σαν να το λέω εγώ!Εσύ μπορείς γιατί έχεις την δυνατότητα να ανεξαρτητοποιηθείς.Εγώ πρέπει να περιμένω να φύγω για καμιά επαρχία ή εξωτερικό για σπουδές αλλιώς δεν τους γλιτώνω...
22-02-2007, 09:46 #174
Εγω σπουδασα στο εξωτερικο και ελειπα 4 χρονια περιτο να σου πω πως ολα τοτε πηγαιναν μια χαρα χωρις αγχος χωρις στεναχωριες ημουν κυριος του εαυτου μου. Σε πληροφορω οτι του ειπα Οχι 2 - 3 φορες και τωρα μυ το παιζει ιστορια και δεν μου μιλαει αλλα να σου πω την αλη8εια το ιδιο μου κανει αν 8α μου ξαναμιλησει η οχι. Εγω θελω την ηρεμια μου και τιποτα παραπανω. Η ζωη μου ειναι λιγη για να την σπαταλαω σε χαζομαρες. Εσυ στην Αθηνα μενεις? η επαρχια?
Καλη σου μερα και μια νεα μερα ξυμερωσε για μας!!
22-02-2007, 12:46 #175
Αθήνα που να μην έμενα....Άσε με εσύγχισες πάλι γιατί θέλω να την κάνω για Αγγλία και πρέπει να περιμένω πότε θα δεήσει να μου δώσουν το Προφίσιενσυ...Που μεταξύ μας ούτε τον άλλο Μάη δεν το παίρνω,όχι Δεκέμβρη που δίνω....Άσε δράμα από πολλές απόψεις.Ο καθένας παλεύει με τους δαίμονές του έλεγε ο Γιωργάκης(τέως ψυχίατρος για όσους δεν έχουν σχετικώς ενημερωθεί)όταν τον ρωτούσα καλά ρε μάγκα εσύ όλα τα έχεις λύσει;Όσο εξελισσόμαστε φίλε Νίκο αντί να κάνουμε την ζωή μας πιο εύκολη την φορτώνουμε ή μας την φορτώνουν με περισσότερες υποχρεώσεις.Σου λέει άτσα μπορείς να αντέξεις περισσότερα,πάρε κι άλλα!!!Νίκο κι εσύ Αθηναίος φαντάζομαι ε;Είχα έναν γνωστό Νικόλα πολιτικό μηχανικό που έμενε Κηφισσιά και είχε σπουδάσει 4 χρόνια Αγγλία απλά το μόνο μη κοινό είναι η ηλικία σας άντε και οι περιοχές....
22-02-2007, 16:51 #176
..γεια σου Νικολα.. να ρωτησω ποσο εισαι?
...εγω Κασσι μου παλι αντιθετα στα δυσκολα... επαναστατικοσ τυποσ απο παντα...
....ελεγα αρκετα \"οχι\"... εμενα με την μαμα μεχρι τα 19 μου....
..στα 17 συζουσα για καποιον καιρο με εναν πρωην μου...
στα 19 εχοντασ ειδη μεινει ωσ αυτονομο ατομο.. πνηγωμουν..
επισεισ με την ευρωπαικη θεωρια που λεει\"πωσ στα 18 με το που ενηλικιωνεσαι ..\"φευγεισ\"..... να με πνηγει και να νιωθω πωσ κι εκεινη νεα γυναικα πρεπει να εχει τον χωρο τησ.. .......ελευθερη.. να κανει οτι θελει..
με μεγαλωσε πια... οτι υποχρεωσεισ προσ τα εμενα ειχε τισ εκπληρωσε... εφυγα..
μετακομησα μονη βρισκοντασ την τοοσο απαραιτητη ηρεμια που χρειαζομουν.. αλλα και ενα σωρο ευθυνεσ που κατα καιρουσ ..εφερναν δυσκολιεσ....
...τωρα πια... σχεδον 4 χρονια μετα... με παραλληλη δουλεια και σχολεσ...
...μπορω να πω πωσ αν και εξακολουθω να λατρευω το οτι μπορω να γυριζω σπιτι \"μου\"..να κοιμαμαι οσο θελω οτι ωρα θελω .. να ακουω οτι θελω.. και γενικα να νιωθω ασφαλεισ επιτελουσ στο σπιτι.....
εχοντασ το σπιτι μου αν και τοοοσο μικρουλι... ωσ το ασυλο μου... οπου μπορω να κρυφτω απο ολουσ και απ ολα....
...και οχι να εχω αγχοσ πωσ θα ζησω εναν εφιαλτη πχ επειδη αφησα το ποτηρι σε λαθοσ σημειο..κλπ...
...πρεπει να ομολογισω πωσ... καποια στιγμη ενασ πολυ πολυ νεοσ ανθρωποσ... κουραζεται να ειναι τοοσο υπευθινοσ.. δεν λεω πωσ δεν θα το κανω.. δεν λεω πωσ δεν αξιζει.. λεω ομωσ πωσ αναγκαζεσαι θεσ δεν θεσ να εισαι πιο ενηλικοσ...
...να υφιστασαι φοβερη κουραση... σχολη -δουλεια.... ελλειψη χρονου...
....και μεσα σε ολα αυτα αν σου ειναι και δυσκολο να κοινωνικοποιηθεισ... φαντασου ποσο δυσκολευει το πραγμα...
αντε να καταλαβει ο αλλοσ το \"ειμαι κουρασμενοσ..πρεπει να κοιμηθω.. \" η το εχω να μαζεψω.. να βαλω πλυντηριο.. να παω να πληρωσω λογαριασμουσ κλπ...\"...
.... εκει που περιμενει να ακουσει..\"ναι οκ παμε εξω στισ 2 ωρα να κανουμε χαβαλε και να περασουμε καλα...\"....
.......... οι νεοι ανθρωποι πιστευω πωσ εχουν φοβερα την αναγκη να εχουν αισθηση του \"ανηκειν\" ..του οτι ανηκουν καπου.. του οτι ανα πασα στιγμη μπορουν να γυρισουν σπιτι..πισω.... εγω φευγοντασ τοσο νωρισ απο το σπιτι και μην εχονατασ βασικα βασικα αλλη επιλογη.. καπου χαθηκα μεσα σε αυτο...
...η αισθηση αυτου του \"ανηκειν\"..μεσα μου μπερδευτικε.. και δεν ειμαι σιγουρη αν ακομη το εχω ξεμπερδεψει εντελωσ..
απλα καποια πραγματα αν μεχρι ενοσ σημειου στο σπιτι ειναι ανεχτα.... ερχονται μονα τουσ.. και η αναγκη για ανεξαρτητοποιηση..και αυτη μονη τησ ερχεται...
....και κατι αλλο να ξερεισ πωσ ετσι και φυγεισ μια φωρα απο το σπιτι.. πολυυυ δυσκολα εχοντασ δει αυτη την ζωη συμβιβαζεσαι με το \"δωματιο \" σου που σου δινουν ... αν ποτε γυρισεισ...
....αλλα το να κοιμασαι ανετοσ με τον συντροφο σου.. γνωριζοντασ και νιωθωντασ πωσ ειστε στο δικο σασ χωρο... δεν συγκρινεται....
φιλια πολλα πολλα...
αντουλα. ;) :P:P
χεχ.ε...
φιλακια.......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
22-02-2007, 21:04 #177
Ναι βεβαιως και να ρωτησεις ποσο ειμαι κανενα προβλημα ειμαι 27 χρονων και εχω ζησει 4 χρονια μονος μου που σπουδαζα στο λονδινο. Οτι και να πεις εχεις δικιο απλα πολλες φορες το ηλιθιο μυαλο μου και μονο αυτο φταιει ξερεις ποσες φορες ειχα κλεισει σπιτια να ενοικιασω και μια το ενα μου ξυνιζε μια το αλλο με αποτελεσμα να μην πηγαινω ποτε στα σπιτι που ηθελα. Αλλα τι να το κανεισ το θεμα δεν ηταν αυτο το θεμα ηταν οτι δεν ηθελα ενδομυχα να φυγω απο το σπιτι μου και απο την συνηθεια μου ομως τωρα παρα εγινε το κακο εδω πηγα να χαλασω την σχεση μου την υγεια μου πανω απο ολα και την ηρεμια μου. Για αυτο αγαλημενοι μου φιλοι ευχηθειτε μου καλη επιτυχια στην νεα μου αρχη αυριο παιρνω τα κλειδια του σπιτιου και επιτελους οπως λεει και η καλη μου φιλη ετοιμαζω το ασυλο μου θα μου ανηκει κανενας δεν θα μπορει να μπει μεσα θα κανω οτι θελω. το ετοιμαζω με πολυ αγαπη και αγωνια να κοιμηθω πρωτη μερα μεσα. Πιστευω οτι ολα θα πανε καλα. Σκεφτομαι οτι θα ζοριστο λιγο οικονομικα στην αρχη μεχρι να μπω στον ρυθμο αλλα στο τελος ολα θα ειναι πολυ καλυτερα. Ηταν αμμεση αναγκη για μενα να γινει αυτο. λιγες ωριτσες μεινανε. Ολα καλα λοιπον και ολα αυτα το οφειλω σε εσας που με βοηθατε ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ πολυ!!!Παιδια ευχαριστω πολυ για αλλη μια φορα. Ειστε η παρε μου!
22-02-2007, 23:53 #178
Αυτή την απουσία του ότι κάπου ανήκω την αισθάνομαι και εγώ...Ήμουν πάντα ένα αυτόνομο άτομο....αλλά η μοναξιά σκοτώνει μερικές φορές!!Ας πάω εγώ να ζήσω μόνη και τα βλέπουμε τα υπόλοιπα.Και τώρα που μένω με τους γονείς μου μόνη αισθάνομαι.Από τότε που έφυγε ο αδερφός μου έξω για σπουδές,αν και δεν το περίμενα έχασα την ταυτότητά μου και βυθίστηκα στην μελαγχολία.Παλιά τσακωνόμασταν και ήθελα να φύγει.Τώρα μου λείπει!Καλό σπίτωμα Νικόλα!
23-02-2007, 14:24 #179
alfapark καλή αρχή στο καινούργιο σου απίτι.Φαίνεσαι τόσο ενθουσιασμένος και λογικό είναι.
Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και στο καινούργιο σου σπίτι να μην πάρεις μαζί σου καμία από τις φοβίες και τις ανασφάλιες που είχες πριν.Να τα αφήσεις όλα αυτά πίσω. :)
23-02-2007, 14:31 #180
Originally posted by alfapark2001
Ναι βεβαιως και να ρωτησεις ποσο ειμαι κανενα προβλημα ειμαι 27 χρονων και εχω ζησει 4 χρονια μονος μου που σπουδαζα στο λονδινο. Οτι και να πεις εχεις δικιο απλα πολλες φορες το ηλιθιο μυαλο μου και μονο αυτο φταιει ξερεις ποσες φορες ειχα κλεισει σπιτια να ενοικιασω και μια το ενα μου ξυνιζε μια το αλλο με αποτελεσμα να μην πηγαινω ποτε στα σπιτι που ηθελα. Αλλα τι να το κανεισ το θεμα δεν ηταν αυτο το θεμα ηταν οτι δεν ηθελα ενδομυχα να φυγω απο το σπιτι μου και απο την συνηθεια μου ομως τωρα παρα εγινε το κακο εδω πηγα να χαλασω την σχεση μου την υγεια μου πανω απο ολα και την ηρεμια μου. Για αυτο αγαλημενοι μου φιλοι ευχηθειτε μου καλη επιτυχια στην νεα μου αρχη αυριο παιρνω τα κλειδια του σπιτιου και επιτελους οπως λεει και η καλη μου φιλη ετοιμαζω το ασυλο μου θα μου ανηκει κανενας δεν θα μπορει να μπει μεσα θα κανω οτι θελω. το ετοιμαζω με πολυ αγαπη και αγωνια να κοιμηθω πρωτη μερα μεσα. Πιστευω οτι ολα θα πανε καλα. Σκεφτομαι οτι θα ζοριστο λιγο οικονομικα στην αρχη μεχρι να μπω στον ρυθμο αλλα στο τελος ολα θα ειναι πολυ καλυτερα. Ηταν αμμεση αναγκη για μενα να γινει αυτο. λιγες ωριτσες μεινανε. Ολα καλα λοιπον και ολα αυτα το οφειλω σε εσας που με βοηθατε ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ πολυ!!!Παιδια ευχαριστω πολυ για αλλη μια φορα. Ειστε η παρε μου!
πολυ πολυ πολυ καλη σου τυχη θα δεισ.. ολα θα πανε καλα....:):):) μετο δεξι με το δεξι......χεχεχ :D :):):P
υ.γ Ειστε η παρεα μου!
....αυτο Νικο μου ξαναπεσ το.... κι εμενα ειστε η παρεα μου...
φιλια πολλα
Αντουλα....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή