Results 181 to 195 of 309
Thread: ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΓΧΟΥΣ...
-
02-03-2007, 13:56 #181
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΤΩΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΕΞΗΓΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ. ΠΟΝΟΣ ΣΤΗΘΟΣ ΧΕΡΙΑ ΠΛΑΤΗ, ΜΟΥΔΙΑΣΜΑΤΑΑ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΝΤΟΝΟΣ ΠΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ 1-2 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΤΟΝΟ ΤΡΕΜΟΥΛΙΑΣΜΑ ΤΩΝ ΜΥΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ?? ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΑΜΑΝ ΣΥΜΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑ Η ΠΝΙΞΙΜΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΘΩ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ. ΚΑΙ ΚΟΚΑΛΩΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΧΗΜΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ. ΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΤΕΥΕΙΣ. ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ. ΞΥΠΑΝΑΣ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ. ΚΑΙ ΛΕΣ ΑΜΑ ΠΑΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΗΠΤΙΚΟ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ . ?? Η ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΩ ΜΕ ΤΟ ΧΑΝΑΧ. ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ PLEASE ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΤΩΜΑΤΑ ΤΑ ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ.
- 02-03-2007, 16:15 #182
..Κι ομως ειναι δυνατον! αυτα τα συμπτωματα που περιγραφεις υπαρχουν οπως και πολλα ακομα γιατι το θεμα ειναι υποκειμενικο και στο καθενα βγαζει αυτα αλλα και διαφορετικα.. και εγω συνεχως απορουσα αν ολα μα ολα αυτα προερχονται απο το αγχος και πλεον τα εχω επιβεβαιωσει.. η παγιδα ειναι οτι με ολα αυτα δεν ειναι δυνατον να ησυχασεις και ετσι συνεχιζουμε να τρεφουμε το αγχος..
εγω παντως εχω μπει πλεον σε μια ελεγχομενη διαδικασια ανησυχιας για ολα αυτα, και οσο τρελα και εντονα τα ζω, προσπαθω να αγχωνομαι ολο και λιγοτερο με το σκεπτικο οτι αν ειναι να παθω κατι, θα το παθω αλλα και παλι (οτι και αν ειναι αυτο) θα το πολεμησω με ολη μου τη δυναμη.. ειναι λαθος να ανησυχουμε μηπως παθουμε κατι οταν ζουμε ολα αυτα χωρις να περιμενουμε να το παθουμε.. και αφου τελικα δεν το παθαινουμε, ειναι λαθος και η σκεψη μας αυτη και το μονο που καταφερνουμε ειναι να καλλιεργουμε τα συμπτωματα.. το χειροτερο βεβαια ειναι οταν εισαι καλα και αυτα χτυπανε χωρις λογο με αποτελεσμα να αναρωτιομαστε γιατι και μηπως τελικα συμβαινει κατι..
παιδια, ειναι καιρος να το παρουμε χαμπαρι, οτι απο τη στιγμη που βγαινει η διαταραχη θα συνεχιζει να χτυπαει για καιρο οσο καλα και αν ειμαστε.. και το κλειδι ειναι ολα αυτα να μας επηρρεαζουν στο ελαχιστο και με τον καιρο ολα τα συμπτωματα θα χτυπανε αλλα θα εξασθενουν παραλληλα μεχρι που θα εξαφανιστουν, ειναι αποδεδειγμενο απο αλλους αλλα και απο γιατρους και εξαρταται καθαρα απο την υπομονη και την αντιμετωπιση του καθενος..
για αυτο adonistsav προσπαθησε να τα αγνοεις, κανε πραγματα, βγες και μην κλεινεσαι μεσα και οσον αφορα τα χαπια, τα xanax ειναι εθιστικα, καλο θα ηταν αν δεν μπορεις με τις δικες σου δυναμεις να συμβουλευτεις εναν ψυχιατρο για τα καταλληλα χαπια που το πιο πιθανο ειναι να ανηκουν στην κατηγορια των αντικαταθλιπτικων και να κανουν δουλεια.. απλα ποτε μην επαναπαυθεις σε οποιοδηποτε χαπι και παραλληλα κανε δουλεια και πολεμα με τις δικες σου δυναμεις για να μην υπαρξουν υποτροπιασμοι..
εγω προσωπικα οσο και αν θελω καποιες φορες να παρω χαπια μπας και ηρεμησω, θελω να τα καταπολεμησω εξ ολοκληρου με τις δικες μου δυναμεις και να ξερω οτι το αποτελεσμα προηλθε απο εμενα και οχι απο χαπια.. ετσι την επομενη φορα που θα ξαναχτυπησουν(γιατι ξαναχτυπανε μηπως και βρουν εδαφος για να μεινουν), θα μπορω με σιγουρια πλεον να ελεγξω την ανησυχια μου και να τα καταπολεμησω.. υπομονη λοιπον και δυναμη, δυο στοιχεια που ολοι κατεχουμε και σε πολυ μεγαλο βαθμο!\"Nothing is good or bad, but thinking makes it so.\"
--William Shakespeare
02-03-2007, 16:26 #183
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ. ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΟΥΝ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ
02-03-2007, 21:45 #184
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΩς ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ. ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΗΡΕΜΙΑ ΠΟΝΑΩ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ. ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩς ΠΑΕΙ ΜΕΤΑ. ΛΕς ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ , Η ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ. ΤΡΕΞΙΜΟ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ . ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ . ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ . ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΑΡΩ ΤΙΠΟΤΑ.
06-03-2007, 23:44 #185
αν ειδα καλα στην κρυσταλλινη γυαλα και βεβαια με το μαντικο χαρισμα απο την γιαγια μου απο την Περσια,σε λενε αντωνη.Ναι;τι καλα!(κι αν δεν σε λενε,εγω θα σε λεω γιατι μου την δινει να κανω λαθος:cool:)
μην ανησυχεις,υπαρχουν αυτα και χειροτερα.Εγω καλε στα 24 εσκουζα στο μητερα να μου κανουν μαστογραφια γιατι πονουσα τοσο στο στηθος που ελεγα οτι αντι για λεων ειμαι καρκινος,φτου.
Απο μουδιασμα,εχω το καλυτερο κομματι μου,προσφατα αποκτηθεν.μουδιασμα στο κρανιο εν ωρα νυκτος.προφανως αντι τα προβατα που μετρουσα,να πηδανε τον φραχτη,πηδουσαν το κεφαλι μου. Αλλο,ειναι πονος στον θωρακα απο την δυσπνοια,ζαλαδα,ταχυκαρδια και αρρυθμιες και καρτα απεριοριστων διαδρομων στο εκαστοτε εφημερευον νοσοκομειο....
07-03-2007, 13:33 #186
Originally posted by Oblivia
αν ειδα καλα στην κρυσταλλινη γυαλα και βεβαια με το μαντικο χαρισμα απο την γιαγια μου απο την Περσια,σε λενε αντωνη.Ναι;τι καλα!(κι αν δεν σε λενε,εγω θα σε λεω γιατι μου την δινει να κανω λαθος:cool:)
ομπλίβια ίσα που φτιάχνω φαν κλαμπ για την πάρτυ σου σήμερα στα γενικά!!:D
07-03-2007, 16:35 #187
ραψωδε,εαν εννοεις το θεμα για την υιοθεσια απο τα παιδια της Αιθιοπειας,σε εχω σκισει:P. Να σαι καλα,αν και οι γιατροι λενε οτι ωφειλεται σε υπερκαταναλωση ληγμενης σοκολατοβιομηχανιας ο εγκεφαλικος μου οιστρος!νιχ!φιλακια!
υγ:στο φαν κλαμπ μου θα επιδιωξω να εχουμε για μασκοτ καλτσες με τον Φρουντ να πηδαει τον Γιουγκ, ο οποιος θα τρωει χαπια απο τα αφτια.Εκει να δεις συνδρομο:cool:
16-03-2007, 11:55 #188
..καλημερα \"παιδες εν τη καμινω\"(με τη θετικη εννοια παντα το εννοω), ελπιζω να σας βρισκω λιγακι καλυτερα..
απο βουητα στα αυτακια πως παμε..? εμενα δε λενε να υποχωρησουν με τιποτα και αυτη η ιστορια με ριχνει συνεχως.. δε λεω, ξανασηκωνομαι αλλα για ποσο? πιανω και δουλεια σε ενα μηνα και καπου με αγχωνει πως θα τα αντιμετωπισω ολα αυτα εν ωρα εργασιας και σε περιβαλλον εργασιας..
τελοπαντων, υπαρχουν πολλοι εκει εξω με παρομοια βουητα, εντονα και συνεχομενα για μεγααααλο διαστημα? spiral_architect εσυ πως τα πας με τα βουητα? ο διαγωνισμος ισχυει ετσι? ελπιζω εσυ να εισαι σε καλυτερο δρομο απο μενα.. φιλια σε ολους και συνεχιζουμε δυνατα και οσο αντεξουμε:)\"Nothing is good or bad, but thinking makes it so.\"
--William Shakespeare
17-03-2007, 00:17 #189
α παιδια, σχετικα με το βουητο και παλι.. ο ωρυλλας μου εγραψε sibelium.. γνωριζει καποιος παρενεργειες, γιατι διαβαζοντας το, αναφερει κατι για πιθανη ανησυχια, τρομο και σε μακροχρονια ληψη καταθλιψη και στην περιπτωση της δικης μου αγχωδους διαταραχης φοβαμαι λιγακι μηπως προκαλεσει κανενα πανικο.. αν καποιος τα εχει παρει ας με βοηθησει και γενικα θα θελα τη δικη σας εμπειρια με τα βουητα.. να στε ολοι καλα, καληνυχτα......
\"Nothing is good or bad, but thinking makes it so.\"
--William Shakespeare
17-03-2007, 01:00 #190
γεια σου ρε σπυρο!δεν ξερω κατι για τα βουητα αλλα ηθελα να σου ενα γεια γιατι εχουμε καιρο να τα πουμε.εισαι καλυτερα γενικα?
17-03-2007, 11:29 #191
γεια σου αννυ μου, αν εξαιρεσεις την ιστορια με τα βουητα, ειμαι αρκετα καλυτερα.. τα βουητα ομως με κρατανε λιγο πισω, αλλα που θα παει, θα τα νικησω και αυτα:) μακαρι αυτο το φαρμακο να κανει κατι, αν και η λυση ειναι μονο στο μυαλο μου.. τουλαχιστον ηρεμησα λιγο οτι δεν υπαρχει προβλημα στα αυτια..
εσυ τι κανεις? διαβαζοντας τα τελευταια σου μηνυματα χαρηκα πραγματικα που ξεπερασες καποια πραγματα τελειως μονη και αυτο ειναι το ζητουμενο τελικα..
αντε, και οι δικες σου προσπαθειες, οπως και πολλων εδω μεσα να εμπνευσουν και αλλους και να καταλαβουν οτι ο δρομος της λυτρωσης εξαρταται μονο απο εμας.. πολλα φιλια και σε περιμενω κερκυρα τωρα που καλοκαιριαζει:) oπως και ολους τους υπολοιπους βεβαια....\"Nothing is good or bad, but thinking makes it so.\"
--William Shakespeare
17-03-2007, 12:11 #192
ευχαριστω σπυρακο.εισαι πολυ καλος.εγω θα ελεγα οτι απο θεμα αγοραφοβιας και ψυχοσωματικων ειμαι σχεδον εντελως καλα.πριν μια βδομαδα ειχα παει Αθηνα και εμπαινα σε μετρο,λεωφορια,πηγαινα σε μπαρ και σε διαφορα και δεν επαθα τιποτα.αγχωνομουνα λιγο πριν παω αλλα τελικα ολα ηταν καλα..και δεν το πιστευω οτι περασε..
και ξερεις πως περασε?με το να κανω αυτα που φοβαμαι.
ελπιζω να σου πανε ολα καλα με το βουητο..στο ευχομαι ειλικρινα.
σε ποσες μερες σου ειπε θα λειτουργησει το φαρμακο?να ξερω να περιμενω νεα σου για βελτιωση :)
18-03-2007, 11:35 #193
συμφωνω αννυ μου με τη λυση του προβληματος γιαυτο και εγω δεν εχω σταματησει καμια απο τις δραστηριοτητες μου ολον αυτο τον καιρο και τα καταφερνω και εγω καλα.. το φαρμακο αυτο που μου εδωσε ειναι για ημικρανιες και ιλιγγους υποτιθεται και το πρωτο βραδυ που πηρα δυο οπως μου ειχε πει, την επομενη μερα ημουν με βαρυ κεφαλι, κοπωση και λιγη ζαλαδα.. αποφασισα λοιπον να παρω ενα τη μερα και σημερα ειμαι καλυτερα.. στις ημικρανιες (που δεν εχω), η δραση του ερχεται λιγο αργοτερα, στην περιπτωση μου πιστευω αμεσα.. θα δειξει.. αφου το πιθανοτερο ειναι να προερχεται απο το αγχος, και να μην κανει τιποτα το χαπι, θα το πολεμησω μονος μου με υπομονη και δυναμη οπως εχω κανει και με τα υπολοιπα.. φιλακια
\"Nothing is good or bad, but thinking makes it so.\"
--William Shakespeare
18-03-2007, 11:52 #194
[και ξερεις πως περασε?με το να κανω αυτα που φοβαμαι.
Γεια σας παιδια.Πιστεύω ακράδαντα στο παραπάνω.Το θέμα βεβαίως είναι πώς κάνει κανείς αυτό το βήμα.Οσες φορές το επιχείρησα για τις κρίσεις πανικού μου λειτούργησε . Αλλά δεν το αποτολμούσα συχνά.Απο φόβο οτι δεν θα τα καταφέρω.Προς το παρόν είμαι καλά λόγω των χαπιών.Φοβάμαι οτι όταν θα τα κόψω θα υποτροπιάσω.
18-03-2007, 14:02 #195
μην σκεφτεσαι αρνητικα liberchild.και εγω στην αρχη απο φοβο δεν ηθελα να κανω τιποτα.αλλα αναγκάστικα στην αρχη να κανω καποιο ταξιδι και τελικα με βοηθησε παρα πολυ.ολα στο μυαλο μας ειναι το ξερουμε.αλλα με υπομονη και με το να μη κλεινομαστε μεσα αλλα να δοκιμαζουμε καθε φορα και κατι παραπανω,θα τα καταφερουμε..
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση