Results 211 to 225 of 309
Thread: ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΓΧΟΥΣ...
-
17-10-2007, 19:16 #211
Διαβάζοντας το post μου συνειδητοποίησα κάτι...
Φυσικά και ξέρω πόση είναι η μέγιστη δόση (απέξω το \'χω μάθει το χαρτάκι και ότι παρενέργεια έβλεπα νόμιζα πως την πάθαινα αν και η μόνη παρενέργεια ήταν μια μικρή ζαβλακομάρα για 2 μέρες)
Μάλλον ρώτησα περιμένοντας κάποιος να μου απαντήσει κάτι...
- 27-10-2007, 15:06 #212
Από το άγχος εγώ προσωπικά έχω πάθει: λιποθυμίες σε διάφορα μέρη, δερματίτιδες, γαστροραγίες, δύσπνοια και πολλά άλλα! Χρειάζεται υπομονή το όλο θέμα!
29-10-2007, 00:28 #213
Γειά σας είναι η πρώτη φορά που γράφω στο φόρουμ...Θέλω να σας ρωτήσω κάτι για την δικιά μου εμπειρία. Εδώ και 6 μήνες νιώθω συχνά μια ζαλάδα παράξενου τύπου, σαν το κεφάλι μου να είναι ελαφρύ ή σαν να μην αιματώνεται σωστά αλλά δεν έχει σχέση με ίλιγγο..Επίσης νιώθω ορισμένες φορές μεγάλη ανεξήγητη κούραση αλλά το πιο ενοχλητικό σύμπτωμα είναι η ζαλάδα που νε εμπδίζει απο κάποιες δραστηριότητες και με φοβίζει στην οδήγηση. Έχω πάει σε όλους τους γιατρους (καρδιολογους, οφθαλμίατρο, γαστρεντρολογο γαστροσκοπηση, μαγνητικη κεφαλιού, αιματολογικες, ακτινα αυχένα) εκτος απο οριλά..Οι εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι...Να αναφέρω επίσης ότι τα συμπτώματα ξεκίνησαν μετά απο μια κρίση όπου ζαλιζομουν μουδιαζε το σωμα μου όλο και νόμιζα ότι παθαίνω κάτι...Είναι δυνατόν να είανι απο το άγχος αυτό ή απο κάποιο νεύρο του αυχένα? μήπως έχει κανείς ανάλογη εμπειρία? Τονίζω ότι η ζαλάδα είναι σαν να ελαφραίνει το κεφάλι και σαν να έχω τάση να χάσω τις αισθήσεις μου..ευχαριστώ
30-10-2007, 14:50 #214
Καλώς όρισες!
Δεν είμαι ειδικός και δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
Αλλά, αφού έκανες τον κόπο και επισκέφτηκες τόσους γιατρούς, κάνε και μια απλή επίσκεψη σε έναν ψυχίατρο και εξήγησέ του το πρόβλημά σου, μήπως πρόκειται για άγχος ή κάτι άλλο ψυχολογικής φύσεως.
Ελπίζω να πάνε όλα καλά και αναμένουμε νέα σου.
31-07-2008, 18:31 #215
Σας χαιρετώ ολους (συμπασχοντες και μη).Μια λεξη θα πω για αρχη,ΚΟΥΡΑΓΙΟ.
Ο δικος μου Γολγοθάς ξεκινησε πριν απο 3 χρονια,Χριστουγεννα 2005 παθαινω Οξεία Γαστρεντεριτιδα και στο καπακι Συνδρομο Ευαιρεθηστου εντερου,αποτελεσμα αυτων 3 μηνες κλεισμενος στο δωματιο μου, χασιμο 10 κιλων,και ατελειωτες ώρες πονου(σωματικου και ψυχικου)..Μετα απο φαρμακεφτική αγωγη καταφερα να αισθανθώ καλυτερα,περναω ενα σχετικα ήρεμο καλοκαιρι και τον Αυγουστο (λιγο πριν απο την εξεταστικη) αρχιζουν οι πονοι,αυτή την φορα ήξερα να τους αντιμετωπίσω (αναπνοές,θετικές σκέψεις,κτλ)..Πήγα σε έναν γαστρεντερολογο στον οποιο μολις ανεφερα τα συμπτωματα μου ειπε πως έχω σοβαρό προβλημα και πως την επομενη μέρα έπρεπε να κάνω εισαγωγή σε νοσοκομειο.Με φοβισε τοσο πολύ που για 3-4 μερες ήμουν περδικι,δεν ειχα καθολου ενοχλησεις και εκει καταλαβα πως τα συμπτωματα δεν ειναι καποιας ασθένειας αλλα ενώς άλλου ΕΓΩ που ήθελε να με καταβάλει..Έκανα καποιες εξετάσεις για το σιγουρέψω και τελικά ο λόγος ήταν το ατιμο το αγχος..Για ενα χρονο μπορώ να πω πωςς ήμουν καλα(με παριστασιακες ενοχλησεις) αλλα δεν εβγαινα συχνα απο το σπιτι,αλλα και οταν εβγαινα αγχωνομουν,εφτασα σε σημειο να αγχονομαι και οταν εβγαινα με την κοπέλα μου:o .Πριν απο 4 μηνες τα συμπτωματα επανύλθαν μονο που αυτή την φορα ήμουν προετοιμασμένος και έχοντας γνωση των καταστάσεων που έπρεπε να αντιμετωπισω,αλλα το αγχος ήταν υπουλο,μου επαιξε ενα ασχημο παιχνιδι..Ενα πρωινό που ήμουν μόνος μου στο σπιτι ανοιξα τα ματια μου συνδυτοποιόντας οτι δεν μπορουσα να αναπνευσω,μετα άρχισαν να τρεμουν τα ποδια μου και τελικα όλο μου το κορμι να σπαρταράει,ενιωσα πως εδώ τελειωσαν όλα..στιγμες αργοτερα καταφερα να αναπνέυσω και ενα ριγος με διαπέρασε,εβαλα τα κλαματα απο χαρα που έζησα αλλα και απο λυπη γιατι γνωριζα τι θα ξανατραβήξω..Έτρεξα σε γιατρους,ομοιοπαθητικούς, δοκίμασα τα πάντα,αλλα παλι ενιωθα χάλια,ακυρωνα ραντεβού,εξόδους,σινεμα κτλ...Το μόνο που με ΄κανει να νιώθω καλά ειναι να παίζω μπασκετ,κατι που είχα παραμελήσει χρονια...Σήμερα το πρωί συνέβηκε ακριβός το ίδιο,αδυναμια να αναπνευσω αλλα αυτή την φορα το πήρα πιο χαλαρα και γλύτωσα τους σπασμούς.μεχρι πριν γράψω στο φορουμ ζαλιζόμουν αλλα μολις τα πλήκτρα αρχισαν να χτυπουν η ζάλη περασε..Ολοι οι πονοι είναι ψέυτικοι,δημιουργια του ιδιου μας του εαυτου,αρα εαν μπορουμε να τους δημιουργήσουμε τοτε ΣΙΓΟΥΡΑ μπορουμε να τους σταματήσουμε απλα αγνοόντας τους,το ξέρω οτι είναι δύσκολο..Μήν σταματάτε την ζωή σας για κατι τοσο χαζο,βγειτε έξω-ακόμη και οταν έχετε λιγη ενόχληση-,οταν έιστε χάλια κάντε κατι που σας χαλαρώνει,υποσχέθηκα στον εαυτό μου πως θα σταματήσω να αναπνεώ οταν θελω εγώ και πως το τέλος μου θα το επιλέξω εγω ακι οχι αυτός..
Πάρτε κουράγιο απο γονείς,φίλους,σχέση,απο οποινδήποτε,παρτε στα χέρια σας την ζωη σας και δώστε στο εγώ σας δύναμη,μπορεί τα συμπτωματα να μην σταματήσουν αλλα μην τα αφήσετε να σταματήσουν εσας..
Τα λόγια ενός φιλου μου με εκαναν αλλο άνθρωπο ελπίζω να αλλαξουν και την δική σας ζωη.
\"Κρατα ενα κομμάτι απο την πνοή σου για να το εμφυσησεις στο όνειρο που ίσως αγνόησες,κοίτα καλά μέσα σου και μαθε καλά γιατι σε αγαπάς,μετά εκτόξευσε στον κόσμο την αστειρευτη έμνευση σου για όμορφα σκηνικά ζωής.Σου το υπόσχομαι,θα ξεδιψάσεις,θα ξεδιψάσουν.\"
02-08-2008, 20:56 #216
bravo re file kalo mathhma!!!
05-08-2008, 01:18 #217
ΦΙΛΕ ΜΟΥ lupus30 ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΑΝΕ ΑΡΑΙΩΝΟΥΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ, ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΛΑ. ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΖΑΛΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΧΑΝΑΧ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΛΑ! ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΘΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΡΟ (ΨΥΧΙΑΤΡΟ) ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ Η ΧΩΡΙΣ ΜΗΝ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΙΑ!
10-08-2008, 15:35 #218
Σε ευχαριστω φιλε σακη.. ολα ειναι πολυ καλυτερα τωρα και το βασικοτερο με τη δικη μου δυναμη και μονο.. ολα αυτα με εκαναν να εκτιμησω και τη ζωη ακομα περισσοτερο και δεν το μετανιωνω στην τελικη που τα περασα, επρεπε.. τιποτα δεν ειναι τυχαιο για τον καθενα μας και αν μαθαινουμε και φιλτραρουμε θετικα οτι αρνητικο περναμε τοτε θα μαστε παντα νικητες.. συμβουλη σε ολους αυτο παιδια και υπομονη και επιμονη.. ειμαστε απιστευτα δυνατοι......
\"Nothing is good or bad, but thinking makes it so.\"
--William Shakespeare
20-09-2008, 12:07 #219
lupus30 και εγω εχω βουητο απο το ενα αυτι κατα 99% δεν ειναι αγχος απλα το αγχος επιδεινωνει το βουητο.Το βουητο υπαρχει απο προβλημα στο ακουστικο συστημα... ακουογραμα και ωτοακουστικες εκπομπες προίοντων ακουστικης παραμορφοσης εκανες ? Κανε πρωτα και αμα βγουνε καλα λες για αγχος αλλα κατα τη γνωμη μου το βουητο σου κανει το αγχος και ολα τα αλλα και το βουητο ειναι απο προβλημα στο ακουστικο συστημα.
Το βουητο ειναι μια κατασταση πολυ παθολογικη μπορει και στην αυτοκτονια να σε οδηγησει δεν παλευεται ιδικα οταν δεν μπορεις να κοιμηθεις οπως εγω.
Συνηθως το βουητο δεν περναει ποτε υπαρχουνε και περιπτωσεις που τους περναει αλλα λιγες.
Φαρμακα δοκιμασες ?
Υπαρχουνε καποια φαρμακα που υποτιθεται βοηθάνε στο βουητό
δεν το περνανε αλλα το ελλατωνουνε...
28-09-2008, 19:06 #220
πρεπει να ξερεις οτι δεν εισαι μονος σου..βιωνω ψυχοσωματικα προβληματα τα τελευταια 11 χρονια..με ο,τι ψυχοσωματικο μπορει να υπαρχει...τοσο που εχω κουραστει παρα πολυ και εννοειται οτι η ποιοτητα ζωης μου ειναι χαμηλη..προσπαθω να κρατησω κατι που διαβασα σε ενα video wall κλινικης, οτι οταν το μυαλο νοσει δεν νιωθει καλα η ψυχη αυτο, παραλυει ολες τις σωματικες λειτουργιες...τι να κανουμε..η γνωμη μου παντα ειναι οτι εμεις ειμαστε ο καλυτερος ψυχιατρος του εαυτου μας, αλλα δυστυχως στις μεγαλες κρισεις ειναι καλυτερα να δεις εναν ειδικο...Keep going..and keep smiling...
29-09-2008, 16:00 #221
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ . ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 1/2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ ΠΑΝΙΚΟΥ, ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ!!!
ΠΩΣ ΣΑΣ \"ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ\" ΑΥΤΟ??? ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΕ?? ΝΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ...
ΑΧΧΧ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ \"ΓΕΝΝΗΣΕΙ\" ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ???
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.... ΕΧΩ ΠΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ....
29-09-2008, 22:08 #222
δυστυχως μου είναι αδύνατο να διαβάσω όλα τα πόστ γιατι δεν προλαβαίνω...θέλω απλά να πω καλά κουράγια κ οτι κι εγώ είχα τρομερά συμπτώματα άγχους...απο ταχυκαρδία,ζαλάδα,τρέμουλο μέχρι πόνο στο στέρνο και γαστρίτιδα που με ταλαιπώρησε πολύ...υπομονή κ φιλάκια!!!!!!!!
30-09-2008, 20:31 #223
KALHSPERA SAS :D
file-h lostsoul ase ayto to idio skeftomai ki egw!exw kleisei kiolas kai rantebou na kanw magnhtikh me egxysh egkefalou stis 10 oktwmbrh.(na doume ti 8a doyme kai gi ayto)!pantos se katalabainw apolyta.
zouzounitsaaa moy ola ayta ta exw olo to 24wro 11xronia atwra !!!!!mono ypomonh kanw alla.................me bare8hke ki ayth!:P
30-09-2008, 23:05 #224
11 χρόνια evelina μου?μπράβο σου που το αντέχεις!εγώ το πέρναγα 6 χρόνια κ πήγα να τρελαθώ...αγανακτησα!
06-10-2008, 00:18 #225
Originally posted by python21
Γειά σας είναι η πρώτη φορά που γράφω στο φόρουμ...Θέλω να σας ρωτήσω κάτι για την δικιά μου εμπειρία. Εδώ και 6 μήνες νιώθω συχνά μια ζαλάδα παράξενου τύπου, σαν το κεφάλι μου να είναι ελαφρύ ή σαν να μην αιματώνεται σωστά αλλά δεν έχει σχέση με ίλιγγο..Επίσης νιώθω ορισμένες φορές μεγάλη ανεξήγητη κούραση αλλά το πιο ενοχλητικό σύμπτωμα είναι η ζαλάδα που νε εμπδίζει απο κάποιες δραστηριότητες και με φοβίζει στην οδήγηση. Έχω πάει σε όλους τους γιατρους (καρδιολογους, οφθαλμίατρο, γαστρεντρολογο γαστροσκοπηση, μαγνητικη κεφαλιού, αιματολογικες, ακτινα αυχένα) εκτος απο οριλά..Οι εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι...Να αναφέρω επίσης ότι τα συμπτώματα ξεκίνησαν μετά απο μια κρίση όπου ζαλιζομουν μουδιαζε το σωμα μου όλο και νόμιζα ότι παθαίνω κάτι...Είναι δυνατόν να είανι απο το άγχος αυτό ή απο κάποιο νεύρο του αυχένα? μήπως έχει κανείς ανάλογη εμπειρία? Τονίζω ότι η ζαλάδα είναι σαν να ελαφραίνει το κεφάλι και σαν να έχω τάση να χάσω τις αισθήσεις μου..ευχαριστώ
AΚΡΙΒΩΣ οτι νοιωθω και εγω ...ολα τα συμπτωματα που αναφερεις παραπανω .
Και αυτη τη στιγμη που γραφω αισθανομαι μια ελαφρια ατονια (καμια φορα νομιζω οτι θα χανω τελειως τις δυναμεις μου και θα πεσω κατω) κ ζαλαδα εδω και 2 ωρες περιπου ...
Σημερα συγκεκριμενα επαθα μια αποτομη ,αλλα δυνατη ζαλαδα 2-3 δευτερολεπτων κατα τις 12 οταν επινα καφεδακι με την γυναικα μου στο Λουτρακι και μετα δεν ελεγε να φυγει η ελαφρια ζαλαδα κ το αγχος(ειχα να οδηγησω κ για την εοπιστροφη) , μεχρι που πηρα μισο xanax.Το βραδυ ομωςκ ενω ημουν καλα εκανα το λαθος κ εφαγα 1μιση σουβλακι κ αμεσως με επιασε η ατονια κ ζαλαδα που ανεφερα προηγουμενως κ ενα ελαφρυ-μεσαιο φουσκωμα.
Ξερω οτι ολα προερχονται απο το αγχος ,αλλα θα ηθελα ομως μιας κ δεν εχω κανει μαγνητικη ,να κανω μια να μας φυγει κ αυτη η απορια ...Ποιος μας γραφει μια τετοια εξεταση κ ποιο το κοστος της ?
Κάθε Μάη τα ίδια ....
13-06-2025, 16:49 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή