Results 226 to 240 of 309
Thread: ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΓΧΟΥΣ...
-
07-10-2008, 09:48 #226
zouzounitsaaa antexw enteka xronia giati den mporw na kanw kati allo!ki esy opws antekses 6xronia 8a antexe kai 11 kai 111 xronia !!!!!!!!
file nopanic magnhtikh egkefalou mporei na soy grapsei se bibliario ygeias opoioy tameiou mono o neyrologos gia na plhrwseis mono thn symetoxh ths giati xwris bibliarioa einai akribh gyrw sta 300eyrw.
ΜΑΚΑΡΙ Ο 8ΕΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- 07-10-2008, 23:31 #227
παιδιά από νευρικότητα πως πάμε;
είμαι κάποιον καιρό τώρα που τα νεύρα μου τις βραδυνές ώρες είναι χάλια...
πραγματικά φοβάμαι ότι το χάνω και πραγματικά ελπίζω να είναι και αυτό λόγω αγχους...
08-10-2008, 12:49 #228
αστα να πανε Στεφανε123... απο νευρικοτητα αλλο τιποτα!!!
Ολη την ημερα αισθανομαι το κορμι μου να δουλευει σαν το κομπρεσερ!!!!
Μην στεναχωριεσαι... Ασφαλως και εχει να κανει με το ΑΓΧΟΣ, αυτο το πραγμα!!! Μην μασας ομως.. Παιρνεις καθολου ηρεμιστικο?
08-10-2008, 13:54 #229
ναι παίρνω όταν είναι πολλά τα νεύρα αν και δεν κάνει κ μεγάλη διαφορά..συγκεκριμένα χτες πήρα ένα xanax και εκεί που είχε αρχίσει να με σφίγγει όλο το ίσω μέρος του κεφαλιού μου τα νεύρα στο λαιμό μου είχαν τεντώσει μέχρι και η κάτω γναθος με πόναγε(καλά ψυχολογικά σκότωνα άνθρωπο), αυτό κάπως πέρασε μέχρι που άρχισαν να με πιάνουν κάτι περίεργες φοβίες π.χ. άρχισε να με φοβίσει ενα ρολόι τύχου και κάτι τέτοιες βλακείες..
πήγα με το σκύλο 2 ώρες βόλτα σαν ζωντανός νεκρός αλλά στο τέλος κάπως μου πέρασε και κοιμήθηκα..και ξύπνησα τώρα--κλασσικά--κλασσικά πάει κ αυτή η μέρα
08-10-2008, 14:37 #230
φίλε Στέφανε κι εγώ μία απ\' τα ίδια... Σπάνια ξυπνάω πρωί και βλέπω οτι φεύγει όλη η μέρα έτσι όταν ξυπνάς αργά! Συνέχεια λέω οτι σήμερα θα κοιμηθώ νωρίς για να ξυπνήσω και ποτέ δεν το κάνω!!
09-10-2008, 02:58 #231
σε συνδυασμό με τα νεύρα σας τυχαίνει ποτέ να έχετε πλήρως ασυγκρότητες σκέψεις να προσπαθειτε να βάλετε σε μία σειρά ότι σας αγχώνει και να μήν γίνεται με τίποτα;;
συνήθως όταν μου συμβαίνει αυτό και όταν παράλληλα μου μιλάει κάποιος και περιμένει απάντηση αν ήμουν ειλικρινής θα του απαντούσα ένα _ξφκλαγφδξγβ΄ξφ_ και απλά για να μην γίνει αυτό είναι σαν να μπαίνει αυτόματος πιλότος και να απαντάει κωδικοποιημένα μηνύματα...
επίσης για όσους διαβάζουν εδώ μέσα και έχουν υποχρεώσεις με σπουδές κτλ .. σε τι βαθμό μπορείτε και συγκεντρώνεστε γιατι εγω με το που πάω και ζορίζομαι απλά εντύνονται τα συμτώματα άγχους και απλά τα παρατάω
09-10-2008, 03:31 #232
Αυτό που εγώ νιώθω συνεχώς είναι οτι \"είμαι αλλού\". Οτι δεν καταλαβαίνω τί μου λένε , σαν να μου μιλάνε κινέζικα και σαν να είμαι \"κουφός\". Και όπως λές χρησιμοποιώ και εγώ τον \"αυτόματο πιλότο\" για να απαντήσω και να βγώ από τη δύσκολη θέση!
Και εγώ χρωστάω μαθήματα στη σχολή αλλά δεν μπορώ να συγκεντρωθώ ούτε λεπτό. Νιώθω οτι είμαι \"χαζός\" , οτι δεν μπορώ να καταλάβω ούτε μία σειρά και δεν κάνω καν απόπειρα να διαβάσω. Το θέμα είναι οτι νιώθω οτι δεν μπορώ να διαβάσω ούτε ένα λογοτεχνικό βιβλίο ούτε τπτ... πολύ μπέρδεμα
09-10-2008, 03:46 #233
καλά ειδικά αυτό ότι είμαι χαζός και ότι δεν ήμουν τελικά για σπουδές κτλ είναι το μεγαλύτερο τριπ αυτή την περίοδο..
16-03-2009, 13:46 #234
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!
ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΟΛΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕ ΟΣΠΟΥ ΜΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΖΑΛΑΔΕΣ . ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ. ΕΚΑΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΕΓΚΕΦΑΛΟΓΡΑΦΗΜΑ, ΕΞΕΤΑΣΗ ΛΑΒΙΡΥΝΘΟΥ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ , ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΤΑ ΑΓΓΕΙΑ, ΚΑΙ ΑΞΟΝΙΚΗ ΑΥΧΕΝΑ ΜΟΥ BRHKAN ΔΙΣΚΟΚΟΙΛΗ ΑΥΧΕΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΤΕΝΟΣΗ ΣΠΟΝΔΥΛΩΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΠΑΨΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΙΣΥΧΑΣΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΧΩ ΣΚΛΥΡΗΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΧΑ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΕΔΕΙΧΝΕ Η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ?
ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑΤΑ ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ?
16-03-2009, 15:43 #235
δεν εχεις τιποτα απολυτως παθολογικο.κ εγω ετσι ημουν εκανα κ μαγνητικη αλλα τιποτα.τελικα το προβλημα ηταν καθαρα ψυχολογικο κανω θεραπει κ ειμαι οκ τωρα;)
16-03-2009, 23:07 #236
Originally posted by TAK
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!
ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΟΛΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕ ΟΣΠΟΥ ΜΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΖΑΛΑΔΕΣ . ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ. ΕΚΑΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΕΓΚΕΦΑΛΟΓΡΑΦΗΜΑ, ΕΞΕΤΑΣΗ ΛΑΒΙΡΥΝΘΟΥ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ , ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΤΑ ΑΓΓΕΙΑ, ΚΑΙ ΑΞΟΝΙΚΗ ΑΥΧΕΝΑ ΜΟΥ BRHKAN ΔΙΣΚΟΚΟΙΛΗ ΑΥΧΕΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΤΕΝΟΣΗ ΣΠΟΝΔΥΛΩΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΠΑΨΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΙΣΥΧΑΣΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΧΩ ΣΚΛΥΡΗΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΧΑ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΕΔΕΙΧΝΕ Η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ?
ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑΤΑ ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ?
πολύ πιθανόν να είναι ψυχολογικά!
16-03-2009, 23:37 #237
ΓΕΙΑ ΣΟΘ ΣΤΕΦΑΝΕ123 ΦΙΛΕ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ?
17-03-2009, 02:28 #238
συγκεκριμενες φορες ναι στα χείλη και στο πίσω μέρος του κεφαλιού.απλά αποφάσισα πλέον να μην δίνω σημασία..
24-03-2009, 04:59 #239
Παιδια γεια σας.Κι εγω πριν ενα χρονο περιπου ειχα μια περιεργη ζαλαδα για δυο μηνες περιπου.Ηταν λες και ημουν μεσα σε βαρκα.Πηγα σε παθολογο και μου ειπε οτι ειναι απο τον αυχενα.Τωρα τλευταα ομως εδω κι ενα τριμηνο εχω ενα περιεργο ελαφρυ πονοκεφαλο στη δεξια μερια του κεφαλιου μου και μικρομουδιασματα στο αριστερο χερι και ποδι!!!Καμια φορα νιωθω κατι σαν τραβηγμα και ανατριχιλα στο προσωπο.Ημουν σιγουρος οτι εχω κατι σοβαρο(ογκο...) και πηγα σε δυο νευρολογους οι οποιοι μου ειπαν οτι εχω νοσοφοβια κι οτι ολα τα συμπτωματα ειναι ψυχολογικα.Μαγνητικη δε μου εγραψαν οσο κι αν τους παρακαλεσα...Αλλα φοβαμαι οτι κατι εχω και δεν το ειδαν..
25-03-2009, 12:44 #240
Νοσοφοβια εχουμε ολοι που περναμε αγχωδεις διαταραχες.. μην δινεις σημασια..και τα δικα σου συμπτωματα(και το ξερεις), ειναι καθαρα ψυχοσωματικα.. θα περασουν... απλα μην θρεφεις τις αρνητικες σου σκεψεις.. οι γιατροι θα σου ειχαν βρει κατι αν πραγματικα ειχες.. το σωμα σου σε τετοιες περιπτωσεις σε προειδοποιει συγκεκριμενα.. κανε υπομονη, μην αλλαξεις τιποτα στην ζωη σου, και οχι μονο νικητης θα βγεις, αλλα θα εκτιμησεις και πολλα περισσοτερα.. διαβασε εμπειριες απο αλλους και θα δεις οτι ολοι στο τελος χαιρομαστε που τα περασαμε γιατι μας ανοιξε τα ματια.. κουραγιο και υπομονη.....
\"Nothing is good or bad, but thinking makes it so.\"
--William Shakespeare
Φόβος
06-05-2025, 23:02 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή