ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΓΧΟΥΣ... - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 19 of 21 FirstFirst ... 91718192021 LastLast
Results 271 to 285 of 309
    Senior Member
    Το αυχενικό συνδρομο το έχετε σκεφτεί;

Member
    Originally posted by giota
    Το αυχενικό συνδρομο το έχετε σκεφτεί;
    ναι και μάλιστα πέρυσι που είχα πάει στο γιατρό μου είχε πει ότι έχω αυχενικό και στρες μαζί που είναι εκρηκτικός συνδυασμός! Πέρυσι όμως με έπιασαν τα φάρμακα, φέτος δεν βλέπω να με πιάνουν.

Senior Member
    Εγώ πέρυσι ήπια πολλά αντιφλεγμωνώδη παυσίπονα για να μου περάσει ο πόνος και εαν δεν έβαζα κολλάρο δεν θα μου περνούσε

Senior Member
    θα ηθελα να ρωτησω αν εχει τυχει σε καποιον να εχει στο νου του μια ασχημη αρρωστια οπωσ τον καρκινο κ να εχει συμπτωματα πονουσ κτλ. τον τελευταιο καιρο φοβαμαι πολυ γ τν καρκινο τ πνευμονα και εχει ενα μηνα που ποναω στο στηθοσ κ εχω κ βηχα δεν θελω ν παω στο γιατρο γιατι φοβαμαι πολυ... εχω παει απειρεσ φορεσ σε πολλουσ γιατρουσ!!!το καλο ειναι οτι δεν εχω δυσπνοια αλλα μου εχει μπει η ιδεα κ το κακο ειναι οτι την περασα μαλλον κ στο μυαλο των δικων μου κ μαλλον τουσ ανχωσα κ αυτουσ!

Member
    το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας σε εναν παθολογο.ξερω ποσο φοβασαι το τι θα σου πει ο γιατρος πιστεψε με αν εχεις διαβασει το forum μου θα καταλαβεις.αλλα ειναι η πιο σωστη λυση διοτι θα ηρεμησεις.

Senior Member
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΙΣΜΕΝΗ Κ ΠΟΛΥ ΑΝΧΟΜΕΝΗ!!!! ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΣΤ ΜΥΑΛΟ Τ Κ ΜΕΤΑ ΗΡΘΑΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ!!! ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΙΟΣ Μ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤ ΠΝΕΥΜΟΝΑ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΖΙ Τ Κ ΕΙΔΑ Μ ΚΟΠΕΛΑ 25ΧΡ ΕΙΧΕ Τ ΙΔΙΟ..Κ ΑΠΟ ΤΟΤΕ Μ ΜΠΗΚΕ ΣΤ ΜΥΑΛΟ Κ ΜΕ ΕΡΙΞΕ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝ ΑΚΟΥΓΑ ΟΤΙ Κ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΗΡΕΜΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΟΠΟΣ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ..!!!!

Junior Member
    Γεια σας και απο μενα. Εκατσα και διαβασα ολα τα μηνυματα και ηρεμησα αρκετα. Εχω λιγακι αγχος ακομα αλλα προσπαθω να θυμαμαι τι διαβασα σε αυτο φορουμ ωστε να ηρεμω.
    Εγω άρχισα να αντιλαμβανομαι το αγχος και την καταθλιψη εδω και ένα χρόνο οταν χώρισα απο τη κοπελια μου μετα απο 3 χρονια σχεσης. Στην αρχη ήταν πολυ χαλαρό αλλα μετα απο 6 μηνες αρχισα να νοιώθω το αγχος αρκετα. Ήταν η περιοδος που δεν έκανα τίποτα, ούτε δουλια ουτε γυμναστικη και το βασικότερο σταματησα τον διαλογισμο. Τότε κατάλαβα ότι πρεπει να αρχίσω να κουνιεμαι, να κάνω κατι να μην κάθομαι. Οταν με επιανε εντονο αγχος άρχισα να περπατω, να τρέχω ή και να ανεβοκατεβαίνω τις σκαλες πανω απο 20 φορες τρέχοντας και ηρεμούσα. Μπορώ να πώ οτι σε ένα μήνα είχα χάσει 8 κιλά, δεν είχα όρεξη όυτε να φαω.
    Τα συμπτώματα που αναφέρατε εμένα με έπιασαν 3 φορες. 1η φορα πριν 2 χρονια , με επιασε πανικος και πηγα νοσοκομειο ,μολις μου ειπαν καρδιογραφημα καθαρό ηρέμησα. 2η φορα μετα απο 1 χρονο πιο έντονα και μαλλον κρίση πανικου, δεν μπορουσα να ανασάνω ,δεν ένοιωθα το κορμί μου. Επειγοντα, καρδιογραφημα, εξετάσεις αιματος και πριν μάθω αν ηταν καθαρες ήμουν απολυτος καλα. Τοτε με ρώτησαν αν εχω αυχενικο και τους ειπα ΝΑΙ, τοτε αρχισαν να με κοροιδευουν οι γιατροι και τα πηρα ασχημα. Επομενη μέρα ορθοπεδικο και μου ειπε έχω ευθειασμό αυχενα και για αυτο νοιώθω πονο στο στήθος. Ηρεμησα για κανα 6μηνο αλλα το αγχος μεσα υπηρχε λόγω οικογενειακου περιβάλλοντος, γκρινια, μιζερια κτλ. Τελικα έφυγα πριν 3 μηνες και ειμαι εξωτερικό και ήμουν ηρεμος, μεχρι πριν 2 βδομαδες, ώπου για μια βδομαδα μπορω να πω οτι είχα κρισεις αγχους. Πήγα εκανα 2 καρδιογραφηματα, και 4 εξετασεις αίματος και όλα καθαρα. Ηρεμησα αλλα όχι τελειως. Προσπαθώ να ηρεμώ τον εαυτο μου και να ελεξω τις σκεψεις μου. Αυτο με βοηθαει. Περισσότερο με βοηθάει ο διαλογισμος, επειδη το κορμι και το μυαλο ηρεμούν εντελως. Σας το συστήνω αυτο. Μεσα σε μια βδομαδα ειχα φοβερη βελτίωση.
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ_
    1) Πρεπει να κοψουμε οποια συνηθεια μας δημιουργει αγχος
    2) Να σταματαμε να σκεφτομαστε αρνητικα, οταν το κανουμε, λεμε ΑΚΥΡΩ και λεμε κατι ευχαριστο ή καλυτερα το φανταζομαστε.
    3) Προσπαθήστε να διαλογιστειτε, σας συστηνω το Holosync, ψαξτε το να το κατεβασετε.
    4) Οταν με πιάνει αγχος, απλα το παραδεχομαι και καθομαι και με παρατηρω πως νοιωθω. Αυτο με βοηθησε πολυ. Λεω οτι αγχονομαι, εχω πανικο και θα περασει. Δεν επιμενω ομως να περασει επειδη το κανω χειροτερα. Αυτο το διαβασα στο φορουμ του Holosync.
    5) Προσπαθείστε να γυμναζεστε οσο μπορειτε και να κανετε μουσικη, να κανετε οτιδηποτε ωστε να μην αφηνετε περιθώρια στο μυαλο να σκεφτει αρνητικα.
    6) Πολλοι αναφεραν εδω μεσα οτι το μυαλο ειναι παντοδυναμο και δημιουργει ολα αυτα.Παρα πολυ σωστο. Καλο είναι οσοι ψαχνουν στο ιντερνετ για ασθένειες να ψαχνουν επισης για το τι μπορει να κανει το μυαλο του ανθρωπου (θετικα) και τι μπορει να θεραπευσει.

Τα συμπερασματα ειναι δικα μου και τα αναφέρω επειδη εμενα με βοηθησαν αρκετα και σε πολυ συντομο διαστημα αν και εχω λιγο αγχος. Για μια βδομαδα, πριν 3 βδομαδες, ειχα το 80% οσων αναφερατε. Φοβομουν να κανω οτιδηποτε, ταχυπαλμιες, μουδιασματα στηθος/πλατη/χερια, τσιμπηματα, μυαλγιες, πονος στα αυτια, ζαλαδα, ταχυπαλμιες, υπερταση δεν ειχα (συνυθως εχω υποταση) κ.α. Το λιγο αγχος που μου απομενει πρεπει να το αναλυσω με ειδικο γιατι σιγουρα πηγαζει απο το παρελθον, οικογενειακο περιβαλλον. ΣΟΣ το αγχος δημιουργει ολα αυτα τα συμπτωματα και πρεπει να ξυπνησουμε επειδη μπορει να δημιουργησει ασθενειες. Πρεπει να το παρουμε εγωιστικα, παρτε τα στο κρανιο, μην παραδινεστε, εξοργιστειτε με το αγχος, βρειστε το, βγαλτε οτι εχετε μεσα σας εξω.....

Ελπιζω να μην εγινα βαρετος, και να μην παρεξηγηθει κανενας με αυτα που ειπα. Σας ευχαριστω για το χρονο σας και καλη δυναμη. :P (και αυτο το προσωπακι :( μην το δω σε κανεναν σας γιατι μαυρο φιδι που σας εφαγε )

Banned
    ο αυχενας αν πάρει κλιση δηλαδη δεν διορθωνεται απλά υποχωρουν τα συμπτώματα;

Senior Member
    egw exw symptwmata agxous opws anagoula, tri3imo-pni3imo sto laimo apo gastro.palindromhsh kai meta afou m perase k genika eimai xalia den leitourgw plhrvw edv kai 10 mhnes

Banned
    ο αυχενας μπορει να θεραπευτει και να πάρει ο αυχένας την φυσικη λόρδωση που έχει ή παραμένει στραβός;

Senior Member
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΤΡΕΜΟΥΛΑ ( ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ) ΠΗΓΑ ΣΕ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΟΙ ΜΥΣ ΓΙ ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗ ΝΙΩΘΩ.ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΚΟΨΩ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΟ, ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΑΠΟΑΓΧΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΩΡΑ ΑΝΑΓΚΗΣ.

Junior Member
    Παιδια να σας πω και γω τι μου συμβαινει (τωρα πλεον μετα απο 5 συνεδριες σε ψυοχολογο ειμαι καλυτερα!)
    Λοιπον απο 6η δημοτικου ειχα ΕΝΤΟΝΟ τικ στα ματια και στομα.... ο πατερας μ ανεφερει καθε 4 δευτερολεπτα... ολη μερα... Μετα αρχισα να κομπιαζω πολυ εντονα στην ομιλια μου και να νιωθω πολυ πιεση σε ομους... Στο γυμνασιο μια μερα ΔΕΝ μπορουσα να ανασανω και πηγα στο νοσοκομιο αλλα τπτ!!! Την επομενη, ημουν καπως καλυτερα και επερνα ανασες κανονικα! Στην 2α λυκειου ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΗ ζαλαδα (μεχρι και σημερα αλλα εχει ελλατωθει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ) με αποτελεσμα να μην μπορω να κλεισω ματι επι 2 χρονια... Ζαλιζομουν ΟΛΗ την μερα. ΕΙχα διασπαση προσοχης, νομιζοντας οτι ολη εμενα κοιτανε... Εμπαινα σε καποιον χωρο και ασυνηδιτα ιδρωνα και με επιανε η καρδια μου... Φοβομουν να μιλησω με κοριτσια!!Συχνουριες, διαρροια, ταση για εμετο (καποιες φορες εκανα κιολας) Αρρωστιες συναιχια... δν μπορουσα να αναρρωσω με τπτ. Στο γυμναστηριο δεν την παλευα αλλα πηγαινα με το ζορι... Καταπονουσα τον οργανισμο μου.. Ξενυχτουσα για διαβασμα παννεληνιων ... Μεσα στο ιδιο μ το σπιτι δεν μπορουσα να ηρεμησω... Ιδρωνα τα βραδια.. Με επιαναν φαγουρες, μυρμιγκιασματα σε ολο το σωμα, η θερμοκρασια του σωματος ανεβαινε ενω ΔΕΝ ειχα πυρετο... Ταχυπαλμιες τους τελευταιους 6 μηνες 24 ωρες το 24ωρο... Τα ματια μου δακριζαν και με κουραζαν... Αισθανομουν αδυναμος και κακοδιαθετος, ολη μερα ειχα υπνηλιες δν μπορουσα να ηρεμησε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!! Αισθανομουν πιεση στα πλευρα πονο στο στηθος, ταση για λιποθυμια. Και το χειροτερο ;; Δεν ελεγα τπτ σε κανεναν και προτιστος στους γονεις μου απο φοβο και μονο!!!! Και τελευταια ειχα τριχοπτωση και αδυνατισμα των μαλλιων σε ολο το κεφαλι!!! Τελικα κατεληξα σε ψυχολογο...!! Παιδια ημουν σε φαση ζωντανος/νεκρος ακομα και εγω απορω πως αντεξα!!!! Ο ψυχολογος λεει φιλε μου εισαι το πιο στρεσαρισμενο ατομο π εχω δει!!! Αφου ξεχνουσα να αναπνεω, ολο κατι σκεφτομουν κατι αρνητικο... Ευτυχω παιδια τα πραγματα εχουν βελτιωθει... Προτα απ\'ολα ΚΟΙΜΑΜΑΙ!!!!! Κανω υπομονη και ειμαι σιγουρος οτι τα πραγματα θα επανελθουν...>!! Ευχαριστω για τον χρονο σας!!

Senior Member
    ΛΟΙΠΟΝ ΣΠΥΡΟ...ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ...
    ΠΡΙΝ ΑΠΟ 1 ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ.
    ΕΧΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΡΕΞΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΤΩΡΑ ΠΕΡΝΩ ΑΠΛΑ ΑΓΧΩΛΙΤΙΚΑ, ΤΑ BESPAR ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ..ΑΝ ΘΕΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΣΟΥ ΦΩΛΙΑΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ...
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ..
    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ
    ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ.....

Junior Member
    moudiazei to kefali kai to proswpo apo tin aristeri meria,exw suxnes imikranies kai ponokefalous, moudiazoun ta xeria kai ta podia, exw taxukardies, niwthw uperentasi kai polles foeres tremoun ta xeria mou kai genika nomizw oti xtupaw tin porta tou Agiou Petrou.Mou exei dimiourgithei mia entoni aisthisi oti kati tha pathw kai kathe fora pou aisthanomai etsi ta sumptwmata xeirotereuoun. Aksonikes,eksetaseis aimatos uperixo kardias kai kardiografima den edeiksan tipota. Episkeftika neurologo kai kardiologo... den vrethike tipota pathologiko mexri twra. :(

Senior Member
    Σηεμρα με εεπιασε παλι αυτο που με πιανει τον τελευταιο καιρο , αλλα ηταν πολυ εντονο ..
    Σταδιακη ζαλαδα στο αριστερο μερος τους κεφαλιου σαν να φουσκωνει το κεφαλι και φυσικα τρομαξα και νομιζα οτι αυτο ηταν ..
    τωρα μετα απο μιση ωρα και με την χρηση ενος xanax ειμαι πολυ καλυτερα , αλλα η εμπειρια ηταν τρομακτικη ...

Ενω εχω ξεπερασει σε μεγαλο βαθμο τα τσιμπηματα , πονακια κ.λ.π εχω τους τελευταιους μηνες ενα προβλημα με το αριστερο μερος του κεφαλιου το οποιο σαν να το αισθανομαι συνεχεια λιγο ποιο βαρυ (ισως λογω και του μονιμου ελαφριου σφυριγματος στο αριστερο αυτι)και μερικες φορες απο εκει ξεκιναει η μια μικρη ζαλαδα η οποια σπανια εξελισεται οπως και σημερα ..

Αφου ομως περναει με την χρηση xanax νομιζω οτι δεν ειναι κατι παθολογικο...

Δεν ξερω τι να κανω ...να μπω στην διαδικασια της μαγνητικης μεσω νευρολογου ?? θα μου την γραψει ? τι προτεινετε?

Πανω που ειπα οτι δεν θα ξανατρεξω στους γιατρους :-(

Page 19 of 21 FirstFirst ... 91718192021 LastLast