Results 31 to 45 of 309
Thread: ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΓΧΟΥΣ...
-
13-12-2006, 11:07 #31
lupusss χρονια σου πολλα για χτες..και πανω απο ολα χρονια ωραια χωρις φοβιες,χρονια ηρεμα!!καλα εισαι?
- 13-12-2006, 15:58 #32
το παλευω αννυ μου.. σε ευχαριστω για τις ευχες, απαντησω στο δικο σου το \"αισιοδοξο\" πια post:)
\"Nothing is good or bad, but thinking makes it so.\"
--William Shakespeare
20-12-2006, 16:53 #33
το παλευω αννυ μου.. σε ευχαριστω για τις ευχες, απαντησα στο δικο σου το \"αισιοδοξο\" πια post:)
--William Shakespeare
20-12-2006, 17:23 #34
γεια σας παιδια και χρονια πολλα! θα θελα μια βοηθεια σχετικα με την υπαρξη ομοιοπαθητικου ή και καποιας αλλης εναλλακτικης μορφης θεραπειας εδω στο νησι της Κερκυρας και γενικα αν υπαρχουν αλλα μελη απο το νησι με παρομοια προβληματα που θα ηθελαν και θα ενιωθαν την αναγκη να τα πουμε απο κοντα.. κανω ψυχοθεραπεια (5 μεχρι τωρα) αλλα θελω να αποφυγω τα φαρμακα γιαυτο και θα προτιμουσα λυση μεσα απο ομοιοπαθητικα φαρμακα και απο καποιον ειδικο εδω αν υπαρχει, δοκιμασμενο και με υπευθυνοτητα.. ευχαριστω και να στε ολοι μα ολοι πραγματικα καλα....
--William Shakespeare
20-12-2006, 17:42 #35
..και θα θελα μεσα απο αυτη τη στηλη να εμπλουτισουμε λιγακι προς ανακουφιση ολων τα περι ψυχοσωματικων που εχω γραψει και στην αρχη.. και το λεω αυτο γιατι ειναι σημαντικο για πολλους απο εμας που πασχουν εντονα απο αυτα και εχοντας κανει καποιες απαραιτητες εξετασεις, να γνωριζουν οτι τυχον καινουργια σωματικα δεν σημαινουν κατι και ειναι και αυτα συνεπεια του αγχους.. παλευω καθημερινα με πολλα απο αυτα αλλα ειναι τοσο εντονα και καθημερινα που οσο και αν πιστευω πραγματικα μεσα μου οτι ειναι απο το αγχος, ασυνειδητα δεν παυω να ανησυχω οτι δεν ειναι, γιαυτο και θελω να τα καταγραψω...: συνεχομενο για αρκετο καιρο και εντονο βουητο στα αυτια με διαβαθμισεις, ζαλαδες και αισθημα ασταθειας εσωτερικου και εξωτερικου κεφαλιου, μικρο θολωμα στα ματια ιδιαιτερα στα μακρυνα, αισθημα δυνατου παλμου καρδιας σε ολο το σωμα(ιδιαιτερα στο κρεβατι), πονοι στους μυες του αυχενα αλλα και το χεριων(τενοντες), πιεση στα πλευρα και πρηξιμο στο στομαχι, διασπαρτοι και παροδικοι πονοι παντου, μουδιασματα, ευαισθησια σε ουλα και δοντια.. ειναι πολλα και συνεχως με βαζουν στη διαδικασια να μην φαινονται φυσιολογικα και οτι προερχονται απο το αγχος, και να ανησυχω συνεχως για σοβαρες ασθενειες.. καλα που τον τελευταιο καιρο κατεβαινοντας στην πολη και περπατωντας στους δρομους εχω τασεις λιποθυμιας με αποτελεσμα περισσοτερο φοβο και ανησυχια.. δεν ημουν ποτε υποχονδριος αλλα ουτε και αγοραφοβικος και δεν θελω να καταληξω.. το παλευω, δεν εγκαταλειπω, δεν κλεινομαι μεσα αλλα εχω κουραστει με αυτη την καθημερινοτητα και φοβαμαι μην δεν καταφερω ποτε να πεισω τον εαυτο μου οτι ολα αυτα πραγματικα προερχονται απο το αγχος.. θα θελα και τη δικη σας γνωμη και κατα ποσο καποιοι απο εσας εχετε παρομοια αλλα και αλλα συμπτωματα και ειστε πεπεισμενοι οτι ειναι απο το αγχος αλλα και πως τα ξεπερασατε.. αν σας κουρασα, λυπαμαι, αν καποιοι με παρομοια συμπτωματα και ανησυχιες ανακουφιστηκατε, χαιρομαι.. περιμενω τις δικες σας σωματικες επιπτωσεις, τονιζω οτι δεν εγκαταλειπω με τιποτα, απλα ψαχνω και εγω να ανακουφισω τις δικες μου ανησυχιες περι ψυχοσωματικων που θρεφουν συνεχως την αγχωδη διαταραχη μου και ευχομαι μεσα απο την καρδια μου σε ολους μας γαληνιες γιορτες......
--William Shakespeare
20-12-2006, 23:48 #36
μπραβο σου που δειχνεις τετοια δυναμη.πολυ σε χαιρομαι.μην εγκαταλειψεις και θα δεισ οτι ολα θα πανε καλα.στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου.καλες και ηρεμες γιορτες..
21-12-2006, 09:30 #37
Καλημέρα σε όλους.
lupus κατ\'αρχάς δε μας κουράζεις καθόλου και μην το σκέφτεσαι αυτό. Πολλά από τα συμπτώματα που περιγράφεις (μουδιάσματα, πόνους στον αυχένα, πονοκέφαλο, πονάκια στην περιοχή της καρδιάς και της πλάτης, τάσεις λιποθυμίας, δύσπνοια)τα ένιωθα κι εγώ αρκετές φορές και ήταν αυτά που με έβαλαν στη διαδικασία να κάνω γενικές εξετάσεις, ηπέρηχο καρδιάς κ.α. με σκοπό να δω τι έχω. Ήμουν σίγουρη, βλέπεις, ότι δεν είμαι καλά.Έβγαινα έξω ή πήγαινα κάπου με πολύ κόσμο και φοβόμουν ότι θα πάθω κάτι κακό.Όλα αυτά φυσικά πριν διαπιστώσω ότι είχα ήπια κατάθλιψη και πάρω φαρμακευτική αγωγη. Ο ψυχίατρος που επισκέφθηκα με ρώτησε αν είχα τέτοια συμπτώματα, πριν προλάβω να του πω εγώ κάτι. Ήταν μεγάλη η έκπληξή μου όταν μου είπε ότι όλα αυτά είναι \"φυσιολογικά επακόλουθα\" της κατάθλιψης. Τώρα αισθάνομαι καλύτερα και προσπαθώ όταν έχω κάποιο ή κάποια από αυτά τα συμπτώματα να μην τρομοκρατούμαι και να λέω στον εαυτό μου ότι είμαι καλά και ότι όλα αυτά είναι στο μυαλό μου. Πιστεύω ότι τα καταφέρνω ως ένα βαθμό. Μέχρι που κανόνισα να πάω τριήμερο τα Χριστούγεννα για να εμπεδώσω ότι δεν παθαίνω τίποτα!! Θα δείξει στην επιστροφή!! Νομίζω ότι πρέπει να εμψυχώνουμε τον εαυτό μας όταν παθαίνουμε τέτοια πράγματα. Να τον καθησυχάζουμε ότι όλα θα πάνε καλά! Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά και να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα!!
Νικολέτα
21-12-2006, 10:53 #38
kala na peraseis nikoletaki to trihmero.mh fovasai tipota.kai egw otan phga ekdromh prin paw evlepa ta vradia efialtes kai eidika pin to taksidi eixa agxwthei upervolka kai hthela na kanw emeto.telika den epatha tipota kai den mporousa na to pistepsw kiols.kai twra pou gurisa niwthw allos antrwpos.den fovamai tipota,an kai panta fovamai mhn epistrepsoun ola fta.loipon,kala na peraseis kai perimenoume nea sou otan guriseis.
filakia.
21-12-2006, 11:11 #39
Άννυ μου είσαι πολύ γλυκιά.Σ\'εαυχαριστώ πολύ για όλα και σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά και να μην φοβάσαι τίποτα!! Να περάσεις καλά!!!
Νικολέτα
21-12-2006, 11:38 #40
ψυχοσωματικα συμπτωματα
αγαπητε lupus 30
τα ιδια ακριβως συμπτωματα μην σου πω και αλλα πολλα εχω κι εγω τα τελευταια 10 χρονια!!
με εχει βοηθησει λιγο η ομοιοπαθητικη και πολυ η ψυχοθεραπεια
ακομη υποφερω κυριως απο ζαλαδες αλλα το παλευω
το κακο ειναι οτι με πιανουν οταν βρισκομαι με κοσμο
21-12-2006, 11:42 #41
ψυχοσωματικα συμπτωματα
υπαρχει κανεις που να υποφερει απο κρισεις πανικου, ζαλαδες, δυσπνοιες, ταχυκαρδιες και γενικα φοβο για ολα??
το πιεσομετρο το κουβαλαω παντα και παντου μαζι μου γιατι ολο νομιζω οτι θα λιποθυμησω.. μετραω την πιεση μου 5 φορες τη μερα, κρυφα απο τους δικους μου στο αυτοκινητο, σε τουαλετες καφε, στο γραφειο στην τουαλετα, μου εχει γινει εμμονη ιδεα η πιεση.
τρωω αλατι με τις χουφτες καποιες φορες
ζαλιζομαι και τρωω συνεχως
σε ενα χρονο εχω παρει 6 κιλα
υπαρχει σωτηρια??
καποιος ομοιοπαθης να συζηταω υπαρχει??
21-12-2006, 11:46 #42
Νικολετα και Αννυ
γεια σας,
ειμαι η Αγγελινα και βλεπω απο τα μηνυματα σας, οτι εχουμε πολλα κοινα
ειναι πρωτη φορα που επικοινωνω και θα ηθελα να μιλαμε
εχω κι εγω πολλα ψυχοσωματικα και τρεχω καθε βδομαδα στους γιατρους
πονους στον αυχενα, μουδιασμα στον αριστερο ωμο, δυσπνοιες, ζαλαδες, τασεις για λιποθυμια, ταχυκαρδιες, ιλλιγγους, κ.α.
εχω κανονισει να φυγω το 3 ημερο των Χριστουγεννων και πολυ φοβαμαι
αγορασα ενα σωρο φαρμακα μην παθω κατι
και το πιεσομετρο παντα στην τσαντα μου.
βοηθεια!!!
21-12-2006, 12:00 #43
αγαπητη secret
εχω ακριβως τα ιδια συμπτωματα
μονιμως νομιζω οτι θα λιποθυμησω
φευγω απο καφετεριες, εστιατορια, φιλους, καταστηματα γιατι νιωθω εντονη ζαλη και ασταθεια
και οταν κανω μπανιο, οταν ειμαι στη θαλασσα
οταν κοιμαμαι ζαλιζομαι, ακομα και στην καρεκλα του οδοντιατρου οταν ξαπλωνω ζαλιζομαι
παθαινω και κρισεις πανικου
ειναι ψυχοσωματικα ολα αυτα ομως και ολοι οι γιατροι και η ψυχολογος μου μου λενε οτι το σωμα δεν κινδυνευει απο τιποτα απ ολα αυτα
κανεις ψυχοθεραπεια?
21-12-2006, 12:16 #44
Ακολουθείς κάποια θεραπεία. Σου σύστησαν φάρμακα; Δεν βλέπεις κανένα ώφελος;
21-12-2006, 12:30 #45
κανω ψυχοθεραπεια 4 χρονια και ομοιοπαθητικη
υπαρχει σχετικη βελτιωση τα συμπτωματα ομως εξακολουθουν
το καλοκαιρι πηγα πρωτη φορα μετα απο 10 χρονια που εχω τα συμπτωματα σε ψυχιατρο ο οποιος μου εγραψε ladoze.
και η ψυχολογος μου και ο ομοιοπαθητικος μου μου ειπαν οτι μπορω να το ξεπερασω μονη μου και να μην μπω στην διαδικασια των ψυχοφαρμακων
φοβαμαι και τις παρενεργειες τους...
Χειμωνάκηδες vs Καλοκαιράκηδες
23-06-2025, 15:16 in Με καφέ και συμπάθεια....