Σκοτεινη και φωτεινη πλευρα! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 67
    Senior Member
    εγω ταυρος με οροσκοπο τοξοτη, ετσι εξηγουνται ολα..
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    In the bounders of nowhere , at the very edge of your eyelashes
    Αγριο θεμα και μου αρεσει....
    Φωτεινη πλευρα:
    Θα μιλησω με φρασεις φιλων μου, δεν μου αρεσει να περιαυτολογω.Οσοι μιλησανε πριβε μαζι μου ειδανε και αλλα και τα ξερουν.
    "Εχεις τα πιο ειλικρινη ματια που εχω δει ποτε μου".
    αυτο κρατησα απο ενα φιλο που τον ξεχεσα αμεσα και του εξηγησα γιατι τον αποφευγουν καποιοι φιλοι και αν συνεχιζε τα ιδια θα του κουναγα το μαντηλι.Το κουνησα :P.
    edit1:Εχω φοβερη αισθηση του χιουμορ.Περιφημος ανεκδοτολογος απο τα τμηματα ενηλικων που εκανα στα 11 Αγγλικα-γαλλικα
    Σκοτεινη πλευρα:
    Φιλοι μου:"Ρε μαλακα που χανεσαι?"
    Γονεις μου :" Αν δεν ειχες αυτη την γκρινια σου θα σου ησουν το καλυτερο παιδι του κοσμου!"
    Πατερας μου :"Εισαι αχρηστος, ακαματης" μολις ειχα παρει το Proficiency Δεκεμβρη 2ας λυκειου.
    αυτα για αρχη.θα προσθεσω εν καιρω.
    edit1:Κρινω πολυ ασχημα τον εαυτο μου και αυτοτιμωρουμαι.Με καταδικαζω, οσο ελαστικος ειμαι με τον περιγυρω μου τοσο πιο πολυ θα κρινω τον εαυτο μου.

(Aσχετο σχολιο) πολυ μου αρεσει που μπορω να κανω edit οποτε θελω τα ποστ μου!
    26-07-2011 10:40 EDIT1:
    Τα ελατωμματα ειναι ενα τσουβαλι που το κουβαλαμε στην πλατη μας.Εμεις δεν τα βλεπουμε ,βλεπουμε των αλλων.
    Last edited by ithaki; 26-07-2011 at 11:02.
    Δωσε μου στα χειλη σου να πιω το αθανατο νερο

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by Lou! View Post
    εκτος απο το πρωτο, σε ολα τα αλλα ενιωσα σα να διαβαζω για τον εαυτο μου!!!
    Ε να ξεχωριζουμε και σε κατι!!! Το πρωτο νομιζω ειναι ενα απο τα ειδοποια χαρακτηριστικα μου.. Εχω και παραδειγματα να σας αναφερω. Δεν ξερω ρε παιδια, πειτε μου αν σας εχει τυχει κι εσας, και δεν ειναι τελικα τοσο περιεργο οσο μου φαινεται εμενα. Οσοι ανθρωποι εχουν κοιμηθει μαζι μου, ΟΛΟΙ εχουν σχολιασει την επομενη μερα, χωρις φυσικα να τους ρωτησω, τι ανετα που αισθανθηκαν και τι ωραια που ενιωσαν, και ποσο ξεκουραστηκαν και ποσο αισθανθηκαν οτι τους ηρεμησε η παρουσια μου και χαλαρωσαν. Καλα ελεγα εγω, περιεργο, αλλα μου χτυπησε πιο εντονα οταν ανεβηκα περσι αθηνα να παρηγορησω εναν κολλητο χωρισμενο που δεν εκλεινε ματι για μηνες και κατεβαζε νταλικες με βοτκα. Παω λοιπον εκει, ξεροντας την κατασταση, ειχε χασει ποσα κιλα, κοιμοταν 2 ωρες την ημερα, στη δουλεια τα πηγαινε χαλια, και ολα αυτα για μηνες, ε, βγηκαμε, τα λεγαμε, μου ανοιχτηκε γιατι σε εμενα αισθανοταν ανετα (τι πρωτοτυπο) στους αντρες φιλους και στις αλλες φιλες του δε μπορουσε να ανοιχτει, παμε σπιτι, την πεφτουμε, και σε 23 δευτερολεπτα ροχαλιζε!!!! Και το καλυτερο ειναι οτι δεν ξυπναγε με τιποτα την αλλη μερα, και οσες μερες εμεινα εκει εσκασε στον υπνο! Του εκανε τρομερη εντυπωση ΚΑΙ αυτου, και για αλλη μια φορα ακουσα οτι ηρεμω καποιον, τι xanax και hypnostedon, πρεπει να με νοικιαζω μου φαινεται

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ειστε ταυρινες και οι δυο, γιαυτο συμβαινει αυτο. ολοι οι ταυροι εδω μεσα εχουμε μαζεφτει, λολ!
    εχω πει εγω ποτε οτι ειμαι ταυρινα;; Κυριε ελεησον!! Μην πσιτευετε στα ζωδιΑ ΒΡΕΕΕΕ!! Αν ειχα πει οτι ειμαι Ιχθεις θα μου ειχες βρει ολα τα χαρακτηριστικα που δειχνουν οτι ειμαι ιχθεις! Δεν ειμαι ουτε το ενα ουτε το αλλο, αλλα δεν πσιτευω αρκετα στα ζωδια για να αναφερω τι ζουδι και καλα ειμαι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Ε να ξεχωριζουμε και σε κατι!!! Το πρωτο νομιζω ειναι ενα απο τα ειδοποια χαρακτηριστικα μου.. Εχω και παραδειγματα να σας αναφερω. Δεν ξερω ρε παιδια, πειτε μου αν σας εχει τυχει κι εσας, και δεν ειναι τελικα τοσο περιεργο οσο μου φαινεται εμενα. Οσοι ανθρωποι εχουν κοιμηθει μαζι μου, ΟΛΟΙ εχουν σχολιασει την επομενη μερα, χωρις φυσικα να τους ρωτησω, τι ανετα που αισθανθηκαν και τι ωραια που ενιωσαν, και ποσο ξεκουραστηκαν και ποσο αισθανθηκαν οτι τους ηρεμησε η παρουσια μου και χαλαρωσαν. Καλα ελεγα εγω, περιεργο, αλλα μου χτυπησε πιο εντονα οταν ανεβηκα περσι αθηνα να παρηγορησω εναν κολλητο χωρισμενο που δεν εκλεινε ματι για μηνες και κατεβαζε νταλικες με βοτκα. Παω λοιπον εκει, ξεροντας την κατασταση, ειχε χασει ποσα κιλα, κοιμοταν 2 ωρες την ημερα, στη δουλεια τα πηγαινε χαλια, και ολα αυτα για μηνες, ε, βγηκαμε, τα λεγαμε, μου ανοιχτηκε γιατι σε εμενα αισθανοταν ανετα (τι πρωτοτυπο) στους αντρες φιλους και στις αλλες φιλες του δε μπορουσε να ανοιχτει, παμε σπιτι, την πεφτουμε, και σε 23 δευτερολεπτα ροχαλιζε!!!! Και το καλυτερο ειναι οτι δεν ξυπναγε με τιποτα την αλλη μερα, και οσες μερες εμεινα εκει εσκασε στον υπνο! Του εκανε τρομερη εντυπωση ΚΑΙ αυτου, και για αλλη μια φορα ακουσα οτι ηρεμω καποιον, τι xanax και hypnostedon, πρεπει να με νοικιαζω μου φαινεται
    Μας συμβαινει το ιδιο. Μου εχουν πει παρα πολλοι ανθρωποι οτι τους ηρεμω με την παρουσια μου και τον τροπο μου. Το πρωτο που βλεπουν οτι ειναι ηρεμο ειναι το προσωπο μου και τα ματια μου...και στη συνεχεια τα υπολοιπα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ithaki View Post
    Αγριο θεμα και μου αρεσει....
    Φωτεινη πλευρα:
    Θα μιλησω με φρασεις φιλων μου, δεν μου αρεσει να περιαυτολογω.Οσοι μιλησανε πριβε μαζι μου ειδανε και αλλα και τα ξερουν.
    "Εχεις τα πιο ειλικρινη ματια που εχω δει ποτε μου".
    αυτο κρατησα απο ενα φιλο που τον ξεχεσα αμεσα και του εξηγησα γιατι τον αποφευγουν καποιοι φιλοι και αν συνεχιζε τα ιδια θα του κουναγα το μαντηλι.Το κουνησα :P.
    Σκοτεινη πλευρα:
    Γονεις μου :" Αν δεν ειχες αυτη την γκρινια σου θα σου ησουν το καλυτερο παιδι του κοσμου!"
    Πατερας μου :"Εισαι αχρηστος, ακαματης" μολις ειχα παρει το Proficiency Δεκεμβρη 2ας λυκειου.
    αυτα για αρχη.θα προσθεσω εν καιρω.
    Κοιτα καλο ειναι που ανεφερες το τι βλεπουν οι αλλοι σε σενα αλλα επειδη δεν ειναι και απολυτα σωστο καλο θα ηταν, αν βεβαια θελεις, να μας πεις εσυ τι πιστευεις για σενα. Εγω εχω αναφερει πραγματα τα οποια ειναι επιβεβαιωμενα απο αλλους ανθρωπους συνδιασμενο με αυτο που βλεπω εγω σε μενα...

Θετική πλευρά, το να μαι αισιόδοξος ακόμα και εκεί που τα πράγματα είναι χλωμά. Αυτό που αναλάβω να κάνω θα το κάνω στην εντέλεια. Μου αρέσει πολυ η συναναστροφή με ώριμους ανθρώπους που να σφύζουν από ζωντάνια.
    Αρνητίκή πλευρά, με βρίσκω πολλές φορές να υποτιμώ τον εαυτό μου, είμαι και λίγο τελειομανής. Κάποτε να πνίγομαι και σ ένα ποτήρι νερό.
    Εχω ακούσει για ώριμος, ήρεμος, εύστροφος, παλιά με έλεγαν κλειστό......Κάπως έτσι οι πλευρές μου..., δεν ξέρω αν βοηθώ στο θέμα....διορθώστε με
    γιάννης

Τον εαυτο μας τον βλεπουμε διαφορετικα απο οτι μας βλεπουν οι αλλοι.Τον εαυτο μας τον βλεπουμε οπως θα θελαμε να ηταν.
    Ειναι δυσκολο να αντιμετωπιζεις την σκληρη αληθεια πως σε βλεπουν οι αλλοι

Senior Member
    ξερω πως με βλεπουν οι αλλοι, οι φιλοι μου κτλ, την αρνητικη πλευρα μου εννοω, και συμφωνω μαζι τους 100%, αλλα ειναι πολυ προσωπικο για να τα αναφερω, γιατι οι φιλοι μας μας ξερουν καλυτερα απο εμας, οποτε φαντασου ποσο εκτιθεσαι αμα πεις τη γνωμη των αλλων για σενα..!

Senior Member
    διστιχα με 2 πλευρες... ρομαντικη και καφρικη... τα συγκεντρωσα ολα οτι ειχαμε γραψει απο το λυκειο, οτι ειχαμε δει σε τοιχους, και οτι ειχα γραψει .97 2011

Μετά από 'σένα αγάπη μου, το μόνο μου βραβείο
    μόνο μια σφαίρα ανάμεσα στα μάτια μου τα δύο

Κάθε φορά που μού 'ρχεσαι μου κόβεις την ανάσα
    πάλι φασόλια έφαγες και κλάνεις ρε μπαγάσα;

Περπατάς γεμάτη φινέτσα και χάρη
    αλλά κρύψε τη μούρη σου - κάνε μας τη χάρη

Μετά από σένα νόμιζα δεν θ' αγαπήσω άλλη
    ωσπου εγνώρισα την κόρη του μπακάλη

Καμμία φράση δεν μπορεί να σταθεί μαζί σου
    Εκτός ίσως -για στάσου- από την "άει ...μήσου"

Θέλω κι εγώ να τα γευτώ τα περισσά σου κάλη
    αλλά μη βγάζεις να χαρείς σακούλα απ' το κεφάλι

Κάθε φορά που σε βλέπω, μ' ανάβεις τα αίματα
    ...το μπαγάσα πως ξέρω να λέω ψέματα

Έχεις την έσω ομορφιά, μαζί σου δεν θα παίξω
    ...μόνο που θα προτίμαγα να 'σουν το μέσα-έξω.

Αγάπη μου, λατρεία μου, φως μου και πνοή μου
    ο γάμος μου μ' εσένανε σκάτωσε τη ζωή μου

Όμορφη έξυπνη καυτή και κατέχεις
    Αυτά περιγράφουν οτιδήποτε δεν έχεις

Quote Originally Posted by ΝεοΞεκινημα View Post
    Τον εαυτο μας τον βλεπουμε διαφορετικα απο οτι μας βλεπουν οι αλλοι.Τον εαυτο μας τον βλεπουμε οπως θα θελαμε να ηταν.
    Ειναι δυσκολο να αντιμετωπιζεις την σκληρη αληθεια πως σε βλεπουν οι αλλοι
    Η διαφορά έγκειται στο ότι έχουμε μέσα μας κρυμμένες δυνάμεις και δεν αφήνουμε ελεύθερο τον εαυτό μας να εκφραστεί. Γι αυτό μας βλέπουν διαφορετικά απ ότι θα θέλαμε.
    γιάννης

Senior Member
    Σιγουρα τον εαυτο μας τον βλεπουμε αλλιως απ'ότι οι έξω.. Όμως μεσα απο τις εμπεριες μας και αν πραγματικα θελουμε μπορουμε να κοιταξουμε μεσα μας και παρατηροντας τον εαυτο μας ωστε να φτασουμε στην αυτογνωσια. Καλο ειναι να ακουμε τους γυρω μας και στα αρνητικα μας σημεια και εφοσον κοιταξουμε μεσα μας ( πραγμα δυσκολο για καποιους) να διακρινουμε και να τα διορθωσουμε αν οντως ειναι κακο.

Το να πουμε για τα θετικα και τα αρνητικα στοιχεια μας δεν σημαινει οτι περιαυτολογουμε απλα οτι εχουμε αυτογνωσια και αυτο βλεποντας μεσα απο τις σχεσεις μας με τους ανθρωπους και τα κοινα πραγματα που βλεπουν οι γυρω μας. Δεν γινεται να μην ξερουμε τι ειμαστε.. και δεν σημαινει οτι οι αλλοι ξερουν καλυτερα απο εμας. Εμεις πρεπει να ξερουμε καλυτερα απο αλλους απλα καποια στοιχεια σιγουρα δεν μπορουμε να τα δουμε αυτα ειναι τα στοιχεια που μαθαινουμε απο τους γυρω μας..

Αλλο τι ειμαστε μεσα μας πραγματικα, αλλο τι δειχνουμε προς τα εξω.. Η συμπεριφορα μας διαφερει απο τον χαρακτηρα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ithaki View Post
    Σκοτεινη πλευρα:

Μα μέχρι στιγμής όλα τα παραπάνω είναι που βλέπουν άλλα συγκεκριμένα άτομα σε εσένα. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα έχεις κιόλας, μπορεί απλά αυτοί να έχουν πρόβλημα με την όραση τους..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Boltseed View Post
    Μα μέχρι στιγμής όλα τα παραπάνω είναι που βλέπουν άλλα συγκεκριμένα άτομα σε εσένα. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα έχεις κιόλας, μπορεί απλά αυτοί να έχουν πρόβλημα με την όραση τους..
    Στο ταξιδι της αναζητησης του εαυτου μου μαλλον εχω χασει της οδηγιες.... Καπου σε ενα παγκακι... θα ειναι πεσμενες... εκει που σταματησα να βγαλω μια πνοη....
    Ισως δινω παραπανω σημασια σοτ τι λενε οι αλλοι για μενα...
    παντως σιγουρα ειμαι γκρινιαρης...:P
    χμμμ τελειωσε το πακετο, ωρα να αφησω το γραφειο του θειου και να παω επιτελους σπιτι

Junior Member
    Θετικη πλευρα:καταφερνω να κανω αυτο που θελω συνηθος ,δεινω πολυ ξυλω σε οποιον με πιραξρι εστω και λιγο ,αυθορμιτη ,ετημολογη ,open mind , επικηνωνω με νεκρους καποιες φορες ειμαι γκοθικ
    Αρνητικη πλευρα:αγαπαω παντα λαθος ατομα θα πεθαινα για εκεινον ,μαλωνω με την μανα μ
    (Τα θετικα ειναι αυτα που νομιζω εγω σπο την δικη μ αποψη)

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast