Results 31 to 41 of 41
-
27-07-2011, 12:27 #31
ειρηνη στειλε αν αργησω ειμαι τεζα να ξερεις.
- 27-07-2011, 12:50 #32
Παιδιά κι εγώ περίπου τα ίδια περνάω. Παλιά δεν είχα πόνους, πολύ σπάνια και γενικώς ανεκτούς. Όμως κάποιες φορές με έπιανε καμιά βδομάδα πριν ζαλάδα και γενικώς είχα κακή διάθεση όσο πλησίαζε. Τώρα όμως έχω φοβηθεί πολύ (πρωτότυπο!). Το πρόβλημα είναι το εξής: όπως έχω αναφέρει ξανά, το Μάιο έκανα διακοπή κύησης στον 7ο λόγω προβλήματος. Εδώ και ένα μήνα άρχισαν πάλι οι κρίσεις πανικού και τα σωματικά συμπτώματα, από τα οποία στη διάρκεια της εγκυμοσύνης είχα απαλλαγεί. Μου ήρθε λοιπόν η πρώτη περίοδος 2/7 η οποία κράτησε 3 μέρες και γενικώς ήταν όπως παλιά. Όμως ξέρω ότι ο κύκλος τον πρώτο καιρό μετά τη γέννα ίσως να θέλει καιρό να σταθεροποιηθεί και δεν ξέρω πότε πρέπει να περιμένω περίοδο. Τις τελευταίες μέρες έχω ένα περίεργο τσίτωμα λες και έχω πιει κι εγώ δεν ξέρω πόσους καφέδες (ενώ δεν πίνω ποτέ) ένα εσωτερικό τρέμουλο, αρρυθμίες όπου πάω να χάσω τις αισθήσεις μου, αδυναμία στα πόδια και ζαλάδες. Ακόμα νιώθω κατά διαστήματα κάποια πονάκια στην κοιλιά και στη μέση, τα οποία με μπερδεύουν γιατί δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι συμπτώματα περιόδου ή σπαστικής κολίτιδας η οποία με ταλαιπωρεί επίσης εδώ και λίγους μήνες από το άγχος. Και σκέφτομαι μακάρι όλα αυτά να είναι συμπτώματα περιόδου για να ηρεμήσω γιατί με έχει πιάσει τρελός φόβος ότι κάτι άλλο σοβαρό έχω...
27-07-2011, 16:13 #33
Ειναι συμπτωματα περιοδου εγω μεχρι και οτι τρελαινομαι νιωθω και οτι θελω να σκοτωσω ανθρωπο να ηρεμησω σα να εψχω πιει 10 φραπεδες ακριβως ετσι και τα ερεμηστικα δε με πιανουν και δε μπορω να ηρεμησω με τιποτα. Ηταν να μπυρθει σημερα αλλα τιποτε ακομα και δε μπορω να ηρεμησω. Το πρωι εκλαιγα 2 ωρες ασταματητα και πηρα τη μαμα μου τηλ και ειπα οτι θελω να σκοτωσω καποιον για να ηρεμησω και εφυγε η γυναικα απο τη δουλεια και γυρισε σπιτι. Μετα απο 1μγκ ζαναξ καπως πιο ηρεμη θελω να βγω απο το σπιτι και φοβαμαι πολυ γιατι ολα αυτα που εχω χειοροτερευουν αυτες τις μερες. Οι ορμονες ειναι μεγαλος νταλκας. Θα συζητησω με το γιατρο μου αν μπορω να ξεκινησω παλι θεραπεια με αντισυλληπτικα καθως οταν επαιρνα ειχαν μειωθει κατα 70% ολα αυτα και ειχα ηρεμησει. Δεν ξερω αν κανει βεβεαια γιατι παιρνω πολλα χαπια για τη θεραπεια της καταθλιψης-αγχους.Μονο στο γυμναστηριο και στη θαλασσα ηρεμω αλλα ετσι οπως ειμαι σημερα πουθενα δε μπορω ναπαω.
28-07-2011, 15:08 #34
Εχει παρει κανεις αντισυλληπτικα παραλληλα με ψυχοφαρμακα?Ξερετε αν κανει?Μονο ετσι θα σωθω.
28-07-2011, 15:34 #35
Τανια ρωτα τον γιατρο αμα κανει, εξαρταται τι θα σου δωσει κ πως αλληλεπιδρα με αυτα που παιρνεις κτλ κτλ..
(ρωτα κ τον γυναικολογο κ τον ψυχιατρο !!)" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
28-07-2011, 15:35 #36
gingertania1985, κάνει να πάρεις. Όταν φοβόμουν ότι μπορεί να είχαν τρελαθεί οι ορμόνες μου το έψαξα, ρώτησα και τη γιατρό μου. Το μόνο αρνητικό μ' αυτά τα χάπια είναι ότι βοηθάνε στην έναρξη του καρκίνου του μαστού, ξέρεις λόγω των ορμονών που σου προσφέρουν και σου αλλάζουν παράλληλα. Βασικά τα οιστρογόνα. Αλλά αν όντως μπορούν να σε βοηθήσουν τότε μπορείς να τα πάρεις, πάντα σε συνεννόηση με γυναικολόγο και αφού κάνεις τις απαραίτητες εξετάσεις. Εγώ νόμιζα ότι μπορεί να έφταιγαν οι ορμόνες μου για τα νεύρα κοντά στην περίοδο και γενικά για όλη την αλλαγή, και οι εξετάσεις μου δεν θα μπορούσαν να είναι πιο τέλειες. Αφού σε κάποια φάση έλεγα, μακάρι να ήταν αυτά, και να τα διορθώσω να ηρεμήσω. Πάντως, πριν από δύο μήνες μου έδωσε η γιατρός μου κάτι, απλά λίγο για να χαλαρώσω γιατί δεν κοιμόμουν, το οποίο με βοήθησε...Μαγνήσιο (mag2) Έπαιρνα για 20 μέρες δύο αμπούλες το βράδυ, αραιωμένες σε ένα ποτήρι νερό, και τώρα πλέον μόνο μία. Αν κοιτάξεις λίγο σε τι βοηθάει το μαγνήσιο θα πάθεις πλάκα. Βασικά το δίνουν στους αθλητές γιατί ειναι μυοχαλαρωτικό, αλλά η έλλειψη του μπορεί να προκαλεσει και καταθλιψη. Ένα μειονέκτημα είναι ότι δεν φαίνεται καθαρά στις εξετάσεις αίματος, αλλά ότι και να κάνεις είναι απλά ένα συμπλήρωμα διατροφής. Εμένα με βοήθησε πολύ στον ύπνο και την τελευταία φορά ήταν καλύτερη και η περίοδος μου. Ρώτησε αν θέλεις τον γιατρό σου. Αααααααα και κατι βασικό, θυροειδη έψαξες????
28-07-2011, 15:57 #37
Παλια αλλα δεν εδειξε κατι πρεπει να ξανακανω?
05-08-2011, 23:58 #38
Tανια πως παει ?? Εισαι καλυτερα ?? Γραψε μας οταν μπεις !!
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
06-08-2011, 18:59 #39
Μολις μου ηρθε η περιοδος καπως ηρεμησα...αλλα παιδια ενας μηνας και και τα εφεξορ ακομα να δρασουν στο αγχος και στην καταθλιψη. Ο γιατρος ειπε θελουν λιγο παραπανω απο μηνα. Εσεις τι λετε''?
Οσον αφορα το θεμα της περιοδου μου ειπε να ρωτησω γυναικολογο και μετα να ψαξει σενα βιβλιαρακι πως αλληλεπιδρουν με τα χαπια κι αν υπαρχει καποιο προβλημα.Νομιζω τα συγχρονα αντισυλληπτικα δεν εχουν παρενεργειες.
07-08-2011, 19:35 #40
΄΄΄΄?΄?????????
16-08-2011, 22:44 #41
τελικα μου ειπαν οτι μπορω να παρω αντισυλληπτικα..Εχει περασει 1,5 μηνας και το αγχος και η καταθλιψη παραμενουν ως εχουν.Ελαχιστη διαφορα εχω δει μονο στην ορεξη.Θελει κιαλλο το εφεξορ?///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////