χειροτερεψη λογω αναμονης περιοδου - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 41
    Senior Member
    ρε παιδιά εγώ δεν πονάω καθόλου στην κοιλιά και ο κύκλος μου είναι ρυθμισμένος λες και παίρνω αντισυλληπτικά αλλά όταν είναι να αδιαθετήσω έχω κάτι πονοκεφάλους απίστευτους και τάση για εμετό...και η καημένη η αδερφή μου λόγω δυσμηνόρροιας κάνει ενέσεις βολταρέν!
    Πάντως πιστεύω ότι βοηθάει πολύ η γυμναστική στους πόνους της περιόδου..για τα νεύρα ένας σάκος του μποξ καλός θα ήταν!!!!
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    για τους πονους, αυτο που κανει καλο ειναι η ελαττωμενη προσληψη αλατιου τις προηγουμενες 10 περιπου μερες.
    εχουν καταληξει οτι υπαρχει σχεση κατακρατησης νερου και πονων

Επειδη μια πρωην μου ειχε εντονους πονους στις περιοδους και ειχε δημιουργηθεί μια κατασταση σας σας συμβουλευω καλου κακκου να το κοιταξετε.Το πιο πιθανο ειναι να ειναι φυσιολογικο αλλα υπαρχουν και αλλες καταστασεις που συνδεονται εντονος κοιλοιακος πονος και περιοδος

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΝεοΞεκινημα View Post
    Επειδη μια πρωην μου ειχε εντονους πονους στις περιοδους και ειχε δημιουργηθεί μια κατασταση σας σας συμβουλευω καλου κακκου να το κοιταξετε.Το πιο πιθανο ειναι να ειναι φυσιολογικο αλλα υπαρχουν και αλλες καταστασεις που συνδεονται εντονος κοιλοιακος πονος και περιοδος
    εξαρταται τι εννοεις εντονους και κυριως, εξαρταται αν τους ειχε ανεκαθεν η αλλαξε κατι... οταν αλλαζει κατι, φυσικα το ψαχνεις.
    εμεις μιλαμε για ιδια κατασταση απο την εφηβεια μεχρι τωρα.
    και φυσικα εχουμε κανει απειρες εξετασεις. καθε χρονο (αντε καθε δυο :Ρ)

Senior Member
    In this old house where every door is open
    rem μια κατασταση που προκαλει ολα αυτα τα εντονα συμπτωματα ειναι η ενδομητριωση που παρα πολλες γυναικες εχουν αλλα δεν το ξερουν γιατι δε φαινεται ουτε με υπερηχο ουτε με την απλη εξεταση. Δε θυμαμαι πια ακριβως εξεταση το βλεπει, και επισης αυτο "θεραπευεται" με την πρωτη εγκυμοσυνη και γεννα.. Εγω παντως ειχα αλλαγες στα συμπτωματα, στο γυμνασιο ποναγα, στο λυκειο δεν καταλαβαινα τιποτα απολυτως, και στο πανεπιστημιο σφαδαζα. Πηγα για μεταπτυχιακο μπας και ξαναπερασει, αλλα τιποτα

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    rem μια κατασταση που προκαλει ολα αυτα τα εντονα συμπτωματα ειναι η ενδομητριωση που παρα πολλες γυναικες εχουν αλλα δεν το ξερουν γιατι δε φαινεται ουτε με υπερηχο ουτε με την απλη εξεταση. Δε θυμαμαι πια ακριβως εξεταση το βλεπει, και επισης αυτο "θεραπευεται" με την πρωτη εγκυμοσυνη και γεννα.. Εγω παντως ειχα αλλαγες στα συμπτωματα, στο γυμνασιο ποναγα, στο λυκειο δεν καταλαβαινα τιποτα απολυτως, και στο πανεπιστημιο σφαδαζα. Πηγα για μεταπτυχιακο μπας και ξαναπερασει, αλλα τιποτα
    Ακριβως!!Για ενδομητριωση και πολυκιστικες ηθελα να μιλησω αλλα δεν ειχα σκοπω να σας αγχωσω

Senior Member
    Παιδια εγω πριν εχω που εχω καταθλιψαρα φανταστειτε τι γινετεται, αυξανεται και το αγχος μου, κλαμα τρελο και νευρα πονοκεφαλοι πονοκοιλος πρησμενα-κομμενα ποδια, κοιλια στηθος, πονοι στην πλατη οτι υπαρχει και δεν υπαρχει το χω ρε παιδι μου, οταν μουρθει εχω πολυ αιμα και σπαραζω στους πονους λεμε τα υποθετα 2-2 τα παυσιπονα δε με πιανουν. Αφου ξεκιναω να παιρνω παυσιπονα 1 βδομαδα πριν μουρθει. Δεν εχω κατι οργανικο εχω κανει εξετασεις απλα δυσμοινοροια με ολα τα συναφη. Ειπα μηπως υπαρχει καποιο βοτανι τα σωθουμε, δε φτανουν ολα ταλλα που μας βασανιζουν εχουμε κι αυτο...αφου στη δουλεια ειμαι να σωριστω ουτε να μιλησω δε μπορω, ακυρωνω μαθηματα, γιατι ειμαι να λυποθυμησω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by gingertania1985 View Post
    Παιδια εγω πριν εχω που εχω καταθλιψαρα φανταστειτε τι γινετεται, αυξανεται και το αγχος μου, κλαμα τρελο και νευρα πονοκεφαλοι πονοκοιλος πρησμενα-κομμενα ποδια, κοιλια στηθος, πονοι στην πλατη οτι υπαρχει και δεν υπαρχει το χω ρε παιδι μου, οταν μουρθει εχω πολυ αιμα και σπαραζω στους πονους λεμε τα υποθετα 2-2 τα παυσιπονα δε με πιανουν. Αφου ξεκιναω να παιρνω παυσιπονα 1 βδομαδα πριν μουρθει. Δεν εχω κατι οργανικο εχω κανει εξετασεις απλα δυσμοινοροια με ολα τα συναφη. Ειπα μηπως υπαρχει καποιο βοτανι τα σωθουμε, δε φτανουν ολα ταλλα που μας βασανιζουν εχουμε κι αυτο...αφου στη δουλεια ειμαι να σωριστω ουτε να μιλησω δε μπορω, ακυρωνω μαθηματα, γιατι ειμαι να λυποθυμησω...
    εγώ νομίζω ότι η ομοιοπαθητική είναι ό,τι καλύτερο σε τέτοιες περιπτώσεις...και γενικά όταν κάτι έχεις ψυχοσωματικές αιτίες. Το έχεις σκεφτεί? σε συνδυασμό με γιόγκα..

Senior Member
    Κι εγώ έχω τα ίδια συμπτώματα, ειδικότερα παλιότερα... με βοήθησε πολύ το ρέικι.... και ορισμένα συμπληρώματα διατροφής όπως τα Ω3 που βοηθάνε στην κατάθλιψη και στα νεύρα...

Senior Member
    απο τι πασχεις?Μενεις Θεσσ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    εγω εχω τα ιδια συμπτωματα απο την εφηβεια, δεν ειναι τοσο εντονα οσο λεει η τζιντζερ, ειναι πονος που σταματαει με πονσταν, αλλα διημερος, πολυ αιμα, αυτα.
    ο γιατρος μου ειπε οτι συνηθως τα εντονα συμπτωματα σχετιζονται με την ποσοτητα των ορμονων που με την σειρα της ειναι καλη για την γονιμοτητα.τι να σε πω...
    δεν υπαρχει περιπτωση ενδομητριωση,ς ουτε πολυκυστικων, οσο για την γονιμοτητα, δυστυχως την εχω τσεκαρει...συλλαμβανω και με την αναπνοη (τουλαχιστον κατα την περιοδο του τσεκ....)

οσο για την διαγνωση της ενδομητριωσης που ελεγες, στις περισσοτερες περιπτωσεις ειναι εφικτος με υπερηχογραφημα, ακομα και με ψηλαφηση. εξαρταται απο τις περιοχες. και παντως ειναι σχεδον αδυνατη η γονιμοτητα...

Member
    Παιδιά, μη νομίζετε ότι η ομοιοπαθητική είναι η λύση για όλους. Εμένα με πείραξε, από πέρσι που τη δοκίμασα ακόμη προσπαθώ να συνέλθω. Τώρα είμαι σε διακοπές και δεν είμαι εκεί που έπρεπε να είμαι από φοβίες και κάποιες μικρές κρίσεις πανικού. Είμαι στους δικούς μου γιατί νιώθω ασφάλεια εδώ...Είναι μεγάλο ρισκο η ομοιοπαθητική, εμένα μου ξετίναξε όλες τις ορμόνες όπου ήθελε. Δεν μου έφταναν οι πανικοί, έχω τώρα να ασχολούμαι και με τον θυροειδή. Ξέρετε πόσο θέλει να καθαρίσει ένας οργανισμός από την ομοιοπαθητική???? 8 μήνες με 1 χρόνο!!!!!! Όσο για την περίοδο μου δεν θέλω καν να σκέφτομαι τι μου έχει κάνει...

Member
    gingertania1985 όταν θελήσεις άδειασε κανά μήνυμα σου, θέλω να σε ρωτήσω κάτι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by irene13 View Post
    Παιδιά, μη νομίζετε ότι η ομοιοπαθητική είναι η λύση για όλους. Εμένα με πείραξε, από πέρσι που τη δοκίμασα ακόμη προσπαθώ να συνέλθω. Τώρα είμαι σε διακοπές και δεν είμαι εκεί που έπρεπε να είμαι από φοβίες και κάποιες μικρές κρίσεις πανικού. Είμαι στους δικούς μου γιατί νιώθω ασφάλεια εδώ...Είναι μεγάλο ρισκο η ομοιοπαθητική, εμένα μου ξετίναξε όλες τις ορμόνες όπου ήθελε. Δεν μου έφταναν οι πανικοί, έχω τώρα να ασχολούμαι και με τον θυροειδή. Ξέρετε πόσο θέλει να καθαρίσει ένας οργανισμός από την ομοιοπαθητική???? 8 μήνες με 1 χρόνο!!!!!! Όσο για την περίοδο μου δεν θέλω καν να σκέφτομαι τι μου έχει κάνει...
    ναι και πολύ περισσότερο σε ορισμένες περιπτώσεις..αλλά κάποια πράγματα η κλασσική ιατρική δεν μπορεί αν τα προσφέρει..

Member
    ναι συμφωνώ σ' αυτό αλλά και οι ομοιοπαθητικοί γιατροί ξεκινάνε και δίνουν χάπια, και βασικά κάνουν δοκιμές πάνω μας ποιο θα μας βοηθήσει...Πέρσι τον Αύγουστο για να γυρίσω από τις διακοπές μου, λόγω του ότι πήρα ένα καινούργιο ομοιοπαθητικό και μου έφερε κρίση πανικού, έψαχνα να βρω να αλλάξω το εισιτήριο μου, το μόνο που βρήκα ήταν business class αλλά δεν με ενδιέφερε εκείνη την στιγμή, απλά ήθελα να γυρίσω. Το αποτέλεσμα, άλλαξα χάπι άλλες παρενέργειες. Είμαστε ήδη πειραματόζωα με τα χημικά, με όλες τους τις παρενέργειες, φαντάσου και τα ομοιοπαθητικά παράλληλα??? Το δέχομαι ότι βοηθάει σε άλλα προβλήματα, ή απλά σε λίγες περιπτώσεις με κρίσεις πανικού και φοβίες, αλλά σε πολύ μικρό ποσοστό.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast