ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΕΞ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 77
    Senior Member
    oxi οχι δεν εγινε τπτ απολυτως..........ειχα περιστατικο στα 12 μου μονο
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    In this old house where every door is open
    μπορει να ηταν κατι που δεν θεωρεις τωρα οτι εχει σημασια αλλα τελικα να ειχε.. Π.χ. να επαθε κατι καποιος απο την οικογενεια σου, να σε απερριψε καποιος που ηθελες, καποιο περιστατικο αλλο, οτιδηποτε.. ενιγουει, ειναι δεν ειναι απο τα χαπια, τουλαχιστον κανε αυτο που ειπε η ρεμεντυ, μην αγχωνεσαι, μην σκεφτεσαι απο πριν θα εχω διαθεση δε θα εχω, θα πονεσω δε θα πονεσω κ.ο.κ. Και αμα δεν το θες μην το κανεις και μη σε μαλωνεις γιατι δεν εισαι οπως "πρεπει", δεν υπαρχει πρεπει, ολοι εχουμε τους βιορρυθμους μας και τις φασεις μας..

Senior Member
    πριν κανα χρονο ηταν καποιος που ειχα μπλεξει 1 μηνα και ο οποιος μ αρεσε πολυ. και με εφτυσε και του χαραξα το αμαξι. αυτος με εκανε να νιωσω οπως κανεις εδω και καιρο επειδη ειμαι και ημουν αναισθητη με τους αντρες αλλα αυτος μαρεσε πολυ εξωτερικα παρ ολο που τανε μαλακας. ισως γι αυτο? δν ξερω. με εκνευρισε πολυ βεβαια....

προχτες καπνισα φομπα και ειχα πολυ ορεξη για σεξ ομως

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΕΞ
    Κάνε άλλα πράγματα, μπορείς να είσαι καλά και χωρίς να έχεις το σεξ στο μυαλό σου συνέχεια. Μερικές ιδέες.

Τέχνη: με γύψο μου φαίνεται καλή ιδέα, το μολύβι νομίζω δεν το πιάνει κανείς πλέον.
    Γυμναστική/ άσκηση για το σώμα: μια καλή ιδέα είναι το πινγκ-πονγκ, αν σου αρέσει να κανονίσουμε να παίξουμε μαζί. αλήθεια το λέω.
    ασχολήσου με ένα η πολλά εκπαιδευτικά ερευνιτικά θέματα. θα έχεις το μυαλό σου σε διαρκή ενασχόληση και δεν σου λείπει σχεδόν καθόλου το σεχ.

Senior Member
    μα δεν μου λειπει το σεξ. εκει ειναι το θεμα. και να μην κανω δεν με νοιαζει

Senior Member
    φαση ειναι μην ανησυχεις!!θα περασει κ μετα δε θα κρατιεσαι:p

Senior Member
    μα το νιωθω οτι με βρωμιζει κιολας

Senior Member
    αχ μπροκεν μου ολοι εχουμε περασει απ αυτο το σταδιο.πιστεψε με δεν ειναι κατι ουτε πρεπει να το ψαξεις.αφησε το,χαλαρωσε μη το σκεφτεσαι κ θα δεις πως θα σου περασει

Senior Member
    Ούτε ο γκόμενος σου φταίει , ούτε κανείς άλλος .

Εχεις πάθει ψυχολογικό κορεσμό , σε κάποιυς συμβαίνει πιο εύκολα και πιο πρόωρα , ειδικά αμα είχαν έντονη σεξουαλικλη ζωή για συνεχόμενα χρόνια .

Λογική είναι και η αποστροφή που νιώθεις , και η υπερευαισθησία . Είναι μεγάλο ζητημα , και δυστηχώς δεν αναλύεται εύκολα γιατί περιλαμβάνει πολλές πτυχες που έχουν σχέση με αυτό .

Χοντρικά θα πω όμως οτι ένα κυριο αιτιατό είναι η συναισθηματική στασιμότητα . Απο την φύση μας έχουμε ροπή προς την εξέλιξη , και τάση προς το ''ποιότικότερο'' . Οταν αντιτασσόμαστε σε αυτούς τους κανόνες έρχεται σταδιακά η ανηδονία . Οσους γκόμενους και αν αλλάξεις δεν θα καταφέρεις κάτι , μια εσωτερική αλλάγη όμως ισως να έφερνε την διαφορά που επιθυμείς .

Ο εαυτός σου αναζητάει κάτι που δεν του το δίνεις , και σίγουρα δεν είναι οι στιγμιαίες απολαύσεις .

Senior Member
    Quote Originally Posted by O Frikoubikos View Post
    Ούτε ο γκόμενος σου φταίει , ούτε κανείς άλλος .

Εχεις πάθει ψυχολογικό κορεσμό , σε κάποιυς συμβαίνει πιο εύκολα και πιο πρόωρα , ειδικά αμα είχαν έντονη σεξουαλικλη ζωή για συνεχόμενα χρόνια .

Λογική είναι και η αποστροφή που νιώθεις , και η υπερευαισθησία . Είναι μεγάλο ζητημα , και δυστηχώς δεν αναλύεται εύκολα γιατί περιλαμβάνει πολλές πτυχες που έχουν σχέση με αυτό .

Χοντρικά θα πω όμως οτι ένα κυριο αιτιατό είναι η συναισθηματική στασιμότητα . Απο την φύση μας έχουμε ροπή προς την εξέλιξη , και τάση προς το ''ποιότικότερο'' . Οταν αντιτασσόμαστε σε αυτούς τους κανόνες έρχεται σταδιακά η ανηδονία . Οσους γκόμενους και αν αλλάξεις δεν θα καταφέρεις κάτι , μια εσωτερική αλλάγη ισως να έφερνε την διαφορά που επιθυμείς .

ενταξει ξερεις οτι σε θαυμαζω οταν μιλας!τα λες τοσο ομορφα!εσβησα μνμ

Senior Member
    και πως θα καταλαβω τι θελει ο οργανισμος μου.

Senior Member
    και πως θα καταλαβω τι θελει ο οργανισμος μου.
    θα γυαλισει το ματι σου :Ρ

χωρις πλακα τωρα.
    εγω δεν πιστευω ουτε σε κορεσμους ουτε σε ασθενειες (οκ, ισως μια μικρη διαφορα λογω χαπιων)

πιστευω οτι δεν εισαι πια ερωτευμενη.
    γι αυτο και με τον περσινο γκομενο λειτουργησες μια χαρα. γιατι υπηρχε παθος και οχι διεκπεραιωση...

θα το καταλαβεις μια χαρα ποτε το θελησει ο οργανισμος σου, ακριβως γιατι δεν θα αναρωτιεσαι. απλα θα ξερεις..

Senior Member
    δεν γινεται να μουν ερωτευμενη με τον περσινο. πως ερωτευεσαι σε 1 μερα. απλα με αναβε νομιζω. δεν εχει να κανει. δεν ξερω....τα χω μπλεξει

Senior Member
    δεν γινεται να μουν ερωτευμενη με τον περσινο. πως ερωτευεσαι σε 1 μερα. απλα με αναβε νομιζω. δεν εχει να κανει. δεν ξερω....τα χω μπλεξει
    δεν ξερω αν το προσεξες.
    ειπα ξεκαθαρα "ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΘΟΣ"
    αυτο που υπαρχει οταν εισαιε ρωτευμενος δλδ, ασχετως ποσο καιρο γνωριζεις τον αλλο.

απλα δεν υπαρχει παθος με τον δικο σου, γι αυτο δεν λειτουργεις.

Senior Member
    μα βεβαια δεν ειναι οπως στην αρχη με τον δικο μ τα χω 2,6 χρονια. σκεφτομαι και ο αλλος να μου ερχοταν τωρα ισως παλι να μην ηθελα. θα το κανα αλλα καψα δεν θα ειχα. πως ξεχωριζεις αμα εχεις προβλημα με την ηδη υπαρχουσα σχεση σου η αν ειναι γενικο? δεν ξερω. αν ηταν αυτος το θεμα δεν θα το καταλαβαινα?

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast