Results 16 to 18 of 18
-
03-08-2011, 17:50 #16
Εμενα η δικη μου περιπτωση ειναι λιγο περιεργη καθως την οικογενεια μου την θεωρω κατεστραμενη!!! Καλος η κακος εχω εναν αδελφο μεγαλυτερο 2 χρονια και το θεμα ειναι οτι απο την μια εγω προσπαθω να σταθω στα ποδια μου και να μπορεσω να ξεπερασω καποιες ανασφαλιες μου απο την αλλη εχω και τον αδελφο μου που αυτος ειναι σε πολυ χειροτερη κατασταση εκτος το οτι καθε μερα εχουμε εναν πατερα που θα αρχισει να μας λεει ποσο χαλια παιδια ειμαστε απο την αλλα προσπαθω να στηριζω τον αδελφο μου γιατι μου φαινεται οτι ειναι στα προθυρα καταθλιψης..καθε φορα που γινεται ενας καυγας στο σπιτι και ο αδελφος μου φευγει απο το σπιτι και παει μια βολτα φοβαμαι μην κανει καμια τρελα και ανησυχω...Περα ομως το γεγονος οτι ειναι ετσι οπως ειναι νομιζω οτι δεν με καταλαβαινει και πολυ..ειναι ικανος να περναει αυτος καλα κι οχι και οι δυο ή ειναι ικανος να τα εχει ολα δικα του και να μην το νοιαζει για μενα δλδ δεν εχει ιχνος ευαισθησιας μεσα του ωρες ωρες μου ερχεται να πλακωνω συνεχεια στο ξυλο μπας και συνεθλει πολλοι ειναι που μου λενε ο αδελφος σου ειναι τεμπελης η δεν ξερει να κανει μια δουλεια σωστη και οπως και να το κανουμε εν μερει εχουν κι ενα δικιο αλλα αν αναλογιστουν τι εχει τραβηξει με τους γονεις που εχουμε θα καταλαβει. Ειλικρινα θελω να ξεφυγω απο την μιζερια της οικογενειας μου αλλα οπως και να το κανω δεν θελω ο αδελφος μου να μεινει μεσα σε αυτην αλλα δεν ξερω τι να κανω δεν θελω ομως να τον εχω για μια ζωη στο σβερκο μου τι να κανω να πω οτι κι εγω ειμαι καμια δυναμικη κοπελα να πω ενταξει αλλα ειμαι κι εγω αστα να πανε....
- 04-08-2011, 02:19 #17
homeraki στα ειπα κ στο αλλο το θεμα, πανω κατω τα ιδια ισχυουν κ για δω.. προσπαθησε να γινεις δυναμικη κοπελα κ μην ανεχεσαι κανεναν να σε παταει κ να σε καταπιεζει, ειτε ειναι πατερας, ειτε αδερφος, ειτε φιλος, ειτε γκομενος κτλ κτλ.. αυτο πρεπει να διαμορφωσεις, τη δικη σου σταση απεναντι στη δικη τους συμπεριφορα... να σε ρωτησω, ο αδεφος σου πασχει απο κατι?? εσυ ποσω χρονων εισαι ?? μπορεις να αποδεσμευτεις απο αυτους πηγαινοντας σε μια αλλη πολη για σπουδες η δουλεια ..
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
04-08-2011, 09:36 #18
χαχαχαχα.....ναι ο αδελφος μου πασχει απο χαζομαρα...απλως επειδη τον βλεπω οτι οι καταστασεις γυρω του ειναι δυσκολες νομιζω οτι δεν μπορει ρε παιδι μου να μην τον περνει απο κατω κατ'αλλα μια χαρα ειναι ικανος ακομα και να με αναγκασει να τον βαραω συνεχεια...ειναι αυτο που λενε οτι θελω να τον ξυπνησω οχι τπτ αλλο γιατι οι κοινωνια δεν δεχεται τους κλειστους και πλεον τον εισαι μονο σου την σημερον ημερα ειναι δυσκολο...να σου πω ειμαι 19 χρονον και αυτο που θελω να κανω ειναι οντος να αποδεσμευτω να μην τους εχω αναγκη...επειδη εδωσα ξανα φετος πανελληνιες και πιστευω οτι καπου εχω περασει θελω οποσδηποτε να παω και εννοειτε μακρια...μετα απο κει και περα it's my life!!!!!