Ο τίτλος του θέματος τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 15 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 220
    Senior Member
    παιδιά, στα γραπτά είναι πολύ εύκολο να παρεξηγηθεί το ύφος. ίσως να πρέπει να ξεκινάει από εμάς, δηλάδή να αντιμετωπίζουμε πιο καλοπροαίρετα αυτό που γράφει ο άλλος.

Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Χαχαχαχαααα! Καλη η παρομοιωση σου και εχετε δικιο εν μερη για τον τιτλο.. εκτος αν το εγραψε πανω στην φουρτουνα του και ειχε ελλειψη συγκεντρωσης. Όμως το πιο πιθανο ειναι να σκεφτει κανεις οτι βαζεις τετοιους τιτλους για να βγαζουν ματι..
    εσύ μεχρι πριν κάποιες σελίδες τσακωνόσουν μαζί μου επειδή ο Ουτιδανος "ειχε προβλημα" και δεν το έβλεπα.
    Ούρλιαζες να μην μου απαντάνε και ορκιζόσουν πως δεν θα ξανα-ασχοληθείς μαζί μου.
    Τι έγινε τώρα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by claire View Post
    παιδιά, στα γραπτά είναι πολύ εύκολο να παρεξηγηθεί το ύφος. ίσως να πρέπει να ξεκινάει από εμάς, δηλάδή να αντιμετωπίζουμε πιο καλοπροαίρετα αυτό που γράφει ο άλλος.
    Ποσο καλοπροαιρετα ρε συ claire? Οταν δεχεσαι επιθεση ειναι επιθεση.. ειναι φως φαναρι, βγαζει ματι. Ποσο καλοπραιρετα λοιπον..?

Senior Member
    Ποσο καλοπροαιρετα ρε συ claire? Οταν δεχεσαι επιθεση ειναι επιθεση.. ειναι φως φαναρι, βγαζει ματι. Ποσο καλοπραιρετα λοιπον..?
    δεν είναι πάντα έτσι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    εσύ μεχρι πριν κάποιες σελίδες τσακωνόσουν μαζί μου επειδή ο Ουτιδανος "ειχε προβλημα" και δεν το έβλεπα.
    Ούρλιαζες να μην μου απαντάνε και ορκιζόσουν πως δεν θα ξανα-ασχοληθείς μαζί μου.
    Τι έγινε τώρα?
    Βλεπεις ονειρα ή φανταζεσαι πραγματα? Στην Ρεμεντυ εκανα παραθεση. Εσυ ασχολεισαι μαζι μου και οχι εγω...

ακόμη περιμένω στο άλλο θέμα το ποστ στο οποίο σου επιτέθηκα, σε απείλησα και σε χαρακτήρισα.
    έλεγες πως δεν έχεις χρόνο, δεν ξέρεις να κάνεις κοουτ και όλα αυτά τα επιεστικά.
    Τι έγινε? Μήπως απλά δεν υπάρχει και ρίχνεις λάσπη σε άτομα λέγοντας ψέμματα και κατηγορώντας άδικα?

Senior Member
    Δεν θα μπω καν στην διαδικασία να αντιγράψω και να επικολλήσω τι είχε προηγηθεί σε μια στιγμή έντασης που για μένα είναι παρελθόν.
    Δεν είναι του χαρακτήρα μου και της ψυχής μου να διαιωνίζω πολυκαιρισμένους θυμούς.
    Λυπάμαι, αλλά δεν θα συρθώ στη λογική σου.

Δεν είμαι του χεριού σου, θα πει δεν μπαίνω στην λογική του παιχνιδιού σου με τους όρους που μέχρι τώρα βολευόσουν. Αν θες να μιλήσουμε πολιτισμένα, ευχαρίστως.

Βλεπεις ονειρα ή φανταζεσαι πραγματα? Στην Ρεμεντυ εκανα παραθεση. Εσυ ασχολεισαι μαζι μου και οχι εγω...
    και αυτό παρακάτω τι είναι? η φαντασία μου?

Θεοφανια.. θελει και τροπο για να ακουστουν απλα. Με την επιθεση δεν καταφερνει κανενας τιποτα.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by claire View Post
    δεν είναι πάντα έτσι!
    Δεν ειπα οτι ειναι παντα ετσι αλλα υπαρχουν και πιο ομορφοι τροποι να πεις κατι γτ εδω ερχεται καποιος πιο ευαισθητος και δεν χρειαζεται να τον καταρακωνουμαι.. Τελος παντων αστο γιατι λεμε συνεχεια τα ιδια!

Quote Originally Posted by Λήθη View Post
    Δεν θα μπω καν στην διαδικασία να αντιγράψω και να επικολλήσω τι είχε προηγηθεί σε μια στιγμή έντασης που για μένα είναι παρελθόν.
    Δεν είναι του χαρακτήρα μου και της ψυχής μου να διαιωνίζω πολυκαιρισμένους θυμούς.
    Λυπάμαι, αλλά δεν θα συρθώ στη λογική σου.

Δεν είμαι του χεριού σου, θα πει δεν μπαίνω στην λογική του παιχνιδιού σου με τους όρους που μέχρι τώρα βολευόσουν. Αν θες να μιλήσουμε πολιτισμένα, ευχαρίστως.
    χμ....να υποθέσω πως το συγκεκριμένο ποστ ήταν η προσπάθεια σου να μιλήσουμε πολιτισμένα?

Senior Member
    Συνεχίστε τον πόλεμο του copy \ paste !

Καλό σας απόγευμα.

Senior Member
    Η απαντηση σου ηταν στην παραθεση που εκανα στην Ρεμεντυ δλδ αυτο :
    Χαχαχαχαααα! Καλη η παρομοιωση σου και εχετε δικιο εν μερη για τον τιτλο.. εκτος αν το εγραψε πανω στην φουρτουνα του και ειχε ελλειψη συγκεντρωσης. Όμως το πιο πιθανο ειναι να σκεφτει κανεις οτι βαζεις τετοιους τιτλους για να βγαζουν ματι..
    Εκει αναφερθηκες και εκει απαντησα... Μην τα μπερδευεις!

Quote Originally Posted by Λήθη View Post
    Συνεχίστε τον πόλεμο του copy \ paste !

Καλό σας απόγευμα.
    φτηνά τη γλίτωσα σήμερα δηλαδή....;ρ

Η απαντηση σου ηταν στην παραθεση που εκανα στην Ρεμεντυ δλδ αυτο :
    Εκει αναφερθηκες και εκει απαντησα... Μην τα μπερδευεις!
    λάθος...εσύ τα μπερδεύεις και νομίζεις πως έχεις να κάνεις με κανένα από τα χαζοχαρούμενα που κάνεις παρέα.
    Περιμένω το ποστ που θα αποδείξει τις κατηγορίες σου για τη λάσπη που μου έριξες πως σου επιτέθηκα, σε απείλησα και σε χαρακτήρισα.

Senior Member
    Οτι πεις Θεοφανια.. εξαλλου εχουμε καταλαβει τι προσπαθεις να δημιουργεις!

Page 12 of 15 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast