Ο τίτλος του θέματος τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 15 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 220
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    .....................
    Το προβλημα του Ουδιτανου ειναι αν ειναι παιδεραστια το να ψαχνει 20αρες.. νομιζω οτι ηταν αρκετα ξεκαθαρο. Δεν καταλαβαινω γιατι τοσο ακατανοητο για σενα..

Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Το προβλημα του Ουδιτανου ειναι αν ειναι παιδεραστια το να ψαχνει 20αρες.. νομιζω οτι ηταν αρκετα ξεκαθαρο. Δεν καταλαβαινω γιατι τοσο ακατανοητο για σενα..
    ελπίζω να κάνεις πλάκα....

Banned
    παιδια υπαρχει καποιου ειδους προβλημα να σας το λυσω ?

Quote Originally Posted by Boltseed View Post
    ΕΙΜΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ!!! ΣΚΟΤΩΣΑ ΕΝΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΧΘΕΣ! ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΤΕ????
    σε ζηλευω ρε φιλε, εγω μονο κατι μυγακια μικρα σκοτωσα το βραδυ. γραφε συχνοτερα μπας και βρω αξιολογο αντιπαλο, γιατι με τις τζατζογριες εδω μεσα δε μπορω να τσακωθω σαν ανθρωπος...

Senior Member
    Θεοφανία και Χριστίνα δώστε υπόσταση στα χριστιανικά σας ονόματα, παραμερίστε τις όποιες διαφωνίες και αφήστε την αγάπη να πλημμυρίσει τις ψυχές σας τέκνα μου!

Αγαπάτε αλλήλους και κυρίως τους άντρες!
    ""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""

Quote Originally Posted by Militon View Post
    Θεοφανία και Χριστίνα δώστε υπόσταση στα χριστιανικά σας ονόματα, παραμερίστε τις όποιες διαφωνίες και αφήστε την αγάπη να πλημμυρίσει τις ψυχές σας τέκνα μου!

λολλλλλλλλλλλλλλλλλλ

Senior Member

ΜΙλτον ξέχασες...
    A M Η Ν ! ! ! και το Α Λ Η Λ Λ Ο Υ Ι Α !!!!!!:D:p

Senior Member
    Αμήν!!! το Αλλήλούλια είναι ωξαποδώ καθολικό! :p
    ""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""

Senior Member
    Πάντως εδώ χωρά μεγάλη συζήτηση. Ο 40αρης με την 20αρα θεωρείται αποδεκτό αν και επικρίνεται σφόδρα πλαγίως (ερωτεύτηκε το πορτοφόλι του κλπ) , ο 20άρης με την 40αρα πάλι είναι σκάνδαλο! Αυτό είναι άδικο!

Senior Member
    Πάντως εδώ χωρά μεγάλη συζήτηση. Ο 40αρης με την 20αρα θεωρείται αποδεκτό αν και επικρίνεται σφόδρα πλαγίως (ερωτεύτηκε το πορτοφόλι του κλπ) , ο 20άρης με την 40αρα πάλι είναι σκάνδαλο! Αυτό είναι άδικο!
    ναι γιατι δυστυχως ο αντρας ειναι μαγκας και γυναικας αμα παει με μικροτερες και τον ζουλευουν ολοι αν μια 40αρα παει με 20αρη ειναι πορνογρια κλπ κλπ κλπ κλπ και ΜΙΛΦΑΡΑ!!!
    I m a Good Person With Bad Attitude

Κοίταξε, αν εσύ θεωρείς "πρόβλημα" έναν τύπο στα 40 φεύγα που μπαίνει εδώ μέσα και ψάχνει 20άρες, κοίταξε το.
    .
    Κουτσαίνει λίγο το μυαλό σου αλλά εντάξει, μπορεί να μην τρέχει, βαδίζει πάντως κούτσα-κούτσα, και θα φτάσει κάποια στιγμή στον προορισμό...

Κοίταξε το πάντως...

Quote Originally Posted by ΟΥΤΙΔΑΝΟΣ View Post
    Κουτσαίνει λίγο το μυαλό σου αλλά εντάξει, μπορεί να μην τρέχει, βαδίζει πάντως κούτσα-κούτσα, και θα φτάσει κάποια στιγμή στον προορισμό...

Κοίταξε το πάντως...
    τι ακριβώς να κοιτάξω?
    Πως μπαίνει ένας τύπος της ηλικίας σου σε ένα φόρουμ ψυχολογίας και κάνει ερωτήσεις του @@ για να πιάσει κουβέντα ή να κάνει γνωριμίες?

Όσο για το κουτσό μυαλό δεν θα το σχολιάσω...το ποιον του καθένα δεν θέλει και πολύ χρόνο για να εκδηλωθεί.

Senior Member
    Ουτιδανε δεν εχει καταλαβει το προβλημα αστο!

Senior Member
    τι ακριβώς να κοιτάξω?
    Πως μπαίνει ένας τύπος της ηλικίας σου σε ένα φόρουμ ψυχολογίας και κάνει ερωτήσεις του @@ για να πιάσει κουβέντα ή να κάνει γνωριμίες?

Όσο για το κουτσό μυαλό δεν θα το σχολιάσω...το ποιον του καθένα δεν θέλει και πολύ χρόνο για να εκδηλωθεί.
    Τι εγινε Θεοφανια? Παλι επιτιθεσαι... και χαρακτηριζεις καποιον που μπαινει για να συζητησει τους προβληματισμους του και εσυ τον κρινεις οτι ερχεται για γνωριμιες? Πεφτεις μεσα στην ιδια σου την λασπη..

Senior Member
    Θεοφανια δεν εχεις κανενα δικαιωμα να σχολιαζεις με τετοιον χυδαιο τροπο τον οποιοδηποτε που θελει να συζητησει τους προβληματισμους του...

Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Τι εγινε Θεοφανια? Παλι επιτιθεσαι... και χαρακτηριζεις καποιον που μπαινει για να συζητησει τους προβληματισμους του και εσυ τον κρινεις οτι ερχεται για γνωριμιες? Πεφτεις μεσα στην ιδια σου την λασπη..
    βγάλε τις παρωπίδες σου και κοίτα ποιος επιτέθηκε πρώτος.
    Όσο για σένα, ακόμη περιμένω απάντηση. Μάθε όταν τα βάζεις με κάποιον να έχεις και τα άντερα να τον αντιμετωπίσεις και όχι να κρύβεσαι πίσω από χαζοχαρούμενα ποστ όπως κάνεις συνέχεια μαζί μου από χτες.
    Αν έχεις πρόβλημα, λύστο.

Page 4 of 15 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast