Ο τίτλος του θέματος τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 15 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 220
    Senior Member
    Ουτιδανε μην ασχολεισαι! Κανε οτι δεν υπαρχει.. ακου τον ΚΕΝΟ τι λεει! Δεν θες να σου χαλασει το θεμα...

Senior Member
    Πάντως οι 17χρονοι να δείτε πως θα τους αρέσετε! :D
    ""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    φυσικα και την χαλαει, αλλα επειδη ειμαστε καλοι ανθρωποι θα σου απαντησουμε:
    ΑΝ ειναι παιδεραστια η σχεση με 20χρονα που αναφερει ο θεματοθετης, ΤΟΤΕ και αυτο ειναι συζητηση για παιδεραστια.
    δεν ξερω αν με αντιληβεσαι
    μη περιμένεις και πολλά γενικότερα...

..επτά σελίδες τώρα λέω το ίδιο, αλλά μάλλον μιλάω κουρδικα....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Λήθη View Post
    Το στιλ της ανίχνευσης των προθέσεων του κάθε ένα που ανοίγει ένα θέμα και η δημόσια έκθεσή του, κριτική του, ειρωνική αντιμετώπισή του, δεν έχει να κάνει με τον τρόπο που μιλάει κάποιος, αλλά με τον τρόπο που σκέπτεται και νιώθει και με αυτό το υλικό που κουβαλάει η καρδιά του.
    Υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει και τους απαλύνει τον πόνο να βάζουν κάποιον στην μέση και να του διαμελίζουν τις σάρκες.
    Πολυ σωστα τα λες!

Senior Member
    φυσικα και την χαλαει, αλλα επειδη ειμαστε καλοι ανθρωποι θα σου απαντησουμε:
    ΑΝ ειναι παιδεραστια η σχεση με 20χρονα που αναφερει ο θεματοθετης, ΤΟΤΕ και αυτο ειναι συζητηση για παιδεραστια.
    δεν ξερω αν με αντιληβεσαι
    Αν κολλάμε στην ουσία, τότε, ανεξάρτητα αν το θέμα είναι ακριβές ή όχι, η ουσία είναι ότι το πρόσωπο χρίζει ψυχικής υποστήριξης και όχι αυτό που κάνετε. Ψυχική καταρράκωση. Αν υπάρχει η υποψία ότι κάποιος είναι φαιδρός, υπάρχει η επιλογή να φύγεις από το νήμα του χωρίς ειρωνεία και επίθεση.

Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    μάλλον δεν έγινα σαφής...

δεν με ενδιαφέρει τι σου βγαίνει μαζί μου.
    Για την ακρίβεια δεν με αφοράς καθόλου. Αυτό όμως δεν θα με εμποδίσει να λέω τη γνώμη μου, άσχετα αν σου αρέσει η όχι.
    Κανείς δεν έχει αντίρρηση να εκφράζεις την γνώμη σου. Πρώτα όμως να σκέπτεσαι και μετά να μιλάς. Αυτό που θα λες να ξέρεις πως είναι αυθεντικό και όχι κάλπικο όπως σου έρχετε στο μυαλό αμέσως ως πρώτη σκέψη. Τις πρώτες σκέψεις σου μάθε να τις απορρίπτεις, είναι σαθρές, και άθελά σου εκδηλώνεις τον ανάλογο χαρακτήρα. Είσαι άπειρη όμως και δεν είναι κακό, κακό θα είναι να παραμείνει όμως. Μάθε πως οι πρώτες μέσα σου κινήσεις είναι σάπιες. Και να τις απορρίπτεις. Να σκέπτεσαι πρώτα καλά και μετά να μιλάς.

Senior Member
    In the bounders of nowhere , at the very edge of your eyelashes
    Εχασα επεισοδια εδω μεσα, για να επανελθω ομως στο θεμα.
    Ουτιδανε, εσυ εχεις παιδια?
    ναι, μια κοπελα 20-25 θα μπορουσε να ηταν παιδι σου.
    Μπορεις να φανταστεις το παιδι σου σε αυτην την ηλικια να το πασπατευει ενας μεσηλικας?
    Ο προβληματισμος σου ειναι αν γινεσαι παιδεραστης? ή μολις γινει 15 χρονων πχ μια κορη σου ( αν εχεις) οτι μπορει να την πολιορκει ακομη και ο 30-40-50ρης ο μπακαλης απεναντι?Αισθανεσαι ανετα με αυτο?
    Θες να εχει βγαλει δοντια?( αυτο μπορει να ειναι και τρολλινγκ--- δεν τα εχω καλα με αυτην την εννοια του τρολλ στειλτε μου καποιος πμ να μαθω!)Ρωταω για να δω αν εισαι οντως παιδερας ( μου φανηκε βαρυγδουπο η λεξη παιδεραστης και εχω φαει σκαλωμα τωρα) μην ξεχνας οτι ορισμενοι αναμεσα μας εχουν υποστει μια μορφη σεξουαλικης κακοποιησης .Αυτο σιγουρα το γνωριζες.
    Μηπως σε εξιταρει το λειο κορμακι και τα στητα στηθη τα οποια δεν προκειτε να τα βρεις σε 30+ γυναικα?
    Προσεγγισεις κανω....και θελω να μιλησω ωριμα να δω αποψεις... σχολιασε ελευθερα.
    edit:Μηπως βρε θες να γινεις ο νεος μπουλας του 50-50 ?? ε? Ε? :)
    ΥΓ.Σιχαινομαι την παιδεραστια και γαμησα στα 17 εναν 40ρη στο ξυλο επειδη την εστηνε εξω απο το δημοτικο της αδερφης μου.Μην με παρεξηγησεις εχω μαθει απο μικρος να προστατευω αδυνατους.
    Last edited by ithaki; 27-07-2011 at 16:21. Reason: 50-50!
    Δωσε μου στα χειλη σου να πιω το αθανατο νερο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Militon View Post
    Διότι αγαπητή μου, ο νεαρός θα πάει με την ΜΙΛΦΑΡΑ που λέει και η Broken και θα κάτσει μόνο αν έχει κανένα οιδιπόδειο άσε που θα ήταν απαγορευτικό και αυτοκτονικό μην σου πω να την παντρευτεί, ενώ η γυναίκα είναι διαπαιδαγωγημένη για την αποκατάσταση. Θα μου πεις βέβαια θα τον παντρευτεί, θα πάρει ότι μπορεί και μετά θα τον πετάξει σαν στυμμένη λεμονόκουπα! ******** γυναίκες!
    αφενος, φυσικα αυτο θα σου πω.

αφετερου, ο νεαρος θα παει μονο αν εχει οιδιποιδειο, ενω η μικρη θα παει διοτι λατρευει: τον σκεμπε, την φαλακρα, την βαθια ρυτιδα στο μετωπο, αλλα πανω απ ολα τρελαινεται για σεξ 1 φορα τη βδομαδα, με ελλειπη στυση κι ακομα περισσοτερο για γρηγορη εξπερματωση για να μην παιδευεται!!!!

Senior Member
    η επιθεση κατα την γνωμη μου πλεον εχει ξεφυγει απ τα ορια του θεματος. βασικα η επιθεση και η ολη ανακατωσουρα δεν εχει να κανει ΚΑΝ με το θεμα αλλα με την ''καυστικη'' συμπεριφορα που πλανιεται στην ατμοσφαιρα! καλο ειναι που και που να υπαρχει ρε σεις τι σας χαλαει?!!!

αμα ενα θεμα ειναι βαρετο τσουπ παρτε θεοφανια και ρεμεντι και αμεσως γεμιζει 8 σελιδες!!!!! ο γιεεεεα!!!!!! κοινωνικο λειτουργημα κανουν τα κοριτσια!!!!

(θεοφανια γι αυτο που ειπες δεν σου ξαναδανειζω γκομενακια που ψαρευω)
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by Boltseed View Post
    ΕΙΜΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ!!! ΣΚΟΤΩΣΑ ΕΝΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΧΘΕΣ! ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΤΕ????
    Ναι, θα σε βάλω τιμωρία στη γωνία να φωνάζεις δυνατά στην τάξη "μάγκες δεν υπάρχουν πιά, τους πάτησε το τρένο". Και μετά να το γραψεις με κιμωλία μέχρι να δηλητιριαστεί το αίμα σου από κιμωλία. Παρέα με τα υπόλοιπα άτακτα παιδάκια του φορουμ που επιτίθονται με λέξουλες και εκθέσεις και διψάνε για κουνουποαίμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ithaki View Post
    .

ΥΓ.Σιχαινομαι την παιδεραστια και γαμησα στα 17 εναν 40ρη στο ξυλο επειδη την εστηνε εξω απο το δημοτικο της αδερφης μου.Μην με παρεξηγησεις εχω μαθει απο μικρος να προστατευω αδυνατους.
    χοντρους δεν προστατευεις?!!! ;p
    I m a Good Person With Bad Attitude

Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    (θεοφανια γι αυτο που ειπες δεν σου ξαναδανειζω γκομενακια που ψαρευω)
    λολ...

δεν θα ξεχάσω ποτέ την ευγενική σου προσφορά πριν φύγω διακοπές για να μη χαλάσω τόσα λεφτά...:ΡΡΡΡΡ

Quote Originally Posted by ithaki View Post
    Εχασα επεισοδια εδω μεσα, για να επανελθω ομως στο θεμα.
    Ουτιδανε, εσυ εχεις παιδια?
    ναι, μια κοπελα 20-25 θα μπορουσε να ηταν παιδι σου.
    Μπορεις να φανταστεις το παιδι σου σε αυτην την ηλικια να το πασπατευει ενας μεσηλικας?
    Ο προβληματισμος σου ειναι αν γινεσαι παιδεραστης? ή μολις γινει 15 χρονων πχ μια κορη σου ( αν εχεις) οτι μπορει να την πολιορκει ακομη και ο 30-40-50ρης ο μπακαλης απεναντι?Αισθανεσαι ανετα με αυτο?
    Θες να εχει βγαλει δοντια?( αυτο μπορει να ειναι και τρολλινγκ--- δεν τα εχω καλα με αυτην την εννοια του τρολλ στειλτε μου καποιος πμ να μαθω!)Ρωταω για να δω αν εισαι οντως παιδερας ( μου φανηκε βαρυγδουπο η λεξη παιδεραστης και εχω φαει σκαλωμα τωρα) μην ξεχνας οτι ορισμενοι αναμεσα μας εχουν υποστει μια μορφη σεξουαλικης κακοποιησης .Αυτο σιγουρα το γνωριζες.
    Μηπως σε εξιταρει το λειο κορμακι και τα στητα στηθη τα οποια δεν προκειτε να τα βρεις σε 30+ γυναικα?
    Προσεγγισεις κανω....και θελω να μιλησω ωριμα να δω αποψεις... σχολιασε ελευθερα.
    edit:Μηπως βρε θες να γινεις ο νεος μπουλας του 50-50 ?? ε? Ε? :)
    Ρε παλαβέ κι αν ήταν πατέρας που πήγαινε να πάρει το παιδί του;;; χοχοχο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    χοντρους δεν προστατευεις?!!! ;p
    ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!!!!

αφενος, φυσικα αυτο θα σου πω.

αφετερου, ο νεαρος θα παει μονο αν εχει οιδιποιδειο, ενω η μικρη θα παει διοτι λατρευει: τον σκεμπε, την φαλακρα, την βαθια ρυτιδα στο μετωπο, αλλα πανω απ ολα τρελαινεται για σεξ 1 φορα τη βδομαδα, με ελλειπη στυση κι ακομα περισσοτερο για γρηγορη εξπερματωση για να μην παιδευεται!!!!
    αχααααα...όντως
    Και σίγουρα στις μικρές, εκτός από όλα αυτά που ανεφερες, έχουν ζήτηση και οι φτωχοί τέτοιοι τύποι.

Page 8 of 15 FirstFirst ... 678910 ... LastLast