Results 1 to 15 of 40
-
26-07-2011, 03:25 #1
τει η πανεπιστημιο στην βουλγαρια??
τει λογιστικης στην ελλαδα η πανεπιστημιο οικονομικων στην βουλγαρια??οεο??
- 26-07-2011, 09:25 #2
Πρεπει να ψαξεις το πανεπιστημιο στην βουλγαρια εαν αναγνωριζετε η οχι απο ΔΟΑΤΑΠ. Αλλο ΑΕΙ αλλο ΤΕΙ
26-07-2011, 19:31 #3
αναγνωριζεται αλλα δεν ξερω τι να διαλεξω :/
26-07-2011, 21:39 #4
πιστευω αρχικα πρεπει να κατσεις να σκεφτεις μεσα σου τι θες κ προτιμας περισσοτερο, δλδ προτιμας να μεινεις εδω κ να εισαι σε μια σχολη, η να εισαι στο εξωτερικο ?? αν αναλαμβανεις αυτην την πρωτοβουλια κ πιστευεις μπορεις να ανταπεξελθεις δεν ειναι κακη ιδεα, εχω φιλες απο το σχολειο που οταν διναμε πηγαν εξωτερικο για σπουδες κ περνανε πολυ καλυτερα απο εδω με την κωλοκατασταση, το κακο ειναι οτι πρεπει αρχικα ενα διαστημα να κατσεις να μαθεις τη γλωσσα, προτιμησε αμα βρεις καποιο πανεπιστημιο που οι διδασκαλιες να γινονται στα αγγλικα που ειναι πιο βολικη γλωσσα κ τα ξερεις, επιπλεον κοιτα αυτο με το δοακατ κ την αναγνωριση κ οταν τελειωσεις κ γυρισεις πισω τι δεξιοτητες κ επιμορφωση ισως απαιτουνται, γιατι απ οσο γνωριζω καθεσαι ενα χρονο για αναγνωριση πτυχιου. επισης συζητα κ το θεμα με τους γονεις σου γιατι παιζει ρολο κ το κατα ποσο μπορουν να σε στηριξουν οικονομικα αμα φυγεις εξωτερικο. παντως αμα μεινεις εδω προτιμησε αλλη πολη απο αυτη που ζεις, ωστε να αποδεσμευτεις απο τους γονεις σου κ να κανεις φοιτητικη ζωη χωρις να τους εχεις στο κεφαλι σου, δεν ξερω τι δηλωσες στο μηχανογραφικο, αλλα ευχομαι καλη επιτυχια σε ο,τι κανεις !!
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
27-07-2011, 00:03 #5
Να ξερεις στην Ελλαδα μονο στις μεγαλεις πολεις αξιζουν τα πανεπιστημια και η φοιτιτικη ζωη. Και μακρια απο ΤΕΙ.
27-07-2011, 00:59 #6
Βέβαια γιατί τα ΤΕΙ είναι όλα κακά, ενώ τα ΑΕΙ είναι "πανεπιστήμια" που λέει και η γιαγιά μου και γεμίζει το στόμα της.
Πληροφοριακά η λογιστική ως αντικείμενο πιστεύω ότι θα σου δώσει ένα πιο ισχυρό χαρτί από τα "οικονομικά" την διοίκηση επιχειρήσεων όσον αφορά πάντα την επαγγελματική αποκατάσταση. Στο λέω επειδή λογιστή από ΤΕΙ άνεργο δεν έχω αλλά οικονομολόγο από εξωτερικό πολλούς. Εντάξει καλύτερα θα ήταν να έχεις περάσει ΑΣΟΕ όπως καλύτερα θα ταν να μην είχα τόσο κομπλεξική γιαγιά αλλά με αυτά που έχεις θα κάνεις.""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""
27-07-2011, 02:16 #7
hahaha milton να την αγαπας την γιαγια σ!!και εμενα ετσι ηταν αλλα και τι δεν 8α εδινα να γυρναγε.. whatever..γιατι η λογιστικη 8α μ δωσει καλυτερο χαρτι??σε επιχειρηση στο εξωτερικο 8ελω ν δουλεψω πληροφοριακα..
το 8ετικο μ την βουλγαρια ειναι οτι 8α τα κανω στα αγγλικα οπως ειπε και η λακρυ!απο την αλλη λακρυ μ αυτο μ την αναγνωριση δεν το ξερω..τι γινεται??να ξες εγω 8ελω εξωτερικο ν μεινω μετα..
νεοξεκινημα γιατι μακρια απο τα τει??εγω βασικα να βγαλω ενα πτυχιο και ν εχω δουλεια μετα 8ελω..
27-07-2011, 02:40 #8
Μακριά από τα ΤΕΙ γιατί κάποιοι έχουν κόμπλεξ με αυτά, όπως υπάρχουν καλά πανεπιστήμια υπάρχουν και καλά ΤΕΙ, υπάρχουν πανεπιστήμια καλύτερα από ΤΕΙ και ΤΕΙ καλύτερα από Πανεπιστήμια. Εξάλου αν θέσουμε ως μέτρο ποιότητα τις βάσεις των εισακτέων υπάρχουν τόσο υψηλόβαθμα ΤΕΙ όσο και χαμηλόβαθμα ΑΕΙ και τούμπαλιν, πχ το μαθηματικό Αθήνας και η Φυσικοθεραπεία έχουν τις ίδιες βάσεις 17,2 αν δεν απατώμαι και δεκάδες άλλα παραδείγματα. Εγώ θα σου έλεγα να μείνεις και άμα θες πήγαινε έξω για μεταπτυχιακό. Αν θες πάλι να μείνεις έξω πήγαινε έξω. Αλλά πού; Στην Βουλγαρία; Τί θα κάνεις εκεί; Καμιά Σκανδιναβική πχ δεν σκέφτεσαι; Ούτε εκεί έχει δίδακτρα, τα πτυχία είναι υψηλού επιπέδου και έχεις μια ποιότητα ζωής.
""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""
27-07-2011, 02:48 #9
τι ακριβως ειναι η σκανδιναβικη??
στην βουλγαρια εχει παντως διδακτρα..αλλα 8α τα μα8αινω στα αγγλικα.το 8εμα μου ειναι ν κανω την καλυτερη επιλογη ωστε ν μην μεινω χωρις δουλεια στο εξωτερικο γτ δεν ξερω πως τα αξιολουναι εκει..και εγω σαν την γιαγια σ παντα πανεπιστημιο η8ελα αλλα τωρα παιζεται το μελλον μ οποτε το βουλωνω και ψαχνω :/
27-07-2011, 02:58 #10
Σκανδιναβική χώρα, Νορβηγία, Σουηδία, Φινλανδία, Δανία οι χώρες πρότυπα του Γιώργου Παπανδρέου! Είναι αρκετά πιο ακριβές στο κόστος ζωής αλλά αν λες ότι θες να δουλέψεις εξωτερικό τί να την κάνεις την Βουλγαρία; Θες να μου πείς ότι ένα βουλγαρικό πανεπιστήμιο θα χει καλύτερο όνομα από ένα ελληνικό ΤΕΙ έστω και στην κολοπετινίτσα (ποια κολοπετινίτσα δηλαδή, αφού μιλάμε για λογιστικη ή όχι για ζωικής παραγωγής κλπ, μια χαρα σχολή με επαγγελματικά δικαιώματα).
Ο μόνος λόγος που θα πας έξω είναι το "πανεπιστήμιο"; Αν είναι να πας τουλάχιστον πήγαινε κάπου που θα έχει καλύτερο αντίκτυπο...""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""
27-07-2011, 03:04 #11
βασικα η8ελα βουλγαρια γτ τ πηγα σκατα..κοιταξαμε για σκωτια αλλα με 11.000 μορια σιγα μην μ παιρναν..λογικα ουτε εκει 8 μ παρουν ε?
ναι σιγουρα το πανεπιστημιο γ ν μα8ω και καλα αγγλικα και να παω να δουλεψω εξω μετα.απο ενα πανεπιστημιο στα σοφια παντως εχουν αποφοιτησει ολες οι βουλευτες και τα ηγετικα στελεχη της βουλγαριας..για εκει ελεγα...
27-07-2011, 03:09 #12
Ναι φίλε επειδή όμως μιλάμε για την Βουλγαρία και όχι για τις ΗΠΑ και το Γέιλ δεν ξέρω κατά πόσο θα γίνεις πιο "αρεστός" στις αγορές. Ακόμα αν έδωσες φέτος δεν ξέρεις που έχεις περάσει. Οι φετινές βάσεις θα κυμανθούν πτωτικά. Λογιστική σε πιο ΤΕΙ βλέπεις ότι θα πας;
""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""
27-07-2011, 03:17 #13
αμα δεν πεσουν της κρητης..υπαρχει κ μια πι8ανοτητα να περασω σε πανεπιστημιε φίλε :P αλλα πρεπει ν πεσουν 2 χιλιαδες μορια που σιγα μην πεσουν τοσο -.- ειπαν μεχρι 1500.. μετα μπορει ν περασω στης λαρισσας αν πεσουν!τει παλι..
ε ναι αλλα και παλι ενας δικηγορος φιλος οικογενειακος μ ειπε οτι πιο πλ αξια εχει ν πας σε πανεπιστημιο στην βουλγαρια παρα σε τει :/
27-07-2011, 03:26 #14
Αυτό το σχόλιο είναι εξαιρετικά αόριστο και προφανώς ο δικηγόρος φίλος σας έχει μια εμπάθεια ως προς τα ΤΕΙ, διόλου σπάνια και δη για δικηγόρο. Αν μου λεγες καλύτερα Βουλγαρία παρά τει δίχως επαγγελματικά δικαιώματα ή περίεργο αντικείμενο ή αδιάφορο αντικείμενο θα έλεγα οκ. Αλλά αυτή η συνολική ακυρωτική τάση για τα ΤΕΙ δεν είναι παρά μια απαξία ανευ ουσίας. Και σε αυτό νομίζω απαντά η επαγγελματική αποκατάσταση των λογιστών σε σχέση με τους άλλους οικονομολόγους, να μην μιλήσουμε για τα παραϊατρικά επαγγέλματα (τα οποία βέβαια έχουν τρελές βάσεις αλλά τεσπα)...
Σκέψου και το άλλο. Το γεγονός είναι ότι εσύ έγραψες x μόρια. Το αν θα πας στην Βουλγαρία ή στο τάδε ΤΕΙ δεν νομίζω ότι θα κρύψει αυτή την "αποτυχία". Και αφού δεν είσαι σίγουρος για το τι θες, θα σου έλεγα καλύτερα να τελειώνεις με αυτό που έχεις, εκτός αν δεν σου αρέσει το αντικείμενο, και ύστερα βλέπεις. Είσαι πολύ νέος ακόμα! Δεν είσαι;""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""
27-07-2011, 03:29 #15
βασικα αρχικα ειμαι νεα και οχι νεος :P
μωρε την απαξιωση την ξερω, την εχω κ εγω :P αλλα το 8εμα ειναι να κανω την καλυτερη επιλογη!!οποτε με προτρεπεις για τει?