Έχω γράψει και σε άλλα θέματα τι μου συμβαίνει. Τον τελευταό καιρό όμως μου βγήκε κάτι καινούργιο. Δεν μπορώ να πάω ταξίδια, εγώ που άκουγα ταξίδι κι έτρεχα,έπαιρνα το αυτοκίνητο μου και έκανα πόσα χιλιόμετρα μόνο για ένα καφεδάκι (Τον έκοψα κι αυτόν με την κ...ομοιοπαθητική και ακόμη δεν τον έχω ξεκινήσει, άσχετα που την έκοψα εδώ και περίπου 8-9 μήνες)....Αυτή τη στιγμή έπρεπε να βρίσκομαι αλλού!!! Έχω αδεια και την βγάζω στους δικούς μου :( Επίσης, έχω πολλά νεύρα, φοβίες και όλα τα καλά που ξέρετε... Την Πρωτοχρονιά έιπα να κάνω μια σειρά από γενικές εξετάσεις και μου βγήκε και αρχή υποθυροειδισμού, εκτός από τις κρίσεις πανικού, φοβίες, μπλα, μπλα, μπλα,που ήδη είχα. Είχα αυξημένη την TSH, η Τ3 και Τ4 κανονικές.Αντισώματα κανονικά, υπέρηχος καλός. Οπότε, μου είπε ο γιατρός μου ότι ήταν πολύ θετικά τα πράγματα και ότι μπορεί να επανέλθει στο φυσιολογικο του και μπορεί να επηρεάστηκα από την στεναχώρια που είχα χάσει την φίλη μου,ή από την ομοιοπαθητική. Πήρα το Τ4 75 mg για 6 μήνες. Τον Μάιο περίπου ο γυναικολόγος μου, μ' έβαλε να κάνω κάτι εξετάσεις ορμονικές, γιατί χάρη στην ομοιοπαθητική, είχα κ άλλες αλλαγές...άλλαξε ο κύκλος μου, κτλ, κτλ, και μέσα σ' αυτές ήταν και του θυροειδή. Εκεί που είχα την TSH περίπου στο 7, στις νέες εξετάσεις ήταν 0,1 δηλαδή κάτω από τη βάση πλέον. Στον ενδοκρινολόγο μου πήγα μετά από 1,5 μήνα γιατί τόσο κάνουν στο ΙΚΑ να βγάλουν τα αποτελέσματα, βλακεία μου βέβαια, και όλο αυτό το διάστημα συνέχιζα να παίρνω το 75άρι. Όταν πήγα είδε ότι έπεσε και μου άλλαξε το χάπι και μου έδωσε το 50 mg και μου είπε να ξαναπάω σε 6 μήνες. Τις τελευταίες ημέρες, μόλις πάρω το Τ4 το πρωί αρχίζω να έχω λίγες ενοχλήσεις, περισσότερο άγχος κτλ. Αύριο σκέφτομαι να τον πάρω τηλέφωνο και να τον ρωτήσω, αν όντως μπορεί να με πειράζει το χάπι, γιατί πολύ απλά μπορεί να επανήλθε ο θυροειδής μου στα φυσιολογικά, ή αν φταίει κλασσικά το άγχος μου.
Γνωρίζει κάποιος για το Τ4??? Μπορεί να φέρει διάφορες παρενέργειες????