Ο φίλος μου, μου φέρεται απαίσια... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 54
    Senior Member
    κατσε και σκεψου τα,το μονο που θα σου πω ειναι πως αν αυτο σου συνεβαινε σε 8 χρονια απο τωρα(δηλαδη αν εισουν 8 χρονια μεγαλυτερη με τις αναλογες εμπειριες) ηδη θα ηξερες τι θα επρεπε να κανεις,χωρις δευτερη σκεψη....
    απο αντρες σφιζει ο τοπος,και καλυτερους απο τον δικο σου
    το θεμα ειναι καθαρα προσωπικο δικο σου,εσυ αποφασιζεις

Quote Originally Posted by Militon View Post
    Αφού η ίδια δεν σέβεσαι τον εαυτό σου περιμένεις από κάποιον άλλον να σε σεβασθεί; Δεν θέλεις να τον χάσεις; Αν πιστεύεις ότι αυτό σου αξίζει τότε τι το συζητάς; Μια χαρά σε βρίσκω!
    ....ακριβώς...
    νταρκ, το παρελθόν σου είναι δικό σου, ανήκει σε σένα, σου βγήκε και λειτούργησες έτσι.
    Από κει και πέρα, όσο κάθεσαι και ανέχεσαι αυτή την κατάσταση, τόσο χειρότερη θα γίνεται.
    Δικό σου δημιούργημα είναι αυτό, ο φίλος σου δεν φταίει. Κάφροι υπάρχουν πολλοί, το θέμα είναι κατά πόσο τους ανεχόμαστε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Dark_Queen View Post
    ακριβως ετσι με λεει void..και με πολυ χειροτερα κοσμητικα, πιστεψε με..empneustns του εχω μιλησει και ειναι διαθετημενος να το αλλαξει..αλλα πανω που πανε καπως καλα τα πραγματα παλι κατι γινεται και αρχιζει τους εκβιασμους οτι θα με αφησει και τα γνωστα κοσμητικα..
    ρε συ αλήθεια τώρα στείλτονε στον αγύριστο.
    Και μην ξανασχοληθείς. Είναι αδιανόητο να σου μιλάει έτσι. Δεν πρόκειται να αλλάξει, στο εγγυώμαι.
    Θες να γίνεις σαν αυτές τις γυναίκες που καταλήγουν να είναι με άντρες που τις δέρνουν και τις λένε πουτάνες? και για ποιο λόγο? επειδή είχες πάει και με άλλους πριν από αυτόν? δεν έχει κανένα δικαίωμα να σε κρίνει. Αν σε αγαπάει θα σε δεχθεί όπως είσαι. και να μην απολογηθείς για τίποτα. Απλά σχόλασέ τον. και πολύ τον ανέχτηκες βασικά.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Junior Member
    Quote Originally Posted by Empneustns View Post
    κατσε και σκεψου τα,το μονο που θα σου πω ειναι πως αν αυτο σου συνεβαινε σε 8 χρονια απο τωρα(δηλαδη αν εισουν 8 χρονια μεγαλυτερη με τις αναλογες εμπειριες) ηδη θα ηξερες τι θα επρεπε να κανεις,χωρις δευτερη σκεψη....
    απο αντρες σφιζει ο τοπος,και καλυτερους απο τον δικο σου
    το θεμα ειναι καθαρα προσωπικο δικο σου,εσυ αποφασιζεις
    στα λογια ειναι ολα τοσο ευκολα..κι ενω ξερω πανω-κατω τι πρεπει να κανω δεν μπορω..φοβαμαι μηπως τον χασω..φοβαμαι μηπως τα αισθηματα που τρεφω γι'αυτον δεν θα τα νιωσω για κανεναν αλλον..πω πω με αυτα που λεω,εκτος απο την ηλικια μου, φαινεται και η τεραστια αυτοπεποιθηση μου..πφφ

Senior Member
    Dark_Queen, μιλάς γενικά για αγάπη.. ποιο συγκεκριμένο όμως;
    Ποια είναι τα κάλα αυτής της σχέσης, τι είναι αυτό που που σε καλύπτει τόσο και σε γεμίζει,
    ώστε ακόμα και η συνεχής υποτίμηση και η κακοποίηση λεκτική-σωματική δεν σε έχει κάνει να φύγεις πρώτη εσύ τρέχοντας μακριά;

Senior Member
    αμα σου ζητουσε να παρεις ολους τους φιλους σου για να μη σε χωρισει τι θα κανες;

Κ φυσικα θα ξαναγαπησεις κ θα ξανααγαπηθεις...ισως κ περισσοτερο...εισαι μικρουλα...εχεις ολη σου τη ζωη μπροστα σου...ειναι κριμα να εισαι απο τωρα μεσα σε μια σχεση που σε κανει ο αλλος να νιωθεις μειονεκτικα!!!!!!Στο τελος θα νομιζεις οτι εισαι ενα τιποτα....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ!!!!
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Junior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    ρε συ αλήθεια τώρα στείλτονε στον αγύριστο.
    Και μην ξανασχοληθείς. Είναι αδιανόητο να σου μιλάει έτσι. Δεν πρόκειται να αλλάξει, στο εγγυώμαι.
    Θες να γίνεις σαν αυτές τις γυναίκες που καταλήγουν να είναι με άντρες που τις δέρνουν και τις λένε πουτάνες? και για ποιο λόγο? επειδή είχες πάει και με άλλους πριν από αυτόν? δεν έχει κανένα δικαίωμα να σε κρίνει. Αν σε αγαπάει θα σε δεχθεί όπως είσαι. και να μην απολογηθείς για τίποτα. Απλά σχόλασέ τον. και πολύ τον ανέχτηκες βασικά.
    απο την μια θελω να το κανω για να ζησω επιτελους..αλλα το θεμα ειναι οτι εκει που ειμαι φοιτητρια, μαζι του ενημερωτικα, δεν υπαρχει περιπτωση να μην τον βλεπω..δεν θα μπορεσω να τον ξεχασω..και νιωθω πολλα για αυτον τον ανθρωπο..δυσκολο..πραγματικ α δυσκολο..:(

Junior Member
    αμα σου ζητουσε να παρεις ολους τους φιλους σου για να μη σε χωρισει τι θα κανες;
    τι εννοεις?

Senior Member
    εννοω μεχρι που εισαι διατεθειμενη να φτασεις για να μην τον χασεις,αν σου ελεγε να κανεις σεξ με ολους του τους φιλους τι θα ελεγες;

Senior Member
    Για πόσο ξύλο μιλάς, βασικά; Γιατί, ξέρεις, δε θέλει και πολύ για να γίνει η ζημιά...

Junior Member
    Quote Originally Posted by crazy_diamond View Post
    Dark_Queen, μιλάς γενικά για αγάπη.. ποιο συγκεκριμένο όμως;
    Ποια είναι τα κάλα αυτής της σχέσης, τι είναι αυτό που που σε καλύπτει τόσο και σε γεμίζει,
    ώστε ακόμα και η συνεχής υποτίμηση και η κακοποίηση λεκτική-σωματική δεν σε έχει κάνει να φύγεις πρώτη εσύ τρέχοντας μακριά;
    μου αρεσει οταν ειμαστε μαζι..με κανει να νιωθω ασφαλεια και οτι εχω καποιον ανθρωπο που νοιαζεται για μενα..τρελαινομαι να κανω βολτα μαζι του τα βραδυα στο λιμανι και να μιλαμε γλυκα, γενικα κι αοριστα..οσο σκεφτομαι τι μου κανει θελω να φυγω..οσο σκεφτομαι τι μπορω να χασω ομως δεν εχω δυναμη να το κανω..

Junior Member
    εννοω μεχρι που εισαι διατεθειμενη να φτασεις για να μην τον χασεις,αν σου ελεγε να κανεις σεξ με ολους του τους φιλους τι θα ελεγες;
    χαχα..δεν το πιστευω οτι το εφτασες εκει το θεμα..και να σου πω γιατι?γιατι μου ζητησε να κανω τριο με μια πρωην του..ειναι το ονειρο του μου ειπε..αλλα δεν θελω..και μαλιστα μια μερα μου ειπε οτι ειναι ο ορος του..μεχρι που του ειπα οτι αν γινει κατι τετοιο χωριζουμε..δεν θελει να το συζηταει πια..αλλα εννοειτε πως δεν θα εκανα κατι τετοιο..εννοειτε ομως..

Junior Member
    Quote Originally Posted by streidi View Post
    Για πόσο ξύλο μιλάς, βασικά; Γιατί, ξέρεις, δε θέλει και πολύ για να γίνει η ζημιά...
    δεν μιλαμε για μελανιες κι ετσι..οχι..ποτε δεν ειχα σημαδι απο κατι..αλλα πολλες φορες με εχει σπρωξει να πεσω κατω και να πω την αληθεια μια φορα με ειχε χτυπησει καταλαθος στο προσωπο..χωρις να μου κανει ζημια..ντρεπομαι πραγματικα για αυτα που λεω..ντρεπομαι για μενα..αληθεια..:(

Senior Member
    κοπελια,ακου τωρα τι πιστευω εγω....
    ο τυπος εχει καταλαβει την αδυναμια που του εχεις και σε παταει οσο γουσταρει...
    βασικα δεν πιστευω πως σε αγαπαει.οταν αγαπαμε καποιον δεν θελουμε να τον βλεπουμε να υποφερει,και ο δικος σου δεν βλεπω να εχει τετοιους ενδοιασμους...
    απλα ικανοποιει τον εγωισμο του και περναει καλα μαζι σου...
    τωρα,αν εσυ για να μη τον χασεις θελεις να θυσιασεις την αξιοπρεπεια σου,ειναι δικο σου θεμα και δεν μπορει να σε κρινει κανενας για αυτο...
    εξαλλου χιλιαδες γυναικες τρων ξυλο γιατι δεν μπορουν να φυγουν μακρια του...
    απο εκει και περα,οι αποφασεις δικες σου...

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast