ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Junior Member
    ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ.........
    ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΣΟΥΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ....ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ 15....

Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα ειναι τ ατιμα..... ειναι......
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    In this old house where every door is open
    κοιτα, εσυ μπορει να νομιζεις οτι για αυτην εισαι ο OPTIMUS, αλλα αυτη εχει την αντιθετη αποψη! Χωνεψε το.

Σε ρώτησα στην προηγούμενη σελίδα αν σου έχει πει κάτι άλλο εκτός από την ηλικία ως εμπόδιο της σχέσης σας και απάντησες αρνητικά.
    Επειδή έχω κάνει σχέση με μικρότερο και με σχεδόν την ίδια διαφορά σας, θα σου πω το εξης: όταν μια γυναίκα μπει σε μια τέτοια φάση, αν έχει πρόβλημα με τη διαφορά θα το έχει από την αρχή και δεν θα ασχοληθεί καν.
    Δεν θα της προκύψει, αν είναι πραγματικά ευτυχισμένη σε αυτή τη σχέση. Όπως επίσης δεν πιστεύω πως μπορεί να επηρεαστεί από άλλους για μια τέτοια απόφαση και ειδικά όταν εσύ λες πως ήσουν διατεθειμένος να το πας παρακάτω όλο αυτό.
    Κάτι άλλο έγινε, ίσως να της τελείωσε και για να μη σε πληγώσει, έφερε στην επιφάνεια το Νο 1 πρόβλημα που ήταν η διαφορά σας.

Μην γινομαστε απολυτες Θεοφανια...η ψυχοσυνθεση του καθε ανθρωπου ειναι διαφορετικη.... ειδικα εμας των γυναικων μπορει ν αλλαξει απο την μια στιγμη στην αλλη...Μπορει οταν ξεκινησε η γυναικα αυτη τη σχεση να νομιζε οτι μπορει να την διαχειριστει κ στην πορεια να καταλαβε οτι δεν..... για να βγαλουμε ακριβη συμπερασματα πρεπει να ξερουμε το πως σκεφτεται ο καθενας...μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε.....
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Junior Member
    ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΝΕΑ....
    ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΕΝΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ 51 ΧΡΟΝΩΝ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ....
    ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΜΕΛΛΟΝ... ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ..... Η ΑΛΛΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΤΟΜΑ...ΜΙΛΑΓΑΝΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΜΕ ΧΩΡΙΣΕΙ...
    ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ....ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΧΩΡΙΣΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΦΥΓΑΝΕ ΜΑΖΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ....
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΩ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΩς ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΕΤΟΙΜΟ....ΑΠΟ ΚΛΑΔΑΚΙ ΣΕ ΚΛΑΔΑΚΙ....ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ 2 ΦΟΡΕΣ...ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΑΚΟΜΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΧΑΣΩ....ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΕΘΑΝΑ... ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗ ΞΑΝΑΔΩ ΠΟΤΕ......

Page 2 of 2 FirstFirst 12