Results 16 to 26 of 26
Thread: Ορμες!!!
-
28-07-2011, 16:16 #16
- 28-07-2011, 16:20 #17
28-07-2011, 16:28 #18
οταν βρεις καποια σχεση δες το πως θα παει και μετα αναρωτιεσαι για φυσιολογικοτητα.
και να αυτοικανοποιεισαι, ποτε δεν νοιωθεις πληρης αν δεν το κανεις με καποιον παρτενερ.
αλλιως θα ειμασταν ολοι στην αυτοικανοποιηση...
28-07-2011, 17:08 #19
Απόλαυσέ το χωρίς ενοχές και αν δεν σου φτάνει η μια φορά, μην βάζεις μέτρο.
Ο ερωτισμός και η σεξουαλικότητα, είναι πρωτίστως εγκεφαλική διεργασία. Από την άλλη, οι σεξουαλικές ορμές είναι πάντα καλοδεχούμενες. Το να τις πληρώνεις με αυνανισμό, από την στιγμή που δεν υπάρχει ερωτικός σύντροφος, είναι απολύτως φυσιολογικό.
Επιπλέον η αυτοικανοποίηση είναι κάτι το νορμάλ και εκδηλώνει ερωτισμό, ακόμα και σε άτομα που βιώνουν υγιή και γεμάτη σεξουαλική ζωή.
28-07-2011, 17:22 #20
- In the bounders of nowhere , at the very edge of your eyelashes
θα συμπληρωσω....δεκτη η αυτοικανοποιηση με καποια ορια παντα ! (οχι που θα κραταγα μεσα μου την καφριλα) ( δεν παει για κανενα εδω μεσα , μιλαω για καποιες πελατισσες προχωρημενης ηλικιας.)
Μην γινεις αυτο που λεμε ολοι Μ ... γιατι θα βγει προς τα εξω! Τριχες στα χερια, τυφλωση κλπ !
Απο την αλλη, δεν μπορει να εισαι παντρεμενη κυρια μου και επειδη ο αντρας σου δεν σε.... φικι φικι αρκετα να μας ζαλιζεις τα @@ εκει επιβαλεται ο αυνανισμος!
Εχω γραψει ενα κατεβατο στο facebook εδω και κανα χρονο στα σχολια μου για τετοιες περιπτωσεις.Θα το περασω εδω καποια στιγμη ( μαλλον θα φαω ban xexe ! )Δωσε μου στα χειλη σου να πιω το αθανατο νερο
28-07-2011, 17:47 #21
28-07-2011, 18:02 #22
28-07-2011, 18:36 #23
- In the bounders of nowhere , at the very edge of your eyelashes
ναι ναι , δεν λεω οχι.... με επιασε η καφριλα τωρα και εκανα το σχοινι κορδονι !
Για να μην ξεφυγω απο το θεμα εχουμε 2 καταστασεις....
Οταν καταπιεζουμε ορμες και σαν μια εναλλακτικη ξεσπαμε στον καθε συνεργατη μας , επειδη εχουμε αλλου τυπου δυναμεις (γνωριμιες κτλ)
( ΕΔΩ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΣΤΕΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ)Και οταν ειμαστε με την .... στα χερια απο το πρωι μεχρι το βραδυ.... μην ρωτησετε τι και πως... ειχα ενα γνωστο που 2-3 φορες τον ειχα παρει τηλ... του ειπα τι κανεις? μου λεει ασε μολις βαλαμε νοβα..... και ειπα να ασπρισω ολο το σπιτι! Ο_ο Με τον καιρο ειδαμε πως του δημιουργησε προβληματα συμπεριφορας... εβριζε ολες τις γυναικες... και αλλα τετοια..Τωρα δεν μπορω να ξερω αν εχει γινει ελαιοχρωματιστης... αλλα σιγουρα θα τον παρουμε πρεφα απο το σπιτι του.
Αυτο δεν το θεωρω ερωτισμο.μαλακια το λεω...
Οσες φορες εχασα το μετρο ηταν που εκανα ζημια στον εαυτο μου.Κινδυνεψα να φυγω απο πολυκατοικια γιατι ειχαμε γινει σουργελο.Μας πηρε χαμπαρι ενα ολοκληρο χωριο.... εχω να πατησω χρονια πλεον εκει. και αλλα ευτραπελα.Ποτε ομως τα παθη μου δεν μπορεσα απολυτα να τα χαληναγωγησω.... ισως για αυτο μιλαω ετσι καπως διαφορετικα απο εσας.... ισως δεν μου βγαινει να εκφρασω οτι λεω σωστα και παρεξηγουμαι.... καλα μωρε θα δινω διευκρινησεις !:DΔωσε μου στα χειλη σου να πιω το αθανατο νερο
28-07-2011, 18:53 #24
εδώ ο άλλος σκότωσε τη γιαγιά του τι λέμε τώρα...:-)))))))))
..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
28-07-2011, 19:52 #25
καλε βρες ενα γκομενακι να το απολαυσεις λεμε...τι θα αφησεις ανεκμεταλευτες τετοιες ορμες..και μενα αμα με πιανουν τετοια ενας αντρας δεν μπορει να με ικανοποιησει μονοςς..
απολαυσε το..
28-07-2011, 21:13 #26
Ιθακη συμφωνω σε οσα εχεις πει! Τα παντα με μετρο.. γι αυτο συγκρατω τον εαυτο μου καποιες φορες και για να μπορω να απολαυσω το σεξ και τον οργασμο με καποιον. Το απολαμβανω περισσοτερο ετσι! Βγαινει πιο γρρρρρρ :P Οταν το κανεις συνεχεια χανεις και την αισθηση και την απολαυση οταν ειναι να βρεθεις με ταιρι. Αλλα γενικα σπανια το κανω και οταν το κανω θα το κανω σε τρομερη αναγκη! Ολο αυτο το φυλαω για την καλυτερη στιγμη.. ;)
Αισθανομαι στεναχωρια αρκετα συχνα
08-07-2025, 20:52 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια