ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 73
    Senior Member
    Γι ακόμη μία φορά καταφέρνεις, να αγγίζεις τις καρδιές μας και σε ευχαριστούμε γι\' αυτό.
    Την Αγάπη μου...
    Ευχαριστω Μιχαλη.
    Να σαι καλα
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Junior Member
    Originally posted by provlimatikos
    αν ειχατε την δυνατοτητα να τα φτιαξετε με ενα ατομο χωρις προβληματα και με ενα ατομο με προβληματα σαν αυτα που συνανταμε εδωμεσα ποιο απο τα δυο 8α διαλεγατε.σαν κριτηριο περνουμε οτι και οι δυο σας αρεσουν το ιδιο και οτι απλα η μονη διαφορα τους ειναι οτι ο ενας εχει προβληματα .φανταστειτε το σαν διδυμους.ποιον 8α διαλεγατε αν ολα τα αλλα ηταν ιδια.???
    Θα διάλεγα εκείνο που μπορεί να καταλάβει τον τρόπο που σκέφτομαι.. και πίστεψέ με.. δε θα ήταν ένας άνθρωπος που δεν έχει ζήσει τίποτα...:)..

Όσο για το ερώτημα αν έχουμε κάνει σχέση μ έναν άνθρωπο με τέτοιου είδους προβλήματα... ναι, έχω κάνει.. και ήταν απ τις πιο όμορφες που είχα, γιατί επιτέλους επικοινωνούσα..:)...

Senior Member
    i erwtisi itan outopiki. to eipame auto... apla merikes fores kai apo outopikes erwtiseis prokiptoun realistika simperasmata

Senior Member
    Originally posted by Aggelika

ʼλλος θα παραβλέψει κάποιο \"πρόβλημα\" κι άλλος θα κολλήσει σ\'αυτό... Και τα δύο είναι φυσιολογικά.
    πολυ μαρεσε αυτο.

ολγα επισης η απαντηση σου πολυ ωραια που 8ες καποιον ιδιον με σενα.

guest σωστη η αποψη σου αλλα οπως ειπα ειναι τι περιμενεις για ανταλαγμα.αλλο να περιμενεις κατι που ο αλλος αναγκαζεται να στο δωσει και αλλο να παρεις χαρα απο αυτο που θα κανεις.δηλαδη 8α ειναι κερδος για μενα αυτο γιατι 8α νιωσω καλυτερα αλλα χωρις να χρειαστει να δωσει κατι ο αλλος.πχ οταν βοη8ω χαιρομαι για αυτο που κανω.ειναι ψυχικη ικανοποιιηση που το 8εωρω οτι λιγοι το εχουν αυτο και ολοι περιμενουν μεγαλα ανταλαγματα.
    keep walking δεν ειναι ολα τα προβληματα κληρονομικα .

μιχαλη αναλογως τη προβλημα εχουμε.αν ειναι διαβητης ε ναι δεν 8ες το ιδιο αμα 8ες να κανεις και παιδια.μαλον λεει για ψυχολογικα προβληματα.

heaven diabases to mialo mou.
    orion esoterika milao.

h ερωτηση το ξερω οτι ειναι 8εωρητικη απλα χαιρομαι που αισιως εφτασε 3 σελιδες και βρικαμε κατι ωραιο να μιλησουμε.πρεπει να ανοιγω και αλλα 8εματα τετοια:P

Senior Member
    Originally posted by provlimatikos
    μιχαλη αναλογως τη προβλημα εχουμε.αν ειναι διαβητης ε ναι δεν 8ες το ιδιο αμα 8ες να κανεις και παιδια.μαλον λεει για ψυχολογικα προβληματα.
    Και τα ψυχολογικά εννούσα. Η απάντησή μου είναι η ίδια!

Senior Member
    Μια μικρή απορία...

Μιχάλη μου, τι θα έλεγες αν τις απόψεις που εκφράζεις τις υιοθετούσε κι η σύζυγός σου?

Σκεφτόμαι ότι υπάρχει ένας \"κανόνας\" ο οποίος θέλει \"ποτέ να μην κάνεις σχέση με κάποιον με περισσότερα προβλήματα από εσένα\" (εντάξει , για το σεξ κανονικά λέγεται, αλλά δε βρίσκω πως κάνει διαφορά).

Αν κάποιος τον ασπαστεί αυτομάτως δε σημαίνει ότι προσπαθεί να \"ξεγελάσει\" τον άλλον που έχει λιγότερα προβλήματα να κάνει σχέση με αυτόν?

Και να δεχτώ ότι συμβαίνει αυτό και να το δικαιολογήσω στα πλαίσια ότι ο καθένας θέλει το καλύτερο για τον εαυτό του... Η σχέση αυτή δεν θα είναι καταδικασμένη , εφόσον ο ένας θα αισθάνεται \"κατώτερος\" από τον άλλον ?

( Και μια μικρή παρατήρηση... γιατί το διαβήτη τον έχουμε κάνει καραμέλα. Ο διαβήτης τύπου 1 -νεανικός, ινσουλινοεξαρτώμενος- δεν είναι κληρονομικός. Κληρονομικός είναι ο τύπου 2, ο οποίος αφορά και το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού. Όλο και κάποια γιαγιά ή παπού θα έχετε με λίγο \"τσιμπημένο\" το σάκχαρο... Για ψαχτείτε...)

Senior Member
    Συγνώμη κιόλας... απλά πέσατε στην περίπτωση...

Είχα μια σχέση 4,5 ετών με ένα υγιέστατο άτομο, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά... Αυτή η σχέση κόντεψε να με στείλει σε ψυχιατρική κλινική!

Η επόμενη σχέση μου ήταν με ένα άτομο με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο βαθμός επικοινωνίας με το δεύτερο ήταν σαφώς μεγαλύτερος, αλλά συνέπεσε και με δικές μου μεγάλες δυσκολίες.

Σε καμία περίπτωση δε θα πω ότι η μια κατηγορία ανθρώπων υπερτερεί έναντι της άλλης. Αν το λέω είναι απλά ... γιατί πάνω και πέρα απ\'όλα ο άνθρωπος μετράει κι η προσωπικότητά του!

Senior Member
    Originally posted by Orion
    Προβληματικέ δεν μπορω να καταλαβω πως ενοεις το εσωτερικά.Ενα προβλημα επηρεαζει ολο τον εσωτερικο κοσμο του ατομου.

Senior Member

Σκεφτόμαι ότι υπάρχει ένας \"κανόνας\" ο οποίος θέλει \"ποτέ να μην κάνεις σχέση με κάποιον με περισσότερα προβλήματα από εσένα\" (εντάξει , για το σεξ κανονικά λέγεται, αλλά δε βρίσκω πως κάνει διαφορά).
    Εγώ θα το έλεγα ως εξής, και νομίζω πως είναι χρυσός κανόνας σε μία σχέση: Ποτέ μην κάνεις σχέση με κάποιο άτομο το οποίο σου δημιουργεί περισσότερα προβλήματα απο αυτά που σου λύνει.

Μόλις αυτός ο κανόνας ανατραπεί για έναν από τους δύο, τότε φροντίζει να την \"κάνει\" με ελαφρά πηδηματάκια.

Senior Member
    σωστο αυτο μιχαλη αλλα εξαρτατε απο τι προβληματα σου δημιουργει παντα.

Senior Member
    Μια μικρή απορία...

Μιχάλη μου, τι θα έλεγες αν τις απόψεις που εκφράζεις τις υιοθετούσε κι η σύζυγός σου?
    Το δικό μου πρόβλημα Αγγελική, το έχω περιορίσει αρκετά έτσι ώστε να μην επιβαρύνω σημαντικά την σχέση μας.

Έτσι μπορώ πάντα, να έχω μην έχω ελλειματικό ισοζύγιο.
    Θέλω να πιστεύω, ότι είναι πλεονασματικό!

Δεν νομίζω ότι η γυναίκα μου θα διαφωνούσε σε ότι λέω.

Senior Member
    Έχει δίκιο ο Μιχάλης. Το αυτό ισχύει και στο δικό μου γάμο. Το ψυχολογικό- ή οποιοδήποτε- πρόβλημα πάντα είναι μείον κατά τη γνώμη μου. Αλλά δεν είναι και το καθοριστικό στη σχέση. Το είπα και προηγουμένως. Κυκλοφορούν τόσοι βλάκες, εγωίσταροι, φελλοί, ναρκισσιστές κλπ στον κόσμο (μα ΠΑΡΑΠΟΛΛΟΙ)- τέτοια χαρακτηριστικά καθιστουν κάποιον απορριπτέο από την πρώτη στιγμή ( σύμφωνα με τη δική μου γνώμη πάντα). Τουλάχιστον΄κάποιος που έχει αντιμετωπίσει ένα ψυχολογικό πρόβλημα έχει και στοιχειώδη αυτογνωσία. Αρκεί να το έχει θέσει υπό έλεγχο ώστε να μη δυσκολεύει τη ζωή μου.

Σε γενικές γραμμές βέβαια προτιμώ άνθρωπο δυνατό και αισιόδοξο- για να μη με πηγαίνει πίσω.

Senior Member
    ισος πατε μαζι πισω:P .πραγματι αν εχεις περασει καποια πραγματα στη ζωη σου μπορεις να βοη8ησεις τον αλλον.αν δεν εχεις περασει τιποτα τοτε καλυτερα και ο αλλος να μην εχει περασει τιποτα και να ειναι και οι δυο στον κοσμο του bobby

Member
    Μα υπαρχει κανεις που να μην εχει περασει τιποτα στη ζωη του? Ολοι περναμε. Απλα το περναμε διαφορετικα. Αλλοι σκληραινουν και προσπαθουν να προφυλακτουν και αλλοι αποκτουν περισσοτερη κατανοηση.

Senior Member
    ...και κάποιοι δεν καταλαβαίνουν μία, και για όλα φταίνε οι άλλοι και ποτέ ο φοβερός τρισμέγιστος εαυτός τους.
    Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι, ε?

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast