Results 61 to 73 of 73
Thread: ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
-
01-10-2006, 13:50 #61
...όλα ειναι θεμα ισορροπίας... κάπου εκει ενδιάμεσα...
το θεμα είναι Αν... Αν.. η σχέση αυτή αποδειχθεί πωσ κρατάει κάποιον απο τους 2 πίσω ..τον φρενάρει ... φεν τον αφήνει να εξελιχθεί,, να ανθίσει... η απλά δεν του κάνει καλό... τότε πως βρίσκεις το κουράγιο να τελειώσεις ξαφνικά μια τοσο εύθραυστη σχέση... πως μπορείς να πονέσεις κάποιον που το μονό που δεν θέλησες ποτέ ηταν να πονέσει έστω και λίγο εξαιτίας σου... ???
ειναι πολυ εύθραυστη μια τέτοια καταστάση μια τέτοια σχέση.... επειδη δεν υπάρχουν δικαιολογίες τύπου\" δεν καταλαβαίνω τι νιώθεις... δεν με αφορά το πρόβλημα\"... γιατί και οι δυο πάνω κάτω εχουν νιώσει πράγματα άσχημα και δύσκολα... και εχουν συνείδηση της κατάστασης...
..δεν ξερω.. μπερδεύομαι... :)
ti lete?...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
- 01-10-2006, 18:54 #62
Μια τέτοια σχέση είναι εύθραστη, σωστά.
Ένας από τους δύο ίσως θελήσει να αφήσει το πρόβλημα του πίσω και να συνεχίσει με τον άλλον να στέκεται εμπόδιο, σωστά.
Δύσκολα απεμπλέκεσαι από μία τέτοια σχέση, σωστά.
Γενικά όσα λες είναι σωστά.
Θα σε εμπόδιζαν όμως να μπεις σε μία τέτοια σχέση;
Γιατί εμένα δεν θα με εμπόδιζαν...
01-10-2006, 19:23 #63
Θα πω μονο κατι το οποιο μου ειπε η κοπελα μου, στην οποια εχω πει ολα αυτα που με απασχολουν γενικα κ ξερει. Με θελει και δεν εχει προβλημα με τπτ αλλα μαζι μου μιλοντας υποθετικα για το μελλον δε θα ηθελε παιδια γιατι ειμαι ψυχολογικα ασταθης (βλεπε αγχος,πανικος,βοφιες,καταθ� �ιψη). Αυτο πιστευω τα λεει ολα και κακα τα ψεματα αν φυγουμε απο τη κουβεντα σχεση και παμε στη κουβεντα οικογενεια με καποιον που αντιμετωπιζει οτιδηποτε στο ψυχικο τομεα πιστευω λιγοι υποστηρικτες θα μεινουν. Εγω απο τη στιγμη που ξερω τι ειναι το αγχος,η καταθλιψη, ο πανικος, οι φοβιες οχι δε θα φοβομουν να κανω οικογενεια με κοπελα η οποια θα ειχε τετοια. Και εχω και ενα παραδειγμα απο μια γνωστη της θειας μου που ειναι παντρεμενη με καποιον ο οποιος ειχε νοσηλευτει παλια για θεραπεια για σχιζοφρενεια, τωρα απλα πρεπειι να περνει φαρμακα, κ ομως εκανε οικογενεια μαζι του και εχουν 2 παιδια νομιζω. Απλα εγω απο τη κοπελα μου εισεπραξα αυτο, οτι ολα ωραια για σχεση και οσο καιρο κτλ αλλα για οικογενεια οχι.
01-10-2006, 19:38 #64
Και για να απαντήσω και \'γω σ\' αυτή την ερώτηση, δεν νομίζω ότι θα με πείραζε τόσο πολύ. Δηλαδή αν είχε μία κοπέλα κρίσεις πανικού, οκ, θα το ξεπερνάγαμε μαζί, αν κολλάγαμε στις άλλες απόψεις όπως προσωπικότητα, σεξουαλικότητα κτλ. Είχα σχέση με μία κοπέλα που είχε αυτά τα προβλήματα, δεν μου το ομολόγησε 100% αλλά δυστυχώς έχοντας έρθει αντιμέτωπος μ\' αυτά από άτομα στο οικογενειακό μου περιβάλλον, τα καταλάβαινα με τη μία. Μου τα έλεγε κι η κοπέλα αλλά τα υποβάθμιζε. Δεν κολλήσαμε όχι λόγω αυτών αλλά λόγω άλλων πραγμάτων που νομίζω ότι ήταν πολύ σημαντικότερα από τα όποια ψυχοσωματικά! Γενικά δεν νομίζω ότι κάποια βαθμίδα συμπτωμάτων θα με απομάκρυνε αν η κοπέλα ήταν σπαθί και με τραβούσε. Όμως αν περνάμε σε άλλα πράγματα όπως διπολική διαταραχή κτλ θα το σκεφτόμουνα ίσως. Αλλά το ίδιο θα σκεφτόμουνα και για κάποια που είναι \"παλιοχαρακτήρας \"! Γενικά αντιμετωπίζω πράγματα όπως οι κρίσεις πανικού κάτι σαν κρυολόγημα. Όμως εννοείται ότι πηγάζουν από κάποια πράγματα σκέψης που πρέπει να διορθωθούν για το καλό των ίδιων! Αλλά δεν θα το έκανα θέμα. Για άλλα θέματα που έχουν να κάνουν με ανισοροπίες ουσιών στον εγκέφαλο και γενικά πράγματα που ξεφεύγουν από τον κακό τρόπο σκέψης, δεν νομίζω ότι θα ήμουν τόσο άνετος.
01-10-2006, 20:23 #65
alexandre κοιτα αυτη ηταν μια τυπικη κουβεντα γιατι ειμαι 21 και αυτη 20... Δλδ. εννοειται κ εχει ημ. ληξης και δε παει για γαμο. Αλλα σιγουρα το ιδιο θα λεγαν και αλλες. Βεβαια ανα ηλικια διαφερουν οι αποψεις οποτε μπορει να μην ειχαν προβλημα. Βασικα ειναι αναλογα στον ανθρωπο. Και ασε που αν καποιος-καποια εχει περασει αυτα και δεν τα περναει εκεινη τη περιοδο μπορει να τα κρυψει. Αλλωστε παρελθον ειναι και δικια μοθ αποψη, οτι ολοι πρεπει να εχουμε τα μικρα μυστικα μας
01-10-2006, 22:56 #66
Originally posted by Adzik
...όλα ειναι θεμα ισορροπίας... κάπου εκει ενδιάμεσα...
το θεμα είναι Αν... Αν.. η σχέση αυτή αποδειχθεί πωσ κρατάει κάποιον απο τους 2 πίσω ..τον φρενάρει ... φεν τον αφήνει να εξελιχθεί,, να ανθίσει... η απλά δεν του κάνει καλό... τότε πως βρίσκεις το κουράγιο να τελειώσεις ξαφνικά μια τοσο εύθραυστη σχέση... πως μπορείς να πονέσεις κάποιον που το μονό που δεν θέλησες ποτέ ηταν να πονέσει έστω και λίγο εξαιτίας σου... ???
ειναι πολυ εύθραυστη μια τέτοια καταστάση μια τέτοια σχέση.... επειδη δεν υπάρχουν δικαιολογίες τύπου\" δεν καταλαβαίνω τι νιώθεις... δεν με αφορά το πρόβλημα\"... γιατί και οι δυο πάνω κάτω εχουν νιώσει πράγματα άσχημα και δύσκολα... και εχουν συνείδηση της κατάστασης...
..δεν ξερω.. μπερδεύομαι... :)
ti lete?
02-10-2006, 00:18 #67
..ολοι θελουμε υγιή παιδιά... ...αν ήμουν ευτυχισμένη πραγματικά με εναν ανθρωπο ο οποίος να ειχε ψυχολογικά προβλήματα... και πίστευα πως θα γινόταν καλος πατέρας... αν και ίσως να το σκεφτόμουν λιγάκι πιστεύω πως θα εκανα οικογένεια μαζι του....
...και Provlimatike moy... δεν ειναι πως δεν έχουν λογο να εχουν σχέση μαζι σου.. αν δεν θέλεις να κάνεις παιδια.. αλλα ξέρουν τι θέλουν οι ίδιες... θελουν να κάνουν παιδιά και αποφασίζουν απλά να προφυλαχτούν απο μια σχέση η οποια θα παρουσιάσει αυτο το προβλημα των διαφορετικών \"θέλω\"... φεύγουν πριν δεθούν νομιζω πως σε αυτο που λες ..κάτι τέτοιο συμβαίνει......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
02-10-2006, 00:20 #68
σωστα adzik
02-10-2006, 15:55 #69
Οπα παιδια, για να ξεκαθαρισω, δεν ειμαι σε καποια σχεση που παμε για γαμο η οτιδηποτε τετοια δεσμευση και συζητησαμε για παιδια κ ετσι και ειπε δε θελει κτλ. Καναμε μια υποθετικη κουβεντα ξερω γω, και ουτε προκειτε να μεινουμε μαζι για οικογενεια για διαφορους λογους, πρωτον γιατι ειμαστε μικροι ακομα, δευτερον γιατι δε γινεται να μεινουμε μαζι μεχρι την ηλικια που να θελουμε για οικογενεια και τριτον ειναι μια απλη μεγαλη σχεση π δε σημαινει οτι θα καταληξει καπου..Καναμε μια υποθετικη κουβεντα.
02-10-2006, 16:48 #70
γιατι να μην καταληξει ομως σοβαρα?εισαστε σιγουροι οτι πρεπει να τελειωσει?
14-10-2006, 00:12 #71
Originally posted by provlimatikos
8α κανατε ποτε σχεση με ατομο που αντιμετωπιζει προβληματα ειτε μικρα προβληματα πχ μια μικρη κριση στιν ζωη ή με ατομο που αντιμετωπιζει μεγαλυτερα προβληματα πχ τασεις αυτοκτονιας ή γενικως διαφορα σημαντικα προβληματα που κατα καιρους εχουμε δει σε διαφορους χρηστες εδωμεσα.αν κανατε γιατι 8α κανατε και με ποια κατηγορια(αν και δεν μαρεσει να βαζω κατηγοριες ) και αμα δεν κανατε για ποιο λογο.αλη8ινες απαντησεις.
Ξέρετε γιατί? Όταν διάβαζα τις απαντήσεις των μελών ερχόταν στο μυαλό μου μια ιστορία που εξελιχθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 90 και αναρωτήθηκα: ʼραγε τι απέγινε αυτό το ζευγάρι? Εξακολουθούν να είναι μαζί?
Αναφέρομαι στην περίπτωση της 22-χρονης τότε μπασκετμπολίστριας που καταδικάστηκε να ζει σε αναπηρικό καροτσάκι μετά από τροχαίο ατύχημα. Ενώ ήταν ήδη ανάπηρη γνώρισε κάποιον νεαρό καθ΄όλα υγειή και εμφανίσημο, ο οποίος και την ερωτεύτηκε. Παντρεύτηκαν και απέκτησαν μαζί δυο δίδυμα κοριτσάκια! Η ιστορία με είχε τότε συγκινήσει, και στην πραγματικότητα θαύμασα τη δύναμη αυτής της αγάπης.
Νόμιζα, όμως πως ήταν θέμα χρόνου η αγάπη αυτή να κουραστεί...
Σήμερα διαψεύτηκα! Τους είδα στην τηλεόραση με τα 4 από τα 5 πλέον παιδιά τους το ίδιο αγαπημένους και δεμένους. Τα δίδυμα κοριτσάκια που θυμόμουν μωράκια στην αγκαλιά της παράλυτης μητέρας τους είναι σήμερα δύο υπέροχα δωδεκάχρονα κοριτσάκια!
Τι άλλο πω μπροστά σε αυτή την απίθανη ιστορία!
Να αναθεωρήσω τις απόψεις μου ή να δεχτώ ότι είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα?
Ειλικρινά δεν ξέρω.
14-10-2006, 03:56 #72
εγω 8α πω κατι αλλο.τελικα ειναι ολα τυχαια.γιατι μερικα πραγματα που λεγονται είναι λες και ξε8αβοντε επιτηδεσ.what the hell.
04-11-2006, 07:14 #73
koita na sou pw h apantish einai mikrh kai ilikrinhs...to thema den einai an tha ekanes sxesh me tetoio atomo ma me p[ia kritiria tha thn ekanes...oloi mas exoume niwsei etc fantazome ma kai xeroume pws se teties katastaseis o allos einai eyalotos opote emeis prepei na dierotithoume gia to an tha kaname th sxesh gt theloume pragmatika h gt einai eykolo na to kanoume bash tou eyalotou eaytou tou pithanou sintrofou mas...
Apla se afth th periptosh sxeshs opos kai stis ipoloipes prepei prwta na thetoume ston eayto mas ta erwtimata tou giati kai meta na proxorame...dixos ta giati apla tha eixame sxeseis xwris logo iparxhs oi opies apla tha kaliptsan isos bebea kapies sarkikes anages mas ma se kamia periptosh de tha mporousan na kalipsoun to aperanto keno tou antropou pano stis sxeseis.
Kai na sou apantisw kai sthn erwtish sou epi prosopikou dedomenou nai tha ekana sxesh me tetoio atomo ma to paradexome gia logous kathara simferontologikous gt aytoi oi anthropoi sinithos einai kai oi pio alhthinoi...apo aytous pou de se pligonoun...kai otan to kanoun se koitoun sta matia gia to sygnwmi kai de to bazoun sta podia...
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....