Τι θα σας έκανε ευτυχισμένους; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 95
    Senior Member
    Quote Originally Posted by carrot View Post
    Ναι, είσαι πολύ σπουδαία, για σένα έγιναν όλα σε αυτό τον πλανήτη.
    Κάροτ, τι θέλεις ακριβώς και τι σ' έχει ενοχλήσει σ' εμένα; Μπορείς να μου απαντήσεις και με προσωπικό μήνυμα αν δεν θέλεις να το δημοσιεύσεις.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Ούτε καν ξέρω. Γίνεται επιθετικός πολλές φορές χωρίς να καταλαβαίνω τον λόγο. Μπορεί να το παίζει τρελός ενω δεν είναι. Ίσως να ξέρει πράγματα για εμένα που δεν του αρέσουν και μου επιτίθεται.
    Σαν τι να ξέρει δηλαδή και να μην του αρέσει;
    Δεν ήθελα να παρέμβω, αλλά το είδα και μου έκατσε κάπως το μνμ...Εκτός αν είναι χιούμορ που δεν το πιάνω, τι να πω...
    Ελπίζω να λήξει το θέμα...Και να μην επαναληφθεί...
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Senior Member
    Δεν ξέρω, αυτός μπορεί να υποθέτει διάφορα. Μου έχει επιτεθεί κι άλλες φορές και έμμεσα και άμεσα. Δεν έδωσα σημασία αλλά το έχει παρακάνει.

Senior Member
    Δεν ξέρω, αυτός μπορεί να υποθέτει διάφορα. Μου έχει επιτεθεί κι άλλες φορές και έμμεσα και άμεσα. Δεν έδωσα σημασία αλλά το έχει παρακάνει.
    Πολύ cool είσαι βρε Τζίπσι πάντως...Εγώ αρπάζομαι αμέσως....Ειδικά όταν δεν είμαι καλά (πολύ συχνά :Ρ), ψάχνω αφορμή να ρίξω κανα καυγά να ξεθυμάνω...Γενικά έτσι είσαι;
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Senior Member
    Στέλνω pm και αποχωρώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σουελ View Post
    Πολύ cool είσαι βρε Τζίπσι πάντως...Εγώ αρπάζομαι αμέσως....Ειδικά όταν δεν είμαι καλά (πολύ συχνά :Ρ), ψάχνω αφορμή να ρίξω κανα καυγά να ξεθυμάνω...Γενικά έτσι είσαι;
    Όχι δεν είμαι έτσι. Έχω υπομονή αλλά αν θυμώσω, γίνεται χαμός. Απλά εδώ μέσα, δεν θέλω να κάνω το ίδιο λάθος 2 φορές. Αρκεί. Όποιος έχει πρόβλημα με τον εαυτό του δεν θα με ξαναπαρασύρει σε ανόητες αντιπαραθέσεις.

Εγω αυτό που θα πω ειναι πως τοση ωρα διαβαζω οσα λετε ολοι σας και αυτο που καταλαβαινω ειναι πως στιγμες ευτυχιας εχετε ολοι, ορεξη για καυγαδες επισης, δεν θελω να προσβαλλω κανεναν σας αλλα νοιωθω οτι ολοι ειστε "αχαριστοι" με τη ζωη που δεν σας τα εδωσε ολα, ευτυχια ειναι και η ελπιδα για κατι καλυτερο, ολοι παντος ελπιδα εχετε, ονειρα εχετε, τι να πω... εμενα ευτυχια θα ηταν οι φοβοι μου να μην ειχαν γινει πραγματικοτητα...

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Ούτε καν ξέρω. Γίνεται επιθετικός πολλές φορές χωρίς να καταλαβαίνω τον λόγο. Μπορεί να το παίζει τρελός ενω δεν είναι. Ίσως να ξέρει πράγματα για εμένα που δεν του αρέσουν και μου επιτίθεται.
    μη γινεσαι κι εσυ παρανοικη τωρα! Απλα επιτειθεται σε γυναικες εδω μεσα αδιακριτως, ενα μελος νομιζω εφυγε εξαιτιας του κιολας, αν εχω καταλαβει καλα, απλα ignore. Aυτο που λεει οτι δε θελει, αυτο επιδιωκει τελικα με τη συμπεριφορα του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    μη γινεσαι κι εσυ παρανοικη τωρα! Απλα επιτειθεται σε γυναικες εδω μεσα αδιακριτως, ενα μελος νομιζω εφυγε εξαιτιας του κιολας, αν εχω καταλαβει καλα, απλα ignore. Aυτο που λεει οτι δε θελει, αυτο επιδιωκει τελικα με τη συμπεριφορα του.
    Σιγά μην έκανα και έφοδο.

Όσο για το ότι επιτείθομαι σε γυναίκες καλύτερα μην το σχολιάσω. Τσάμπα θα εκνευριστώ.

Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει η κοροιδεία, έχω επιτεθεί και σε άντρες για τον λόγο αυτό.. με μπαζούκας.. και σε γυναίκες με κεραυνούς από τα μάτια... άσε, τρομερές επιθέσεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Έχεις δίκιο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    Aν ειμασταν ευτυχισμενοι δεν θα ειμασταν εδω κ δεν θα γραφαμε σε φορουμ για ψυχολογικη υποστιρηξη αλλα θα ζουσαμε την ευτυχια μας........... χαρακτηρηιστεμε οπως θελετε.....

μπαίνοντας στο φορουμ καποιος μπορεί να ψάχνει πληροφορίες για την ασθενεια του.
    να βρει αλλους ανθρωπους που πασχουν απο την ιδια ασθενεια.
    ο πάσχων δν σημαίνει πως δν μπορεί να είναι ευτυχισμένος.
    ζει απλα με την ασθενεια του.
    μαθαινει να ζει με αυτη.
    στο χωρο που εργαζομαι πχ θεωρω πως ειμαι πιο ευτυχισμενη απο αλλους που ζουν μεσα στη μιζερια τους.
    κ αυτο δν ειναι συμπερασμα δικο μου, αλλα κ αλλων συναδελφων που μου λενε : έχεις τοσα προβληματα, αλλα εισαι με το χαμογελο στο στομα.
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrot View Post
    Μιλήστε ελεύθερα.

Ο συνδιασμός των σκέψεων μας είναι αυτό που μας έχει φέρει ως εδώ. Η παγκοσμιοποίηση έφερε την τεχνολογική πρόοδο και την γνώση.

βινς, πάντα gentleman!

Senior Member
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    μπαίνοντας στο φορουμ καποιος μπορεί να ψάχνει πληροφορίες για την ασθενεια του.
    να βρει αλλους ανθρωπους που πασχουν απο την ιδια ασθενεια.
    ο πάσχων δν σημαίνει πως δν μπορεί να είναι ευτυχισμένος.
    ζει απλα με την ασθενεια του.
    μαθαινει να ζει με αυτη.
    στο χωρο που εργαζομαι πχ θεωρω πως ειμαι πιο ευτυχισμενη απο αλλους που ζουν μεσα στη μιζερια τους.
    κ αυτο δν ειναι συμπερασμα δικο μου, αλλα κ αλλων συναδελφων που μου λενε : έχεις τοσα προβληματα, αλλα εισαι με το χαμογελο στο στομα.
    Μπράβο ρε Άρκτος, τέτοια να βλέπω :)

Senior Member
    Κατάθλιψη μονοπολική, αν θέλεις μπορώ να επαναφέρω ένα θέμα που είχα ανοίξει για την κυκλοθυμία για να μην το γεμίσουμε οφ τόπικ.

μιας κ μας εδωσε το οκ ο βινς, συνεχιζω.

να σκεφτεις πως ο γιατρος μου μού ειπε : η κυκλοθυμία κ η παρορμητικοτητα σου ειναι που σου δυσκολευουν τη ζωή.
    όχι η διπολικη.

μου 'ρθε κατι σαν λιποθυμία...

Senior Member
    οοου, δηλαδή ρε συ τα ξεχωρίζεις αυτά τα δύο; Εγώ έχω ακούσει ότι η έντονη κυκλοθυμία είναι ο προθάλαμος για την διπολική.

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast