ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 57
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Το ανοησιες το επιστρεφω κ αμα θες να δεις τι ειναι ανοησια, διαβασε το πρωτο ποστ αυτου του θρεντ κ ελπιζω αμα εχεις λιγο νιονιο να καταλαβεις, οσο για το pm δεν υπαρχει λογος να σκοτιζεσαι κ να μπω στην τακτικη σου, εχει παει ηδη στη διαχειριση κ ελπιζω να λυθει το θεμα.. :)

δεν καταλαβαινω γιατι ενω πριν λιγο καιρο ειχε ανοιχτει ολοιδιο θρεντ με ολοιδιο σκοπο, ξαναγινεται παλι το ιδιο, ελα μου ντε...
    Δεν καταλαβαίνω το πνεύμα σου μα ούτε κινεί μέσα μου την διάθεση να καταλάβω. Αν θες κάνε τον κόπο και δοκίμασε με άλλο τρόπο. Όσο για το πμ, δεν με εντυπωσιάζεις εμένα παρόλο που πμ δεν υπήρξε ποτέ. Ούτε γνωρίζω αν ανοίχτηκε παρόμοιο θρεντ στο παρελθόν.

Επειδή η διάθεση μου δεν με βοηθά να ασχολούμε με τις ανοησίες κάποιων, γράφω πως το θρεντ έχει φυσικούς αποδέκτες. Όσοι δεν είναι αυτοί, ας μας κάνουν την χάρη και να μην πιστοποιούν εδώ στο θέμα το βαθμό ανοησίας τους. Απλά ας το αγνοήσουν. Ο καθένας κρίνει και κανείς δεν έχει ανάγκη προστατών.

Αυτά επειδή είμαι ευγενής και δεν θέλω να εναρμονιστώ στο πνεύμα ανόητων και αδιάφορων υπάρξεων.

Senior Member
    Εγω ομως καταλαβαινω πολυ καλα το πνευμα σου οπως κ ολοι σχεδον εδω μεσα, αμα εσυ ΚΑΝΕΙΣ οτι δεν καταλαβαινεις το δικο μου, ισως φταιει το ανυπαρκτο νιονιο που λεγαμε, ισως κ το γεγονος οτι ο φταιχτης παντα θα κανει τον ανηξερο για να καλυψει αυτα που κανει (οποια κ αν ειναι αυτα), στο ολοιδιο θρεντ που ειχε ανοιχτει στο παρελθον τα ιδια εγραφε κ ο αλλος, τυχαιο? δεν νομιζω λολ !!!!!

οσο για το pm, μη σκοτιζεσαι προκειμενου να βρεις επιχειρημα να απαντησεις γιατι απλα δεν θα βρεις, μονος σου καρφωνεσαι προκαλωντας με σε προηγουμενο ποστ σου να το βγαλω στη φορα, αλλα σου ειπα δεν αναλωνομαι ετσι ουτε θα ακολουθησω την νοοτροπια σου, ειναι στη διαχειριση ειπαμε κ ειναι καλα εκει, αμα δεν το θυμασαι ισως φταιει κ η γεροντικη ανοια λολ...
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Βρε χαζούλα, υπάρχουν φορουμ και άλλου είδους χώροι για αυτό που μου καταλογίζεις. Έλα, σύνερθε σε παρακαλώ. Έχω δικά μου προβήματα κι αν ήθελα γνωριμία του είδους που εννοείς δεν θα την αναζητούσα σε έναν χώρο όπου το σύνολο σχεδόν των μελών έχει σοβαρά προβλήματα, αλλά κάπου που θα αποκτούσα και την ανάλογη διάθεση, για αυτό που εννοείς. Που δυσκολεύεσαι να το καταλάβεις αυτό που σου λέω;;;

Quote Originally Posted by ΟΥΤΙΔΑΝΟΣ View Post
    Βρε χαζούλα, υπάρχουν φορουμ και άλλου είδους χώροι για αυτό που μου καταλογίζεις. Έλα, σύνερθε σε παρακαλώ. Έχω δικά μου προβήματα κι αν ήθελα γνωριμία του είδους που εννοείς δεν θα την αναζητούσα σε έναν χώρο όπου το σύνολο σχεδόν των μελών έχει σοβαρά προβλήματα, αλλά κάπου που θα αποκτούσα και την ανάλογη διάθεση, για αυτό που εννοείς. Που δυσκολεύεσαι να το καταλάβεις αυτό που σου λέω;;;
    Όσο για το πμ, σε προκάλεσα αλλά τα μπαλώνεις. Βρε κουτό εμένα δεν με αγγίζουν τέτοια, έλα σε παρακαλώ σύνερθε και σοβαρέψου. Προσπαθείς να δημιουργείς προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Είναι καλό αυτό;;;

Όσο για το πμ, σε προκάλεσα αλλά τα μπαλώνεις. Βρε κουτό εμένα δεν με αγγίζουν τέτοια, έλα σε παρακαλώ σύνερθε και σοβαρέψου. Προσπαθείς να δημιουργείς προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Είναι καλό αυτό;;;
    ...βρε εξυπνουλι...αν δημοσιεύσει κάποιος πμ τρώει μπαν...ξέρεις τι είναι αυτό? Θα το δεις όπου να ναι....έρχεται.....

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Μου θυμιζει το αλλο ολοιδιο θεμα που ειχε ανοιξει ο seduction, τα ιδια ακριβως εγραφε λολ.....
    πραγματικα, μοιαζει και στις γραμματοσειρες που χρησιμοποιουν, και στους στοχους που εχουν εδω μεσα, και στα ανουσια σεντονια που γραφουν και που κανεις δεν αντεχει να τα διαβασει!! Στο μονο που διαφερουν ειναι οτι ο ουτιδανος δεν βαζει το "Απλα." στο τελος καθε ποστ. :p

Ουτιδανε, ελεγες οτι ξερεις να ξεχωριζεις τα σαιτς κοινωνικης δικτυωσης απο που βρισκεις γκομενακια οποτε θες με τα φορουμ υποστηριξης, νομιζω ομως οτι μας ελεγες ψεματα! λολ

Senior Member
    Βρε χαζούλα, υπάρχουν φορουμ και άλλου είδους χώροι για αυτό που μου καταλογίζεις.

κι εγω αυτο σου λεω βρε, οτι υπαρχουν κι αλλοι χωροι για αυτο που ψαχνεις, αλλα μαλλον δε με πιανεις..!!!!

Έλα, σύνερθε σε παρακαλώ. Έχω δικά μου προβήματα κι αν ήθελα γνωριμία του είδους που εννοείς δεν θα την αναζητούσα σε έναν χώρο όπου το σύνολο σχεδόν των μελών έχει σοβαρά προβλήματα, αλλά κάπου που θα αποκτούσα και την ανάλογη διάθεση, για αυτό που εννοείς.

τραλαλα η διαθεση που γραφεις κ τα γραφομενα σου ομως φιλτατε σορρυ που μπορει να σε φερω προ εκπληξεως (λολ) αλλα αυτο ακριβως υποδηλωνουν, ισως να μην εισαι σε θεση να το καταλαβεις...

Που δυσκολεύεσαι να το καταλάβεις αυτό που σου λέω;;;

εγω εχω καταλαβει πολυ καλα, τεσπα συνεχισε το ανουσιο παιχνιδακι σου τραλαλαλαλα !!!
    οσο για το πμ, τα ειπαμε, ας το στην ησυχια του το δυστυχο κριμα ειναι !!!!!

Senior Member
    Και η ασημενια κλωστη μου αρεσε

Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...βρε εξυπνουλι...αν δημοσιεύσει κάποιος πμ τρώει μπαν...ξέρεις τι είναι αυτό? Θα το δεις όπου να ναι....έρχεται.....
    'Οχι όταν είναι σύμφωνος ο αποστολέας.

Senior Member
    'Οχι όταν είναι σύμφωνος ο αποστολέας.
    ουτιδανε ο,τινανε οτιδιαλε κ οπως σκατα λεγεσαι στη λογικη σου δεν θα αναλωθω, ειπαμε το pm ειναι σε καλα χερια, αστο να κοιμηθει τωρα γιατι κουραστηκε, οσο για σενα μιας κ ειναι κ καλοκαιρακι νομιζω ενα ΜΠΑΝακι σου χρειαζεται λιγο να δροσιστεις !!!
    Last edited by Lacrymosa; 30-07-2011 at 22:39.

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post

Ουτιδανε, ελεγες οτι ξερεις να ξεχωριζεις τα σαιτς κοινωνικης δικτυωσης απο που βρισκεις γκομενακια οποτε θες με τα φορουμ υποστηριξης, νομιζω ομως οτι μας ελεγες ψεματα! λολ
    Είμαι δικτυομένος κατάλληλα. Και θα σου πω επειδή εκφράζεσαι με ευγένεια και όχι απήθμενη ανοησία όπως κάποιοι άλλοι, άλλες μάλλον. Είμαι μέλος σε κάποιες σελίδες και δέχομαι τακτικά ηλεκ. ταχυδρομείο με στοιχεία γυναικών οι οποίες έδειξαν ενδιαφέρον για γνωριμία και το δήλωσαν στο προφιλ μου. Υπάρχουν εκατοντάδες ιστοσελίδες τέτοιου είδους αλλά και ποιότητας. Τέλος πάντων...

Quote Originally Posted by Deep purple View Post
    Και η ασημενια κλωστη μου αρεσε
    Εμένα το αγαπημένο μου είναι η Αποστολή. Είναι συμπικνωμένη εκεί μέσα όλη η γνώση που απέκτησα μέχρι τότε που την έγραψα.

ουτιδανε ο,τινανε οτιδιαλε κ οπως σκατα λεγεσαι στη λογικη σου δεν θα αναλωθω, ειπαμε το pm ειναι σε καλα χερια, αστο να κοιμηθει τωρα γιατι κουραστηκε, οσο για σενα μιας κ ειναι κ καλοκαιρακι νομιζω ενα μπανακι σου χρειαζεται λιγο να δροσιστεις !!!
    http://img811.imageshack.us/img811/3276/63905254.gif

Senior Member
    παρτα τριανταφυλλα κ βαλτα εκει που ξερεις κ εκει που περναει η μπογια σου

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast