Περιτομή - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Δεν γνωρίζω γιατί δεν έχω εμπειρία. Φαντάζομαι όμως πως θα υπάρχουν διαφορές στο βαθμό επέμβασης διότι η ιατρική στοχευμένα ενεργεί στο βαθμό που κρίνει απαραίτητο ενώ η άλλη περίπτωση ως συμβολική που είναι θα έχει ένα ορισμένο βαθμό επέμβασης που μάλλον εξαρτάται από εκείνον που κάνει την περιτομή. Τέλος πάντων.

Καλή επιτυχία να έχεις και σε αυτό και σε όλα όσα κάνεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΟΥΤΙΔΑΝΟΣ View Post
    Δεν γνωρίζω γιατί δεν έχω εμπειρία. Φαντάζομαι όμως πως θα υπάρχουν διαφορές στο βαθμό επέμβασης διότι η ιατρική στοχευμένα ενεργεί στο βαθμό που κρίνει απαραίτητο ενώ η άλλη περίπτωση ως συμβολική που είναι θα έχει ένα ορισμένο βαθμό επέμβασης που μάλλον εξαρτάται από εκείνον που κάνει την περιτομή. Τέλος πάντων.

Καλή επιτυχία να έχεις και σε αυτό και σε όλα όσα κάνεις.
    Να σαι καλά. :)
    Υou don't know the power of the darkside...

Senior Member
    Στην περίπτωσή σου πρέπει να κάνεις την επέμβαση, διότι η φίμωση δημιουργει προβληματα αλλά και πόνο κατά τη σεξουαλική επαφή. Δεν είναι τίποτα το σπουδαίο, μην ανησυχεός. Αλλά για τις απορίες σου ρώτησε τον ουρολόγο σου, αυτός θα σου απαντήσει σαφως καλύτερα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Deep purple View Post
    Στην περίπτωσή σου πρέπει να κάνεις την επέμβαση, διότι η φίμωση δημιουργει προβληματα αλλά και πόνο κατά τη σεξουαλική επαφή. Δεν είναι τίποτα το σπουδαίο, μην ανησυχεός. Αλλά για τις απορίες σου ρώτησε τον ουρολόγο σου, αυτός θα σου απαντήσει σαφως καλύτερα
    Έχουμε προχωρήσει έτσι κι αλλιώς.
    Μέσα στον επόμενο μήνα θα γίνει κάποια στιγμή.
    Να σαι καλά.

Senior Member
    Καλησπέρα...

Ήξερα δυο άντρες που είχαν κάνει περιτομή, ο ένας εξαιτίας φίμωσης και ο άλλος λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων, και πραγματικά δεν είχαν κανένα πρόβλημα στην καθημερινότητα, ούτε και στο σεξ. Κάθε άλλο.. ;) Και ειδικά από άποψη υγειινής.

Βέβαια η περιτομή είχε γίνει σε μικρή ηλικία που σαφώς οποιαδήποτε επέμβαση είναι ευκολότερη
    Το πιο επικίνδυνο άτομο είναι αυτό που έχεις αγαπήσει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ναταshα View Post
    Καλησπέρα...

Ήξερα δυο άντρες που είχαν κάνει περιτομή, ο ένας εξαιτίας φίμωσης και ο άλλος λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων, και πραγματικά δεν είχαν κανένα πρόβλημα στην καθημερινότητα, ούτε και στο σεξ. Κάθε άλλο.. ;) Και ειδικά από άποψη υγειινής.

Βέβαια η περιτομή είχε γίνει σε μικρή ηλικία που σαφώς οποιαδήποτε επέμβαση είναι ευκολότερη
    Mέσα στο μυαλό μου είσαι.
    Με ενδιέφερε και η γυναικεία άποψη για το θέμα.

Ευχαριστώ για την απάντηση. :)

Senior Member
    Να με συμπαθάτε αλλα εγώ γούσταρα κιόλας ... αληθεια μη σε απασχολει, δεν έχει καμιά σχέση με τη λειτουργικότητα, αισθητική, μέγεθος και τα λοιπά, κατά τη γνώμη μου είναι απλά μια άλλη άποψη του πέους, με άλλο ενδιαφέρον :) (μιλάω ειλικρινέστατα για τα γούστα μου, αλλιώς δε θα κανα κόπο να απαντήσω)

Καλή επέμβαση φίλε και υπομονή μέχρι την ανάρρωση, η οποία είναι δύσκολη
    Το πιο επικίνδυνο άτομο είναι αυτό που έχεις αγαπήσει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ναταshα View Post
    Να με συμπαθάτε αλλα εγώ γούσταρα κιόλας ... αληθεια μη σε απασχολει, δεν έχει καμιά σχέση με τη λειτουργικότητα, αισθητική, μέγεθος και τα λοιπά, κατά τη γνώμη μου είναι απλά μια άλλη άποψη του πέους, με άλλο ενδιαφέρον :) (μιλάω ειλικρινέστατα για τα γούστα μου, αλλιώς δε θα κανα κόπο να απαντήσω)

Καλή επέμβαση φίλε και υπομονή μέχρι την ανάρρωση, η οποία είναι δύσκολη
    Eυχαριστώ πολύ.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread