Είναι δυνατό να γίνει κάτι... μετά από αυτό; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 78
    Banned
    Quote Originally Posted by SupernovaNebula View Post
    Αυτο λεω.... αν δεν ενδιαφοταν απο την αρχη θα το εκοβε αμεσως θα φαινοταν θα το ενιωθα οτι το θεμα δεν τραβαει, αντιθετα η κατασταση μπορω να πω με ενθαρυνε να κανω και το πρωτο βημα πλην φυσικα τις μαμακιες περι αλλους. Γι' αυτο παει να σπασει το μυαλο μου στο τι σκατα εγινε τελικα....
    SupernovaNebula ίσως όλο το "παιχνίδι" να περιστρέφεται γύρω από αυτό που ανέφερε η natasha (παρεμπιπτόντως εύστοχες οι επισημάνσεις σου ;) ) περί επιβεβαίωσης... πέρα από αυτό είναι σημαντικό ότι έκανες το βήμα. Μην απογοητεύεσαι... :)

Senior Member
    Σιγουρα, δεν ξέρουμε ο καθένας τι κουβαλάει στο κεφάλι του, και πραγματι υπάρχουν άτομα που δε δείχνουν αυτό που νιώθουν και ειναι απόμακροι ενώ έχουν αισθήματα..
    Αλλά, από πείρας, δεν αξίζει να κυνηγάς κάτι τέτοιο, και να περάσεις και απο κάτι τέτοιο. Πολύ ζόρι.

Όπως λέει και ο Εμπνευστής, όποιος θέλει το δείχνει. Απλά πράγματα βρε παιδιά, μην κάνουμε τη ζωή μας πιο δύσκολη.. :)
    Το πιο επικίνδυνο άτομο είναι αυτό που έχεις αγαπήσει

Banned
    Quote Originally Posted by Empneustns View Post
    φιλαρακι αν πραγματικα "θελει" μια γυναικα,οχι μονο στο δινει στο πιατο,σου δινει και το πιατο και το τραπεζι και τις καρεκλες και σε ρωταει και τι αλλο θελεις...
    κι εγω συμφωνω μ'αυτο. στη τελικη πουτανες ειναι ολες φιλε SupernovaNebula και δεν αξιζουν! θα τη δεις να γινεται κι αυτη απλα αλλη μια τουαλετα, ενα σπερματοδοχειο διαθεσιμο για ολους εκτος απο σενα. και αυτο ποναει γιατι σε κανει να νιωθεις οτι δεν μετρας, δεν αξιζεις καθολου. και καπως ετσι γεμιζεις ψυχολογικα, κλεινεσαι σαν ανθρωπος, και οδηγησε και στην αυτοκτονια. θελουν μπουνιδια στη μαπα να τις σπασουν τα δοντια να μη μπορουν να ξανακυκλοφορησουν μετα ολες οσες εχουν τετοια συμπεριφορα και παιζουν με τους αντρες!

Senior Member
    Βρε ΚΕΝΟ γιατί βαραίνεις έτσι τη συζήτηση??? :(

Banned
    γιατι εχω φαει κι εγω τα μουτρα μου και δε θελω να το παθουν κι αλλοι.

Senior Member
    Παλι με παρεα, γιατι εκεινη το κανονιζε.... Ειχα σχεδιασει να της ζητησω να βγουμε μονοι αλλα στο μεταξυ δεν αντεξα και την ρωτησα μεσω νετ αν τελικα ενδιαφεται γιατι ηθελα να ξεκαθαρισω τα πραγματα, το μυαλο μου πηγαινε να σπασει, και ετσι ακυρωθηκε ποτε δεν βγηκαμε μονοι...
    Αλλα και να βγαιναμε θα τα κανω σκατα πιστευω γιατι θα κομπλαρα.... Αλλα ημουν αποφασισμενος να το παλεψω....
    Ε και να κομπλάρεις, τι θα γίνει; Αν η κοπέλα είναι καλός χαρακτήρας, και την ενδιαφέρεις, δε θα σε ξεγράψει ούτε θα σε μηδενίσει επειδή είσαι ντροπαλός και άπειρος. Προσωπικά μάλλον θα το θεωρούσα cute και ως ευκαιρία να μεταδώσω τα σχεσιακά μου φώτα σε κάποιον! Γιατί δεν της ζητάς να βγείτε μόνοι, φιλικά για καφέ και ταβλάκι; Θεωρώ ότι το ότι έκανες τη συζήτηση από το νετ ήταν λάθος κίνηση, ήσουν αποφασισμένος αν το παλέψεις αλλά οπισθοδρόμησες... αλλά δικαιολογείσαι γιατί ήταν μάλλον και η πρώτη φορά... so χαλάρωσε λίγο μαζί της, δέξου την απάντησή της, και εκμεταλλεύσου το ότι εξακολουθεί να σου μιλάει και να θέλει επαφές μαζί σου... μόνο μη γίνεις από αυτούς τους κολλημένους πέφτουλες που το παίζουν φίλοι μέχρι να τους παρουσιαστεί η ευκαιρία. Εγώ προτείνω να χαρείς την παρέα της και να την εκτιμήσεις ως φίλη αν και εκείνη θέλει, για να αποκτήσεις άνεση και εμπειρία συζήτησης...
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    γιατι εχω φαει κι εγω τα μουτρα μου και δε θελω να το παθουν κι αλλοι.
    Όλοι έχουμε φάει τα μούτρα μας, και γενικά στη ζωή, όχι μόνο στα γκομενικά. Δε σημαίνει όμως ότι θα δώσουμε πεσιμιστικοδραματικές απαντήσεις σε ένα νέο παιδί...
    Και το θέμα του παιδιού είναι και σχετικά απλό, στα πιο δύσκολα τι θα απαντήσεις δλδ... :/ όχι φίλε..

Senior Member
    Χαχαχαχαχ ΚΕΝΟ είσαι υπέροχος! Εγώ πάντως φιλαράκια εχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι πρέπει να εκφραστείς ακόμα κι αν το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον σου.
    ""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""

Member
    Φιλε KENO δεν θα την χαρακτηριζα ποτε ετσι, ουτε αυτην ουτε καμιαν ποτε δεν ξερεις τι γινεται και τι προβληματα εχει ο καθενας, και ο καθενας εχει το δικαιωμα της επιλογης του... Αυτη επραξε το δικαωμα της και καλα εκανε δεν κραταω κακιες τουλαχιστον ηταν ξεκαθαρο οχι εκ μερους της δεν ηταν ασαφες.

DissolvedGirl δεν οπισθοδρομησα θα το εκανα, απλα μια μερα στο νετ ηρθε και μου λεει γνωρισα εναν που ενδιαφερεται για μενα κτλ κτλ και επειδη μου ειχε πει ξανα τετοια κουβεντα εκνευριστηκα σταματησα να σκεφτομαι λογικα και απλα ρωτησα....

Και ισως ο λογος που μου τα ελεγε αυτα περι αλλους ειναι γιατι ποτε δεν με ειδε ως κατι περισσοτερο απο φιλο...

Οσο για μια νεα συναντηση ΕΙΔΙΚΑ οι δυο μας... NO WAY, δεν κανω ξανα βημα η καποια πρωτοβουλια, αυτο εχει μπλοκαριστει απο μερους της. Τωρα αν θα παμε ως παρεα, ή αν αυτη με καλεσει αλλο πραγμα αλλα εγω δεν θελω να περασω ξανα τη γραμμη γιατι μετα θα γινω αυτο που λες " κολλημένους πέφτουλες ", αν θελει να παραμεινουμε φιλοι τοτε φιλοι θα μεινουμε, οσο κι αν αυτο ποναει

Senior Member
    κι εγω συμφωνω μ'αυτο. στη τελικη πουτανες ειναι ολες φιλε SupernovaNebula και δεν αξιζουν! θα τη δεις να γινεται κι αυτη απλα αλλη μια τουαλετα, ενα σπερματοδοχειο διαθεσιμο για ολους εκτος απο σενα. και αυτο ποναει γιατι σε κανει να νιωθεις οτι δεν μετρας, δεν αξιζεις καθολου. και καπως ετσι γεμιζεις ψυχολογικα, κλεινεσαι σαν ανθρωπος, και οδηγησε και στην αυτοκτονια. θελουν μπουνιδια στη μαπα να τις σπασουν τα δοντια να μη μπορουν να ξανακυκλοφορησουν μετα ολες οσες εχουν τετοια συμπεριφορα και παιζουν με τους αντρες!
    Με τετοιες "αντιληψεις" και τετοια κομπλεξικη λασπολογια,να το εχεις ως δεδομενο οτι δε θα στεριωσεις ποτε με καμια! Αντε γεια λεμε!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Banned
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    δε θα στεριωσεις ποτε με καμια!
    ειναι το τελευταιο πραγμα που με νοιαζει πλεον, ειδικα με τα μπαζα τις ελληνιδες εδω! δεν αξιζεται ουτε για φτυσιμο λεμε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Militon View Post
    Χαχαχαχαχ ΚΕΝΟ είσαι υπέροχος!
    Ελπιζω να το λες ειρωνικα γιατι δε μου εδινες την εντυπωση οτι θα σιγονταριζες τετοιες "αποψεις"!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Φιλε KENO δεν θα την χαρακτηριζα ποτε ετσι, ουτε αυτην ουτε καμιαν ποτε δεν ξερεις τι γινεται και τι προβληματα εχει ο καθενας, και ο καθενας εχει το δικαιωμα της επιλογης του... Αυτη επραξε το δικαωμα της και καλα εκανε δεν κραταω κακιες τουλαχιστον ηταν ξεκαθαρο οχι εκ μερους της δεν ηταν ασαφες.
    Μιλας σωστα και μετρημενα! Σου ευχομαι ο,τι καλυτερο για τη ζωη σου!

Senior Member

χαχαχα,οχι και ετσι βρε τρελο αγορι...
    σκεψου,αν ειχες και εσυ 10 γυναικες να σε κολλαν και μπορουσες να επιλεξεις οποια ηθελες,
    και αμα λαχει να τις εστελνες και τις 10 και σε τρεις μερες στο ιντερνετ να ειχες αλλες 10 να σε παρακαλαν και να περιμενουν μια κουβεντα σου ...πιστευεις θα ησουν ο ιδιος που εισαι τωρα η θα ελεγες "ε μωρε,σιγα,εγω οσες θελω εχω,ενα κλικ να κανω το δαχτυλακι μου και στη σειρα ειναι και με περιμενουν... "
    οι νεες τεχνολογιες εφεραν πολλα καλα,και πολλα ασχημα...και πλεον η εποχη μας ειναι δυσκολη,ειναι πολυ δυσκολη για σχεσεις και αγαπες...
    πολυ εγωισμος,πολλες προκλησεις κλπ κλπ....τα εχω πει πολλες φορες

Senior Member
    ειναι το τελευταιο πραγμα που με νοιαζει πλεον, ειδικα με τα μπαζα τις ελληνιδες εδω! δεν αξιζεται ουτε για φτυσιμο λεμε!
    Μην κανεις ονειρα ουτε για Ρωσιδες,Αγγλιδες,Γαλλιδες.. .!

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast