να χωρισω η οχι;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 30
    Junior Member

να χωρισω η οχι;

εδω και εναν χρονο εχω σχεση με καποιον ο οποιος εμφανησικα μ αρεσει πολυ ειναι καλος χαρακτηρας και μου φερεται αψογα....το προβλημα ειναι οτι δεν περναω καλα μαζι του....οταν βγενουμε βαριεμαι παντα και αυτο απ την αρχη της σχεσης.βγενουμε παντα οι 2 μας με την διαφορα οτι στην αρχη μπορει να βγεναμε και με την κολητη μου και περνουσα καλυτερα,η οποια κολητη αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει οπως και καμια φιλη μου δεν εχει απομεινει.....γενικα ποτε δεν ειχα πολλες παρεες ειχα παντα μια κολητη μεχρι να με παρατησει..αυτη τη στιγμη δεν εχω ουτε μια φιλη ουτε καν μια απλα γνωστη να παω για εναν καφε.και αυτο ειναι που με προβληματιζει....ηρθα για καλοκαιρι στον τοπο μου...με το που ηρθα η κολλητη μου με εστειλε για τον γκομενο οποτε τωρα ειμαι ολομοναχη εδω...ναι μεν δεν ειμαι πια ερωτευμενη με το παιδι που τα εχω και θελω να χωρισω αλλα αν το κανω αυτο θα μεινω πια τελειως μονη κλεισμενη ολο το καλοκαιρι στο δωματιο μου με τον υπολογιστη μου παρεα..και τον συγκρινω και με τον πρωην ορισμενες φορες και η ζυγαρια παει
    ακομα περισσοτερο στο να χωρισω(αλλη πικραμενη ιστορια αυτος ο πρωιν....)μαυτον συνεχεια εκδρομες με παρεες με ζευγαρια ταξιδακια σχεδιαζαμαι που ποτε δεν καναμε βεβαια(η κοπελα που εχει τωρα καλοπερναει)αυτη ηταν η πρωτη μου σχεση που κρατησε πολυ λιγο και ενω εχουν περασει χρονια ακομα με καιει.ισως ειναι αυτο που λεμε οτι αυτο που δεν μπορουμε να εχουμε το λατρευουμε...για να μη ξεφευγω απο το θεμα μου λοιπον το παιδι που ειμαι τωρα ναι μεν εχει ενα σορο φιλους αλλα παντα μονοι μας βγενουμε...εχει τυχει να βγουμε μια δυο φορες με φιλους του το ιδιο χαλια περασα ομως.ισως ακουγετε εγωηστικο αλλα αν δεν περνας καλα σε μια σχεση τι να το κανεις.μ αρεσει να κοιμομαστε αγκαλια(το μονο που μ αρεσει) αλλα για να βγουμε με παρακαλαει....παμε σε ενα μαγαζι πινουμε το ποτο μας και κοιταζομαστε...αυτο.εχω ξενερωσει πλεον και δεν ξερω τι να κανω...να του πω να χωρισουμε;και μετα;ακομα πιο μονη;για να βρω αλλον στον
    τοπο μου με τιποτα δεν θελω και γενικα δεν βρισκω ευκολα καποιον να μ αρεσει για να πω οτι σημερα χωριζω αυριο βριακω τον τελειο αντρα που θα περναω τελεια....ξαναχωρισα οταν ημουν στο μερος που σπουδαζω και μου ελιπε μετα....η μαλλον λαθος απλως δεν ειχα βρει κατι καλυτετο.αφου ουτε εκει εχω φιλες οποτε δεν βγενω ποτε και ειναι λιγο δυσκολο.μια χρονια εκει περα δεν εχω καταφερει να κανω φιλες οπως ολες η νορμαλ κοπελες.....και δεν καταλαβενω τον λογο!τι φτεει και με αποφευγουν ολες!τι κανω λαθος τελως παντων!παντα το ειχα αυτο το θεμα απο παιδακι.....κοινωνικη ειμαι εχω μια εμφανηση οχι απλα καλη(ψωνιο δεν ειμαι)δεν προσβαλω δεν ειρωνευομαι προσεχω παντα τι λεω.....δεν καταλαβενω και δεν θα καταλαβω ποτε τι φταιει...εμπλεξα δυο θεματα τωρα και σας ζαλισα
    η ουσια ειναι οτι περναω τα καλυτερα χρονια της ζωης μου ολομοναχη χωρις ουτε μια φιλη και με εναν ανθρωπο που δε με γεμιζει...μ εχει φαει η κλισουρα που τωρα καλοκαιριατικο θα επρεπε να ειμαι σε κανενα bich bar και να διασκεδαζω οπως ολα τα παιδια της ηλικιας μου που τοσο ζηλευω που τους βλεπω ολους μαζι σε παρεες αγαπημενους και εμενα μονη επειδη δε με θελει κανεις

πειτε μου γνωμες.....τι θα κανατε στη θεση μου(μονο μη μου πει κανεις να αρχισω δραστηριοτητες για να βρω νεες φιλες....δεν ειμαι αποδεκτη τελος! το χω παρει αποφαση αυτο το γιατι ομως θα με βασανιζει μια ζωη)

Banned
    Εχεις ήδη χωρίσει μέσα σου.

Απλά περιμένεις ένα ερέθισμα που θα σε κάνει να του το ανακοινώσεις. Οσο το περιμένεις όμως, αναλώνεσαι. Αυτή η στασιμότητα είναι οπισθοχώρηση στην ουσία και είναι κρίμα που δεν το καταλαβαίνεις ή καλύτερα που δεν θέλεις να το δεις/αποδεχτείς.

Σε κάθε περίπτωση ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙΣ.

Αν και είναι νωρίς, να θυμάσαι πως

"Οταν θέλεις να έχεις κάτι που ποτέ πριν δεν είχες, πρέπει να κάνεις κάτι που ποτέ πριν δεν έκανες"

Δεν θα το επιτύχεις, αν δεν το τολμήσεις

http://www.youtube.com/watch?v=MX8EBRQ-DL0

Junior Member
    ευχαριστω για την απαντηση......

οχι καποτε το ειχα αλλα τοτε ημουν μικρη και δεν ηξερα και το εχασα
    δεν τον θελω.....δηλαδη δεν θα ηθελα να ειμαι παλι μαζι του (με τον πρωην μου)θα ηθελα να ειχαν γινει αλιως τα πραγματα.....τωρα ειναι αδυνατον και πρακτικα και εγω δεν θα μπορουσα μετα απ οσα εγιναν με αυτο το ατομο....απλως με καιει η αποριψη και ηταν και ο πρωτος μου οποτε τα πραγματα ειναι ακομα πιο δυσκολα...αν τον ηθελα θα τον ειχα(τωρα βεβαια εχει και αυτος κοπελα)αλλα απο αξιωπρεπια απο εγωισμο στο τσακ ημουν αλλα δεν υπεκιψα

με το παιδι που ειμαι ειμαι σιγουρη οτι δεν τον θελω αλλα φοβαμαι οτι αν χωρισω θα μεινω ακομα πιο μονη....επισης φοβαμαι οτι θα τον πληγωσω κατι που δεν θελω γιατι ειναι χρυσο παιδι.....

εχουν περασει πανω απο 3 χρονια και ακομα σκεφτομαι τον πρωτο μου πολυ εντονα....με οποιον και να ειμαι....φταιει η αποριψη φταιει οτι ηταν ο πρωτος μου......δεν μπορω να προχωρησω παντως

*σορυ για τα ορθογραφικα....

Junior Member
    Quote Originally Posted by Seduction View Post
    Εχεις ήδη χωρίσει μέσα σου.

Απλά περιμένεις ένα ερέθισμα που θα σε κάνει να του το ανακοινώσεις. Οσο το περιμένεις όμως, αναλώνεσαι. Αυτή η στασιμότητα είναι οπισθοχώρηση στην ουσία και είναι κρίμα που δεν το καταλαβαίνεις ή καλύτερα που δεν θέλεις να το δεις/αποδεχτείς.

Σε κάθε περίπτωση ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙΣ.

Αν και είναι νωρίς, να θυμάσαι πως

"Οταν θέλεις να έχεις κάτι που ποτέ πριν δεν είχες, πρέπει να κάνεις κάτι που ποτέ πριν δεν έκανες"

Δεν θα το επιτύχεις, αν δεν το τολμήσεις

http://www.youtube.com/watch?v=MX8EBRQ-DL0

σορυ λαθος απαντηση μαλλον αναφερεσαι στις φιλιες.......

Junior Member
    εχω κουραστει να με προδιδουν οι φιλες μου.....
    γενικα οι περισσοτερες κοπελες με αποφευγουν και πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι κανω λαθος...να κανω κατι που ποτε πριν δεν εκανα δεν αντιλεγω..αλλα τι αλο να κανω πια;εχω αγαναχτησει με το θεμα φιλια...τελικα ισχυει αυτο που λενε οτι φιλιες πραγματικες μεταξυ γυναικων δεν υπαρχουν....η μια κοιταει να βγαλει το ματι της αλλης και υπαρχει ζηλια

Λες ότι είναι χρυσό παιδί. Λες όμως ότι είσαι μαζί του περίπου για να μην είσαι μόνη, για να καλύπτεις το κενό, αφού δεν έχεις ούτε φίλες ούτε κάποια άλλη σχέση στον ορίζοντα.
    Βλέπω φυσιολογικό το ότι πεθυμάς την πρώτη σχέση και τις όμορφες στιγμές άσχετα από το λόγο που χώρισες. Έχω βιώσει παρόμοια κατάσταση, όπου σε περίοδο με τα ίδια συναισθήματα που έχεις εσύ τώρα αναπολούσα και παρακαλούσα να μουν σ εκείνη την σχέση. Αναπολείς κι εσύ το κάτι καλύτερο που είχες, σαν σύγκριση ανάμεσα σ αυτό που θεωρείς ως το τίποτα και σ΄αυτό που είχες.

Το παιδί αυτό τι χαρακτήρας είναι? Γιατί δεν βρίσκεις τα κατάλληλα κανάλια επικοινωνίας μαζί του? μπορεί να ναι κλειστός χαρακτήρας ή άτομο που δεν ξανοιγεται εύκολα και θα πρέπει να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία. Το να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία, να τον "αγγίξεις" δλδ, μπορεί αυτό ναναι το έναυσμα για να σου προσφέρει πολλά, να ξανοιχτεί στη σχέση και να αλλάξουν τα πράγματα ριζικά. Γιατί δεν βλέπεις τη σχέση σου μ αυτό τον τρόπο? γιατί δεν κάνεις πρώτα την κίνηση αυτή και αν στη συνέχεια δεις ότι και πάλι δεν αλλάζει τότε χώρισε τον. Δεν είναι και εύκολο να βρεις χρυσά παιδιά σήμερα, ίσως κάποτε να ψάχνεις τα ωραία χαρακτηριστικά που έχει για τα οποία τον λες χρυσό παιδί , τα οποία πιθανόν τώρα υποτιμάς και να μην τα βρίσκεις.
    Δώσε πρώτα την ευκαιρία με τον τρόπο που σου προτείνω και μετά κάνε την τελική κίνηση.
    γιάννης

Αφου δεν τον χωριζεις για να μην εισαι μονη σου το καταλαβαινεις οτι τον χρησιμοποιεις;;Τον κρατας καβαντζα και μολις βρεθει κατι που σου αρεει καλυτερα θα τον ξαποστειλεις.

Δεν περνας καλα εε μην κανεις και το παραπανω τραγικο λαθος. Θα σου αρεσε να ειναι καποιος μαζι σου μονο και μονο για να μην ειναι μονος?

Αυτα τα εχεις συζητηση μαζι του η τα εχεις πει μονο εδω ;

Senior Member
    In the bounders of nowhere , at the very edge of your eyelashes
    Μεσα σου τον εχεις ηδη χωρισει.Καθεσαι γιατι δεν εχεις κατι αλλο στην ζωη σου.Αν δεν τον ειχες χωρισει το θεμα θα ηταν :εχω προβλημα στην σχεση μου η κατι αλλο παρεμφερες.
    Θα συμφωνησω σε οτι λεει ο ioannis2 .
    Δωσε μου στα χειλη σου να πιω το αθανατο νερο

Junior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Λες ότι είναι χρυσό παιδί. Λες όμως ότι είσαι μαζί του περίπου για να μην είσαι μόνη, για να καλύπτεις το κενό, αφού δεν έχεις ούτε φίλες ούτε κάποια άλλη σχέση στον ορίζοντα.
    Βλέπω φυσιολογικό το ότι πεθυμάς την πρώτη σχέση και τις όμορφες στιγμές άσχετα από το λόγο που χώρισες. Έχω βιώσει παρόμοια κατάσταση, όπου σε περίοδο με τα ίδια συναισθήματα που έχεις εσύ τώρα αναπολούσα και παρακαλούσα να μουν σ εκείνη την σχέση. Αναπολείς κι εσύ το κάτι καλύτερο που είχες, σαν σύγκριση ανάμεσα σ αυτό που θεωρείς ως το τίποτα και σ΄αυτό που είχες.

Το παιδί αυτό τι χαρακτήρας είναι? Γιατί δεν βρίσκεις τα κατάλληλα κανάλια επικοινωνίας μαζί του? μπορεί να ναι κλειστός χαρακτήρας ή άτομο που δεν ξανοιγεται εύκολα και θα πρέπει να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία. Το να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία, να τον "αγγίξεις" δλδ, μπορεί αυτό ναναι το έναυσμα για να σου προσφέρει πολλά, να ξανοιχτεί στη σχέση και να αλλάξουν τα πράγματα ριζικά. Γιατί δεν βλέπεις τη σχέση σου μ αυτό τον τρόπο? γιατί δεν κάνεις πρώτα την κίνηση αυτή και αν στη συνέχεια δεις ότι και πάλι δεν αλλάζει τότε χώρισε τον. Δεν είναι και εύκολο να βρεις χρυσά παιδιά σήμερα, ίσως κάποτε να ψάχνεις τα ωραία χαρακτηριστικά που έχει για τα οποία τον λες χρυσό παιδί , τα οποία πιθανόν τώρα υποτιμάς και να μην τα βρίσκεις.
    Δώσε πρώτα την ευκαιρία με τον τρόπο που σου προτείνω και μετά κάνε την τελική κίνηση.

εχεις δικιο οτι δεν ειναι ευκολο να βρεις χρυσα παιδια και αυτο ειναι ενας ακομα λογος που φοβαμαι να τον αφησω....μηπως το μετανιωσω μετα.επισης εχεις δικιο στο οτι ισως τον υποτιμαω αυτη τη στιγμη λιγο....μαλλον πρεπει να τον χασω για να τον εκτιμησω.σαν χαρακτηρας ειναι πολυ σοβαρος και δεν ειναι και πολυ ο τυπος του χαβαλε και της παρεας...κατι αλο που μ ενοχλει ειναι οτι ποτε μα ποτε δε μ αγγιζει οταν ειμαστε εξω...ουτε το χερι δε μου χει πιασει εκτος σπιτιου.και αυτο με κανει να βαριεμαι ακομα περισσοτερο...εχει την αποψη οτι και καλα τι παιδακια ειμαστε τωρα θα τα κανουμε σπιτι μας.δε λεω να με πιασει και στα γλωσσοφιλα στην καφετερια αλλα το θεωρο υπερβολικο και ξενερωτο αυτο που κανει.αυτο βεβαια δεν ειναι και τοσο σημαντικο...αλλα αν τελικα δεν χωρισω θελω να του δωσω να καταλαβει που ειναι το προβλημα γιατι και την πρωτη φορα που χωρισαμε πριν 4 μηνες δεν ειχε καταλαβει τον λογο δεν ηξερα πως να του το πω του ειπα απλως οτι θελω να μεινω για λιγο μομη μου....και πως το λενε τωρα αυτο;δε μου βγενει να του πω στα ισα ξερεις δε σε θελω επειδη οταν βγενουμε ποτε δεν περναω καλα σε βαρεθηκα και θελω να μ αφησεις το πεδιο ελευθερο για να βρω κατι αλο...ερωτικη ελξη υπαρχει ακομα αλλα δεν τον αγαπω και δεν περναω καλα...

Junior Member
    Quote Originally Posted by ΝεοΞεκινημα View Post
    Αφου δεν τον χωριζεις για να μην εισαι μονη σου το καταλαβαινεις οτι τον χρησιμοποιεις;;Τον κρατας καβαντζα και μολις βρεθει κατι που σου αρεει καλυτερα θα τον ξαποστειλεις.

Δεν περνας καλα εε μην κανεις και το παραπανω τραγικο λαθος. Θα σου αρεσε να ειναι καποιος μαζι σου μονο και μονο για να μην ειναι μονος?

Αυτα τα εχεις συζητηση μαζι του η τα εχεις πει μονο εδω ;

οχι δεν εχω σηζητησει τιποτα μαζι του δεν ξερω πως να το πω.....ναι καταλαβενω οτι τον χρησιμοποιω και ξερω οτι δεν ειναι σωστο αυτο που κανω....και οντος αν φρεθει κατι καλυτερο στο δρομο μου θα τον ξαποστειλω οπως λες....λυπαμε μεν που τον χρησιμοποιω κατα καποιο τροπο αλλα πιο πολυ τον λυπαμε να τον χωρισω

Junior Member
    Quote Originally Posted by ithaki View Post
    Μεσα σου τον εχεις ηδη χωρισει.Καθεσαι γιατι δεν εχεις κατι αλλο στην ζωη σου.Αν δεν τον ειχες χωρισει το θεμα θα ηταν :εχω προβλημα στην σχεση μου η κατι αλλο παρεμφερες.
    Θα συμφωνησω σε οτι λεει ο ioannis2 .
    ναι εδω και καιρο οταν ειμαι στο μερος που σπουδαζω συμπεριφερομαι σαν ελευθερη....δεν τον εχω κερατωσει βεβαια...
    υπαρχουν πραγματα σ αυτο τον ανθρωπο που μ αρεσουν και με κανουν να τον θελω ακομα αλλα σιγουρα ξερω οτι δεν ειναι ο αντρας που θελω να μεινω μαζι του

Senior Member
    Quote Originally Posted by psipsini View Post
    εχω κουραστει να με προδιδουν οι φιλες μου.....
    γενικα οι περισσοτερες κοπελες με αποφευγουν και πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι κανω λαθος...να κανω κατι που ποτε πριν δεν εκανα δεν αντιλεγω..αλλα τι αλο να κανω πια;εχω αγαναχτησει με το θεμα φιλια...τελικα ισχυει αυτο που λενε οτι φιλιες πραγματικες μεταξυ γυναικων δεν υπαρχουν....η μια κοιταει να βγαλει το ματι της αλλης και υπαρχει ζηλια
    καλά μη σκας βρε ψηψήνι! Καλύτερα να κάνεις παρέα με άντρες!
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Τα χω δει όλα από φιλίες ψιψίνι μου. Γι' αυτό μην σκας και συ για πράγματα που δεν αξίζουν. Και βάλε μία τάξη στα ορθογραφικά σου οκ; Το αξιωπρέπια δεν μου κάθεται καλά όσο και να προσπαθώ! ;)
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Quote Originally Posted by psipsini View Post
    εχεις δικιο οτι δεν ειναι ευκολο να βρεις χρυσα παιδια και αυτο ειναι ενας ακομα λογος που φοβαμαι να τον αφησω....μηπως το μετανιωσω μετα.επισης εχεις δικιο στο οτι ισως τον υποτιμαω αυτη τη στιγμη λιγο....μαλλον πρεπει να τον χασω για να τον εκτιμησω.σαν χαρακτηρας ειναι πολυ σοβαρος και δεν ειναι και πολυ ο τυπος του χαβαλε και της παρεας...κατι αλο που μ ενοχλει ειναι οτι ποτε μα ποτε δε μ αγγιζει οταν ειμαστε εξω...ουτε το χερι δε μου χει πιασει εκτος σπιτιου.και αυτο με κανει να βαριεμαι ακομα περισσοτερο...εχει την αποψη οτι και καλα τι παιδακια ειμαστε τωρα θα τα κανουμε σπιτι μας.δε λεω να με πιασει και στα γλωσσοφιλα στην καφετερια αλλα το θεωρο υπερβολικο και ξενερωτο αυτο που κανει.αυτο βεβαια δεν ειναι και τοσο σημαντικο...αλλα αν τελικα δεν χωρισω θελω να του δωσω να καταλαβει που ειναι το προβλημα γιατι και την πρωτη φορα που χωρισαμε πριν 4 μηνες δεν ειχε καταλαβει τον λογο δεν ηξερα πως να του το πω του ειπα απλως οτι θελω να μεινω για λιγο μομη μου....και πως το λενε τωρα αυτο;δε μου βγενει να του πω στα ισα ξερεις δε σε θελω επειδη οταν βγενουμε ποτε δεν περναω καλα σε βαρεθηκα και θελω να μ αφησεις το πεδιο ελευθερο για να βρω κατι αλο...ερωτικη ελξη υπαρχει ακομα αλλα δεν τον αγαπω και δεν περναω καλα...
    Δες τις θετικές του όψεις. Μπορεί το παιδί να ναι πιστός, να ναι τύπος που στέκεται δίπλα στον άλλο μπροστά στα δύσκολα και δεν εγκαταλείπει, μπορεί να ναι στοργικός, ειλικρινής, μπορεί εκτός σπιτιού μπροστά στον κόσμο να ντρέπεται ενώ όταν είσαστε μόνοι να ναι το κάτι άλλο! Κι αν σκέφετσαι για κάτι πιο σοβαρό μπορεί να ναι ο άνθρωπος που θα χεις πάντα δίπλα σου να σε στηρίζει. Δύσκολα βρίσκει κανείς τετοιους ανθρώπους σήμερα.

Το " δεν τον αγαπάς" ίσως με τα χείλη να το λες μόνο, κι αυτό επειδή δεν σου προσφέρει την διασκέδαση που ξέρουν να προσφέρουν άλλοι. Εχεις επικεντρώσει τη σκέψη σου σ αυτό και περιστεφεις τη σχέση σου γύρω απ αυτόν τον άξονα και έτσι έχεις ξεχάσει ή υποτιμάς άλλες του πλευρές σαν χαρακτήρα. Αυτό ας σε προβληματίσει. Μην την πατήσεις όπως άλλες, που τα φτιάχνουν με κάτι τύπους επειδή είναι του χαβαλέ και της παρέας και παραγνωρίζουν τα υπόλοιπα. Και που στο τέλος χωρίζουν γιατί κατάλαβαν πως εκτός από το χαβαλέ και την ευχάριστη διάθεση δεν τις σύνδεε κάτι μαζί τους ή ο τρόπος συμπεριφοράς τους ήταν άσχημος, ήξεραν να τις απατούν και να τις εξευτελίζουν.
    Δες τις θετικές του όψεις, εκτίμησε τες και βοήθησε τον επίσης, πάρε την πρωτοβουλία, στο να βελτιωθεί εκεί που θα θελες, μπορεί να θέλει παρακίνηση για να εκδηλωθεί. Κινήσου μ αυτο τον τρόπο. Και για να ξαναφτιάξεις μαζί του μετά από τεσσερις μήνες σημαίνει πως κατά βάθος τον θες.
    γιάννης

Senior Member
    ψιψινι καλημερα
    τι ηλικια εχεις?
    η σχεση που μας λες, ειναι η δευτερη της ζωης σου, η μεσολαβησαν κι αλλες?

Page 1 of 2 12 LastLast