να χωρισω η οχι; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30
    Senior Member
    Το "βαριέμαι" και "δεν περνάω καλά μαζί του" φτάνουν και περισσεύουν για να τερματίσεις μια σχέση. Μια σχέση που στην ουσία δεν υφίσταται. Τι μαζοχισμός είναι αυτός?
    Αν δε διασκεδάζεις με αυτόν που είσαι μαζί, τότε ποιος ο λόγος να είσαι μαζί του?
    Ο βασικός λόγος που θα έπρεπε να επιλέγουμε κάποιον είναι γιατί περνάμε καλά μαζί του. Όλα τα άλλα έπονται.
    Για άλλη μια φορά, διαφωνώ κάθετα με τον Ιωάννη2. Αυτό που περιγράφει δεν είναι σχέση, αλλά ψυχαναγκασμός.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ψιψινι καλημερα
    τι ηλικια εχεις?
    η σχεση που μας λες, ειναι η δευτερη της ζωης σου, η μεσολαβησαν κι αλλες?
    ουσιαστικα ναι ειναι η δευτερη....υπηρξαν και καποιες ακομα που δεν τις μετραω γιατι δεν αφησα καλα καλα να ξεκινησουν

Junior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Το "βαριέμαι" και "δεν περνάω καλά μαζί του" φτάνουν και περισσεύουν για να τερματίσεις μια σχέση. Μια σχέση που στην ουσία δεν υφίσταται. Τι μαζοχισμός είναι αυτός?
    Αν δε διασκεδάζεις με αυτόν που είσαι μαζί, τότε ποιος ο λόγος να είσαι μαζί του?
    Ο βασικός λόγος που θα έπρεπε να επιλέγουμε κάποιον είναι γιατί περνάμε καλά μαζί του. Όλα τα άλλα έπονται.
    Για άλλη μια φορά, διαφωνώ κάθετα με τον Ιωάννη2. Αυτό που περιγράφει δεν είναι σχέση, αλλά ψυχαναγκασμός.
    ο ιωαννης ειπε καποια πραγματα που ειναι σωστα αλλα δυστυχως τα πραγματα ειναι οπως τα λεει η μαριαν

Junior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    καλά μη σκας βρε ψηψήνι! Καλύτερα να κάνεις παρέα με άντρες!
    ε ενταξη με αντρες δεν υπαρχουν ιδια ενδιαφεροντα....εχω φιλους αντρες αλλα το προβλημα ειναι οτι αυτοι μαλλον δε με βλεπουν και τοσο φιλικα αρα δεν υπαρχει φιλια

Senior Member
    In the bounders of nowhere , at the very edge of your eyelashes
    Εγω πιστευω οι παιδικες φιλιες ειναι αυτες που κρατανε για παντα.... , δυστηχως λογω μιας σχεσης που ειχα εδιωξα ολες τις παιδικες μου φιλες.Κρατησα μονο μια.. Η μονη κοπελα που δεν με ειδε ερωτικα αλλα ουτε και εγω.Περασαμε πολλα μαζι και εχουμε ακομαααααα, αλλα το χαζο δεν παντρευεται να με κανει κουμπαρο και νονο!!! :(
    Δυσκολο θεμα η φιλια αναμεσα σε αντρα και γυναικα.... αλλα ακομα πιο δυσκολο αναμεσα σε γυναικες.
    Δωσε μου στα χειλη σου να πιω το αθανατο νερο

Junior Member
    χαχαχαχα!εγω πιστευω το αντιθετο....οταν μεγαλωνουμε αλλαζουν οι χαρακτηρες μας....μικρη εκανα παρεα με ατομα που τωρα δεν ταιριαζω καθολου...παρολα αυτα εχω κρατησει μια τυπικη επαφη σχεδον με ολους τους παιδικους μου φιλους

Senior Member
    συμφωνω απολυτα με την μαριαν.
    αλοιμονο αν σε τοσο μικρη ηλικια, καθεσαι με εναν ανδρα που βαριεσαι!
    οσο για το" καλο παιδι", μπορει να υπαρχουν πολλοι μαλακες, δε λεω, αλλα και καλα παιδια, ειναι γεματος ο κοσμος.
    θα βρεθει ΑΛΛΟ καλο παιδι...

για τις φιλιες παντως, θα ελεγα να το ψαξεις κι αλλο.
    εμενα δεν μου κολλαει να μην μπορεις να κανεις μια γυναικα φιλη (κυριως το να μην εχει καν μια παιδικη φιλη) και να φταινε μονο οι αλλες γι αυτο... πιστευω οτι κατι συμβαινει και με σενα, αλλα δεν μπορω να ξερω τι...

Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Ε δεν της είπα να τον έχει γκόμενο αν ο τύπος είναι μπούλης ούτε και να καταπιέζει τον εαυτό της αν η κατάσταση είναι τόσο πολύ ψυχοπλακωτική. Αν έτσι έχουν τα πράγματα τότε κι εγώ τη συμβουλεύω να την κάνει.
    Ούτε βέβαια να πάει να μπλέξει με κανα μαλάκα που ξέρει τον τρόπο να διασκεδάζει την παρέα και να τους κάνει όλους να περνάνε ευχάριστα απλά επειδή ξέρει τον τρόπο να τους κάνει όλους να παιρνάνε ευχάριστα.
    Της είπα να εκτιμήσει αντικειμενικά τις θετικές του πλευρές ενώ για τις αρνητικές της είπα να προσπαθήσει να αλλάξει την κατάσταση. Ας τον σπρώξει λίγο να αλλάξει, μπορεί να ναι απ τους τύπους που πρέπει να πάρεις την πρωτοβουλία και να τους ανοίξεις την πόρτα για να γίνουν ψυχή της παρέας. Ας κάνει αυτή τη δοκιμή πριν πάει παρακάτω.
    γιάννης

Quote Originally Posted by ithaki View Post
    Εγω πιστευω οι παιδικες φιλιες ειναι αυτες που κρατανε για παντα.... , δυστηχως λογω μιας σχεσης που ειχα εδιωξα ολες τις παιδικες μου φιλες.Κρατησα μονο μια.. Η μονη κοπελα που δεν με ειδε ερωτικα αλλα ουτε και εγω.Περασαμε πολλα μαζι και εχουμε ακομαααααα, αλλα το χαζο δεν παντρευεται να με κανει κουμπαρο και νονο!!! :(
    Δυσκολο θεμα η φιλια αναμεσα σε αντρα και γυναικα.... αλλα ακομα πιο δυσκολο αναμεσα σε γυναικες.
    Δυστυχώς φίλε εγώ δεν είχα ποτέ παιδικές φιλίες. Μόνο σαν μαλάκες μου φέρθηκαν και τους έχω ακόμα στο στομάχι!! Οι φιλίες για μένα ξεκίνησαν μετά τα 18 που έφυγα από το σχολείο. Και για να δημιουργήσω φιλίες μετά τα 18 και να μάθω να παιρνάω ωραία έπρεπε πρώτα να πληρώσω τα σπασμένα της παιδικής ηλικίας. Έχω χάσει εξαιρετικές ευκαιρίες στη ζωή μου τόσο για φιλίες όσο και για σχέσεις κυρίως λόγω της ζημιάς και δεν καταφερα να ζήσω τις πολύ όμορφες στιγμές που θα θελα. Σχεδόν πλήρως τα χω ξεπεράσει όμως μου κόστισε όλα αυτά τα χρόνια. Και μετά μιλάτε για συγχώρεση..........
    γιάννης

Junior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Και μετά μιλάτε για συγχώρεση..........
    εχω συνχωρεσει φιλη που δε μου φερθηκε καλα και μετα μου φερθηκε ακομα χειροτερα....οπο τοτε δε δινω δευτερη ευκαιρια....για να μη φερθει καποιος καλα τη μια τι θα τον κανει να αλλαξει τη δευτερη;ο χαρακτηρας φαινεται απ την αρχη

Senior Member
    ενα βραδυ σε ενα ραδιοφωνο... ακουσα κατι που το εκανα αλλα δεν το ειχα εμπεδωσει λεκτικα...
    Ακριβως 2 ευκαιριες δινω παντα σε ολους τους ανθρωπους.Μια να με γνωρισουν και μια να με.....
    Τιποτε παραπανω..

Senior Member
    Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, 3 και την κακή του μέρα, όπως λέμε ψιψίνι μου. Κάποιοι άνθρωποι δεν αλλάζουν ποτέ απλά αγνόησε τους...
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, 3 και την κακή του μέρα, όπως λέμε ψιψίνι μου. Κάποιοι άνθρωποι δεν αλλάζουν ποτέ απλά αγνόησε τους...
    .......αγνόησε τους ή αν τους βρεις στα πόδια σου αντιμετώπισε τους, άμα δε μπορείς να αγνοήσεις γιατί τον έχεις μέσα στα πόδια μάθε να τον αντιμετωπίζεις, δλδ να αντιστέκεσαι και να μην ανέχεσαι!!
    γιάννης

Senior Member
    Δυστυχώς φίλε εγώ δεν είχα ποτέ παιδικές φιλίες. Μόνο σαν μαλάκες μου φέρθηκαν και τους έχω ακόμα στο στομάχι!! Οι φιλίες για μένα ξεκίνησαν μετά τα 18 που έφυγα από το σχολείο. Και για να δημιουργήσω φιλίες μετά τα 18 και να μάθω να παιρνάω ωραία έπρεπε πρώτα να πληρώσω τα σπασμένα της παιδικής ηλικίας. Έχω χάσει εξαιρετικές ευκαιρίες στη ζωή μου τόσο για φιλίες όσο και για σχέσεις κυρίως λόγω της ζημιάς και δεν καταφερα να ζήσω τις πολύ όμορφες στιγμές που θα θελα. Σχεδόν πλήρως τα χω ξεπεράσει όμως μου κόστισε όλα αυτά τα χρόνια. Και μετά μιλάτε για συγχώρεση..........
    Οι δικες μου φιλιες ξεκινησαν απο τα 14, φτυνοντας τελειως μια παρεα που ειχα επειδη ξεκινησαν χασις.Απο τα παιδια που ειμασταν στο δημοτικο μαζι, λιγοι μειναμε μιας και το 89 με τα δανεια τα στεγαστικα οι περισσοτεροι μετακομισαν.Εγω πιστευω πως μπορεις να βρεις ανθρωπους να σε λατρεψουν για αυτο που εισαι, χεσε τα χρονια που περασαν.... περασαν εφυγαν... γ@μησε τα μωρε, δες τις ευκαιριες που σου ερχονται τωρα, γνωρισε κοσμο, χαμογελα και κοιτα μπροστα!
    Συνεχιζω στο θεμα της φιλιας.... Οι παιδικες φιλιες διακρινω ιδιαιτερα σε μικρες κοινωνιες, ( οχι πολεις, αλλα χωρια) κρατανε πιο γερα.Πηγα στο χωριο του πατερα μου και συγκινηθηκα.Ειχα να παω 10 χρονια απο τα 18 μου.Με ειδανε ατομα (που τα θυμομουν απο το ξυλο που ειχε πεσει μεταξυ μας καποτε και μετα γιναμε κολληταρια για καποια καλοκαιρια) , και κατέυθειαν να κερασουν μπυριτσα, ελα απο εδω ελα απο εκει, πως ειναι η ζωη εκει κτλ... σαν να μην περασε ουτε μια στιγμη...
    ενιωσα πολυ ομορφα...
    Γνωρισα ατομα στην αλεξανδρουπολη που μου φερθηκαν σκαρτα.... αλλα μεσα στο παιχνιδι ειναι
    δεν μπορει παντα να ημουν τοσο τυχερος στους φιλους..
    Οταν εφυγα απο σαλονικη εφυγα αρων αρων και δεν προλαβα να χαιρετισω φιλους κτλ.( το χαρτι του στρατου αργησε να ερθει, κατι ειχε παθει και ο ταχυδρομος...)
    Συναντησα ενα φιλο 3 χρονια μετα και μου ειπε κατι και με τρελανε , με εστειλε!
    Σ'ευχαριστω που δεν αλλαξες!

Senior Member
    .......αγνόησε τους ή αν τους βρεις στα πόδια σου αντιμετώπισε τους, άμα δε μπορείς να αγνοήσεις γιατί τον έχεις μέσα στα πόδια μάθε να τον αντιμετωπίζεις, δλδ να αντιστέκεσαι και να μην ανέχεσαι!!
    Κάποτε ανεχόμουν αλλά εδώ και χρόνια έχω βάλει μυαλό Γιάννη. Θα είναι δίπλα μου μόνο όσοι αξίζουν. Σε σένα ποια ήταν η ζημιά που σου έκαναν ώστε να σε επηρεάσει τόσο;
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Page 2 of 2 FirstFirst 12