υπερτατη αναγκη να νιωσω οτι ανηκω καπου !
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 30
    Junior Member

Exclamation υπερτατη αναγκη να νιωσω οτι ανηκω καπου !

καλως σας βρηκα...
    ειμαι ηδη ενθουσιασμενη με το σαιτ σας....μετα απο καποιες ματιες σε 8εματα συζητησεις κτλπ...
    καταρχην ειμ 17 χρονων...,μια πολυ μπερδεμενη εφηβη .... δν ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ....τους γυρω μ ....ακομα κ μενα την ιδια ,,πλες φορες,!.για να μην μακρυγορω... το προβλημα μ ειν οτι ειμαι πλ κοινωνικος τυπος ....σκεφτομαι πλ πως να συμπεριφορομαι στους αλλους μπαινω στην 9εση τους για να καταλαβω,,,,και πραγματικα ΠΡΟΣΠΑΘΩ μεσα απο την καρδια μ να ειμαι αποδεκτη και να δημιουργω δεσμους(φιλικους και αλλους ενιοτε ) αλλα δεν τα κααφερνω ....θυμωνωωω....ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜ ΑΙ μονιμως σε σημειο να αμβησβητω αν μ αξιζει να χω φιλους....βγαινω για καφεδες τους ακουω μιλαω αλλα μεχρι εκει,,,κανεις δεν κανονιζει να κανει κατι παραπανω μαζι σ ....δν συμπεριλαμβανομαι σε κανενος τα σχεδια κανενος ...κανενας δν κανει το κοπο να με μα9ει λιγο παραπανω,,,και αυτο με σκοτωνει ,,,μ εμποδιζω να ζω... και νιω9ωω μονη ΔΝ ΑΝΗΚΩ ΠΟΥ8ΕΝΑ ΕΓΩ..... αυτο π παντα ειχα αναγκη παντα ηταν μια καλη και ευχαριστη παρεα...8ελω να δωσω και να παρω,.. μα τι κανω λα9ος??? τι φταει ...πειτε μ γνωμες σας ...ισως να βοη9ησει ,,,ολες σεβαστες

Banned
    εγω παλι συχνα δε θελω να ανηκω καπου. δεν θελω να εχω καμια πολιτικη ή θρησκευτικη αποψη, δε παιρνω το μερος ουτε υποστηριζω καμια ομαδα, δεν θελω να νιωθω οτι γινομαι προβατο, ενα με τη μαζα. δυστυχως αυτο εχει και το ασχημο οτι ξεχωριζεις και παραμενεις μονος και οι αλλοι σε βλεπουν καπως μειονεκτικα. ετσι ειμαι ο πρωτος που νιωθει παρεισακτος και φευγει απο μια παρεα, ο πρωτος που βαριεται κι ενοχλειται οταν η κουβεντα και τα ατομα δεν εχουν ενδιαφερον, γενικα δυσκολευομαι να βρω πραγματα που με εκφραζουν και ζηταω επιτηδες την πρωτοτυπια ακομα κι αν προκαλει.

φυσικα το εχω μετανιωσει αυτο πολλες φορες και σκεφτομαι οτι καλυτερα θα ηταν να ανηκα οπουδηποτε αρκει να εχω ατομα γυρω μου, ακομα κι αν γινομουν λιγο πιο "mainstream" κι επιφανειακος και βλακας. τι κριμα ομως που δε μπορω να το κανω, μακαρι να μου αφαιρουσαν το μυαλο που εχω για να γινω πιο φυσιολογικος και να μπορω να ταιριαζω ευκολοτερα...

προσπαθησε να βρεις ατομα τα οποια σου ταιριαζουν κι εσενα, δεν χρειαζεται να ψαχνεις τις μεγαλες παρεες, προτιμησε τις λιγες και καλες, εστω ενα δυο που σου δειχνουν πρωτα απ'ολα οτι ενδιαφερονται, με κατανοηση μα και σεβασμο για τις επιλογες σου. ισως ψαχνεις σε λαθος μερος, δε ξερω πραγματικα, αλλα το ολο θεμα φιλια οπως και το θεμα σχεση, ειναι δυσκολο και κατι που συνεχεια πρεπει να δινουμε για να κρατιεται ζωντανο...

Junior Member
    για μενα δν σημαινει οτι ειμαι μελος μιας παρεας αρα λειτουργω κ ως προβατο .... παρεα κατα την ταπεινη μ γνωμη (γτ δν ειχα ποτε) σημαινει οπως λες και εσυ να εχεις κοινα ενδιαφεροντα να βρεις ανθρωπους π τους αρεσουν τα ιδια πραγματα...να περνας καλα μαζι τους και να ζεις στιγμες μαζι τους ...!ΖΗΤΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ,,,,ισως εισ κ συ μια απο τις πολυ ισχυρες προσωπικοτητες ..τετοιες προσωπικοτητες συνη9ιζουν να ναι ετσι

Banned
    χαχα συμφωνω, ναι εχει μοναξια η κορυφη! απ'την αλλη ομως, αν ριξουμε λιγο τα στανταρντς μας και δεν ειμαστε τοσο δυσκολοι κι επιλεκτικοι, ισως γνωρισουμε ανθρωπους που θα ενδιαφερθουν περισσοτερο, και σιγα σιγα ποιος ξερει ισως ανακαλυψουμε οτι ταιριαζαμε σε καποια πραγματα που εξαρχης δεν φαινονταν. αν και γενικα πιστευω οτι αυτοι που εχουν κοινα με σενα, θα σε καταλαβουν ευκολοτερα και περισσοτερο, οποτε μ'αυτους πρεπει να προσπαθεις πιο πολυ.

Junior Member
    δν μπορω να σου πω οτι εχω τοσο μεγαλα στανταρς..γενικα δν απορριπτω κανενα ...ειν του χαρακτηρα μ ....και για αυτο μπερδευουμε τιιι φταιει? μηπως δν ετυχε....Λες εγω τελικα ν μην ειμ τοσο ενδιααφερον τυπος ..χχμμμ

Banned
    δε γνωριζω, ομως συνηθως οσοι εχουν πολλα ενδιαφεροντα ειναι κι ενδιαφερον για τους αλλους.

Junior Member
    χμμμμ σωστα πρεπει να το σω εγω αυτο

Junior Member
    *δω (αμαν αυτο το πληκτρολογιο )

Senior Member
    ριτουλα μου εχεις σκεφτει οτι επειδη εισαι ανοιχτη με ολους κ αναλωνεσαι πολυ στο να εισαι δημοφιλης κ κοινωνικη, ισως αυτο να ευθυνεται για το γεγονος οτι δεν εχεις ουσιαστικες παρεες αλλα απλως γνωστους?? συμβαινει πολλες φορες, μπορει πχ να λες "γεια τι κανεις" σε ολους, αλλα για εναν καφε η κλαμπακι πχ δεν εχεις καποιον στανταρ... καπου διαβασα οτι "οποιος ειναι φιλος με ολους μπορει στο τελος να καταληξει να μην ειναι φιλος κανενος" κ μου μεινε... δεν σου λεω να αρχισεις να δημιουργεις εχθρους λολ μην το παμε κ στο αλλο ακρο, απλα εντοπισε καποια ατομα απο τα πολλα που γνωριζεις με τα οποια εχετε πιο πολλα κοινα ενδιαφεροντα κ προσπαθησε να ερθετε πιο κοντα!!!! :)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Junior Member
    σωστα αυτη η εκδοχη δν μ εχει περασει απο το μυαλο...ισως το να ειμαστε πλ ανοιχτοι αυτοματα να δινει την εντυπωση οτι ειμαστε επιφανειακοι ΑΥΤΟ ΔΝ εννοεις?

Senior Member
    οχι ρε συ, δεν εννοω οτι αμα εισαι ανοιχτος κ μιλας με ολους οτι εισαι κ επιφανειακος, καμια σχεση, απλα δυσκολευεσαι να βρεις κατι σταθερο κ μενεις μονος σου πολλες φορες, πχ εγω στη σχολη μιλαω με ολες σχεδον τις κοπελες κ δεν εχω καποια που να εχω προβλημα μαζι της κ μπορει να συνεργαστω ακομη κ με καποια που δεν εχουμε κολλητη φιλια, αλλα αμα μου συμβει κατι ασχημο θα παρω τις κολλητες μου να μιλησω κ μονον αυτες, εκει εγκειται η διαφορα!!

Junior Member
    ρε κοπελα μ δν μου αρεσει να γινομαι κουραστικη..... αλλα πιασε λιγο το ρεζουμέ....ναι σιγουρα και εκει εγκειται η διαφορα...αλλιως οταν εισ απλα ενας γνωστος και αλλιως οταν εισ κολλητος λογικο

Senior Member
    το ιδιο πραγμα λεμε βασικα !!

Junior Member
    Γεια σου Ρίτα!
    Προσωπικά δεν πιστεύω ότι χρειάζεσαι να τυραννιέσαι που δεν έχεις φίλους... Κι εγώ στα 17 ήμουν ολομόναχη, πήγαινα σχολείο και η μόνη λέξη που έλεγα ήταν καλημέρα.. Στα διαλλείματα έμενα μόνη μέσα ή εβγαινα έξω να καπνίσω σε καμιά γωνία... Βλέπεις άλλαξα σχολείο για να είμαι κοντά σε μία παρέα που είχα κάνει αλλά μόλις πήγα σταμάτησαν να μου μιλάνε. Έτσι βγήκαν και διάφορες φήμες, επειδή δε με ήξεραν, κι έγινα τότε σχεδόν μισάνθρωπος... Αλλά το μετάνιωσα..

Γιατί δέν είχα ποτέ κοινά ενδιαφέροντα με τους συνομήλικούς μου, άρχισα να κάνω άλλες παρέες έξω, και παρέα στην παρέα τελικά κόλλησα με κάποιους που μπορεί και σήμερα να μην ταιριάζουμε σε πολλά θέματα, αγαπιόμαστε όμως και ακούμε ο ένας τον άλλο...

Σου λέω την ιστορία μου για να μή σε τρώει το ότι είσαι τώρα μοναχούλα. Ανθρώποι υπάρχουν παντού να σχετιστείς και στο νετ και έξω, στο τέλος θ'ανακαλύψεις ανθρώπους που θα σε θέλουν κοντά τους όσο τους θες κι εσύ... Στην τελική αν δεν μπαίνουν στον κόπο να σε παίρνουν τηλέφωνο για να συναντηθείτε μην μπαίνεις κι εσύ στον κόπο ν'ασχοληθείς!! Στο λέω γιατί το έκανα με την εν λόγω παρέα, και είδα μπροστά μου ψέματα, δικαιολογίες... Και αν σου πώ και τον πραγματικό λόγο θα φρίξεις τελείως... Άσ'τους... Βρες κάτι ενδιαφέρον ν'απασχολείς το μυαλουδάκι σου και όλοι οι καλοί ας έρθουν...

Junior Member
    αχα! απλα οταν λεω κοινωνικη δν εννοω βεβαια χαζο_χαρουμενη ...δν ξερω με προβληματισες λιγο

Page 1 of 2 12 LastLast