Υπαρχει αραγε διαχειρηση? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 13 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 183
    Banned
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    καθε φορά που σφίγγουν οι ζεστες συμβαινουν αυτα.
    εχω ζησει πολλους καυσωνες εδω baby!

Senior Member
    εμενα μαρεσει να ακουω τους προβληματισμους των αλλων αλλα μερικοι γμτ εχουν γινει ΠΟΛΥ γκρινιαριδες
    I m a Good Person With Bad Attitude

Banned
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    εμενα μαρεσει να ακουω τους προβληματισμους των αλλων αλλα μερικοι γμτ εχουν γινει ΠΟΛΥ γκρινιαριδες

αγαμια και ζεστη σπαστικος συνδιασμος!

Senior Member
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    Christina82 να σε ρωτησω κατι??Ανευ παρεξηγησεως....Εχεις προσεξει οτι καθε φορα που ανοιγεις θεμα γινεται ενας ελαφρυς χαμος κ μαλιστα το ενα στο ειχαν κλειδωσει?Επισης ..πιστευεις οτι τα θεματα που ανοιγεις εχουν να κανουν με φορουμ ψυχολογικης υποστιρηξης 'η ειναι θεματα που θυμιζουν περισσοτερο λευκωμα??? Φιλι,ανεκδοτα ,καηκα απο τον ηλιο κλπ κλπ κλπ? Μην το παρεις σαν επιθεση γιατι ετσι μπορει να φαινεται αλλα δεν ειναι...απορια μου ειναι......
    Ναι τα θεωρω μερος ψυχολογιας.. το πως μπορει να νιωθει ο καθενας με κατι οπως το φιλι, οι φοβιες κλπ. Το μονο ασχετο ηταν το καψιμο. Επισης το οτι απανταω σε προβληματα αλλων δεν εχουν καμια σημασια? Επισης αυτο με τα ανεκδοτα ειχα σκοπο ψυχολογικο παλι αλλα πολλοι το πηραν ασχημα και εκλεισε. Τι θες να αποδειξεις με ολα αυτα? Αλλοι ειναι καλυτεροι που δεν γραφουν δικα τους θεματα?

Banned
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Ναι τα θεωρω μερος ψυχολογιας.. το πως μπορει να νιωθει ο καθενας με κατι οπως το φιλι, οι φοβιες κλπ. Το μονο ασχετο ηταν το καψιμο. Επισης το οτι απανταω σε προβληματα αλλων δεν εχουν καμια σημασια? Επισης αυτο με τα ανεκδοτα ειχα σκοπο ψυχολογικο παλι αλλα πολλοι το πηραν ασχημα και εκλεισε. Τι θες να αποδειξεις με ολα αυτα? Αλλοι ειναι καλυτεροι που δεν γραφουν δικα τους θεματα?
    εσυ τι θες να αποδειξεις?

Senior Member
    Δεν θελω να αποδειξω τπτ. Οτι θελω να πω το λεω καθαρα στην αρχη! Αναρωτιεμαι με ποια κριτικη ακυρωνει και δινει αναφορες...

Senior Member
    παιδιά το φόρουμ είναι πολύ καλό και όποιος θέλει να βοηθηθεί, βοηθιέται. ακόμα και άτομα με κόντρες, σπεύδουν να βοηθήσουν όταν μπορούν.
    το ότι η διαχείρηση είναι χαλαρή σε αρκετές περιπτώσεις είναι υπερ μας και μερικοί δείχνουν να μην το καταλαβαίνουν.
    επίσης ο νίκος έχει δική του κρίση. το ότι δεν βλέπει παντού λόγους για παρατήρηση δεν σημαίνει πως η κρίση του είναι λάθος. είναι πιο αντικειμενικός από εμάς.

Senior Member
    κ εσυ ακυρωνεις ατομα....οποιος κατηγορει ακυρωνει?

Banned
    οποιος θελει ας προτεινει στον νικο να γινει διαχειριστης,οποιος πιστευει οτι ειναι κατι ευκολο και αν τον διακατεχει αντικειμενικοτητα ας του στειλει πριβε την προταση του.

Senior Member
    Christina82 να σε ρωτησω κατι??Ανευ παρεξηγησεως....Εχεις προσεξει οτι καθε φορα που ανοιγεις θεμα γινεται ενας ελαφρυς χαμος κ μαλιστα το ενα στο ειχαν κλειδωσει?Επισης ..πιστευεις οτι τα θεματα που ανοιγεις εχουν να κανουν με φορουμ ψυχολογικης υποστιρηξης 'η ειναι θεματα που θυμιζουν περισσοτερο λευκωμα??? Φιλι,ανεκδοτα ,καηκα απο τον ηλιο κλπ κλπ κλπ? Μην το παρεις σαν επιθεση γιατι ετσι μπορει να φαινεται αλλα δεν ειναι...απορια μου ειναι......
    Επισης να σου πω οτι δεν ισχυει αυτο που γραφεις. Μονο σε ενα θεμα μου εγινε χαμος...

Senior Member
    το θεμα ειναι πως δεν ειμαστε παιδια δημοτικου να χουμε διαχειρηση-νταντα πανω στην κεφαλα μας. και μονο 2-3 φορες εχω δει να ανοιγουν κοτζαμ θεμα και να λενε τα παραπονα τους σαν παιδακια νηπιου στην δασκαλα για να κανει τους αλλους ντα

Απλα προσπαθω να καταλαβω για πιο λογο μπηκες.... το θεμα με τ ανεκδοτα ηταν ενοχλητικο κ γι αυτο εκλεισε κ στο εξηγησαν γιατι ηταν ενοχλητικο.... κ δεν νομιζω οτι το φιλι εχει να κανει με ψυχολογια οπως την εννοουν εδω μεσα-εκτος αν εχω καταλαβει εγω λαθος- οι φοβιες εχει κ ειδικο μερος(ουτε αυτο ξερω πως το αποκαλουν εδω)
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    κ εσυ ακυρωνεις ατομα....οποιος κατηγορει ακυρωνει?
    Τι σχεση εχει αυτο? Δεν ακυρωνω κανεναν...

Επισης να σου πω οτι δεν ισχυει αυτο που γραφεις. Μονο σε ενα θεμα μου εγινε χαμος...
    Σ αυτο εχεις δικιο γιατι μπερδεψα το θεμα με τις Μπροκεν μονο που η ιδια στην ουσια ελαχιστα ειχε γραψει απ οτι θυμαμαι εν αντιθεση με σενα..γι αυτο κ μπερδευτηκα...
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    Απλα προσπαθω να καταλαβω για πιο λογο μπηκες.... το θεμα με τ ανεκδοτα ηταν ενοχλητικο κ γι αυτο εκλεισε κ στο εξηγησαν γιατι ηταν ενοχλητικο.... κ δεν νομιζω οτι το φιλι εχει να κανει με ψυχολογια οπως την εννοουν εδω μεσα-εκτος αν εχω καταλαβει εγω λαθος- οι φοβιες εχει κ ειδικο μερος(ουτε αυτο ξερω πως το αποκαλουν εδω)
    Δεν χρειαζεται να καταλαβεις! Οποιος καταλαβαινει καλως.. ειναι ακυρο να συζηταμε για αυτο. Αν θες στειλε μου πμ.

Page 5 of 13 FirstFirst ... 34567 ... LastLast