Υπαρχει αραγε διαχειρηση? - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 13 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 183
    Senior Member
    Quote Originally Posted by love28 View Post
    εισαι απο τον μαιο εδω λες οι πιο παλιοι να ειναι ολοι τρελοι?λες να μην καταλαβαινουν αυτοι?εσυ εισαι η κυρια πολυξερου?
    οι παλαιουρες ειμαστε ολοι τρελοι...εχει πολλες υπηρεσιες η μοναδα(φορουμ)....και ο διοικητης(NikosD) μας εχει δουλειες μην τον νευριαζετε θα μας πηξει...
    in my thoughts I have seen rings of smoke through the trees
    And the voices of those who stand looking...

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ολα αυτα περι αστυνομιας ειναι τελειως off topic κι εγω το χρησιμοποιησα απλα σαν παραδειγμα. εισαι εξυπνη, αλλα αμα δε ξερεις καν τι παιχτηκε εδω στο φορουμ καλυτερα να μη λες τα δικα σου.
    Εσύ μάλλον δεν είσαι τελικά και τόσο έξυπνος -μπορεί να φταίει και η ζέστη, δεν ξέρω- αφού δεν έπιασες τον παραλληλισμό αστυνομία-Νίκος. Να στο πω πιο καθαρά μήπως και γραφτεί;
    Το φόρουμ, όπως και η πολιτεία, έχει τους δικούς της συγκεκριμένους και αυστηρά οριοθετημένους κανόνες, που είναι βασικά οι ίδιοι με τα περισσότερα φόρουμ, άντε λίγο πιο αυστηροί επειδή είναι ειδικό το συγκεκριμένο. Ο Νίκος, όπως και η αστυνομία, έρχεται και ΤΣΕΚΑΡΕΙ να δει το λόγω που κάποιος έκανε αναφορά σε κάποιο άλλο μέλος. Αν κατά την κρίση του και ακολουθώντας τους κανόνες του φόρουμ, το εν λόγω μέλος ή κείμενο ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ κάποιον από τους αντικειμενικούς κανόνες του φόρουμ, δεν το προχωράει το θέμα, όπως και η αστυνομία ΔΕΝ συλλαμβάνει κανέναν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ επειδή της έγινε αναφορά.

πως θα σου φαινοταν εαν εμπαινες σε ενα θεμα να κανεις συζητηση και ενα μελος το οποιο δεν ειχε απολυτως καμια γνωση κι αποψη γιαυτο που συζητουσαμε, κι επειδη το θεμα του μοιαζε παρανομο, αρχιζε να κατηγορει και να απειλει τους αλλους πως αμα συνεχιστει η κουβεντα θα κινηθει νομικα ? συν το οτι αυτη που αρχισε τις απειλες, με προσβαλλε λες και με ξερει προσωπικα χωρις να εχω αναφερει καν το ονομα της! και μετα απ'αυτο, κι αφου με κατηγορουσε με τις ψευτιες της και πανω στα νευρα μου την ειπα μαλακισμενη, ο admin αντι να της δωσει περισσοτερες προειδοποιησεις που ξεκινησε ολη τη φασαρια, εδωσε 2 σε εμενα απλα επειδη εγραψα μια βρισια. αυτο ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ, δε γινεται να προσπαθω να αμυνθω, και στο τελος να τρωω και περισσοτερες προειδοποιησεις ενω η αλλη η μουρλη ξεκινησε την επιθεση!
    Ρε συ ΚΕΝΟ, ήρθε κανείς να σε μπαγλαρώσει; ΟΧΙ. Αν σου έγινε καταγγελία τελικά είσαι σίγουρος; Ασε τους άλλους να κάνουν αυτό που πιστεύουν, και κάνε και εσύ το δικό σου. ΣΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ ΤΗΣ την έγραψε προφανώς η Safeline την καταγγελία, αν δεν εμπίπτει στα δικά της στάνταρ για το τι αποτελεί κίνδυνο. Και όσο για το ποιος άρχισε την επίθεση, να σου κάνω άλλον έναν παραλληλισμό, επειδή είσαι άντρας: Σε έναν καυγά, το ξέρεις πολύ καλά ότι έχει διαφορά ποιος θα πει την πρώτη βρισιά και ποιος θα ρίξει την πρώτη μπουνιά. Αν καλεστεί η αστυνομία, θα συλλάβει αυτόν που ΧΕΙΡΟΔΙΚΗΣΕ πρώτος και όχι αυτόν που έβρισε. Αν για παράδειγμα το μέλος σου είπε "άντε ρε κακομοίρη απο εκεί" και εσύ απάντησες "θα έρθω ρε από εκεί μωρή, θα είσαι εκεί να σε γαμήσω;" εσύ θα φας την προειδοποίηση... θέλει πολλή σκέψη;

Απλά πράγματα ρε παιδιά. Η ειρωνία είναι αποδεκτή. Ο σαρκασμός είναι αποδεκτός. Η κριτική και η επιδοκιμασία, όπως και η αποδοκιμασία, είναι αποδεκτές. Η επιθετική γραφή είναι αποδεκτή. Η προσωπική επίθεση δεν είναι. Οι βρισιές δεν είναι. Οι σωματικές απειλές δεν είναι. Ο κάθε ένας μπορεί να κάνει ΟΣΕΣ αναφορές θέλει ΟΠΟΥ θέλει, αυτό δε σημαίνει ότι ΘΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΟΥΝ απλά και μόνο επειδή τις έκανε. ΕΛΕΟΟΟΟΟΣ!
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by niah View Post
    Ρε παιδια μια ερωτηση.Γνωριζετε ή ρωτησατε τι εχει συμβει πριν αρχισετε να κατακρινετε με ειρωνιες και αναφορες σε παιδιαρισματα?
    Εγω δεν ξερω και γι αυτο δεν πηρα και θεση οσον αφορα την αντιμετωπιση της διαχειρησης.Γι αυτο και αναφερθηκα καθαρα στα παραπονα μου προς μια χρηστρια του φορουμ και δεν επεκταθηκα στο θεμα της διαχειρησης.
    Απ οσο εχω καταλαβει διαμαρτυρεται γιατι πηρε αναφορα για θεμα που ξεκινησε απο αλλου χωρις να τιμωρηθει η αλλη πλευρα που προκαλεσε το "θεμα".Αυτο καταλαβα απ τα πρωτα ποστ.Μπορει και να ειμαι ακυρη,παντως δεν παιρνω θεση γιατι πραγματικα δεν γνωριζω τι ακριβως εχει συμβει.
    Εσεις γιατι επιτιθεστε διχως να ξερετε?και χωρις να κανετε τον κοπο να ρωτησετε.Αν νιωθει αδικια διοτι τιμωρηθηκε διχως να φταιει δεν δικαιουται να παραπονεθει?
    Χριστινα αν ειναι ετσι τα πραγματα γιατι δεν εστειλες π.μ στον Νικο?
    Εξηγησε μας λιγο την κατασταση
    Το σκεφτηκα για πμ αλλα ηθελα να δωσω την δυνατοτητα και σε αλλα ατομα να μιλησουν αν νιωθουν αδικημενοι... Και σε οσα γραφεις σε βρισκω πολυ λογικο ανθρωπο και δικαιο. Μπραβο σου!

Banned
    Quote Originally Posted by DissolvedGirl View Post
    Εσύ μάλλον δεν είσαι τελικά και τόσο έξυπνος -μπορεί να φταίει και η ζέστη, δεν ξέρω- αφού δεν έπιασες τον παραλληλισμό αστυνομία-Νίκος. Να στο πω πιο καθαρά μήπως και γραφτεί;
    Το φόρουμ, όπως και η πολιτεία, έχει τους δικούς της συγκεκριμένους και αυστηρά οριοθετημένους κανόνες, που είναι βασικά οι ίδιοι με τα περισσότερα φόρουμ, άντε λίγο πιο αυστηροί επειδή είναι ειδικό το συγκεκριμένο. Ο Νίκος, όπως και η αστυνομία, έρχεται και ΤΣΕΚΑΡΕΙ να δει το λόγω που κάποιος έκανε αναφορά σε κάποιο άλλο μέλος. Αν κατά την κρίση του και ακολουθώντας τους κανόνες του φόρουμ, το εν λόγω μέλος ή κείμενο ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ κάποιον από τους αντικειμενικούς κανόνες του φόρουμ, δεν το προχωράει το θέμα, όπως και η αστυνομία ΔΕΝ συλλαμβάνει κανέναν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ επειδή της έγινε αναφορά.
    οτι του φανει του λολοστεφανη. αντικειμενικη κριση ομως ποτε δεν υπαρχει. ειδικα οταν εχουμε γνωστους και λαδωσουμε, ετσι ?

Ρε συ ΚΕΝΟ, ήρθε κανείς να σε μπαγλαρώσει; ΟΧΙ. Αν σου έγινε καταγγελία τελικά είσαι σίγουρος; Ασε τους άλλους να κάνουν αυτό που πιστεύουν, και κάνε και εσύ το δικό σου. ΣΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ ΤΗΣ την έγραψε προφανώς η Safeline την καταγγελία, αν δεν εμπίπτει στα δικά της στάνταρ για το τι αποτελεί κίνδυνο. Και όσο για το ποιος άρχισε την επίθεση, να σου κάνω άλλον έναν παραλληλισμό, επειδή είσαι άντρας: Σε έναν καυγά, το ξέρεις πολύ καλά ότι έχει διαφορά ποιος θα πει την πρώτη βρισιά και ποιος θα ρίξει την πρώτη μπουνιά. Αν καλεστεί η αστυνομία, θα συλλάβει αυτόν που ΧΕΙΡΟΔΙΚΗΣΕ πρώτος και όχι αυτόν που έβρισε. Αν για παράδειγμα το μέλος σου είπε "άντε ρε κακομοίρη απο εκεί" και εσύ απάντησες "θα έρθω ρε από εκεί μωρή, θα είσαι εκεί να σε γαμήσω;" εσύ θα φας την προειδοποίηση... θέλει πολλή σκέψη;
    πρεπει να ρθει να με μπαγλαρωσει δλδ ? πρεπει να μπλεξει καποιος επειδη η φαντασια της αλλης ειναι αρρωστημενη και φανταζεται τα χειροτερα για τα αλλα μελη ? αν ειναι κι εγω να απειλω για μηνυσεις και να τρεχω καθημερινα με το παραμικρο στο Γ.Α.Δ.Α. απλα επειδη με τη φαντασια μου πλαθω τα χειροτερα σεναρια για χρηστριες εδω μεσα. μπορω ανετοτατα να το κανω, εδω διπλα μου ειναι το κτιριο!

Απλά πράγματα ρε παιδιά. Η ειρωνία είναι αποδεκτή. Ο σαρκασμός είναι αποδεκτός. Η κριτική και η επιδοκιμασία, όπως και η αποδοκιμασία, είναι αποδεκτές. Η επιθετική γραφή είναι αποδεκτή. Η προσωπική επίθεση δεν είναι. Οι βρισιές δεν είναι. Οι σωματικές απειλές δεν είναι. Ο κάθε ένας μπορεί να κάνει ΟΣΕΣ αναφορές θέλει ΟΠΟΥ θέλει, αυτό δε σημαίνει ότι ΘΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΟΥΝ απλά και μόνο επειδή τις έκανε. ΕΛΕΟΟΟΟΟΣ!
    συμφωνω, μονο που επαναλαμβανω οτι δεν εκρινα κανεναν προσωπικα, ουτε κατηγορισα χωρις λογο, ουτε απειλησα ποτε!

Senior Member
    οτι του φανει του λολοστεφανη. αντικειμενικη κριση ομως ποτε δεν υπαρχει. ειδικα οταν εχουμε γνωστους και λαδωσουμε, ετσι ?
    Ρε ΚΕΝΟ, πως δηλαδή λαδώνεται η διαχείρηση του φόρουμ; Με ηλεκτρονικές πίπες; Μη λέμε και ό,τι μαλακία μας κατεβαίνει στο κεφάλι...
    Δεν είπα πουθενά για αντικειμενική κρίση, μόνο για αντικειμενικούς κανόνες, οι οποίοι θέλουμε δε θέλουμε, είναι ίδιοι για τους πάντες, και για τα περισσότερα φόρουμ. Επίσης θέλουμε δε θέλουμε, επειδή το φόρουμ πράγματι ΔΕΝ είναι τσιφλίκι μας αλλά του Νίκου, η δική του κρίση είναι πάνω από όλα. Από όσο έχω δει, κρατάει τις αποστάσεις του προσπαθώντας να μην παραβιάσει καμία ελευθερία κανενός, και εμπλέκεται όταν τα πράγματα ξεφεύγουν τελείως με οποιουδήποτε νοήμονα ανθρώπου τα κριτήρια... και σε όποιον δεν αρέσει, το πληκτρολόγιό του και σε άλλη ιστοσελίδα.

πρεπει να ρθει να με μπαγλαρωσει δλδ ? πρεπει να μπλεξει καποιος επειδη η φαντασια της αλλης ειναι αρρωστημενη και φανταζεται τα χειροτερα για τα αλλα μελη ? αν ειναι κι εγω να απειλω για μηνυσεις και να τρεχω καθημερινα με το παραμικρο στο Γ.Α.Δ.Α. απλα επειδη με τη φαντασια μου πλαθω τα χειροτερα σεναρια για χρηστριες εδω μεσα. μπορω ανετοτατα να το κανω, εδω διπλα μου ειναι το κτιριο!
    Και ποιος σου είπε ότι θα μπλέξεις επειδή κάποιος σου έκανε μια αναφορά; Ακόμα χειρότερα, ποιος σου είπε ότι θα μπαγλαρωθείς; Αν τρέχεις συνέχεια στη Γ.Α.Δ.Α για ψύλλου πήδημα, ΕΣΕΝΑ θα συλλάβουν για παρενόχληση της αρχής! Φανταστικές αναφορές και μηνύσεις μπορεί να κάνει ο καθένας αν αισθάνεται τόσο γελοίος, αλλά να είσαι σίγουρος ότι, ακόμα και αν κάνει πραγματική αναφορά, το ίδιο το σύστημα θα την σταματήσει απ'το να επεξεργαστεί... εκτός αν είναι πράγματι άξια προσοχής... αλλιώς απλά απορρίπτεται... οπότε stay cool!
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Senior Member
    Ο καθενας λεει οτι να ναι. Σημασια εχεις το πως νιωθουν καποιοι με αυτο το θεμα και φυσικα το πως νιωθω ΕΓΩ.. γι αυτο και το θεμα. Οποτε κρινομαι ή κατακρινομαι δεν με απασχολει! Παντα θα λεω αυτο που νιωθω..

Senior Member
    πωωωωωω ρε φίλε. η dissolvedgirl σας μιλάει με λογικά επιχειρήματα και της απαντάτε με συναισθηματισμούς.

Banned
    Ρε ΚΕΝΟ, πως δηλαδή λαδώνεται η διαχείρηση του φόρουμ; Με ηλεκτρονικές πίπες; Μη λέμε και ό,τι μαλακία μας κατεβαίνει στο κεφάλι...
    Δεν είπα πουθενά για αντικειμενική κρίση, μόνο για αντικειμενικούς κανόνες, οι οποίοι θέλουμε δε θέλουμε, είναι ίδιοι για τους πάντες, και για τα περισσότερα φόρουμ. Επίσης θέλουμε δε θέλουμε, επειδή το φόρουμ πράγματι ΔΕΝ είναι τσιφλίκι μας αλλά του Νίκου, η δική του κρίση είναι πάνω από όλα. Από όσο έχω δει, κρατάει τις αποστάσεις του προσπαθώντας να μην παραβιάσει καμία ελευθερία κανενός, και εμπλέκεται όταν τα πράγματα ξεφεύγουν τελείως με οποιουδήποτε νοήμονα ανθρώπου τα κριτήρια... και σε όποιον δεν αρέσει, το πληκτρολόγιό του και σε άλλη ιστοσελίδα.
    ειπες τη μαγικη λεξη την οποια την εχουν ξαναπει κι αλλες στο παρελθον και φαγαν ban (olgaki82 συγκεκριμενα). δεν ειναι αυτο το θεμα μου ομως, οσο η αδικια απο πλευρα της διαχειρισης, η οποια εμενα μου κοστισε 2 προειδοποιησεις, ενω η αλλη μπηκε κι αρχισε να με προσβαλλει προσωπικα, να με κατηγορει με ψευδεις κατηγοριες, και να με απειλει για μηνυσεις. συνολο ολα κι ολα 3, αλλα επειδη ο NikosD. δεν το διεκρινε καλα ή επειδη η κριση του μπορει να επηρεαστηκε λιγακι για οποιονδηποτε λογο (που οπως ειπα δε με αφορα), εκεινης της εδωσε μολις 1 προειδοποιηση.

η ελευθερια μου παραβιαστηκε στα δυο θεματακια που μου καταστρεψαν στο παρελθον, οπως και την επιβολη της λογοκρισιας γιατι και καλα σοκαριστηκαν με τις σκεψεις μου. απο τοτε δε νιωθω ελευθερος να ανοιξω κανενα θεμα για προβλημα που με απασχολει εδω, οπως και δε γουσταρω πλεον να μοιραζομαι τις σκεψεις μου.

Και ποιος σου είπε ότι θα μπλέξεις επειδή κάποιος σου έκανε μια αναφορά; Ακόμα χειρότερα, ποιος σου είπε ότι θα μπαγλαρωθείς; Αν τρέχεις συνέχεια στη Γ.Α.Δ.Α για ψύλλου πήδημα, ΕΣΕΝΑ θα συλλάβουν για παρενόχληση της αρχής! Φανταστικές αναφορές και μηνύσεις μπορεί να κάνει ο καθένας αν αισθάνεται τόσο γελοίος, αλλά να είσαι σίγουρος ότι, ακόμα και αν κάνει πραγματική αναφορά, το ίδιο το σύστημα θα την σταματήσει απ'το να επεξεργαστεί... εκτός αν είναι πράγματι άξια προσοχής... αλλιώς απλά απορρίπτεται... οπότε stay cool!
    whatever δε γνωριζω τις καβλες του καθε μπατσου, κι επετρεψε μου να εχω μια μικρη αμφιβολια γιατι μπλεκεις πολυ ευκολα κι απο το πουθενα. παντως χαιρομαι με το γελοιος, γιατι με εχουν απειλησει τουλαχιστον 3 φορες στο παρελθον, φαντασου να καναν πραξη τις απειλες τους κι ολας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by claire View Post
    πωωωωωω ρε φίλε. η dissolvedgirl σας μιλάει με λογικά επιχειρήματα και της απαντάτε με συναισθηματισμούς.
    Αναλογα πως το βλεπεις. Αν και η γνωμη μου ειναι οτι δεν εχει πιασει τι ακριβως λεει ο ΚΕΝΟ οποτε λιγο ασκοπη ολη αυτη η προσπαθεια κουβεντας ή μαλλον κοντρας.

Senior Member
    ειπες τη μαγικη λεξη την οποια την εχουν ξαναπει κι αλλες στο παρελθον και φαγαν ban (olgaki82 συγκεκριμενα). δεν ειναι αυτο το θεμα μου ομως, οσο η αδικια απο πλευρα της διαχειρισης, η οποια εμενα μου κοστισε 2 προειδοποιησεις, ενω η αλλη μπηκε κι αρχισε να με προσβαλλει προσωπικα, να με κατηγορει με ψευδεις κατηγοριες, και να με απειλει για μηνυσεις. συνολο ολα κι ολα 3, αλλα επειδη ο NikosD. δεν το διεκρινε καλα ή επειδη η κριση του μπορει να επηρεαστηκε λιγακι για οποιονδηποτε λογο (που οπως ειπα δε με αφορα), εκεινης της εδωσε μολις 1 προειδοποιηση.

η ελευθερια μου παραβιαστηκε στα δυο θεματακια που μου καταστρεψαν στο παρελθον, οπως και την επιβολη της λογοκρισιας γιατι και καλα σοκαριστηκαν με τις σκεψεις μου. απο τοτε δε νιωθω ελευθερος να ανοιξω κανενα θεμα για προβλημα που με απασχολει εδω, οπως και δε γουσταρω πλεον να μοιραζομαι τις σκεψεις μου.

whatever δε γνωριζω τις καβλες του καθε μπατσου, κι επετρεψε μου να εχω μια μικρη αμφιβολια γιατι μπλεκεις πολυ ευκολα κι απο το πουθενα. παντως χαιρομαι με το γελοιος, γιατι με εχουν απειλησει τουλαχιστον 3 φορες στο παρελθον, φαντασου να καναν πραξη τις απειλες τους κι ολας.
    Ρε φιλαράκο με το συμπάθειο κιόλας αλλά δεν στη λέει κανένας. Στην είπε μια φορά η Θεοφανία, μια φορά η Remedy, μια φορά εγώ και έχει κολήσει η βελόνα εκεί φαίνεται.

Senior Member

Ακριβως αυτο! Για ποια ελευθερια μιλαμε? Οταν πχ ανοιγουμε ενα θεμα οπου θελουμε να εκφραστουμε και κατηγορουμαστε? Αν ειναι να κατηγορηθουμε ας κατηγορηθουμε με πολιτισμενο τροπο.. και οχι με κομπλεξικο και ασχημο τροπο.

Banned
    Quote Originally Posted by carrot View Post
    Ρε φιλαράκο με το συμπάθειο κιόλας αλλά δεν στη λέει κανένας. Στην είπε μια φορά η Θεοφανία, μια φορά η Remedy, μια φορά εγώ και έχει κολήσει η βελόνα εκεί φαίνεται.
    ρε φιλαρακο δεν ανοιξα εγω το θεμα, εγω γραφω αυτο που μου συνεβη. και το να σε απειλουν για μηνυση, δεν ειναι απλα "στην ειπε"...

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrot View Post
    Δεν εισαι μεσα στο θεμα παντως..

Senior Member
    ρε φιλαρακο δεν ανοιξα εγω το θεμα, εγω γραφω αυτο που μου συνεβη. και το να σε απειλουν για μηνυση, δεν ειναι απλα "στην ειπε"...
    Ναι δεν έχεις κι άδικο φιλαράκο.
    Είναι σίγουρο πως οι μηνύσεις είναι από θυληκά άτομα η παίζει κάτι άλλο? Ξέρεις δεν ζούμε σε δημοκρατία ακριβώς ούτε υπάρχει ασυδοσία λόγου χωρίς επιπτώσεις.
    Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα τι με περιμένει. Δεν είναι και λίγη βέβαια η τιμωρία ..το καθόλου ανώνυμο βούκηνο ότι είμαι σχιζοφρενής και ότι ως συνέπεια αυτού τίθομαι έτσι στο κοινωνικό περιθώριο, από γνωστούς και άγνωστους, σύμφωνα με την άγραφο κώδικα αστική τάξεως του άρθρου 13, της παραγράφου 76, του εδάφιου 5.
    Χεχε σκέφτομαι μήπως βρεθώ προ εκπλήξεως. Κατά κάποιο τρόπο είμαι στο περιθώριο οπότε δεν θα είναι και μεγάλη η διαφορά υποθέτω. Να με πάνε στο μπόγια δηλαδή, αυτό βασικά.. δεν θα μου κάνει έκπληξη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Δεν εισαι μεσα στο θεμα παντως..
    Δεν το διάβασα όλο το θέμα (όλα τα μηνύματα του θέματος βασικά). Απάντησα στη θεματοθέτρια όσον αφορά την φαινομενική ενόχληση από την συμπεριφορά των ανθρώπων που συμμετέχουν σε αυτό τον χώρο... και προσθέτω.. Άνευ συμφέροντος δε θα το λεγα.

Page 8 of 13 FirstFirst ... 678910 ... LastLast