Results 106 to 120 of 183
Thread: Υπαρχει αραγε διαχειρηση?
-
01-08-2011, 20:25 #106
- 01-08-2011, 20:29 #107
Εσύ μάλλον δεν είσαι τελικά και τόσο έξυπνος -μπορεί να φταίει και η ζέστη, δεν ξέρω- αφού δεν έπιασες τον παραλληλισμό αστυνομία-Νίκος. Να στο πω πιο καθαρά μήπως και γραφτεί;
Το φόρουμ, όπως και η πολιτεία, έχει τους δικούς της συγκεκριμένους και αυστηρά οριοθετημένους κανόνες, που είναι βασικά οι ίδιοι με τα περισσότερα φόρουμ, άντε λίγο πιο αυστηροί επειδή είναι ειδικό το συγκεκριμένο. Ο Νίκος, όπως και η αστυνομία, έρχεται και ΤΣΕΚΑΡΕΙ να δει το λόγω που κάποιος έκανε αναφορά σε κάποιο άλλο μέλος. Αν κατά την κρίση του και ακολουθώντας τους κανόνες του φόρουμ, το εν λόγω μέλος ή κείμενο ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ κάποιον από τους αντικειμενικούς κανόνες του φόρουμ, δεν το προχωράει το θέμα, όπως και η αστυνομία ΔΕΝ συλλαμβάνει κανέναν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ επειδή της έγινε αναφορά.
Ρε συ ΚΕΝΟ, ήρθε κανείς να σε μπαγλαρώσει; ΟΧΙ. Αν σου έγινε καταγγελία τελικά είσαι σίγουρος; Ασε τους άλλους να κάνουν αυτό που πιστεύουν, και κάνε και εσύ το δικό σου. ΣΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ ΤΗΣ την έγραψε προφανώς η Safeline την καταγγελία, αν δεν εμπίπτει στα δικά της στάνταρ για το τι αποτελεί κίνδυνο. Και όσο για το ποιος άρχισε την επίθεση, να σου κάνω άλλον έναν παραλληλισμό, επειδή είσαι άντρας: Σε έναν καυγά, το ξέρεις πολύ καλά ότι έχει διαφορά ποιος θα πει την πρώτη βρισιά και ποιος θα ρίξει την πρώτη μπουνιά. Αν καλεστεί η αστυνομία, θα συλλάβει αυτόν που ΧΕΙΡΟΔΙΚΗΣΕ πρώτος και όχι αυτόν που έβρισε. Αν για παράδειγμα το μέλος σου είπε "άντε ρε κακομοίρη απο εκεί" και εσύ απάντησες "θα έρθω ρε από εκεί μωρή, θα είσαι εκεί να σε γαμήσω;" εσύ θα φας την προειδοποίηση... θέλει πολλή σκέψη;
Απλά πράγματα ρε παιδιά. Η ειρωνία είναι αποδεκτή. Ο σαρκασμός είναι αποδεκτός. Η κριτική και η επιδοκιμασία, όπως και η αποδοκιμασία, είναι αποδεκτές. Η επιθετική γραφή είναι αποδεκτή. Η προσωπική επίθεση δεν είναι. Οι βρισιές δεν είναι. Οι σωματικές απειλές δεν είναι. Ο κάθε ένας μπορεί να κάνει ΟΣΕΣ αναφορές θέλει ΟΠΟΥ θέλει, αυτό δε σημαίνει ότι ΘΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΟΥΝ απλά και μόνο επειδή τις έκανε. ΕΛΕΟΟΟΟΟΣ![B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
01-08-2011, 20:32 #108
01-08-2011, 20:37 #109
οτι του φανει του λολοστεφανη. αντικειμενικη κριση ομως ποτε δεν υπαρχει. ειδικα οταν εχουμε γνωστους και λαδωσουμε, ετσι ?
πρεπει να ρθει να με μπαγλαρωσει δλδ ? πρεπει να μπλεξει καποιος επειδη η φαντασια της αλλης ειναι αρρωστημενη και φανταζεται τα χειροτερα για τα αλλα μελη ? αν ειναι κι εγω να απειλω για μηνυσεις και να τρεχω καθημερινα με το παραμικρο στο Γ.Α.Δ.Α. απλα επειδη με τη φαντασια μου πλαθω τα χειροτερα σεναρια για χρηστριες εδω μεσα. μπορω ανετοτατα να το κανω, εδω διπλα μου ειναι το κτιριο!
συμφωνω, μονο που επαναλαμβανω οτι δεν εκρινα κανεναν προσωπικα, ουτε κατηγορισα χωρις λογο, ουτε απειλησα ποτε!
01-08-2011, 20:51 #110
Ρε ΚΕΝΟ, πως δηλαδή λαδώνεται η διαχείρηση του φόρουμ; Με ηλεκτρονικές πίπες; Μη λέμε και ό,τι μαλακία μας κατεβαίνει στο κεφάλι...
Δεν είπα πουθενά για αντικειμενική κρίση, μόνο για αντικειμενικούς κανόνες, οι οποίοι θέλουμε δε θέλουμε, είναι ίδιοι για τους πάντες, και για τα περισσότερα φόρουμ. Επίσης θέλουμε δε θέλουμε, επειδή το φόρουμ πράγματι ΔΕΝ είναι τσιφλίκι μας αλλά του Νίκου, η δική του κρίση είναι πάνω από όλα. Από όσο έχω δει, κρατάει τις αποστάσεις του προσπαθώντας να μην παραβιάσει καμία ελευθερία κανενός, και εμπλέκεται όταν τα πράγματα ξεφεύγουν τελείως με οποιουδήποτε νοήμονα ανθρώπου τα κριτήρια... και σε όποιον δεν αρέσει, το πληκτρολόγιό του και σε άλλη ιστοσελίδα.
Και ποιος σου είπε ότι θα μπλέξεις επειδή κάποιος σου έκανε μια αναφορά; Ακόμα χειρότερα, ποιος σου είπε ότι θα μπαγλαρωθείς; Αν τρέχεις συνέχεια στη Γ.Α.Δ.Α για ψύλλου πήδημα, ΕΣΕΝΑ θα συλλάβουν για παρενόχληση της αρχής! Φανταστικές αναφορές και μηνύσεις μπορεί να κάνει ο καθένας αν αισθάνεται τόσο γελοίος, αλλά να είσαι σίγουρος ότι, ακόμα και αν κάνει πραγματική αναφορά, το ίδιο το σύστημα θα την σταματήσει απ'το να επεξεργαστεί... εκτός αν είναι πράγματι άξια προσοχής... αλλιώς απλά απορρίπτεται... οπότε stay cool![B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
01-08-2011, 20:57 #111
Ο καθενας λεει οτι να ναι. Σημασια εχεις το πως νιωθουν καποιοι με αυτο το θεμα και φυσικα το πως νιωθω ΕΓΩ.. γι αυτο και το θεμα. Οποτε κρινομαι ή κατακρινομαι δεν με απασχολει! Παντα θα λεω αυτο που νιωθω..
01-08-2011, 21:03 #112
πωωωωωω ρε φίλε. η dissolvedgirl σας μιλάει με λογικά επιχειρήματα και της απαντάτε με συναισθηματισμούς.
01-08-2011, 21:05 #113
ειπες τη μαγικη λεξη την οποια την εχουν ξαναπει κι αλλες στο παρελθον και φαγαν ban (olgaki82 συγκεκριμενα). δεν ειναι αυτο το θεμα μου ομως, οσο η αδικια απο πλευρα της διαχειρισης, η οποια εμενα μου κοστισε 2 προειδοποιησεις, ενω η αλλη μπηκε κι αρχισε να με προσβαλλει προσωπικα, να με κατηγορει με ψευδεις κατηγοριες, και να με απειλει για μηνυσεις. συνολο ολα κι ολα 3, αλλα επειδη ο NikosD. δεν το διεκρινε καλα ή επειδη η κριση του μπορει να επηρεαστηκε λιγακι για οποιονδηποτε λογο (που οπως ειπα δε με αφορα), εκεινης της εδωσε μολις 1 προειδοποιηση.
η ελευθερια μου παραβιαστηκε στα δυο θεματακια που μου καταστρεψαν στο παρελθον, οπως και την επιβολη της λογοκρισιας γιατι και καλα σοκαριστηκαν με τις σκεψεις μου. απο τοτε δε νιωθω ελευθερος να ανοιξω κανενα θεμα για προβλημα που με απασχολει εδω, οπως και δε γουσταρω πλεον να μοιραζομαι τις σκεψεις μου.
whatever δε γνωριζω τις καβλες του καθε μπατσου, κι επετρεψε μου να εχω μια μικρη αμφιβολια γιατι μπλεκεις πολυ ευκολα κι απο το πουθενα. παντως χαιρομαι με το γελοιος, γιατι με εχουν απειλησει τουλαχιστον 3 φορες στο παρελθον, φαντασου να καναν πραξη τις απειλες τους κι ολας.
01-08-2011, 21:05 #114
01-08-2011, 21:09 #115
01-08-2011, 21:10 #116
01-08-2011, 21:11 #117
01-08-2011, 21:13 #118
01-08-2011, 21:28 #119
Ναι δεν έχεις κι άδικο φιλαράκο.
Είναι σίγουρο πως οι μηνύσεις είναι από θυληκά άτομα η παίζει κάτι άλλο? Ξέρεις δεν ζούμε σε δημοκρατία ακριβώς ούτε υπάρχει ασυδοσία λόγου χωρίς επιπτώσεις.
Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα τι με περιμένει. Δεν είναι και λίγη βέβαια η τιμωρία ..το καθόλου ανώνυμο βούκηνο ότι είμαι σχιζοφρενής και ότι ως συνέπεια αυτού τίθομαι έτσι στο κοινωνικό περιθώριο, από γνωστούς και άγνωστους, σύμφωνα με την άγραφο κώδικα αστική τάξεως του άρθρου 13, της παραγράφου 76, του εδάφιου 5.
Χεχε σκέφτομαι μήπως βρεθώ προ εκπλήξεως. Κατά κάποιο τρόπο είμαι στο περιθώριο οπότε δεν θα είναι και μεγάλη η διαφορά υποθέτω. Να με πάνε στο μπόγια δηλαδή, αυτό βασικά.. δεν θα μου κάνει έκπληξη.
01-08-2011, 21:29 #120