Υπαρχει αραγε διαχειρηση? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 13 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 183
    Banned
    Quote Originally Posted by claire View Post
    τους φραπέδες ξέχασες!
    ασε ρε ουτε φραπεδες δεν κανει!ασε ρε νικολακι δλδ καλοκαιριατικα!παιζεις με τον πονο μας??δεν μπορεις ν πηγαινεις με τις ορεξεις του καθενος?
    τι οχι??????
    αποχωρω τοτε!!!

dora agxos εδω για τους παλαιοτερους!

Banned
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Εισαι ειρων ή κανεις πλακα?
    ειρων ειρωνικη ειρωνας!

Senior Member
    Love28 εχεις καταλαβει καθολου τι λεμε ή πεταγεσαι ετσι για να προκαλεσεις? Επειδη το θεμα ειναι σοβαρο και επειδη δεν εχεις γνωμη για το θεμα και ηρθες να παιξεις θα σε παρακαλεσω να εχεις καλυτερη συμπεριφορα και αν εχεις κατι να πεις πες το χωρις ειρωνειες? Τι εισαι 15 χρονων και συμπεριφερεσαι ανωριμα?

Banned
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Love28 εχεις καταλαβει καθολου τι λεμε ή πεταγεσαι ετσι για να προκαλεσεις? Επειδη το θεμα ειναι σοβαρο και επειδη δεν εχεις γνωμη για το θεμα και ηρθες να παιξεις θα σε παρακαλεσω να εχεις καλυτερη συμπεριφορα και αν εχεις κατι να πεις πες το χωρις ειρωνειες? Τι εισαι 15 χρονων και συμπεριφερεσαι ανωριμα?
    ευχομαι στον υψιστο να παρω λιγη απο την σοβαροτητα σου!16,5 ειμαι!δλδ δεν εχω δικαιωμα στην ανωριμοτητα??νικο δωστης προειδοποιηση σε παρακαλω!!τωρα ομως γιατι θιχτηκα ιδιαιτερως!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by love28 View Post
    ευχομαι στον υψιστο να παρω λιγη απο την σοβαροτητα σου!16,5 ειμαι!δλδ δεν εχω δικαιωμα στην ανωριμοτητα??νικο δωστης προειδοποιηση σε παρακαλω!!τωρα ομως γιατι θιχτηκα ιδιαιτερως!!
    Μακαρι να παρεις λιγη απο την σοβαροτητα μου! Εισαι μικρο ακομα καποια στιγμη θα μεγαλωσεις. Λοιπον με εσενα δεν προκειται να ασχοληθω αλλο..

Senior Member
    που εισαι ρε δώρα????

γιατί χαθηκες?
    http://www.mazi.org.gr/

Banned
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    που εισαι ρε δώρα????

γιατί χαθηκες?
    γεια σου ρε αρκτακι!ε ζητησα διαγραφη και συν τοις αλλοις ηθελα λιγο να ηρεμησω!εχω κ εγω τις μπορες μου

ελπιζω να εισαι καλα αρκτος και να περνας ομορφα.

χριστινα μου οχι δεν υπαρχει λογος να ασχοληθεις μαζι μου,εγω το δεχομαι..δεξου κ εσυ οτι η διαχειριση δεν ειναι υποχρεωμενη να ασχοληθει μαζι σου κ με οποιον δεν θελει να ειναι εδω..δεν ειναι ο σωματοφυλακας μας!εδω ο καθενας τρωει τις φρικες του(κ εγω μαζι)οποιος δεν σου κανει αγνοησε τον!στα λεω γιατι κ εγω στο παρελθον εδω δεν αγνοουσα..κ ομως εγω βγηκα χαμενη!
    αντε καλα μπανακια σε ολους!

Senior Member
    Καλά τα λέτε όλοι σας! Μολις θυμήθηκα ότι στην παιδική μου ηλικία μία συμμαθήτριά μου στο νηπιαγωγείο, μου έχασε το δαχτυλιδάκι μου (υποπτεύομαι ότι το έκλεψε!). Απαιτώ από τον Νίκο να της κάνει μπαν όπου κι αν βρίσκεται!!!!

Σόρυ αλλά δεν κρατήθηκα, μου θύμησες παλιότερα θέματα με τα ίδια παράπονα και μου φαίνεται αστείο. Χριστίνα, ο Νίκος λειτουργεί σύμφωνα με την δική του κρίση κι όχι με την δική σου. Αν έχεις τόσο έντονα παράπονα, γιατί δεν το συζητάς μαζί του πριβέ? Προσωπικά όσες φορές χρειάστηκε να συζητήσω μαζί του πριβέ (για διάφορα θέματα και όχι αποκλειστικά για report) μια χαρά συνεννοήθηκα μαζί του (και ποτέ δεν απαίτησα κάτι). Συμφωνώ με clair ότι συνήθως όσοι κάνουν τέτοιου είδους παράπονα πάντα έχουν λερωμένη την φωλιά τους (τώρα για σένα δεν ξέρω, είσαι καινούρια και δεν έχω κάποια συγκεκριμένη άποψη).

Senior Member
    καλα ειμαι!

περιμενω να ερθουν οι μερες των διακοπων.

εσύ θα μεινεις ή θα την κανεις πάλι?

( ο νικος εχει παει διακοπες!
    προτίμησε την αγονη γραμμή πάλι.
    κ εκει έχει συχνές διακοπες ρευματος! )

Senior Member
    doraaa!!!!!!!!!!!!!! τι κανεις βρε ψυχη!!!!!!

παιδια βλεπουμε παντου συνομωσιες εγω λεω
    I m a Good Person With Bad Attitude

Christina82 να σε ρωτησω κατι??Ανευ παρεξηγησεως....Εχεις προσεξει οτι καθε φορα που ανοιγεις θεμα γινεται ενας ελαφρυς χαμος κ μαλιστα το ενα στο ειχαν κλειδωσει?Επισης ..πιστευεις οτι τα θεματα που ανοιγεις εχουν να κανουν με φορουμ ψυχολογικης υποστιρηξης 'η ειναι θεματα που θυμιζουν περισσοτερο λευκωμα??? Φιλι,ανεκδοτα ,καηκα απο τον ηλιο κλπ κλπ κλπ? Μην το παρεις σαν επιθεση γιατι ετσι μπορει να φαινεται αλλα δεν ειναι...απορια μου ειναι......
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Banned
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    καλα ειμαι!

περιμενω να ερθουν οι μερες των διακοπων.

εσύ θα μεινεις ή θα την κανεις πάλι?

( ο νικος εχει παει διακοπες!
    προτίμησε την αγονη γραμμή πάλι.
    κ εκει έχει συχνές διακοπες ρευματος! )

εγω ειμαι σε αδεια!γιαυτο κ μπηκα λιγουλακι!ο νικος σε λιγο θα παιρνει τα βουνα να μου το θυμηθεις!

Senior Member
    Quote Originally Posted by iberis View Post
    Καλά τα λέτε όλοι σας! Μολις θυμήθηκα ότι στην παιδική μου ηλικία μία συμμαθήτριά μου στο νηπιαγωγείο, μου έχασε το δαχτυλιδάκι μου (υποπτεύομαι ότι το έκλεψε!). Απαιτώ από τον Νίκο να της κάνει μπαν όπου κι αν βρίσκεται!!!!

Σόρυ αλλά δεν κρατήθηκα, μου θύμησες παλιότερα θέματα με τα ίδια παράπονα και μου φαίνεται αστείο. Χριστίνα, ο Νίκος λειτουργεί σύμφωνα με την δική του κρίση κι όχι με την δική σου. Αν έχεις τόσο έντονα παράπονα, γιατί δεν το συζητάς μαζί του πριβέ? Προσωπικά όσες φορές χρειάστηκε να συζητήσω μαζί του πριβέ (για διάφορα θέματα και όχι αποκλειστικά για report) μια χαρά συνεννοήθηκα μαζί του (και ποτέ δεν απαίτησα κάτι). Συμφωνώ με clair ότι συνήθως όσοι κάνουν τέτοιου είδους παράπονα πάντα έχουν λερωμένη την φωλιά τους (τώρα για σένα δεν ξέρω, είσαι καινούρια και δεν έχω κάποια συγκεκριμένη άποψη).
    Δεν ισχυει αυτο που λες.. λιγο ακυρο! Επειδη δεν εχω κανει τπτ αναρωτιεμαι με ποια κριση αγνοει καποια πραγματα.. δεν μιλαω μονο για μενα αλλα και για αλλους! Και οσο για το ειρωνικο σου στυλακι θα προτιμουσα να καταλαβαινες πρωτα απ'όλα τι παιζει και μετα να γελας και να αστειευεσαι.. Θα επρεπε να σεβεσαι και να ρωτας πριν απαντησεις!

Banned
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    doraaa!!!!!!!!!!!!!! τι κανεις βρε ψυχη!!!!!!

παιδια βλεπουμε παντου συνομωσιες εγω λεω
    γεια σου ρε μπροκεν!!!!!!!!
    οχι δεν ειναι θεμα συνομωσιας,απλα εγωισμου!να πηγαινουν ολοι με τα νερα μας!με τα δικα μας μετρα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by love28 View Post
    εγω ειμαι σε αδεια!γιαυτο κ μπηκα λιγουλακι!ο νικος σε λιγο θα παιρνει τα βουνα να μου το θυμηθεις!

καθε φορά που σφίγγουν οι ζεστες συμβαινουν αυτα.

Page 4 of 13 FirstFirst ... 23456 ... LastLast