Results 16 to 19 of 19
Thread: Περί θέλω και γίγνεσθαι....
-
10-12-2004, 22:51 #16
έλια....έλια....δεν είσαι μόνο εσύ...............αφορμές δίνεις για ενδοσκόπηση.....
πάμε άλλη μία με άλλη αφορμή: \"τις επιλογές μου τις έκανα\".....
επέλεξα αυτό γι αυτό το λόγο.....επέλεξα να μείνει εκτός αυτό γι αυτό το λόγο........
όλοι μας το χουμε πει...........
& θα ξαναεπανέλθω προσωπικά για να μη γενικολογώ...........
το είπα πριν αρκετά χρόνια............όχι...όχι ΔΕ μετάνιωσα....το χω βαθειά ριζωμένο μέσα μου το δε μετανιώνω.........αλλά αυτό που αποφάσισα κάποια δεδομένη στιγμή ήρθε & με πρόδωσε....με πρόδωσα, το κατανοείς?...
.................................................. .................................................. .................................................. ........
γραφοσβήνω
.................................................. .................................................. .................................................. ......................
οι ταλαντεύσεις αρκετές.............ειδικά όταν θέλεις να μείνεις στις αρχικές σου επιλογές.....όταν έχεις αλυσίδες που σε κρατάν δεμένη απ το δέντρο της ηθικής....της αξιοπρέπειας......................όταν σ αγκαλιάζουν χεράκια & λεν μανούλα...............γιατί πλέον....μετά τα παιδιά είσαι πρώτα : Μάνα.....................& ύστερα όλα τα υπόλοιπα........
αυτός ο ριμαδοκαναπές.....:o:o:o:o....πολύ power....
να ξανάρχιζα ψυχανάλυση?.......
αυτές οι \"επιλογές\" δεν είναι σταθερές.......δεν αποτελούν σημείο αναφοράς....δεν είναι σίγουρες για το ποτέ & το πάντα μας............
προσπάθησε να είσαι ευχαριστημένη εκεί που πιάνεις τον εαυτό σου πιο .... καλά...........τα λοιπά άστα να φεύγουν & να ρχονται....ο πανδαμάτορας χρόνος θα την κάνει τη δουλειά του..........
& μόλις φορτώσεις μπαταρίες στο φουλ.......ψάξε να βρεις & συ δουλειά.........
- 13-12-2004, 15:55 #17
Originally posted by ateta
αυτός ο ριμαδοκαναπές.....:o:o:o:o....πολύ power....
αυτές οι \"επιλογές\" δεν είναι σταθερές.......δεν αποτελούν σημείο αναφοράς....δεν είναι σίγουρες για το ποτέ & το πάντα μας............
& μόλις φορτώσεις μπαταρίες στο φουλ.......ψάξε να βρεις & συ δουλειά.........
Η προοπτική όμως, να μεγαλώσω παιδί σε τούτη την ξενέρωτη χώρα (και να γίνει ξενέρωτο αγγλάκι), να μην ξαναγυρίσω σπίτι μου και να αφήσω τα κοκκαλάκια μου εδώ πέρα, δεν με χαροποιεί καθόλου θα έλεγα...
Τελικά εκείνος ο Paul Young που τραγούδαγε το 84 αν θυμάμαι καλά, το τραγούδι \"wherever I lay my hat, is home\"... έλεγε μπαρούφες !! :D :D
24-01-2005, 20:16 #18
Σήμερα ομολογουμένως έκανα ένα μεγάλο βήμα, που προσωπικά δεν πίστευα ότι θα έκανα, τουλάχιστον όχι εδώ στην Αγγλία.
Πήγα σε ένα τοπικό recruit agency και άφησα το CV μου... έκανα το πρώτο βήμα για να βρω δουλειά εδώ.
Και παρ\' όλο που δεν ήμουν ποτέ μου απαισιόδοξη για οτιδήποτε, τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα. Η αγορά εργασίας και αυτά που ζητάνε, είναι κατά πολύ περισσότερα και ανώτερα απ\' ότι στην Ελλάδα. Μάλλον το πιο σωστό θα ήταν, η δουλειά στην Ελλάδα είναι χαμηλότερων προδιαγραφών...
Είμαι πολύ μακριά από το να βρω δουλειά, αλλά τουλάχιστον έκανα ένα βήμα... από καθαρό εγωϊσμό βέβαια, αλλά όποια και να ήταν η ώθηση, το αποτέλεσμα δεν αλλάζει...
Έφτασα σ\' εκείνο το σημείο που πρέπει να αποδείξω (και όχι μόνο στον εαυτό μου ), ότι μπορώ να ζήσω εδώ και να δω αυτή τη χώρα σαν το μόνιμο σπίτι μου.
Δύσκολο να την αποδεχτώ σαν home, αλλά στην ουσία αυτό είναι... αν δεν μπορέσω να το αποδεχτώ, τουλάχιστον να το δεχτώ απλώς...
:)
27-07-2005, 23:12 #19
Originally posted by Nefertari
Περί θέλω και γίγνεσθαι...
\"Αν αυτά που θέλεις δεν γίνονται, και αν αυτά που γίνονται δεν είναι αυτά που θέλεις, τότε δύο τινά πρέπει να κάνεις: \'Η να προσαρμόσεις τα θέλω σου στα γινόμενα, ή τα γινόμενα στα θέλω σου...\"
Καθόμουν και ξαναδιάβαζα αυτά τα παλιά μηνύματα (Ατέτα χάθηκες βρε! :()...
Μία ενδοσκόπιση ίσως?
Ίσως...
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή