Results 1 to 13 of 13
Thread: ΖΗΛΕΥΩ η ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΝΑ ΖΗΛΕΨΩ?
-
21-09-2006, 12:32 #1
ΖΗΛΕΥΩ η ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΝΑ ΖΗΛΕΨΩ?
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΕΔΩ!
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ!
ΕΙΜΑΙ 29 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ 24 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΛΥ ΩΡΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ!
ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑ ΕΓΩ, ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ
ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!ΝΙΩΘΩ..... ΟΧΙ
ΤΟΣΟ ΟΤΙ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ "ΚΟΙΤΙΕΤΑΙ"!
ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΜΦΑΝΙΣΗΜΟΙ, ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΖΕΥΓΑΡΙ, ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ!ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ,
ΠΙΟ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ! ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ
ΘΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ, ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΛΕΩ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΩ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΝΤΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΞΕΙ! Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΓΥΡΝΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΩ..." ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΡΚΕΤΑ , ΚΟΙΤΑ ΜΙΑ, ΚΟΙΤΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ, ΣΥΜΑΖΕΨΟΥ ΛΙΓΟ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΞΕΙ..." ΟΤΑΝ ΤΟ ΖΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΗΓΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ
ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ!
ΕΓΩ ΤΟΥ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΙΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ "ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ" ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ
ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΟ!
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ !
- 21-09-2006, 13:36 #2
Σου έχει τύχει να κοιτάζεις γυναίκα απλά γιατί είναι εντυπωσιακή και θέλεις να την παρατηρήσεις; Σου έχει τύχει να κοιτάζεις άντρα για τον ίδιο λόγο; Χωρίς ερωτισμό. Χωρίς να ζητάς ανταπόκριση.
Αν ο φίλος σου είναι νάρκισσος, μπορεί εκτός του να κοιτάζει, να θέλει να τον κοιτούν. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που όσο κι\' αν τον \"πιέσεις\" να το αλλάξει, δε πρόκειται να το κάνει. Ακόμα κι\' αν εσύ δε το παρατηρείς, εκείνος θα πιεστεί να κοιτάξει...γιατί απλά...του είπες ΟΧΙ.
Είσαι μεγαλύτερή του, αυτό σημαίνει ότι σίγουρα έχεις ανασφάλειες, όσο όμορφη κι\' αν είσαι... Φρόντισε αυτό να μη του το δείχνεις όμως τόσο εύκολα...δείξε του ότι εκτιμάς πολύ τον εαυτό σου, την εμφάνησή σου, έτσι ώστε να είναι ο 2ος που θα εκτιμήσει εσένα. Αν του λες για τις άλλες που κοιτάζει, δε κάνεις τίποτα παρά να τον δελεάζεις να το ξανακάνει.
ʼποψή μου είναι να βρεις την αυτοπεπείθησή σου πρώτα...και ύστερα, όσο κι\' αν κοιτάζει...εσύ θα είσαι ανώτερη απ\' όλες εκείνες....και εκείνος θα το βλέπει αυτό....
Δε το αξίζεις να ζηλεύεις...Η κάθε γυναίκα έχει χαρακτηριστικά μοναδικά να προσφέρει σ\' έναν άντρα, που αν δε τα αξιολογήσει και εκμεταλευτεί....τα χάνει.
Ελπίζω αυτά που σου έγραψα να σε βοηθήσουν, όχι στο να μη κοιτάζει ο φίλος σου...γιατί αυτό δε ξέρω αν θ\' αλλάξει...αλλά στο να δεις πιο ώριμα αυτά τα πράγματα και πολλά άλλα....
Αν πιστεύεις ότι ο φίλος σου φλερτάρει μπροστά σου, η συζήτηση πάει αλλού........
Μη ξεχνάς τον εαυτό σου. Αν τον σεβαστείς εσύ, τότε θα μπορείς να πεις 2 κουβέντες παραπάνω ως ανώτερη πια.
Οι Νάρκισσοι, αρέσκονται να τσιτώνουν τους συντρόφους τους; χμμμ, αυτό ας μας το πει ένας ψυχολόγος.
Φιλιά
Λιλίνα
21-09-2006, 16:57 #3
Originally posted by lilina
Είσαι μεγαλύτερή του, αυτό σημαίνει ότι σίγουρα έχεις ανασφάλειες, όσο όμορφη κι\' αν είσαι...
Λιλίνα
Αν κάποιος πρέπει να έχει ανασφάλεια, αυτή δεν είναι η kathrin, αλλά ο φίλος της.. Θέλεις το γιατί..? Να στο πω όπως το σκέφτομαι..
Μία όμορφη γυναίκα.. και μία γυναίκα που πατάει στα πόδια της, δε θα προκαλέσει όχι.. Θα φερθεί όπως μας περιγράφει η kathrin.. Επειδή ακριβώς δεν έχει ανασφάλεια καμία για το άτομό της.. Ο ανασφαλής είναι εκείνος που θα προσπαθήσει να \"επιτύχει\" να τον κοιτάξουν ξανά και ξανά.. Που θα το αναζητήσει.. Κι αυτό είναι ανεξάρτητο ηλικίας κι εμφάνισης..
Καταλαβαίνω πολύ καλά το τι λέει η kathrin.. Μοιάζει και λίγο ανόητο το να βλέπεις τον άλλον να συμπεριφέρεται όπως η σχέση της και να μην το δέχεται πως το κάνει.. Μπορεί όμως να συμβαίνει και υποσυνείδητα.. Χωρίς να έχει πονηρό σκοπό ή να θέλει να προκαλέσει το έντονο φλερτ, απλά να νιώθει πιο \"ανεβασμένος\" στα μάτια της... Αυτή την εκδοχή γιατί να μην τη σκεφτούμε..?.. :)..
Kathrin δεν μπορώ να σου πω πως να αντιμετωπίσεις τον φίλο σου.. εσύ τον ξέρεις.. εσύ θα βρεις τη λύση στο πρόβλημα, αν αυτό πραγματικά υφίσταται... Μήπως εκείνος νιώθει ανασφαλής και θα πρέπει να το κουβεντιάσεις μαζί του όμορφα ..?.. Να δεις πως το αντιλλαμβάνεται εκείνος.. τι ψάχνει στο βλέμμα των άλλων γυναικών.. ʼκουσέ τον προσεκτικά.. Κι αν αρνηθεί τα πάντα .. δεν πειράζει.. όταν δε θα ξανα ασχοληθείς, θα πάψει να \"ψαρεύει\" ματιές..
Κάνε το παιχνίδι σου και μην αφήνεις να σε τρελλαίνουν χωρίς λόγο.. :)
21-09-2006, 17:58 #4
Στατιστικά και μόνο, οι γυναίκες που είναι μεγαλύτερες από τους άντρες τους, νιώθουν ανασφάλεια έτσι κι\' αλλιώς. Έχουν ακούσει ότι οι μικρούλες είναι ένας καλός πειρασμός...και...
Εδώ εμείς που είμαστε μικρότερες από τους δικούς μας φοβόμαστε τα κοριτσόπουλα...πόσο μαλλον...
Στη συγγεκριμένη περίπτωση, μπορεί και ο φίλος της να νιώθει ανασφάλεια επίσης...αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την kathrin αλλά με τον εαυτό του. Ενώ η kathrin αν νιώθει ανασφάλεια μπορεί να είναι επειδή της το προκαλεί εκείνος.
Kathrin, πως αισθάνεσαι γι\' αυτή την διαφορά; Αν θυμάμαι καλά είπες \"αρκετά ώριμος για την ηλικία του;\". Ίσως αισθάνεσαι ότι πρέπει ν\' απολογηθείς; Καλά κατάλαβα; Αισθάνεσαι άνετα;
heaven, έμεινες με το στόμα ανοιχτό γιατί με ευκολία \"έθιξα\" ένα πολύ ευαίσθητο θέμα που απασχολεί ενδόμυχα πολλές γυναίκες μεγαλύτερες από τους άντρες τους...και από εγωισμό προτιμούν να το \"θαβουν\".
Ακούς πολλές γυναίκες να λένε ότι από αυτοπεποίθηση είναι με μικρότερους...αλλά συνήθως ...είναι ανάγκη....θέλουν να νιώσουν μικρότερες...(μιλάω τώρα για μεγαλύτερες γυναίκες...όχι για την kathrin που είναι κοριτσάκι).
Kathrin, πες μας....
21-09-2006, 20:08 #5
Μου εχει τυχει να δω γυναικαρα στο δρομο και να την θαυμασω, να του την δειξω και να σχολιασουμε θετικα μαζι!
Εγω δεν μιλαω για ζηλεια στο κατινιστικο το στυλ! Ειναι κατι
διαφορετικο αυτο που με ενοχλει! Να πω επισης οτι εχουμε ξεκαθαρισει το θεμα \"διαφορα ηλικιας\" οτι δεν ενοχλει κανεναν, εκτος του οτι δεν φαινεται, ουτε οι φιλοι εχουν προβλημα ουτε οι γονεις του ουτε τα αδερφια μας!
Οπως επισης δεν προκαλεσα για αυτη τη γνωριμια, απλα ετυχε να ερωτευτω εναν αντρα 5 χρονια μικροτερο μου!
Κατι αλλο που με ενοχλησε τελευταια ειναι το εξης!Εχω μια φιλη σε αλλη πολη , της οποιας η συμπεριφορα ειναι τελειως
διαφορετικη απο την δικη μου στο θεμα σχεσεις και αντρες!
εκεινη ταιριαζει με αντρες αρκετα μεγαλυτερους της και οικονομικα ευκαταστους παντα, ειναι πολυ ομορφη και το ξερει και το δειχνει, και γενικα ειναι γυναικα που δεν εχει προκαταληψεις στις σχεσεις της , αλλοτε με εφημερες και αλλοτε οχι, που ψαχνεται να παντρευτει αλλα δεν της καθεται, και τελος παντων πολυ προκλητικη και στον τροπο που μιλαει σε αντρες γυναικες και στην συμπεριφορα της , ΑΛΛΑ τοσο ευγενικη παραλληλα που ο αλλος δεν θα την παρεξηγησει αν εχει καλη προθεση! Ετσι λοιπον την γνωρισα εγω,και δεν με ενοχλουσε η συμπεριφορα της, ισα ισα που γελουσα ( καλοπροαιρετα) με τον τροπο που μιλουσε! μεχρι που χωρισε απο τον τοτε αγαπημενο της και ηρθε στην πολη μου να με δει για λιγες μερες!Ειμασταν σπιτι μου και ετοιμαζομασταν για εξω μεχρι την ωρα που με φωναξε να με ρωτησει κατι! φορουσε μαυρο κοντο φορεμα ( χωρις ιδιαιτερες αναλογιες ειναι η αληθεια αλλα ετσι ηταν το στυλ της)και η ερωτηση που μου εκανε ηταν \"να φορεσει η οχι εσωρουχο κατω απο το φορεμα\"!Και της λεω \"υπαρχει περιπτωση να μη βαλεις δηλαδη?\" απαντωντας οτι συνηθως δεν φοραει..... με τα φορεματα εσωρουχο!Στην τελικη φοραει γιατι της εξηγησα οτι η πολη ειναι μικρη και οτι εμενα με ξερουν οοοοοολοι! Βγαινουμε πηγαινουμε σε μαγαζι και σηκωνεται να χορεψει! Ε, παιδια ο δικος μου λυσαξε! Τι παλαμακια, τι κακο, μονο που δεν σηκωθηκε να χορεψει και ο ιδιος(που δεν εχει χορεψει ποτε στην ζωη του, ουτε εγω). Δεν δινω σημασια στο θεμα γιατι σκεφτομαι οτι ειναι φιλοξενουμενη και απο την στιγμη που δεν χορευα εγω για να της κανω παρεα και να νιωσει καλα, χορευε μονη της με το φιλο μου να της χτυπαει παλαμακια!Δεν ειναι και τοσο κακο αν εξαιρεσεις το γεγονος οτι οση ωρα ειμασταν στο καταστημα ο προβολεας ηταν πανω μας, κατι που απεχθανομαι! στον φιλο μου ειπα το σκηνικο που εγινε στο σπιτι! Και φετος ξαναερχεται με αμορε μολις 2 εβδομαδων! Και ρωταει τι κανει ο φιλος μου και ποτε θα ερθει και αν θα βρεθουμε ολοι μαζι, κατι που δεν εγινε γιατι αυτη δεν μπορεσε τελικα!Παραλληλα με πληροφορησε σε συζητηση που ειχαμε οτι ειχε καταργησει το πανω μερος απο το μαγιο εδω και δυο χροννια και εκανε τοπλες σε ολες τις παραλιες!προχθες πηγαμε στην πολη της, δεν βρεθηκαμε για καφε αλλα μιλησαμε στο τηλ! μολισ ο φιλοσ μου καταλαβε οτι μιλαω μαζι της, αφησε την εφημεριδα που μεχρι εκεινη την ωρα διαβαζε καθωσ ημασταν 3 γυναικες στην παρεα, κανοντας μου νοημα να της πω να παμε για φαγητο αργοτερα αφου τωρα δεν μπορουσε!Τον κοιταω εκπληκτη,δεν λεω κατι, μπαινουμε στο αμαξι και την παιρνω παλι τηλ να της πω οτι τελικα θα βρεθουμε την επομενη φορα που θα ερθω, αφου προηγουμενος την προσκαλεσα( διστακτικα για να πω την αληθεια) να ερθει μαζι μας!κλεινοντας το τηλ μου λεει \"χαιρετισματα\" ετσι απλα, και της λεω παλι απλα και ευχαριστα \"θα δωσω\".Η αμεσως επομενη ερωτηση του φιλου μου ηταν\" σε ποιον να δωσεις χαιρετισματα?\" \"Στους γονεις μου του απαντω\" και ξανααπαντω \" Γιατι? μηπως ηθελες να δωσει σε σενα? οχι γιατι αμα θελεις μπορω να στο κανονισω να στα δωσει ιδαιτερως!\" ΕΕΕΕ, δεν αντεξα ειλικρινα δεν αντεξα!
Και αρχισε.....\" Δεν τολμαω να πω κουβεντα και ολα τα παρεξηγεις, και εγω φταιω που προσπαθω να βλεπεις τις φιλες σου και μπλα, μπλα!!!!!!!!
Και νευριαζω γιατι το στυλ της φιλης μου ειναι ΑΥΤΟ,ετσι την γνωρισα, ο φιλος μου που τετοιου ειδους γυναικες ειναι βουτυρο στο ψωμι του και τις εχει φαει απο πολυ μικρος τι ακριβως κανει? Στην ερωτηση μου βεβαια \" δειχνεις καποιο ιδιαιτερο ενδιαφερον η ειναι η ιδεα μου\" μου ειπε οτι βλεπω φαντασματα!!!!!!!! Και αφου βλεπω φαντασματα ειπα να τα πω εδω μηπως υπαρχει και καποιος αλλος μαζι μου που βλεπει φαντασματα!
22-09-2006, 10:06 #6
Αγαπητή φίλη..
Καλώς ήρθες.Θέλω να ρωτήσω δύο πράγματα.Εάν κατά πρώτον ζηλεύεις γενικά, δηλαδή και στο παρελθόν είχες ανάλογες εμπειρίες με προηγούμενες σχέσεις και κατα δεύτερον εάν αυτά τα σκηνικά γίνονται από την αρχή της σχέσης σου με το παιδί αυτό.Σε ρωτάω γιατι εάν ζήλευες πάντα τότε υπάρχει θέμα ανασφάλειας και χαμηλής αυτοεκτίμησης ή κάτι άλλο που σε κάνει να έλκεσαι από τέτοιους τύπους, νάρκισσους και προκλητικούς.Αν πάλι σου συμβαίνει πρώτη φορά, τότε πιθανολογώ πως δεν βλέπεις φαντάσματα, και ο δικός σου όντως προκαλεί τα διάφορα.Αλλά ξέρεις μερικές φορές τέτεοιες συμπεριφορές απο τους άνδρες είναι βέβαιο πως υπάρχουν και ως αμυντικες.Δηλαδή, μπορεί εκείνος να αισθάνεται μεγάλη ανασφάλεια, επειδή ακριβώς είσαι μεγαλύτερη του, όμορφη και φαντάζομαι με περισσότερες εμπειρίες στις σχέσεις.Έτσι μην ξέροντας πως να σε κουμαντάρει ακολουθεί την πλέον δοκιμασμένη και φυσικά επιτυχημένη συνταγή της δημιουργίας ζήλειας και ανασφάλειας.
Και εγώ έχω βρεθεί στη θέση σου και ξέρεις τι έκανα?Με υπομονή και φυσικά μεγάλη εγκρατεια, απλά τον άφησα να κάνει τα \"δικά του\" και το κατάπινα χωρίς να δείχνω καμία μα καμία ενόχληση.Έκανα πως δεν τρεχει ΤΙΠΟΤΑ!!!Μια δύο τρείς, τον έπιασα να αρχισει να ζηλεύει εκείνος..Σου λέω λοιπόν να ακολουθήσεις την ομοιοπαθητική μεθοδο.Μέχρι και να τον σπρώχνεις να βγαίνει μόνος του, μέχρι να του δώσεις και το τηλεφωνο της φίλης σου.Πάντα με ενα χαβαλεδιάρικο στυλάκι.Ξέρω πως μπορεί να υποφέρεις.Αλλα αν κάνεις υπομονή είτε θα τσιμπήσει είτε θα καταλάβεις πως ο τύπος ειναι αγιάτρευτη περίπτωση ανωριμότητας και ναρκισσισμού και θα ξενερώσεις προχωρώντας παρακάτω....
22-09-2006, 10:12 #7
hmmm, τόσο πολύ \"κάψα\" να βλέπει τις φίλες σου;
Είναι δύσκολο να εκθέσεις άποψη όταν δε ξέρεις την άλλη πλευρά. Δε μπορείς να πεις κάτι που θα φέρει σε \"ρίξη\" ίσως το ζευγάρι από την προσπάθειά σου να βοηθήσεις.
Όπως φαίνονται τα πράγματα, ο φίλος σου έχει γοητευτεί με τη φίλη σου. Δε ξέρω για ποιο λόγο και πόσο \"επικίνδυνο\" είναι αυτό. Μήπως ξέρεις εσύ; Πόσο εμπιστεύεσαι το φίλο σου;
Το ότι του αρέσει να \"παίζει\" ...μάλλον έτσι είναι, μάλλον....
Μια καλή ερώτηση... Πόσο καιρό αντιμετωπίζεις αυτή τη συμπεριφορά; Γιατί δε δοκιμάζεις να \"παίξεις\" ένα παιχνίδι με τη \"φίλη\" σου; Πες της να του ζητήσει να βγουν μόνοι. Ότι βρήκε το τηλ του κλπ κλπ... Κι\' εσύ να είσαι δίπλα και να κρυφακούς....
Είμαι της άποψης ότι,ό\'τι δε μπορείς να αποδείξεις....να το αποδεικνύεις!!!!!!!!!
Βέβαια θα τον εκθέσεις στα μάτια της \"φίλης\" σου...
Και κάτι ακόμα τέτοιες φίλες...καλύτερα να μη τις εμπιστεύεσαι....ως φίλες!
Θεωρώ ότι έχεις κάθε δικαίωμα να την αποφύγεις.
Σκέψου τι μπορείς να κάνεις με το φίλο σου. Πρόσεχε μην εκτεθείς όμως....
22-09-2006, 10:22 #8
Lilina?Μήπως είναι λιγο κατινιά μωρέ να κρυφακούσει?Καλύτερα να μην ανακατέψει άλλους...κατά τη γνώμη μου ετσι?...
22-09-2006, 10:55 #9
Πολύ κατινιά είναι...
Αλλά όταν περνάει τέτοιες καταστάσεις και ο φίλος της τη λέει τρελή....τότε ας κάνει κάτι που θα την πείσει (τόνισα πως πρέπει να μην εκτεθεί, να μη φανεί ότι θα τον τσεκάρει με τη φίλη της, είναι λεπτό το θέμα).
Σκέψου όμως πόσο χαμηλά ήδη έπεσε που του κάνει τόσες σκηνές και τη λέει ο άλλος ΤΡΕΛΗ.
Ε, μα συγνώμη...και κερατάς και....
Kathrin, δε σου λέω ότι το παιδί σε κερατώνει...ειλικρινά δεν έχω τέτοια άποψη. Απλά για τη δική σου ήρεμη ψυχή, κάνω σκέψεις που θα μπορούσαν (αφού δε σε πείθουν τα λόγια του) να σε βγάλουν από την απορρία....
Το ότι \"όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει φωτιά\" μη το ξεχνάς... Δε ξέρω όμως πόση φωτιά είναι...
Αν εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου...τότε αμφέβαλλε και κάνε κάτι για να ηρεμήσεις.
Πόσο θα\' θελα να μην κάνεις κατινιά!!! Αν την κάνεις όμως...φρόντισε να μη μαθευτεί γιατί θα έρθεις αντιμέτωπη ...όταν ειδικά εκείνος θα της πει \"δε ντρεπεσαι λίγο\"....Αν της πει όμως \"μμμμ ναι...γιατί όχι...\" τότε όσο κατίνα κι\' αν ήσουν ΣΚΑΣΙΛΑ σου...
Μπορεί να λέω και βλακείες τόση ώρα....
Ας πούμε 2-3 γνώμες ακόμα...μήπως βρεθεί καμμιά καλύτερη... εγώ δεν είμαι \"ειδική\".... αλλά ως γνωστή κάποιας απατημένης (στο παρελθόν) που είχε (με τις κατινιές της) πιάσει στα πράσσα στο κρεβάτι τον προην αγαπημένο της, ξέρω καλά ότι η δική της κατινιά δε φάνηκε. Αν όμως ο καλός της κοιμόταν σαν αγγελούδι...θα γινόταν ρεζίλι η δόλια......
\"Ευτυχώς\" όμως..ήταν σχεδόν σίγουρη για το τι θα έβλεπε!!!!!
Kathrin....τον εμπιστεύεσαι; Πως πιστεύεις πως θα αντιδρούσε; Τι ποσοστά του δίνεις;
Ας φτιάξουμε ένα σενάριο...και βλέπουμε...
Πες μας λοιπόν... Πως θα αντιδρούσε;
22-09-2006, 12:16 #10
Δεν ζηλεψα ποτε καμμια σχεση μου, παντα πιστευα στην ελευθερια του αλλου και σεβομουν το παρελθον του!
Ισως να γινοταν το αντιθετο, να με ζηλευουν!
Δεν θα κανω ποτε κατι επιτηδες για να δω τον αλλο να
ζηλευει, δεν μου παει...!Ουτε το \"κολπακι\" με την φιλη μου
θα κανω, το θεωρω υποτιμητικο για τον χαρακτηρα μου!
Θα συμφωνησω με τον/την heaven, οχι γιατι με βολευει η απαντηση, αλλα επειδη κατα βαθος ισως πιστευω και εγω τι ιδιο απλα δεν το παραδεχομουν!Και αυτο γιατι δεν του εχω
ποτε δικαιωμα να νομιζει οτι ειναι κατωτερος απο μενα, προσεχω να μην τον κανω να ζηλεψει και του δημιουργησω
ανασφαλειες, προσεχω να μην τον προσβαλω και νιωσει ασχημα...........ειδικα τωρα που η δικη μου η ζωη αλλαζει.....!
Τωρα που περιμενω το διορισμο μου στο δημοσιο, σε μια θεση που αγαπω παρα πολυ και παντα ηθελα, σε ενα χωρο
οπου οι αντρες ειναι 3πλασιοι σε αριθμο απο τις γυναικες!!!!!!
Και ισως να ειναι αυτο!Ισως....! Ξερω οτι δεν θελει να με χασει!Ισως να ζηταει την επιβεβαιωση,αλλα γιατι?
Εγω θα απομακρυνω με τον τροπο μου τον αντρα που με φλερταρει σε μια παρεα..... Αυτος θα την κρατησει.....!
Δεν ξερω τι αλλο να πω! Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας!
22-09-2006, 12:28 #11
sadsun, συμφωνώ...
Όμως μερικές φορές...τα πράγματα είναι πιο σοβαρά από ένα Ναρκισσισμό...
Ελπίζω να μη γυρίσει εύκολα να σου πει \"δε βλέπεις τι κάνεις εσύ; και μιλάς για μένα;\"....
Ελπίζω όχι.......
22-09-2006, 18:15 #12
Ti κανω lilina? Δεν μπορεσα να καταλαβω αυτο που
εγραψες....!
25-09-2006, 14:30 #13
Kathrin, Ελπίζω να μην εκμεταλευτεί κατά ένα ποσοστό τη δική σου συμπεριφορά για να τη χρησιμοποιεί ως άλλοθι στη δική του συμπεριφορά. Δηλαδή, αν τον κάνεις να ζηλεύει...μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να βγει λάδι όταν θα σε κάνει εκείνος να ζηλέψεις...
Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΠΑΝΗΛΘΕ
22-06-2025, 19:40 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία