ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ !! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 105
    Senior Member
    Είχα πεί οτι η σόγια δεν είναι καλή αλλα δεν εννούσα οτι δεν είναι καλή και είπα "Άκυρο αυτό με την σόγια" γιατί δεν ήξερα πως να το διαγράψω.
    :D
    Συγγνώμη.
    there's too much blood in my caffeine system

Senior Member
    Quote Originally Posted by claire View Post
    η χορτοφαγική δίαιτα δεν είναι κάτι τόσο απλό όπως το παρουσιάζεις, πχ. τρώω κάθε μέρα σαλάτα με φέτα. πρέπει να τρως πολύ προσεκτικά για να αναπληρώνεις στοιχεία που θα σου έδινε πχ το κρέας. χρειάζεσαι όσπρια, χρειάζεσαι ξηρούς καρπούς, σόγια και διάφορα άλλα που εσύ δεν τα αναφέρεις. ενδεχομένως ναι, αν κάνεις τη διατροφή που λες συνέχεια και όχι για μια βδομάδα να αρχίσεις να ζαλίζεσαι.

τέσπα, παιδιά ωραία η παρέα σας, αλλά έχω τραγικά πολλή δουλειά, σας αφήνω!!!
    Ακριβως,αλλα μιλαω για περιορισμενο χρονικο διαστημα.Συγκεκριμενα ειπα οτι το κανω εγω για μια εβδομαδα.Αν καποιος τρωει συνεχεια ετσι σιγουρα θα του λειψουν απαραιτητα στοιχεια,οπως ελειπαν και σ εμενα στα 15 μου..και οντως ενιωθα αδυναμη γτ εκανα υπερβολες.Πιστεψε με σε αυτο που κανω δεν μου λειπει τπτ.Αν και ειναι δυσκολο να περιγραψω τη διατροφη μιας τετοιας βδομαδας γιατι το κανω διχως προγραμμα.Παντα μου ηταν δυσκολο να ακολουθω καποιο διατροφικο προγραμμα,γι αυτο και ποτε μου δεν εχω κανει διαιτα με την εννοια ενος συγκεκριμενου προγραμματος.
    Καλη δουλεια,να σαι καλα.

ΥΓ Χαρα μπορεις να πατησεις επεξεργασια μνματος πανω στο μηνυμα που θες να αλλαξεις
    Last edited by niah; 02-08-2011 at 18:17.

Quote Originally Posted by Hara_ View Post
    Είχα πεί οτι η σόγια δεν είναι καλή αλλα δεν εννούσα οτι δεν είναι καλή και είπα "Άκυρο αυτό με την σόγια" γιατί δεν ήξερα πως να το διαγράψω.
    :D
    Συγγνώμη.
    Μπορουσες καλλιστα να εννοουσες την μεταλλαγμενη σογια οποτε θα ειχες κ δικιο!!! ;)
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    Αχ τα μανιτάρια είναι τέλεια.
    :D:D:D

Senior Member
    Ναι ναι αυτήν την σόγια δεν είναι καλή που την παίρνουν και την αλλάζουν νόμιζα για αυτήν την σόγια στην αρχή αλλα μετά είδα που είναι και η σόγια που κάνει καλό στον οργανισμό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by claire View Post
    καρπούζι με φέτα στο μεταξύ εμετός :$ η φέτα γενικά. φάτε κατίκι να δείτε νοστιμιά.
    τι μου το ειπατε αυτο με το κατικι??...τωρα που το ψαξα θελω να φαω κατικι αχχαχαχα
    in my thoughts I have seen rings of smoke through the trees
    And the voices of those who stand looking...

Senior Member
    Quote Originally Posted by pythagoras23 View Post
    τι μου το ειπατε αυτο με το κατικι??...τωρα που το ψαξα θελω να φαω κατικι αχχαχαχα
    χαχαχχαχ εγω ακομα δεν ειδα τι ειναι το κατικι.Προς το παρον μου κανει και η φετα.Και γαμω ειναι ;ρ

Senior Member
    Quote Originally Posted by niah View Post
    χαχαχχαχ εγω ακομα δεν ειδα τι ειναι το κατικι.Προς το παρον μου κανει και η φετα.Και γαμω ειναι ;ρ
    μπορει γλυκα να μην τρωω αλλα handmade(full fat) τυρι το τσακιζω και σκετο...
    in my thoughts I have seen rings of smoke through the trees
    And the voices of those who stand looking...

Senior Member
    τυρι δεν μπορω να φαω γιατι μου μυριζει αγελαδιλα...

τρωω γιαουρτι κ φαντασιωνομαι οτι ειναι παγωτο...

ολη μερα δεν εφαγα τιποτα, μονο τωρα σκετο γιαουρτακι μεβγαλ...

σκεφτομαι συνεχεια τι εφαγα χτες κ φρικαρω.. θελω να αρχισω διαιτα αλλα φοβαμαι οτι δεν θα την τηρησω...

εντωμεταξυ εχω παθει συγκαμμα στον κωλο απο τα καθαρτικα ισως επειδη βγαινουν κ τα οξεα μαζι κ νιωθω χαλια....
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    τυρι δεν μπορω να φαω γιατι μου μυριζει αγελαδιλα...

τρωω γιαουρτι κ φαντασιωνομαι οτι ειναι παγωτο...

ολη μερα δεν εφαγα τιποτα, μονο τωρα σκετο γιαουρτακι μεβγαλ...

σκεφτομαι συνεχεια τι εφαγα χτες κ φρικαρω.. θελω να αρχισω διαιτα αλλα φοβαμαι οτι δεν θα την τηρησω...

εντωμεταξυ εχω παθει συγκαμμα στον κωλο απο τα καθαρτικα ισως επειδη βγαινουν κ τα οξεα μαζι κ νιωθω χαλια....
    γεια σου ρε λακρυ!!σε παω με χιλια!!

Senior Member
    Το πιο ορθό ποστ το έκανε η Lou αλλά τώρα βαριέμαι να βρώ που ήταν για να το παραθέσω.

Ολοι οι υπολοιποί που μίλησαν για αυτοέλενχο και άλλες διάφορες συνταγές της επιτυχίας μάλλον δεν ξέρουν τι εστί βουλιμικό . Δεν καταπολεμείται με την δύναμη της θέλησης γιατί πολύ απλά εκείνη την ώρα έχει καμφθεί σε σημείο ανυπαρξίας . Τότε οτι βρείς μπροστά σου απλά το τσακίζεις με την ψευδαίσθηση οτι θα νιώσεις λίγο καλύτερα με τον κορεσμό που θα νιώσεις στο στομάχι αλλά η πραγματικότητα είναι οτι στο τέλος σε πιάνει απελπισία που υποβίβασες τον αυτοσεβασμό σου τόσο εύκολα και απο το τεράστιο βάρος σαν μπετό που νιώθεις στην κοιλιά . Οσες φορές όμως και αν συνηδητοποιήσεις οτι ο ''θησαυρός'' είναι άνθρακες , το φαινόμενο δεν παύει να επαναλαμβάνεται γιατί αυτή η πληροφορία εκείνη την στιγμή είναι εξίσου άφαντη με την θέληση .

Αυτό το πρόβλημα ξεπερνίεται μόνο επειτά απο ''σκληρή'' διαδικασία αυτογνωσίας , όλα τα άλλα είναι ημίμετρα με παροδική διάρκεια .

Λάκρυ , σε καταλαβαίνω όσο δεν φαντάζεσαι , και ξέρω πολύ καλά οτι μέχρι να ισορρπήσεις με τον εαυτό σου τέτοια ''έκτροπα'' δεν θα εκλείπουν απο την καθημερινότητα σου . Προσπάθησε μόνο μετά απο κάθε εκτροχιασμό σου να μην το ρίχνεις σε αντίμετρα απελπιστικής αντιμετώπισης . Είναι η απάτη με τα ''κυάλια'' όπως το λέω εγώ . Στην αρχή βλέπεις το ''πρόβλημα'' έχωντας τα ''κυάλια'' ανάποδα με αποτέσμα να φαίνεται μίκρο ασήμαντο και απόμακρο . Αυτό σε οδηγεί να πείς ''και τι έγινε μωρέ αν χλαπακιάσω λίγο , δεν θα πεθάνει κανείς '' , και στην συνέχεια τα φοράς κανονικά , τότε βλέπεις αυτο που έκανες πολύ μεγάλο και τραγικο σαν παγόβουνο , και αρχίζει η ''τρέλλα'' της ενοχής . Αυτό το δευτερο ''σκέλος'' τουλάχιστον μπορείς να το αποφύγεις . Είναι πιο εύκολο εκείνη την ώρα να πεί οτι αφού το έκανες τώρα τελείωσε . Το ίδιο 'διαβολάκι' είναι που μας βάζει στην πρίζα και κατόπιν μας πελεκάει ενελέητα . Σκοτσέζικο ντούς .

Σε περίπτωση πάντως που θές οπωσδήποτε κάτι για να ξερνάς μια είναι η λύση . Ληγμένο γάλα . Και με την σκέψη ισως οτι μπορεί να πιείς λίγο καμμιά φορά φτάνει για να βγάλεις όλα . Το είχα κάνει σε μια φίλη μου που είχε μεθύσει με ούζα . Δεν μπορούσε να ξεράσει και ένιωθε να της κόβεται η αναπνοή απο το πολύ ξύδι . Τότε θυμήθηκα οτι είχε στο ψυγείο της μια χάρτινη συσκευασία που είχε κάπως φουσκώσει . Με την πρώτη γουλία αμόλησε ολες τις ''ρουκέτες διασποράς'' που φύλαγε στο στομάχι της σε όλο το σπίτι . Ηθικό διδαγμα : Τίποτα δεν είναι για πέταμα , όλο και κάπου θα χρειαστεί . χαχαχαχαχα χοχοχοχοχο

Senior Member
    χαχαχαχα αυτο με το γαλα εχω λιωσει !!!!!!!!! ρε συ τον εχω δοκιμασει αυτον τον τροπο (οχι με ληγμενο γαλα, αλλα με κανονικο που δεν ειχε ληξει) κ δεν μου εφερε εμετο αλλα απλα ενιωθα αηδια κ μυριζα αγελαδιλα... γενικα το γαλα φερνει φουσκωμα παντως κ ανακατωσουρα...
    με το νερο με επιανε περισσοτερο, δεν ειναι κ τυχαιο αλλωστε οτι οταν πιει καποιος πολυ κ θελει να ξερασει για να φυγει το αλκοολ απο μεσα του πινει κανα διλιτρο κ βγαινουν νερακι.....
    εχω δοκιμασει κ με γαραγρες... εχω σκεφτει κ μονη μου μαλακτικη νιβεα εβαζα, μεχρι εκει εφτασε η φαντασια μου λολ...!!
    το θεμα ειναι οτι τιποτα απο αυτα δεν πιανει πλεον... η μονη λυση κ ευκολη κ γρηγορη ειναι εμετικο διαλυμα.. σε 20 λεπτα εχεις καθαρισει !!

στα υπολοιπα που λες εχεις δικιο, ειναι δυσκολα διαχειρισιμη η βουλιμια κ εκεινη τη στιγμη σε πιανει κατι σαν αμοκ, χανεις αυτοελεγχο κ αυτοσυνειδησια κ θεληση κ δυναμη κ θαρρεις κ κατι αλλο λειτουργει μεσα σου κ σε ελεγχει, κ αυτο ειναι το εκνευριστικο της υποθεσης.. τωρα πχ δεν ειμαι σε φαση βουλιμιας κ σκεφτομαι πιο καθαρα κ λεω "αμα ερθει θα κανω αυτο κ εκεινο να το αποφυγω", ελα μου ομως που οταν με πιασει η κριση δεν θα ειμαι σε θεση να ελεγξω τιποτα......

Senior Member
    Quote Originally Posted by O Frikoubikos View Post
    Το πιο ορθό ποστ το έκανε η Lou αλλά τώρα βαριέμαι να βρώ που ήταν για να το παραθέσω.

Ολοι οι υπολοιποί που μίλησαν για αυτοέλενχο και άλλες διάφορες συνταγές της επιτυχίας μάλλον δεν ξέρουν τι εστί βουλιμικό . Δεν καταπολεμείται με την δύναμη της θέλησης γιατί πολύ απλά εκείνη την ώρα έχει καμφθεί σε σημείο ανυπαρξίας . Τότε οτι βρείς μπροστά σου απλά το τσακίζεις με την ψευδαίσθηση οτι θα νιώσεις λίγο καλύτερα με τον κορεσμό που θα νιώσεις στο στομάχι αλλά η πραγματικότητα είναι οτι στο τέλος σε πιάνει απελπισία που υποβίβασες τον αυτοσεβασμό σου τόσο εύκολα και απο το τεράστιο βάρος σαν μπετό που νιώθεις στην κοιλιά . Οσες φορές όμως και αν συνηδητοποιήσεις οτι ο ''θησαυρός'' είναι άνθρακες , το φαινόμενο δεν παύει να επαναλαμβάνεται γιατί αυτή η πληροφορία εκείνη την στιγμή είναι εξίσου άφαντη με την θέληση .
    Συμφωνω,καπως ετσι το νιωθω κι εγω καθε φορα που συμβαινει.Εκεινη τη στιγμη δεν υπαρχει λυση,απλως αν την επομενη μερα αποφασισω οτι θα μαι σωστη περιοριζοντας τον εαυτο μου απ το να φαει μλκιες, κ το τηρησω μετα νιωθω δυνατοτερη κ καλυτερα,Βεβαια αυτο δεν ειναι η λυση καθως τα βουλιμικα ξαναπαρουσιαζονται σε αλλη φαση (μεχρι τωρα τουλαχιστον) κ το μετρο ξαναχανεται.
    Αυτό το πρόβλημα ξεπερνίεται μόνο επειτά απο ''σκληρή'' διαδικασία αυτογνωσίας , όλα τα άλλα είναι ημίμετρα με παροδική διάρκεια .
    Δικιο εχεις πρεπει να γινει βαθυτερη δουλεια,για να φτασει κανεις σ αυτο που αναφερεις παρακατω,την ισσοροπια.
    Λάκρυ , σε καταλαβαίνω όσο δεν φαντάζεσαι , και ξέρω πολύ καλά οτι μέχρι να ισορρπήσεις με τον εαυτό σου τέτοια ''έκτροπα'' δεν θα εκλείπουν απο την καθημερινότητα σου . Προσπάθησε μόνο μετά απο κάθε εκτροχιασμό σου να μην το ρίχνεις σε αντίμετρα απελπιστικής αντιμετώπισης . Είναι η απάτη με τα ''κυάλια'' όπως το λέω εγώ . Στην αρχή βλέπεις το ''πρόβλημα'' έχωντας τα ''κυάλια'' ανάποδα με αποτέσμα να φαίνεται μίκρο ασήμαντο και απόμακρο . Αυτό σε οδηγεί να πείς ''και τι έγινε μωρέ αν χλαπακιάσω λίγο , δεν θα πεθάνει κανείς '' , και στην συνέχεια τα φοράς κανονικά , τότε βλέπεις αυτο που έκανες πολύ μεγάλο και τραγικο σαν παγόβουνο , και αρχίζει η ''τρέλλα'' της ενοχής . Αυτό το δευτερο ''σκέλος'' τουλάχιστον μπορείς να το αποφύγεις . Είναι πιο εύκολο εκείνη την ώρα να πεί οτι αφού το έκανες τώρα τελείωσε . Το ίδιο 'διαβολάκι' είναι που μας βάζει στην πρίζα και κατόπιν μας πελεκάει ενελέητα . Σκοτσέζικο ντούς .

Σε περίπτωση πάντως που θές οπωσδήποτε κάτι για να ξερνάς μια είναι η λύση . Ληγμένο γάλα . Και με την σκέψη ισως οτι μπορεί να πιείς λίγο καμμιά φορά φτάνει για να βγάλεις όλα . Το είχα κάνει σε μια φίλη μου που είχε μεθύσει με ούζα . Δεν μπορούσε να ξεράσει και ένιωθε να της κόβεται η αναπνοή απο το πολύ ξύδι . Τότε θυμήθηκα οτι είχε στο ψυγείο της μια χάρτινη συσκευασία που είχε κάπως φουσκώσει . Με την πρώτη γουλία αμόλησε ολες τις ''ρουκέτες διασποράς'' που φύλαγε στο στομάχι της σε όλο το σπίτι . Ηθικό διδαγμα : Τίποτα δεν είναι για πέταμα , όλο και κάπου θα χρειαστεί . χαχαχαχαχα χοχοχοχοχο
    Μην της λες τετοια,μπορει να τα κανει ;ρ θα αγορασει επιτηδες γαλα κ θα το αφησει να ληξει για ωρα "αναγκης"
    Μια ερωτηση ρε παιδια.Πως κανω πολλαπλη παραθεση?Δλδ να μπορω να γραφω σε διαφορα κομματια ενος μνματος διχως να βγαινουν αυτα μεσα στο μνμα του αλλου.

εντιτ:
    λακρυ τουλαχιστον κανε αυτο που σου προτεινει.Κ να σε ξαναπιασει βουλιμικο μην προσπαθησεις μετα να τα βγαλεις.Κοιτα την επομενη να εισαι ενταξει.Ειδικα σε εμετο μην καταφευγεις πια.Αιμα αρχισες να βγαζεις.Τι αλλο θες για να σε προειδοποιησει οτι εχεις παθει ζημια?Εκτος των αλλων το λες και μονη σου οτι οι θερμιδες εχουν ηδη απορροφιθει απ τον οργανισμο.Μονο κακα δλδ εχει να σου δωσει αυτο που καταφευγεις μετα.
    Προσπαθησε αυτην την ψυχραιμια και την καθαροτητα που λες οτι εχεις τωρα να την παρατεινεις.Ωραια αισθηση δεν ειναι?

υγ:μηπως εχεις δυσανεξια στο γαλα?
    Last edited by niah; 03-08-2011 at 14:57.

Senior Member
    δεν ξερω αμα εχω δυσανεξια στο γαλα, παντως το γιαουρτι το τρωω μια χαρα κ μ αρεσει !! δεν εβγαλα πολυ αιμα, λιγο κ μπορει μαλλον να ηταν απο τα νυχια στον οισοφαγο... σημερα δεν εχω φαει ακομα τιποτα... ειναι ωραια αισθηση αυτη, αλλα φοβαμαι μην μου βγει μαζεμενο το βραδυ κ ξεσπασω....

Senior Member
    Δεν σε ρωτησα αν ειναι ωραια αισθηση να μην εχεις φαει τιποτα.Αναφερθηκα σ αυτο που ειπες οτι τωρα τα βλεπεις καθαρα.
    Σταματα να πηγαινεις απ το ενα ακρο στο αλλο.Αυτο ειναι που σε στελνει εκει.Τη μια δεν τρως τιποτα και την αλλη τρως μαζεμενα οσα δεν εφαγες τη "μια"
    Κανε μια φρουτοσαλατα να φας.Η φαε γιαουρτακι με φρουτα.κατι.Μην αφηνεις απωθημενα να μαζευονται.Ηδη λες οτι φοβασαι για το βραδυ.Μην μεινεις λοιπον κενη μεχρι το βραδυ.Αν δεν ειναι το βραδυ θα ναι αυριο-μεθαυριο.Τα απωθυμενα μαζευονται,δεν φευγουν.
    Αν θελεις προσπαθησε να ακουσεις καποια πραγματα που λεγονται εδω.Δοκιμασε μπορει κατι να σε βοηθησει.Μην μενεις απλα στο να γραφεις τον"πονο" σου και μενοντας εκει.Κανε και κατι..Εδω δεν σου γραφουν μονο ατομα προσπαθωντας να πεταξουν αμπελοφιλοσοφιες,καποιοι περνανε ορισμενα ιδια πραγματα με εσενα και μπορει οντως καποιοι τροποι να μπορεσουν να βοηθησουν κι εσενα.
    Σε ρωτησα για δυσανεξια επειδη ανεφερες αυτο το φουσκωμα που νιωθεις με το γαλα.
    Last edited by niah; 03-08-2011 at 14:55.

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast