φοβαμαι να χωρισω - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 32
    Senior Member
    seduction εχεις δικιο, αν τα χω φτια3ει με 8 στη ζωη μ αυτος ειναι καλυτερος απτους προηγουμενους οχι στο σεξ αλλα οπως κυλαει η σχεση γιαυτο φοβαμαι..μου ειναι πολυ δυσκολο πως θα το κανω η πως θα νιωσω μετα δεν ξερω, ειναι και η γαμημενη η συνηθεια..οπως και να χει η αποφαση θα πρεπει να ναι υπευθυνη χωρις πισωγυρισματα και με οτι συνεπαγεται ακομα και στεναχωρια, θλιψη, ακομα κ αν το μετανιωσω γτ οπως ειπε η μπροκεν δεν σημαινουν ολα αυτα τα ******α η η γκρινια οτι δεν τον αγαπαω

Senior Member
    Εδώ ο κόσμος χάνεται και το νινί....

Δεν άντεξα να μην το πω. Εφόσον δεν έχετε συμφωνήσει και οι 2 ότι μπορεί ο καθένας να πηγαίνει με άλλους, τον δουλεύεις. Δε μας νοιάζει τι κάνει αυτός. Εσυ είσαι που μιλάς τώρα εδώ.

Τώρα για το γεγονός ότι δε κάθεται να σε ικανοποιήσει... Πολλοί είναι έτσι. Επίσης είναι και πολλοί που κάθονται με δική τους θέληση και ασχολούνται με τη γυναίκα μέχρι να πεις ''Αλληλούια''. Τι εννοείς ''πανε όλα καλά στην καθημερινότητα''???

Επειδή και εσύ το δουλευεις το παλικάρι αλλά και αυτός κοιτάει την πάρτη του, άντε, διαλύστε το να πάει στο καλό και βρες και εσύ έναν που να νοιάζεται για το τέτοιο σου αλλά και που θα βλέπετε με το ίδιο μάτι τις σχέσεις και θα πηγαίνετε και με άλλους... ελεος
    Το πιο επικίνδυνο άτομο είναι αυτό που έχεις αγαπήσει

Senior Member
    αλλα εχω προβλημα στο σεξ, ειναι ζωο πραγματικα χωρια οτι μου γυαλιζουν γκομενακια συνεχεια και ξενογαμιεμαι..αν και την εχω ευκολη γενικα την απιστια πρεπει να στο dna μου..

τι διαβάζω η γυναίκα?
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Banned
    νταξει ειναι μικρη η κοπελα 22 χρονων, δεν ειπε και τπτ κακο. εδω τα κανουν αλλες αυτα μεγαλυτερες και πιανουν κοροϊδα ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ και τους τρωνε μεχρι και τα λεφτα! εσυ void μπορει να εισαι η καταληλη για να αφoσιωθεις και να σου αφοσιωθουνε, εισαι κατασταλλαγμενη κι ωριμη και αυτο ειναι προς τιμη σου, ομως δε σημαινει οτι ειναι κι ολες ετσι. αλλες θελουν να ξενοπηδιουνται και να δοκιμαζουν πολλα διαφορετικα, καλως το πραττουν, αρκει να μην ξεκινανε σχεσεις γιατι δε κανουν ακομα γιαυτες και πληγωνονται αδικα κι αλλα ατομα.

Senior Member
    Ρε συ αν ο άλλος /η θέλει μόνο το σεξ δεν είναι κάτι κακό...αλλά όχι να αυταπατώμαστε ότι αγαπάμε τον άλλον και κατά τα άλλα να μη χωράει να περάσει από τις πόρτες. Αυτό είναι κοροϊδία, σαφώς όχι θέμα ηλικίας αλλά καθαρά χαρακτήρα και φυσικά ρόδα είναι και γυρίζει..
    Τα ίδια μου έλεγε εχθές ένας τύπος και καλά αφού είμαι εγώ καλά είναι και η σχέση μου καλά...κι ας την κερατώνει με ό,τι κάτσει. Δεν πάει έτσι ρε παίδες.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    μα δεν θελω μονο σεξ, θελω και φροντιδα και παρεα κ τετοια απλα το σεξ παιζει μεγαλο ρολο για μενα, χτεσ παραλιγο να χωρισουμε γτ λεει δεν αντεχει αλλο που ασχολουμαι με το μουνι κ του λεω φυγε αφου δεν μπορεις να με ικανοποιησεις κ λεει δεν φταιω εγω φταιει η δουλεια ειμαι κουρασμενος κ τετοια..νομιζω το σκεφτομαι συνεχεια αυτο το θεμα κ νιωθω ανεβασμενη ολη μερα μπορει να φταιει κ η ζεστη..τωρα μ χει γινει φαντασιωση κ ενας μικρος 19-20 δεν εχω κανει μαζι του ουτε με ελκυει τοσο η εμφανηση του οσο η συμπεριφορα του..ε μεχρι να γινει κατι να μ φυγει η καψα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by elirene View Post
    μα δεν θελω μονο σεξ, θελω και φροντιδα και παρεα κ τετοια απλα το σεξ παιζει μεγαλο ρολο για μενα, χτεσ παραλιγο να χωρισουμε γτ λεει δεν αντεχει αλλο που ασχολουμαι με το μουνι κ του λεω φυγε αφου δεν μπορεις να με ικανοποιησεις κ λεει δεν φταιω εγω φταιει η δουλεια ειμαι κουρασμενος κ τετοια..νομιζω το σκεφτομαι συνεχεια αυτο το θεμα κ νιωθω ανεβασμενη ολη μερα μπορει να φταιει κ η ζεστη..τωρα μ χει γινει φαντασιωση κ ενας μικρος 19-20 δεν εχω κανει μαζι του ουτε με ελκυει τοσο η εμφανηση του οσο η συμπεριφορα του..ε μεχρι να γινει κατι να μ φυγει η καψα..
    εισαι το ιδιο χαλαρη στην σκεψη οτι μπορει κι ο φιλος σου να κανει σεξ με αλλες κοπελες?

Senior Member
    με τπτ, αν μαθω κατι τετοιο που δεν αποκελιω οτι εχει γινει καποια στιγμη θα το τελειωσω..

Senior Member
    με τπτ, αν μαθω κατι τετοιο που δεν αποκελιω οτι εχει γινει καποια στιγμη θα το τελειωσω..
    γιατι ομως?
    γιατι σου φαινεται τοσο απλο και φυσιολογικο για τον εαυτο σου και τοσο απαραδεκτο για εκεινον?

Senior Member
    μα δεν ειναι φυσιολογικο, απλα δεν το 3ερει κ οταν μ περασει και εμενα η καψα το ξεχναω..γενικα ειμαι ατομο με πολυ αγχος σκεφτομαι μηπως αυτη η υπερσεξουαλικοτητα με ανακουφιζει προς στιγμην και τα φλερτ με βγαζουν απτην ρουτινα γτ ντα3ει δεν παω κ μ ολους..

Senior Member
    μα δεν ειναι φυσιολογικο, απλα δεν το 3ερει κ οταν μ περασει και εμενα η καψα το ξεχναω..γενικα ειμαι ατομο με πολυ αγχος σκεφτομαι μηπως αυτη η υπερσεξουαλικοτητα με ανακουφιζει προς στιγμην και τα φλερτ με βγαζουν απτην ρουτινα γτ ντα3ει δεν παω κ μ ολους..
    μπορει κι αυτον να τον ανακουφιζει να ξενοπηδαει και επισης να το ξεχναει μετα. δεν σημαινει οτι τις ερωτευεται κιολας..

Senior Member
    Υπάρχουν άνθρωποι που ζητάνε απο τη ζωή τους τα ίδια που ζητάς και εσύ.
    Ψάξε βρες έναν τέτοιο άνθρωπο και μη βασανιζεσαι τζάμπα
    Το πιο επικίνδυνο άτομο είναι αυτό που έχεις αγαπήσει

Senior Member
    Εχω ξαναγραψει για τη σχεση μου, κραταει εδω και 1,5 χρονο, με φουρτουνες και τρικυμιες ειμαστε σε καλυτερη φαση στην καθημερινοτητα..
    αλλα εχω προβλημα στο σεξ, ειναι ζωο πραγματικα χωρια οτι μου γυαλιζουν γκομενακια συνεχεια και ξενογαμιεμαι..αν και την εχω ευκολη γενικα την απιστια πρεπει να στο dna μου..
    Αλλα ολα τα αλλα πανε καλα πλεον σε καθε επαφη τον κραζω μετα γτ ενω εχει προσοντα και η πραξη ειναι καλη κραταει 5-10 λεπτα και δεν προλαβαινω να τελειωσω και μετα δεν ασχολειται καθολου ενω του το ζηταω κ εντονα..καθε μερα κανουμε σεξ τελειωνω μια φορα τη βδομαδα..δεν ειναι δυνατον δεν ειναι σχεση μηνων επρεπε να χουν λυθει αυτα και δεν ειναι οτι δεν μιλαω..
    ειμαι σε απογνωση μου τρεχουν τα σαλια για αντρα τωρα..
    φοβαμαι να χωρισω ομως γτ στην καθημερινοτητα τα παμε καλα πλεον, φοβαμαι μην το μετανιωσω, φοβαμαι οτι κυκλοφορει πολυ σαβουρα και αντε παλι απτην αρχη γτ κακα τα ψεματα πολλοι ειναι ετσι αν κ στις σχεσεις μ με πρωην με ειχαν καλομαθει
    εχω πολλες απαιτησεις αραγε? δεν εχω ομως κ εγω δικαιωμα στον οργασμο?
    Δεν εχω διαβασει τι εχουν γραψει τα υπολοιπα μελη αλλα θα απαντησω στο πρωτο σου μνμ.. Λοιπον οσο μικρες και αν ειναι οι κοπελες δεν δικαιολογει καμια απιστια. Ειναι κοροιδια να κραταμε εναν ανθρωπο κοντα μας απο ανασφαλεια και μονο και τα υπολοιπα θεματα τα οποια δεν μας καλυπτει να το ζηταμε απο αλλου. Εσενα θα σου αρεσε να σε κοροιδευουν? Αν δεν σε καλυπτει τοτε τι κανεις μαζι του.. σταματα να εχεις ανασφαλειες γτ δεν ειναι ο μοναδικος που υπαρχει στον κοσμο, υπαρχουν παντα και οι καλυτεροι. Με αυτο που κανεις οχι μονο κοροιδευεις τον αλλον αλλα και εσενα. Θελεις να κανεις κρεβατι με ολους? Κανε το αλλα οχι εις βαρος καποιου ανθρωπου που δεν μας φταιει σε τπτ.

Εαν δεν φθανεις οργασμο παρε ενα παιχνιδι και πες του οτι σου αρεσει. Και εαν δεν τελειωσεις πρωτα εσυ μην τον αφηνεις να μπει. Ελεος γυναικα εισαι χρησιμοποιησε την πονηραδα σου.

Δεν φθανει που τον κερατωνεις δεν ανεχεσαι να σε κερατωσει και ολας.

Senior Member
    marian_m θα συμφωνησω και θα χειροκτροτησω
    για εμενα δεν υπαρχει δικαιολογια στο κερατο...τιποτε δεν ειναι θεμα ηλικιας και φυλου..ολα ειναι θεμα ανθρωπου..εχω υπαρξει και εγω αδεια μεσα σε σχεση
    αλλα δε κερατωσα ποτε..δε θα μπορουσα να ριξω τοσο χαμηλα τον εαυτο μου..αλλα ουτε και τον ανθρωπο που ειχα τοτε στη ζωη μου.
    επισης απο το τροπο που γραφεις και απο τους λιγους διαλογους που μας μεταφερεις..δε διακρινω ουτε συναισθημα ουτε σεβασμο..
    Και το σημαντικοτερο δεν ειναι γιατι δεν εχεις οργασμο ουτε τιποτε απο αυτα..αλλα εχω την αισθηση πως δε σεβεσαι τον εαυτο σου και κατ'επεκταση και τους αντρες που ειχες..πιστευω πως φοβασαι να φυγεις οπως πολυ ανοιχτα
    το ειπες παραπανω γτ φοβασαι τα χειροτερα..εχεις βολευτει σε αυτη τη κατασταση κι αντι να κανεις μια καινουργια αρχη σαν ανθρωπος και αργοτερα μια καινουργια σχεση..αναμοχλευεις τα ιδια...η ανακυκλωση βοηθα το περιβαλλον οχι εμας
    Τα πράγματα συμβαίνουν όλα στροβιλίζονται
    Υπάρχουμε σ' ένα θαύμα,αυτό είναι το μέλλον

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast